Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020

"ΤΡΥΠΙΑ" Η ΕΛΛΑΔΑ!


     Υπό διάφορα προσχήματα, ακόμη και "προσαράξεως", αλλά και απροσχημάτιστα, συνεχίζεται ασταμάτητα η εισροή εργαλειοποιημένων ξένων σε ελληνικό έδαφος, παρά τις απατεωνίστικες "διαβεβαιώσεις" της "κυβερνήσεως" των Αθηνών περί ..."ασφαλείας" των συνόρων μας!


     Σήμερα, τουρκικό σκάφος που μετέφερε 193 ξένους  προερχόμενο από το τουρκικό λιμάνι του Τσανάκαλε επεχείρησε "προσάραξη" στην ...Κέα, φερόμενο να κατευθύνεται προς ...Ιταλία λες και η ιταλία εδώ και πολλές ημέρες δεν βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωναϊού! Βεβαίως, οι 193 ..."πολιτογραφήθηκαν" αμέσως κάτοικοι της Κέας και ...ούτε γάτα ούτε ζημιά. Μόλις προχθές, δε, άλλοι 700 αποβιβάσθηκαν στον Ωρωπό έχοντας προηγουμένως "εγκλεισθεί" σε πολεμικό σκάφος στη Λέρο προερχόμενοι από λαθραία άφιξη με φουσκωτά διαπλέοντας το Αιγαίο από τουρκικά παράλια!


     Πέραν αυτών και μία σημερινή φωτιά με "άρωμα" εμπρησμού στο ΚΥΤ της Μόρια, σήμερα, δίνει την ευκαιρία στους εκεί στεγαζόμενους Αφρικανούς να ικανοποιήσουν το πάγιο αίτημά τους εγκαταλείποντάς το και παίρνοντας τον πολυπόθητο δρόμο για την ενδοχώρα! Ας σημειωθεί ότι καμία πληροφορία δεν δόθηκε για την εξέλιξη αυτής της περίεργης "φωτιάς" και την "πορεία" των μέχρι σήμερα, εκεί, φιλοξενουμένων της...

Οι ..."μωρομάνες" εισβολείς των Κωνσταντίνου και Δημητρά

     Είναι γεγονός ότι η "κυβέρνηση" εξαπατά ασύστολα τον Ελληνικό λαό ο οποίος ελαφρότατα ενθουσιάζεται με την διαφημιστική καμπάνια των "ανθεκτικών συνόρων" του φλεγόμενου Έβρου, ενώ η εισβολή συνεχίζεται ειρηνικότατα μέσω της θαλασσίας οδού. Ο Μητσοτάκης φαίνεται να ξέρει καλά τη χρήση της "μπουζουριέρας", δηλαδή, του εργαλείου των κλεφτών που δεν είναι άλλο από ένα ρούχο που χρησιμοποιείται για να κρύβει τα χέρια του πορτοφολά όταν αυτά αφαιρούν το πορτοφόλι του ανυποψίαστου και ο Μητσοτάκης ως "μπουζουριέρα" χρησιμοποιεί ταυτοχρόνως την κατάσταση στον Έβρο αλλά και την πανδημία του κορωναϊού την οποία εκμεταλλεύεται για να ενισχύσει το δουλεμπόριο του "ιδρύματος" Τζωρτζ Σόρος με το οποίο, άλλωστε, έχει οικογενειακή σχέση!

     ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.