Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023

ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ...ΜΠΙΤΟΝΙ

ΚΡΑΤΙΚΟ  ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΕ ...ΜΠΙΤΟΝΙ



     Μόλις λάβαμε το παραπάνω ηλεκτρονικό μήνυμα το οποίο δημοσιεύουμε και συντασσόμεθα ανεπιφυλάκτως με την πρόκληση αποδείξεων που διατυπώνει διότι, όντως, είναι λογικότατες!



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ



ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ.Ο,:

     Αγαπητοί "Αυτόπτες", το παρόν Ιστολόγιο εκφράζει 4μελή συλλογικότητα στην οποία μετέχει και ο κ. Αρ. Καλέντζης. Και δίνοντας προσοχή στη σημείωσή σας με την ένδειξη "επείγον" συμμορφωθήκαμε και αναρτήσαμε όσο πιο σύντομα μπορούσαμε υπό την προϋπόθεση ότι κάθε ανάρτησή μας απαιτεί την σύμφωνη γνώμη και των 4 μελών της Σ.Ο. Εν ευθέτω χρόνω θα τοποθετηθεί και ο κ. Αρ. Καλέντζης επί του σχολίου σας. Με εκτίμηση! 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ Αρ. Ηρ. Καλέντζη:

      Αγαπητοί Συναγωνιστές, είναι κρίμα ένα τόσο σημαντικό θέμα που θέτουν οι "Αυτόπτες" και που αφορά ολόκληρη την κοινωνία μας ως ακόμη μία κρατική προβοκάτσια εναντίον του πατριωτικού χώρου, να υποβαθμίζεται σε μία διαπροσωπικήν αντιπαράθεση με αφορμή την όντως αθλία συμπεριφορά ενός ολιγοφρενούς!

     Φίλτατοι "Αυτόπτες" συμφωνώ κατά γράμμα και στα τρία ηλεκτρονικά μηνύματά σας τα οποία μας αποστείλατε αλλά το τρίτο, με το πνεύμα του οποίου απολύτως συντάσσομαι, δεν θα δημοσιευθεί παρά το ότι τα τρία ομόλογα Μέλη προτείνουν να δημοσιευθεί ενώ εγώ, διατηρώντας το δικαίωμα της αρνησικυρίας, αρνούμαι την δημοσίευση. Και ο λόγος είναι ευνόητος καθ΄ όσον δεν θα ήθελα να υποθάλψω παγιδεύσεις σε αντεγκλήσεις οι οποίες αποεστιάζουν την επικέντρωσή μας σε ένα ακόμη έγκλημα του συστήματος εις βάρος του ελληνικού πατριωτικού χώρου. 

     Τέλος, συμφωνώντας απολύτως με τους χαρακτηρισμούς που προσδώσατε στον συγκεκριμένο, εάν όντως αυτοπροσδιοριζόμεθα ως "Πλατωνικοί" και πραγματικώς είμεθα, δεν θα πρέπει να καταδεχθούμε, καν, να θεωρήσουμε μια τέτοιοαν ύπαρξη ως έχουσα καταλογισμό και, δικανικώς, αναγνωρίζοντάς της το ακαταλόγιστο, θα πρέπει να την αγνοήσουμε.



ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ.Ο.:

     Δεν γελάμε ποτέ με τον τρελλό του χωριού! Ήταν μια παρωχημένη συνήθεια κατοίκων μιας αστοιχείωτης επαρχίας που φανταζόμαστε ότι παρήλθε ανεπιστρεπτί. Επίσης, δεν τον διαβάζουμε διότι η μελέτη της όποιας εκφράσεως διπολικών δεν εμπίπτει στα ενδιαφέροντά μας ως μη "ειδικών". Για την συγκεκριμένη περίπτωση αισθανόμαστε τον προσήκοντα οίκτο και μόνον, ευχόμενοι στον πάσχοντα να ξεπεράσει τους εφιάλτες και τις εμμονές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.