Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ 
ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΑ 
ΤΩΝ ΣΕΠΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΨΕ!

     Μία έντονη φημολογία διατρέχει την πρωτεύουσα σχετικά με τον σημερινό εντοπισμό υπογείων τούνελ γεμάτων με αντιαρματικό οπλισμό στο κέντρο της Αθήνας και η φημολογία αυτή επιτείνεται με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της εκδόσεως επίσημης ανακοινώσεως από πλευράς Αστυνομίας, όπως ο εκπρόσωπός της είχε υποσχεθεί το μεσημέρι, σχετικά με την αποκάλυψη.

     Η φημολογία θέλει να έχει εντοπισθεί στο τούνελ των Σεπολίων χειρόγραφο στο οποίο εμπλέκονται κυβερνητικά στελέχη προηγουμένης "δομής" του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ως υπεύθυνοι χορήγησης οδηγιών σε περίπτωση "κρίσης".

     Γεγονός είναι ότι απόψε οι πέριξ της ΓΑΔΑ περίοικοι εντυπωσιάσθηκαν με τις φωταψίες ολόκληρου του κτηρίου της σε τέτοιο βαθμό που δεν έχει ξαναπαρατηρηθεί, κάτι που δείχνει οργασμό λειτουργίας των υπηρεσιών τη;ς παρά το προκεχωρημένο του ωραρίου και των μέτρων του ..."κορωναϊού"!

     Εμείς, πάντως, αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση τόσο για τα ευρήματα των βαρέων αντιαρματικών όπλων στα Σεπόλια και στα Εξάρχεια καθώς και για την παραπάνω, εμμένουσα, φημολογία. 

Γ.Α.Δ.Α. ΑΠΟΨΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.