Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


     Ενώ κατά διαταγή της κυβερνήσεως Μητσοτάκη έχουν επιβληθεί αυστηρά μέτρα σε όλη την ελληνική κοινωνία για την αποτροπή συγκεντρώσεων και μεταδόσεως του κορωναϊού, από την «πίσω πόρτα», ικανοποιείται ένα αίτημα των παρανόμων εισβολέων να μεταφερθούν στην ενδοχώρα με όσους κινδύνους αυτό συνεπάγεται για την δημόσια υγεία!


     Χωρίς να έχει γίνει καμία προηγούμενη ιατρική εξέταση των παρανόμων εισβολέων σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους, η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκθέτει την ζωή των Ελλήνων πολιτών σε θανάσιμο κίνδυνο, παραβιάζοντας τους ισχύοντες κανονισμούς που η ίδια έθεσε και οι οποίοι έχουν ως αποτέλεσμα, ήδη, την οικονομική καταστροφή της χώρας με επιχειρήσεις να καταρρέουν!



     Αυτή η ύπουλη και εν μέσω πανδημία κορωναϊού μεταφορά 604 λαθροεισβολέων στην ενδοχώρα εμφανίζει την κυβέρνηση να παραβιάζει τους ίδιους τους κανονισμούς υγιεινής που επέβαλε αλλά και το Άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικος (Νόμος 4619/2019) περί «Παραβιάσεως μέτρων για την πρόληψη ασθενειών», πράξεις για τις οποίες καλείται να επέμβει ο αρμόδιος εισαγγελέας ασκώντας ποινική δίωξη!



     Με μεγάλη δυσαρέσκεια βλέπουν, πλέον, όλοι οι Έλληνες την κυβέρνηση Μητσοτάκη, του οποίου η κόρη εμπλέκεται στο «ϊδρυμα Σόρος», κυρίου υπευθύνου για την μεθόδευση της λαθρομεταναστεύσεως!



     Κάτω από την μεθοδευμένη τρομολαγνεία του «κορωναϊού» εισάγουν λαθραίους εισβολείς στο Ελληνικό έδαφος και αυτό, πλέον, είναι το μόνο δεδομένο!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.