Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023

ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!

 ΠΕΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ!



     Τριτοκοσμική χώρα η σημερινή Ελλάδα και αυτός ο παγκόσμιος εμπτυσμός όχι από κάποιον εχθρό αλλά από τον βασικό μας σύμμαχο, τις Η.Π.Α. και το Υπουργείο Εξωτερικών της, όπως αναφέρεται σε επίσημη έκθεσή του! Βεβαίως, η Ελλάδα δεν θα καταντούσε τριτοκοσμική χώρα αν οι Η.Π.Α. δεν την είχαν εκχωρήσει στην κυριαρχία των Εβραίων, εγκαθιδρύοντας, μάλιστα, επισήμως στο έδαφός της, επί πρωθυπουργίας Κωνσταντίνου Καραμανλή, έναν μοναδικό, για ευρωπαϊκό κράτος, ..."Gauleiter", υπό την μορφή του "Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου" (Κ.Ι.Σ.) το οποίο είναι πρόσωπο  δ η μ ο σ ί ο υ Δικαίου(!) και ενώπιον καταθέτει "διαπιστευτήρια" φιλοσιωνιστικής ορθότητος οποιοσδήποτε αναμειγνύεται με την διεφθαρμένη εσωτερική πολιτική και με το ακόμη πιο διεφθαρμένο αντιφασιστικό κράτος! Τρανή περίπτωση ο Θάνος Πλεύρης ο οποίος, αποκαλώντας τον πατέρα του κτήνος κατέθεσε auto da fe πίστεως στους Εβραίους για να υπουργοποιηθεί από τον μητραλοία Κ. Μητσοτάκη ως ..."Υπουργός Υγείας", εργαλειοποιούμενος για τους χειρισμούς του "αντι-covid εμβολίου".

     Έτσι, από την Μελίνα ως τη ...Λίνα, από την εποχή της αλήστου μνήμης Μελίνας Μερκούρη που πρώτη επέβαλε στους Έλληνες εισιτήριο εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους για να δούμε τα έργα των Προγόνων μας, μέχρι την σημερινή περσόνα Λίνα που κυριολεκτικώς ...τσιμέντωσε την πολιτιστική κληρονομιά και όση δεν πρόλαβε την άφησε πεταμένη στο δρόμο, ο Ελληνικός Πολιτισμός υφίσταται τις συνέπειες ενός διεφθαρμένου τριτοκοσμικού κράτους υπό τον πολιτικό "γκάγκστερ" Κ. Μητσοτάκη, ανερυθριάστως διοριζόμενο από την C.I.A. ως ο καλύτερος "δουλευτής" της, υπό τις διαδικασίες εκλογικής παρωδίας ιδιωτικού γραφείου καταμετρήσεως εκλογικών αποτελεσμάτων! 

     Βεβαίως και για να μην είμαστε άδικοι, από προπολεμικής εποχής αθλίου δικτάτορος Ιωάννη Μεταξά η Ελλάδα ήταν άθυρμα του διεθνούς σιωνισμού και ο συμπλεγματικός Μεταξάς ο ταπεινός όσο και ανεγνωρισμένος υπηρέτης του! Αλλά, επ΄ αυτού πλείστα όσα τα τεκμήρια κι εν προκειμένω το θέμα είναι άλλο!



     Μετά το τσιμεντάρισμα της Ακροπόλεως, η Λίνα Μενδώνη πρωταγωνίστησε και στην δόλια νομιμοποίηση της παράνομης συλλογης κυκλαδικών θησαυρών του παγκοσμίως μεγαλύτερου αρχαιοκάπηλου, Εβραίου ασφαλώς και κατοίκου Νέας Υόρκης Leonard Stern, εμπλοκή για την οποία επικρίθηκε δριμύτατα από όσους έλαβαν γνώση της λοβιτούρας η οποία, προφανώς, υπαγορεύθηκε από το εβραϊκό λόμπι προς προστασία ενός, διεθνώς, κορυφαίου μέλους του! Κι ας μη ξεχνάμε την αναμάσηση ψευδών κατηγοριών κατά των Γερμανών ότι δήθεν ...έκλεψαν αρχαιότητες, εις δόξα των σεναρίων που στήνουν οι "περιούσιοι" για να συγκαλύψουν τα δικά τους διεθνή κακουργήματα!

     Όμως τα έργα και οι ημέρες της "σκοτεινής υπουργού", όπως χαρακτηρίσθηκε η Λίνα Μενδώνη σε μία Ελλάδα η οποία φωταγωγεί την Βουλή της με την ...εβραϊκή σημαία, δεν σταματούν εδώ, όπως δεν σταματά και η λυσσαλέα προσπάθεια του Κ. Μητσοτάκη να σύρει πάση θυσία την Ελλάδα σε έναν πόλεμο εναντίον της Ανθρωπότητος τον οποίο σχεδίασαν και ξεκίνησαν να μεθοδεύουν οι διεθνείς εγκληματίες Εβραίοι που γενοκτονούν τον Παλαιστινιακό πληθυσμό, υψώνοντας απροσχημάτιστα την εβραϊκή σημαία στον εξώστη του "Ελληνικού" Υπουργείου Εξωτερικών!

     Μέσα σε αυτό το πλαίσιο υποταγής στα εβραϊκά κελεύσματα, η Λίνα Μενδώνη περιφρονεί και την τήρηση των όποιων προσχημάτων συνεχίζοντας να αδιαφορεί για την πολιτιστική μας κληρονομιά εγκαταλείποντάς την στο ..."δρόμο" περιφρονώντας την όποια κριτική αφού γνωρίζει ότι την επανεκλογή της "συμμορίας" στην οποία πολιτεύεται δεν θα την κρίνει η οργή όσων παρατηρούν τι;ς παρακάτω εικόνες αλλά η βούληση της C.I.A. που θα σταλεί προς εφαρμογή στο ιδιωτικό γραφείο εξαγωγής "εκλογικών" αποτελεσμάτων.

     Από την εποχή, λοιπόν, της Μελίνας και μέχρι σήμερα, την εποχή της ...Λίνας, στην νότια κλιτύ του λόφου του Φινόπουλου βρίσκονται πεταμένα, σπασμένα και κακοποιημένα αρχαία μαρμάρινα μέλη που υφίστανται τη φθορά της πλήρους εγκαταλείψεως εξοργίζοντας τους περιοίκους του Γκύζη που τα βλέπουν επί δεκαετίες περιφρονημένα από ένα ανάξιο Υπουργείο Πολιτισμού(;).

     Αυτά τα μαρμάρινα μέλη δεν είναι ούτε ένα ούτε δύο αλλά πολλά, άλλα τοποθετημένα εν σειρά στην αριστερή πλευρά της εισόδου στον λόφο κι άλλα πεταμένα στη πλαγιά σαν μπάζα!

      Κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των μαρμάρινων μελών η εγκατάλειψη, τα γκραφίτι και οι θραύσεις που προκάλεσε το βάρβαρο ξεφόρτωμά τους λες από καρότσα φορτηγού.

     Κανείς δεν γνωρίζει από πού προέρχονται όλα αυτά τα μαρμάρινα μέλη, ούτε, βεβαίως, και πως ρίχτηκαν τήδε κακείσαι σ΄ αυτό το απόκεντρο σημείο ενός κεντρικότατου αθηναϊκού λόφου με πολλούς περιοίκους από τα μπαλκόνια των οποίων, αλλά και από τον παραπλέυρως δρόμο φαίνονται ολοκάθαρα!

     Αξίζει να υπογραμμισθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, όλες οι συναρμόδιες αρχαιολογικές εφορείες είναι ενήμερες από εποχής Μελίνας Μερκούρη, αλλά τα συγκεκριμένα παραμένουν αμετακίνητα στις θέσεις τους!

O Εβραίος Samuel Bashan

     Βεβαίως, στο τριτοκοσμικό εβραϊκό "προτεκτοράτο" που λέγεται "Ελλάδα" όπου ακόμη και την Αστυνομία της οποίας κατευθύνει στις διαδηλώσεις Εβραίος "ειδικός", ο Samuel Bashan, το να μιλάμε για "Πολιτισμό" μάλλον ματαιοπονούμε!

      Πάντως την "σκοτεινή υπουργό" Λίνα Μενδώνη ο Λόφος του Φινόπουλου με τα αρχαία μαρμάρινα σπαράγματά του θα στοιχειώνει με εκκωφαντικούς σπαραγμούς  όσο οι διερχόμενοι θα φτύνουν ένα "Υπουργείο Πολιτισμού" που διαπράττει ένα ακόμη διαρκές έγκλημα κατά του Ελληνικού Πολιτισμού! 

      Και αυτό το διαρκές έγκλημα κατά του Ελληνικού Πολιτισμού παραπέμπει ευθέως σε έναν ηθικό αυτουργό οποίος, μέσα από την ρατσιστική ιδιοσυστασία του, καθ΄ όλη τη μισάνθρωπη ιστορία του, επέδειξε ιδιαίτερο μίσος εναντίον των Ελλήνων!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.