Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΕΝ ΟΨΕΙ...

ΕΝ ΟΨΕΙ...



    Όσοι ολίγιστοι νουνεχείς διατηρούμε ενεργό τον πυρσό της διαχρονικής γνώσεως της Ιστορίας και του πεπρωμένου του Κόσμου, όσοι πιστοί στις παρακαταθήκες του Πλάτωνος και του Αδόλφου Χίτλερ οι οποίοι υπήρξαν οι μόνοι "προφήτες" του ανθρωπίνου μέλλοντος, γνωρίζουμε το "τι" θα συμβεί σε λίγο και είμαστε οι μόνοι προετοιμασμένοι γι "αυτό"!

     Δεδιδαγμένοι από τις παρακαταθήκες που μας καθοδηγούν, γνωρίζουμε άριστα και στη πλήρη διάστασή της την αναμέτρηση που ακολουθεί και η οποία δεν είναι παρά η αναμενόμενη ευκαιρία καθάρσεως ενός μεγάλου μέρους ενόχων ηλιθιότητος των οποίων ο βιολογικός παραμερισμός αποτελεί προϋπόθεση συνεχίσεως της ζωής της Ανθρωπότητος και, προ αυτού, καλούμεθα να είμεθα ανοικτιρμόνως αποτελεσματικοί!

     Η αδιάψευστη επιστήμη της Αστρολογίας προσδιορίζει σημαντικότατες εξελίξεις μέχρι την 11η Νοεμβρίου τ.έ. αλλά το δικό μας το πάντοτε επιβεβαιούμενο ένστικτο διαισθάνεται ακόμη μακρύτερη και βιαιότερη την κάθαρση, ξέροντας ότι θα επικρατήσει εκείνος που με υπομονή κρατά το δάχτυλο στην σκανδάλη: ΕΜΕΙΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.