Σάββατο 10 Αυγούστου 2019


ΤΡΥΠΙΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ  
ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΟΙ ΡΟΜΑ


     10η Αυγούστου 2019 ώρα 16:38 και ο νεαρός ρομά αναρτά ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ και στον λογαριασμό του στο ...Facebook ως φωτογραφία ...εξωφύλου, την φωτογραφία του και την ...υπερήφανη δήλωση "Γιάννενα prison..." προς πίστωση της ανδραγαθίας του! Τούτο σημαίνει ότι αυτός ο κρατούμενος μέσα στην φυλακή διαθέτει κ ι ν η τ ό , κάτι απολύτως απαγορευμένο στο χώρο των φυλακών και το ερώτημα είναι έναντι ποίου ανταλλάγματος του το επέτρεψαν οι δεσμοφύλακες στο κελλί του γνωστού όντος ότι τα διατιθέμενα τεχνικά μέσα και η εκπαίδευση των δεσμοφυλάκων δεν συγχωρεί την εισαγωγή στα κελλιά ούτε ...ανεπιθύμητης καρφίτσας! Και να σκεφθεί κανείς ότι αντί του κινητού, με κάτι παραπάνω, θα μπορούσε να εισαχθεί στο κελλί και πιστόλι!



     Η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν αποδεικνύει απλώς την λειτουργία "κυκλωμάτων"  που αυτή την στιγμή ελέγχουν τις φυλακές μας αλλά και την αδιαφορία των παρανόμων σε κάθε μορφής έλεγχο αφού μπορούν και πληρώνουν τους "ελέγχοντες"!


     Γενικώς, η φυλετική συμπεριφορά των ρομά συνιστά κοινωνική απειλή η οποία θα πρέπει να αντιμετωπισθεί άμεσα από την αστυνομία η οποία ολιγωρεί επικίνδυνα με την απειλή πολλαπλασιασμού των ήδη πάμπολλων θυμάτων τα οποία η συμπεριφορά αυτή προκαλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.