Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ!

 ΚΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΨΕΥΣΕ!



Ο Αχιλλέας Πεκλάρης που κατέφυγε στο Ισραήλ

     Προφητικές οι αναρτήσεις του παρόντος Ιστολογίου και μία προς μία προειδοποίησαν για όσα ακολούθησαν και "εκκωφαντική" η περίπτωση του επιστήθιου φίλου του αρχηγού της, ανύπαρκτης πια, "Χρυσής Αυγής" Νίκου Μιχαλολιάκου, του Αχιλλέα Πεκλάρη, ο οποίος ήταν ο άνθρωπος του διαχειρίζονταν τα γραφεία του μορφώματος πριν αποκαλυφθεί ο ρόλος του από το Ιστολόγιό μας [περισσότερα ΕΔΩ]

      Και όμως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, από τότε (2016) ΔΕΝ διέψευσε αποδεχόμενος την ενοχή του για την ίδρυση και διαχείριση μιας παρακρατικής οργανώσεως όχι μόνον δεδομένα διαβρωμένης από τους σιωνιστές αλλά και, ίσως, προβοκατόρικο δημιούργημά τους, με συνέπεια ο φαιδρός ηγετίσκος να βρεθεί στη φυλακή κουβαλώντας μαζύ του και όσους ηλίθιους πίστεψαν σ΄ αυτόν και που δεν πρόσεξαν ότι δίπλα του είχε πράκτορες της MOSSAD και οργανωμένους Κ.Κ.Ε.δες (Ρουπακιάς) που, τελικώς, τον κατέστρεψαν!

     Και να που ο Αχιλλέας Πεκλάρης, ο τέως πιστός  ...χ ρ υ σ α υ γ ί τ η ς, μετά "ταύτα" κατέφυγε στο ...Ισραήλ εις επίρρωση των όσων τότε (2016) είχαμε αποκαλύψει για τη προβοκατόρικη δράση του κι ενώ ο Αχιλλέας Πεκλάρης απολαμβάνει το ...κιμπούτζ, ο ηλίθιος Νίκος Μιχαλολιάκος δεν μπορεί να κυκλοφορήσει ούτε στο πεζοδρόμιο του σπιτιού του μην έχοντας καταλάβει αυτό που του είπε κάποιος το 2012: "Το σύστημα θα σε κρεμάσει παράσημο στο πέτο του!".

     Ωστόσο, καταφθάνουν στην ηλεκτρονική διεύθυνσή μας πολλές ενημερώσεις για την περίπτωση "Αχιλλέα Πεκλάρη" και όχι μόνον από την Ελλάδα... Και όλες κατατείνουν, δυστυχώς, στην επιβεβαίωση ΄τι η "Χρυσή Αυγή" υπήρξε μια καλοστημένη παγίδα των σιωνιστών για τους αφελείς έως ηλιθίους ντόπιους ακροδεξιούς οι οποίοι θα έπρεπε να ελεγχθούν για κάθε πιθανή διαφυγή τους από το "μαντρί" του σιωνισμού στο οποίο έχει κλειστεί η Ελλάδα, ήδη, από την προπολεμική περίοδο! Και, προσοχή, "συνέχεια" του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης... Η γραικία των ηλιθίων που καταχρηστικώς αποκαλείται "Ελλάδα" δεν θα αφεθεί ποτέ εκτός σιωνιστικού ελέγχου...και "Πεκλάρηδες" υπάρχουν πολλοί ...εν ενεργεία! Και αποστολή μας η επιτήρηση των ανόμων!

Ο Αχιλλέας Πεκλάρης κάτω από την αγαπημένη του σημαία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.