Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ...και να "πώς"!

 Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΒΑΝΤΑΡΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

...και να "πώς"!



     Πίσω από τον Άγιο Νικόλαο Πευκακίων (επί της οδού Ασκληπιού) στο κέντρο των Αθηνών, σε ένα κλειστό αλσύλλιο που βρίσκεται ενδιάμεσα στην εκκλησία και στο "Κέντρο Ρουμελιωτών" που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά (επί της οδού Σίνα) παρατηρείται μια ασυνήθιστη ογκώδης συγκέντρωση προσωπικών και οικιακών αντικειμένων, όχι σκουπιδιών αλλά απολύτως χρηστικών, παραλλήλως δε και μία εξίσου τεράστια συγκέντρωση βαλιτζών και σάκων μεταφοράς, όλα σε τάξη αποκρύψεως μέσα στους θάμνους και στα παρτέρια! 

     Και η όλη "εικόνα" δεν παραπέμπει, εκτός από σκουπίδια, ούτε και σε άστεγο διότι, όχι μόνον πουθενά δεν υπάρχει ανθρώπινη παρουσία, ούτε και τα πράγματα αυτά δείχνουν επιτόπια χρήση εμφανίζοντας εναπόθεση αποκρύψεως. 

     Αυτό το τεράστιο υλικό δείχνει περισσότερο ως προϊόν εγκλήματος παρά ο,τιδήποτε άλλο και, μάλιστα, καθημερινώς αυξανόμενο με άγνωστη την προέλευση των ολοένα και προστιθέμενων αντικειμένων που κανείς δεν ξέρει ούτε ποιος τα φέρνει ούτε από πού προέρχονται.

     Αυτές οι τεράστιες "ντάνες" ευφλέκτων υλικών δεν προβληματίζουν μόνον για την "προέλευση" και τον σκοπό της εκεί αποκρύψεώς του, αλλά αποτελούν εν δυνάμει και σοβαρότατο κίνδυνο  π υ ρ κ α ϊ ά ς  για το αλσύλλιο και όλη την περιοχή του Λυκαβηττού, σημειωτέον δε ότι, σε απόσταση λίγων μέτρων (οδός Αναγνωστοπούλου και Δημάκη), παραμένει μονίμως σε επιφυλακή με περιπολικό και "συμβατικά" οχήματα  μεγάλη αστυνομική δύναμη που προστατεύει, προφανώς, πολύ υψηλό επίσημο πρόσωπο (τι άλλο, μιας και για τον πολίτη παραμένουν ανύπαρκτοι!). 

     Έτσι, την Κυριακή, 1η Οκτωβρίου 2023, στις 18:35 μ.μ. διερχόμενος πολίτης κάλεσε από το τηλέφωνό του το "100" και ενημέρωσε λεπτομερώς την θέση "11" για όλα τα παραπάνω τονίζοντας ότι δεν πρόκειται περί σκουπιδιών αλλά πιθανώς περί προϊόντων εγκλήματος σε μία επικοινωνία που διήρκεσε 4 λεπτά και 37 δευτερόλεπτα, παρέχοντας όλα τα στοιχεία με αναλυτικότατο τρόπο, αλλά η θέση "11" έσπευσε να απαντήσει "Να ενημερώσετε τον δήμο να έρθει να τα πάρει" και εγκληματικότατα, ...έκλεισε το τηλέφωνο στον πολίτη ανεξαρτήτως εάν θα μπορούσε να υφίσταται οιοσδήποτε περαιτέρω κίνδυνος εν εξελίξει!

     Ο επίορκος τηλεφωνητής του "100" που κρατούσε την θέση "11" της 1/10/23 ώρα 18:35 μ.μ. θα μπορούσε να είναι υπαίτιος κάθε είδους εγκληματικής εξελίξεως κλείνοντας το τηλέφωνο πριν ολοκληρώσει ο πολίτης, αλλά εκεί στην ΕΛ.ΑΣ. των πάσης φύσεως εγκληματιών, δολοφόνων, διακινητών ναρκωτικών, εκβιαστών, σωματεμπόρων κλπ κλπ φαίνεται ότι βιάζονται να διεκπεραιώσουν άλλης φύσεως εργασίες παρά το υπηρεσιακό καθήκον τους! Κι αυτό που διέπραξε η θέση "11", του "100", της 1/10/23, ώρα 18:35 μ.μ. είναι προκλητικό ΑΒΑΝΤΑΡΙΣΜΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ για το οποίο ο Υπουργός των αχρείων έχει τον λόγο, αν κι αυτός δεν παραμένει άλαλος με το στόμα μπουκωμένο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.