Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ Υ.Σ.Ε.Ε. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ

 ΤΟ Υ.Σ.Ε.Ε. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ ΡΑΣΣΙΑ



     "Δρυός πεσούσης..." δεν "ξυλεύεται", απλώς, αλλά ...ξηλώνεται εις τα εξ ων συνετέθη και μάλιστα με δημόσιο ξεκατίνιασμα και φρασεολογία ...ταμπλόιντ όπου κάθε αρχαιοπρεπής χλαμύδα εξισώνεται με εβραιοχριστιανικό ράσο!

     Με ανταλλαγές πεζοδρομιακών ύβρεων που θα ζήλευαν ο Χίος κι ο Μπέος, τα ευλαβέστατα σκύβαλα του μακαρίτη Βλάση Ρασσιά βγήκαν στο "Facebook" για να αποδείξουν ότι είναι χαμερπέστερα και τον εβραιοχριστιανών ρασοφόρων που εμφανίζονται στο "You Tube" αλληλοκατηγορούμενοι ως "αδελφές" ! Διότι για τους επιγόνους του αμφιλεγόμενου Βλάση Ρασσιά το ζήτημα δεν είναι αμιγώς σεξουαλικό αλλά ...εμπορικό, τουτέστιν, ποιος θα διαχειριστεί το "μαγαζάκι" και ποιος θα κρατήσει για πάρτη του το trade mark, το ...στεφανάκι, που άφησε πίσω του ο ιδρυτής του Υ.Σ.Ε.Ε. σαν το αιωρούμενο "δαχτυλίδι" που προορίζεται για τον μαφιόζο από τον ...νονό!

     Όμοιες χωματερές οι θρησκείες και πραγματική βλασφημία εκείνων που δεν κατάλαβαν ότι η αρχαία λατρεία ως μη δογματική διέθετε  π ο ι ό τ η τ α  της οποίας το μέγεθος στάθηκε αδύνατον να αντιληφθούν οι φαιδροί παρενδυόμενοι χλαμυδοφόροι που την ευτέλισαν εξισώνοντάς την με τον εβραιοχριστιανισμό του οποίου, έστω και με σανταλάκι, παραμένουν εκφραστές.

     Πασίγνωστη η "εσωτερική σύνθεση" του Υ.Σ.Ε.Ε. από αμερικανόθρεφτες περσόνες της αντιφασιστικής αριστεράς με ό,τι αυτό συνεπάγεται, έχασε τον εσωτερικόν έλεγχο που -με το ζόρι- ασκούσε ο ιδρυτής του Βλάσης Ρασσιάς ο οποίος, αν και αυτός αριστερός, διέθετε εν τούτοις διοικητική ικανότητα. Δυστυχώς, όμως, όταν το μαγαζί είναι στημένο με "υλικά" "made in USA" η κατάσταση, αργά ή γρήγορα θα εκτραχυνθεί κι αυτό ακριβώς έγινε! 

     Περισσότερα ΕΔΩ  



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.