Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!


     Μπορεί να μην υπάρχει το τεκμήριο των ιατροδικαστικών γνωματεύσεων περί των αιτιών θανάτου που αποδίδονται αυθαιρέτως στον "κορωναΊό", ωστόσο έχουμε πραγματικά τεκμήρια θανάτων από τις συνέπειες του εγκλεισμού που επιβάλλονται και σε διεθνή κλίμακα! 

     Η παραπάνω είδηση, μία εκ των πολλών, είναι ενδεικτική του ψυχοπαθητικού "κλίματος" που επεβλήθη στις κοινωνίες υπό το πρόσχημα της αποφυγής διαδόσεως μιας μη τεκμηριωμένης πανδημίας η οποία αποτελεί και το πρόσχημα για την επιβολή της μεθοδευόμενης καταλύσεως της ιδιωτικότητος των πολιτών των συγχρόνων κοινωνιών που επιχειρή η σχεδίαση της παγκοσμιοποιήσεως!

     Η παγκοσμιοποίηση απαιτεί, για τον πλήρη έλεγχο των κοινωνιών, την εξουδετέρωση κάθε ιδιωτικότητος των πολιτών και επ΄ αυτού συγκλίνουν όλοι οι διαχειριζόμενοι τις εξουσίες χωρών, ειδικώς των δυτικών! Και προς αυτή την καταστρεπτική κατεύθυνση η αξία της ανθρώπινης ζωής μηδενίζεται. Μπορεί να μην σκοτώνει ο, δήθεν, "κορωναϊός", ή καλύτερα, η εποχική γρίπη, αλλά οι συνέπειες για την "αποτροπή της διαδόσεώς του" θα σκοτώσουν και φυσικά και οικονομικά αμέτρητους!

     Να είμαστε  π ρ ο ε τ ο ι μ α σ μ έ ν ο ι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.