Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

ΓΙΑ ΤΟΝ Σ. GAYKA

     Έπρεπε να τον διώξει από την «Χρυσή Αυγή» επί κιναιδισμώ ο αρχηγός της τον Gayka για να μετατραπεί από στέλεχος της σε υβριστή της αυτός που εμφανίζεται στα διεθνή εθνικοσοσιαλιστικά φόρα ως δράστης σεξουαλικής παρενόχλησης 18χρονου αγοριού στη Μόσχα. Και όπως όλες οι τρελές αδελφές ο Gayka ξέφυγε σε ένα παραλήρημα 67 σελίδων για να ξεράσει χολή εναντίον της «Χρυσής Αυγής» που τον στέγασε και εναντίον του αρχηγού της που τον ανέχθηκε. Από στόμα αδελφής τι να περιμένει κανείς από κράξιμο. Εμείς σε μία παράγραφο μόνο θα του πούμε ότι είμαστε περήφανοι για την «Χρυσή Αυγή» και τον αρχηγό μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο και για μας ο αγώνας συνεχίζεται στα μετερίζια του πολέμου και όχι στο ντιβάνι με τα αγοράκια και το πληκτρολόγιο που βγάζει 67 σελίδες ανάμεσα σε δυο τσιμπούκια κι ένα τσιγάρο δρόμο.

Η.Κ.

     Υστερόγραφο: Αν σε στενεύει το νυφικό δε σου φταίνε οι γαμπροί αλλά η πρωκτοφαρδία σου από τα αμέτρητα αγοράκια από τη Μόσχα μέχρι τη Κοπεγχάγη. Και τώρα πέσε στο επόμενο αγοράκι και στο πληκτρολόγιο να μας γράψεις άλλες 67 σελίδες και να μας κλ@σεις εκείνα που ξέρεις να περιποιείσαι.



Σημείωση Σ.Ο.:

     Σχόλια δεν αναρτώνται αλλά θα απαντηθούν ξεχωριστά στον κάθε αποστολέα. Και, κυρίως, όχι τώρα που κλείσατε το δικό σας ιστολόγιο να χρυσαυγουλιάσουμε (κατά το "αναγουλιάσουμε") το παρόν!... Άλλωστε τον δρόμο (και τον νόμο...) της "Ζούγκλας" τον ξέρετε καλά και ήδη τον χρησιμοποιήσατε! Έτσι δεν είναι;



Παρακαλούμε ΜΗ στέλνετε σχόλια προς δημοσίευση σε αυτή την ανάρτηση. 
Διαβάστε παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.