Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ 
ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!


     Έτοιμοι να καταλάβουν τη χώρα, εξοπλισμένοι με βαρύ οπλισμό και καθοδηγούμενοι από ντόπιους "επώνυμους" ιστρούχτορες, οι λαθρομετανάστες αποκαλύπτονται να ενεδρεύουν στη καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με τα πρωτοσέλιδα που ήδη κατακλύζουν τα μ.μ.ε.

Παναγιώτης Δημητράς

Πέτρος Κωνσταντίνου

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

     Δυστυχώς όμως γι αυτούς, η εξαγγελία της επικείμενης κινητοποίησης για την 21η Μαρτίου για την υποστήριξη των εισβολέων των συνόρων που έχει εξαγγείλει ο Πέτρος Κωνσταντίνου και η "παρέα" του ήταν μοιραία.

To έμμεσο κάλεσμα της εξέγερσης

      Οι πάντοτε ενήμερες Αρχές, εν όψει της κινητοποίησης αυτής και προς αποτροπή αιφνιδιαστικών εσωτερικών εξελίξεων, υποχρεώθηκαν να "αποκαλύψουν" ...εγκαίρως, τα βαριά οπλοστάσια των "σπιτωμένων" ανατροπέων και να προβούν και σε προσαγωγές των λαθρομεταναστών που τα φρουρούσαν υπό την άτυπη μορφή του "διαμένοντος α θ ώ ο υ μετανάστη".

Σύμφωνα με την ρητορική των "ατζέντηδων" του Σόρος
Δημητρά και Κωνσταντίνου,
"μετανάστριιες" και "κατατρεγμένοι'
οι λαθροεισβολείς των συνόρων μας!

     Ασφαλώς και η υποψία περί της υπάρξεως πολλών παρόμοιων καμουφλαρισμένων οπλοστασίων έχει κάθε λόγο να κυριαρχεί γι αυτό και θα πρέπει άμεσα όλοι οι Έλληνες να παρακολουθήσουμε "το γειτονικό διαμέρισμα" που διαμένουν  ..."αθώοι" ξενόφερτοι και να ενημερώνουμε για οτιδήποτε υποπίπτει στην αντίληψή μας που θα μπορούσε να αποτελεί αντικείμενο προσοχής για την εθνική μας ασφάλεια καθώς ξέρουμε ότι ο εχθρός δρα συντεταγμένα με σύστημα πολλών κυψελών ταυτόχρονα.

     Μέσα σε κάθε πολυκατοικία, μέσα σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο υπάρχει η πιθανότητα της γιάφκας και η ενημέρωση της αστυνομίας είναι απαραίτητη για να προλάβουμε άτομα που έχουν διεισδύσει στη κοινωνία μας με σκοπό τη πρόκληση ανατρεπτικών καταστάσεων. 

     Η ασφάλεια όλων μας εξαρτάται από την άμεση συνεργασία μας γι αυτές τις περιπτώσεις με την αστυνομία. Φανταστείτε τα παιδιά σας και τους εαυτούς σας να διαμένετε επάνω σε αποθηκευμένα πυρομαχικά έτοιμα σε κάθε στιγμή να εκραγούν!

Μ.Ρ.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Σ.Ο.:

     Η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου θεωρεί ότι οι κρατικές Αρχές ήσαν και είναι πλήρως ενήμερες, αν όχι απολύτως συνένοχες, για ό,τι αφορά στο λαθρομεταναστευτικό το οποίο υποθάλπουν επί χρόνια με την ανοχή όσων εμπλέκονται σε αυτό, φυσικών προσώπων ή πλαστών "οργανισμών", Μ.Κ.Ο. κλπ κλπ, οπότε δεν έχει κανένα νόημα η "ενημέρωσή" τους από τους πολίτες. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι απαραίτητη αυτή η "ενημέρωση" για λόγους δεσμευτικούς ώστε να υποχρεώνονται σε δράση απαραίτητη για την εθνική μας ασφάλεια την οποία το μεταπολιτευτικό "κράτος" έχει καταρρακώσει! Ναι, δείξτε τους ότι γνωρίζετε και απαιτείτε να δράσουν! Είναι το ελάχιστο! 
Η Σ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.