Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑΠΕΙΝΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η "ΕΛΛΑΔΑ" 
ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ


     Από της εποχής "4ης Αυγούστου 1936" του Ιωάννη Μεταξά και του μισέλληνος Γεωργίου Β' η Ελλάδα παραμένει ταπεινό προτεκτοράτο των Αγγλοαμερικανών και οι γραικύλοι ούτε το συνειδητοποιούν, ούτε ενοχλούνται αλλά επικεντρώνονται πως ο υπερατλαντικός τους αφέντης θα τους διευκολύνει να του πληρώσουν μπαξίσια συνεχίζοντας την αντιφασιστική τους αυτοκτονία! 

     Ένα ακόμη βαρύτατο και αδιάσειστο τεκμήριο του ότι η "Ελλάδα" συνεχίζει να παραμένει ταπεινό προτεκτοράτο του υπερατλαντικού αφέντη της κατέθεσε στη Βουλή ένας δικαστικός λειτουργός, ο αντεισαγγελέας Γιάννης Αγγελής  αποκαλύπτοντας ότι το αμερικανικό Federal Buro of Investigation (F.B.I.) η "καρδιά", δηλαδή της κυβερνήσεως των Η.Π.Α. ήταν πληροφορημένη και είχε "εικόνα" περί μιας ιδιαιτέρως απόρρητης "πτυχής" της ελλαδικής πολιτικής ζωής την οποία, χρόνια μετά, ...ερευνούν οι ελλαδίτες πολιτικοί στην Αθήνα!

     Αλλά τι σημαίνει αυτό:

     Αυτό σημαίνει ότι οι Αμερικανοί ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΩΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ τον ελλαδικό πολιτικό βίο και την εξέλιξη των πολιτικών "πραγμάτων" των Αθηνών. Και αυτό σημαίνει ότι ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ μπορούν και να ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ προς όπου οι Η.Π.Α. ...βούλονται τα αθηναϊκά "ενεργούμενά" τους. Αυτό σημαίνει ότι οι Η.Π.Α. μπορούν να ανανεώνουν κατά βούληση το πολιτικό σκηνικό στην Αθήνα και να σκηνοθετούν την εναλλαγή μιας δήθεν "δεξιάς" και μιας δήθεν "αριστεράς" οι οποίες, παραμένοντας επικεντρωμένες στο αντιφασιστικό "κατασκεύασμα" υποθάλπουν την κυριαρχία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα και δι αυτής στα Βαλκάνια! Αυτό σημαίνει ότι επί 83 χρόνια, επί έναν σχεδόν αιώνα μετά το μεγάλο βασοιλομεταξικό κακούργημα της προσδέσεως της Ελλάδος στο άρμα των αγγλοαμερικανών συνεχίζεται η ταπείνωση μιας άλλοτε κραταιάς χώρας η οποία κατήντησε άθυρμα, κλωτσοσκούφι, ενός "καρτέλ" που την θέλει "πλατφόρμα" αφορμήσεως των εγκληματικών σχεδίων του.

     Και αυτά δεν προκύπτουν από εμάς αλλά από ένα επίσημο έγγραφο το οποίο οι αντιφασίστες γραικύλοι ούτε καν πρόσεξαν και το οποίο ένας δικαστικός λειτουργός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή!    

     ΟΝΕΙΔΟΣ στα μούτρα σας αντιφασίστες γραικύλοι και λοιποί αντιφασίστες αυτόχειρες, δεξιοί κι αριστεροί!

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Π. Παναγιωτάκης, 12/12/2019, 21:39 μ.μ.

     κ. Καλέντζη μόλις σήμερα έλαβα γνώση για το σάιτ σας από άλλο μπλοκ και μπαίνοντας για να διαβάσω τη διένεξη σας με τον κ. Πανούση βλέπω έκπληκτος τα περί του αντιεισαγγελέα κ. Αγγελή και καταρχάς σας συγχαίρω για την οπτική σας που δεν είδα σε κανένα άλλο σάιτ του λεγόμενου πατριωτικού χώρου όμως με ξάφνιασε ο τίτλος και δεν τον περίμενα από εσάς όταν όμως πήγα στο λινκ πραγματικά έφριξα.Μελέτησα προσεχτικά όσα αναφέρετε και πήγα και σε άλλους συνδέσμους μεταξύ των οποίων και σε σάιτ επιστημονικά κλπ και κατάλαβα ότι αυτά που επικαλείστε ισχύουν. Μένω πολλαπλά ξερός γιατί προέρχομαι από τη παλιά 4η Αυγούστου. Δε ξέρω τι να πω.

Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη: 

     Σας ευχαριστώ αγαπητέ κ. Π. Παναγιωτάκη με μία μόνον διόρθωση: δεν υφίσταται ουδεμία διένεξη μεταξύ εμού και του κ. Λευτέρη Πανούση.
________________________________________________

Στ. Μωραίτης 13/12/2019. 00:26 π.μ.

     Πολύ σωστή η επισήμανσή σας κ. Καλέντζη και κρίμα που δεν βλέπω να έχει προσεχθεί. Έχουμε μια κυνική παραδοχή του αμερικανικού παράγοντα στα εσωτερικά της Ελλάδας και όλοι φαίνονται να το θεωρούν δεδομένο και ανεκτό. Μπράβο σας.
________________________________________________

Μ.Κ. 13/12/2019, 11:23 π.μ.

     Σκληρός τίτλος μεγάλη αλήθεια. μακάρι να μην ήταν.

________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.