Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020


ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ


     Όταν οι Έλληνες διεμόρφωναν τις αποικίες τους, π.χ., την αποικία της Μασσαλίας, δεν έπρατταν αρνητικά διότι η προσέγγιση και η εγκατάστασή τους σε μία ξένη γη δεν εμπεριείχε το στοιχείο της βίας και της καταπατήσεως των δικαιωμάτων των γηγενών, όπως στην περίπτωση της ΔΙΑΚΙΝΗΣΕΩΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΩΝ που αντιμετωπίζει οργανωμένα η Δύση, βάσει των μεθοδεύσεων του Σόρος και του, διεθνώς, οργανωμένου κυκλώματός του που υποστηρίζεται από Μ.Κ.Ο. και «αλληλέγγυους»!

     Θα πρέπει επιτέλους να αποσαφηνίσετε στο μυαλό μας ότι το φαινόμενο της συστηματικής διακινήσεως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ δεν έχει κάποιο αφηρημένο «ιδεολογικό» υπόβαθρο με ασταθείς «φυλετικές» ερμηνείες κρινόμενες από τον ρομαντισμό κάποιων παρωχημένων «ιδαλγών», αλλά αποτελεί μέρος μιας πράξεως ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ των γνωστών τοκογλύφων οι οποίοι επενδύοντας κεφάλαια στην ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΦΤΗΝΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΧΕΙΡΩΝ εργαλειοποιούν εμπερίστατους (με Ο,ΤΙ αυτό συνεπάγεται!) προκειμένου να αυξήσουν τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΡΔΗ τους τα οποία θα τους εξασφαλίσουν και την ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ επί των αφελών της γης! 

     Έτσι, το κύκλωμα Σόρος προκαλεί την εργαλειοποίηση και την εμπεριστατοποίηση πληθυσμών με την πρόκληση καταστάσεων που τους οδηγεί στην προσφυγιά η οποία είναι ο προθάλαμος της μετέπειτα υποδουλώσεως των «χειρών» τους ως κερδοφόρα υπομόχλια επαυξήσεως των εισπράξεων των τοκογλύφων! Ακόμη και η πρόκληση πολέμων σε υπανάπτυκτες και/ή τριτοκοσμικές γεωγραφικές περιοχές αποτελούν προοιμιακές μεθοδεύσεις προς ένταξη πληθυσμών στο μεθοδευμένο δουλεμπόριο του Σόρος, οπότε, μία ανθρώπινη κοινότητα η οποία έχει ως πρόταγμά της τον Ανθρωπισμό, προκειμένου να προστατεύσει τα θύματα αυτού του προσχεδιασμένου και συγκεκαλυμμένου δουλεμπορίου, θα πρέπει να επικεντρωθεί, αρχικά, στην αποτροπή αφορμών πολέμου σε υπανάπτυκτες περιοχές και εάν αυτό καταστεί αδύνατον, να σπεύδει να βοηθά τους πολεμόπληκτους πληθυσμούς IN SITU, επιτόπια, ώστε να αποτρέπει την ανάπτυξη συνθηκών προσφυγιάς ως «προθάλαμο» δουλεμπορίου εμπεριστάτων πληθυσμών!

     Το «ποιοι» είναι οι τοκογλύφοι το γνωρίζουμε από τα ίδια τους τα «Πρωτόκολλα» και από το «δακτυλικό τους αποτύπωμα» ως ενόχων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου ο οποίος διεπράχθη ως μέσο βίαιης και πολυαίμακτης ακυρώσεως του πολιτικού προγράμματος του Εθνικοσοσιαλιστικού N.S.D.A.P., του υπερψηφισμένου σε κοινοβουλευτικές εκλογές (1933) κόμματος του Αδόλφου Χίτλερ που διεκήρυσσε την πρόθεση της καταργήσεως της ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ! Αυτοί λοιπόν οι αδίστακτοι τοκογλύφοι δεν είναι άλλοι από τους, απανταχού, ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ που καθιέρωσαν ένα διεθνές τραπεζικό σύστημα το οποίο βρίσκεται «πίσω» από κάθε πόλεμο και προσφυγοποίηση πληθυσμών! Και αυτοί οι διεθνείς τοκογλύφοι αποτελούν ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ανθρωπότητα διότι στην προσπάθειά τους να κυριαρχήσουν φυλετικώς, ασκούν  ρ α τ σ ι σ τ ι κ έ ς  μεθοδεύσεις με αβανταδόρους τους καλοπληρωμένα «υπομόχλια», είτε ως Μ.Κ.Ο. είτε ως «αλληλέγγυοι» τους οποίους θα πρέπει να αντιμετωπίσουν με κατεπείγοντα και σκληρό χαρακτήρα, όπως αξίζει σε δουλεμπόρους, οι σύγχρονες δυτικές κοινωνίες και, ασφαλώς, οι σημερινοί Έλληνες στη χώρα μας!


     Και ας μη φανταστεί κανείς ότι οι τοκογλύφοι είναι «παντοδύναμοι» ή έχουν εξασφαλίσει το «απυρόβλητο» διότι ο κακός είναι πάντα ηλίθιος, αφού η κακία είναι τεκμήριο ηλιθιότητος!

     Ας τιμήσουμε, λοιπόν, την ειλικρίνεια της ...Ισραηλίτισσας τέως Υπουργού Παιδείας, ιδρύτριας του κόμματος Ratz, αρχηγού του κόμματος Meretz, αρχηγού της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως της Κνεσέτ (1988-1990) και τιμημένης με το βραβείο “Israel”, Shulamit Aloni (שולמית אלוני‎) η οποία «on camera» και στην συνέντευξή της η οποία ακολουθεί, δηλώνει ότι το …«ολοκαύτωμα» πρόκειται περί … «κόλπου» το οποίο η κυβέρνηση του Ισραήλ μεθοδεύει προκειμένου να φιμώσει κάθε κριτική για τις πράξεις της εναντίον των αντιπάλων της (Παλαιστινίων).


     Έτσι, αν στο κρισιμότερο σημείο της διαχειρίσεως των επιδιώξεών του, ο πυρήνας του σιωνισμού εμφανίζεται τόσο «ειλικρινής», αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους τοκογλύφους και τα δουλεμπορικά τους κυκλώματα ξεσκεπάζοντάς τους και προστατεύοντας τις κοινωνίες μας, αλλά και τις κοινωνίες των απανταχού συνανθρώπων μας, από την προσφυγιά, την «εργαλειοποίηση» και την εκμετάλλευση ανθρώπων από υπάνθρωπες μεθοδεύσεις!  

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.