Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ 
Ή 
...ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ 
ΜΕ "ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ";

Έλληνας άστεγος, απόψε, μεταξύ Βουλής και "Μ. Βρεταννίας"

     Μετά την ανελέητη πτωχοποίηση των Ελλήνων από τα "Μνημόνια", ο λαός επαναπτωχοποιείται με μία σειρά νέων, βιαίων, μέτρων που τον πλήττουν οικονομικώς υπό το πρόσχημα της αποτροπής της διαδόσεως του ..."κορωναϊού" ο οποίος φαίνεται να έχει την μορφή επιδημίας σε κάποιες χώρες αλλά παραμένει λίαν αμφιλεγόμενος ως πανδημία σε κάποιες άλλες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα!

Εμμέσως πλην ...σαφέστατα!

     Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει θεσπίσει αυστηρότατα μέτρα, υποτίθεται, για τον έλεγχο του κορωναϊού, παρατηρούμε αυτή την κυβέρνηση να καταστρατηγεί τα ίδια της μέτρα τόσο απροκάλυπτα, τόσο "ωμά" που η ίδια η συμπεριφορά της μας κάνει να αναρωτιόμαστε αν έχουμε απλώς μιαν ασυνεπή κυβέρνηση ή έναν στυγνό εγκληματία στο "πηδάλιο"  της κοινωνίας μας!


     Συγκεκριμένα, παρατηρούμε την κυβέρνηση, αφ΄ ενός, να απαγορεύει συγκεντρώσεις των Ελλήνων πολιτών πέραν των δέκα ατόμων, να κλείνει σχολεία και επιχειρήσεις καθώς και τα δικαστήρια (!) προς αποτροπή διαδόσεως του κορωναϊού, ενώ, αφ΄ ετέρου, μεταφέρει από την Μυτιλήνη στην ενδοχώρα 604 (!) παράνομους μετανάστες δηλώνοντας ότι προορίζονται για απέλαση λες και δεν θα μπορούσαν από την Μυτιλήνη να απελαθούν και θα έπρεπε προηγουμένως να περιηγηθούν την ...ενδοχώρα και, μάλιστα, χωρίς προηγουμένως να έχουν υποστεί προληπτική υγειονομική εξέταση!


     Ενώ το μόνο σύγχρονο ελληνικό "προϊόν" ο τουρισμός, έχει τεθεί εκποδών, με απαγόρευση λειτουργίας των ξενοδοχείων, σήμερα, 21η Μαρτίου 2020 μια παρέα λαθρολάγνων αβανταδόρων συγκαλεί με αφισοκόλληση ...συλλαλητήριο υπέρ των εισβολέων των συνόρων μας στο κέντρο των Αθηνών χωρίς κανένας εισαγγελέας να έχει παρέμβει, χωρίς ο υπουργός προστασίας του Πολίτη να έχει εκδηλώσει καμία αντίρρηση, χωρίς ο "αγιογραφημένος" Σωτήρης Τσιόδρας να έχει πάρει θέση και χωρίς ο ίδιος ο Μητσοτάκης να αναλογίζεται πόσο γελοίο  φαίνεται το twitter του που μαντρώνει τους εύπιστους Έλληνες στα σπίτια τους για να μπορούν κάποιοι ψυχανώμαλοι να διαδηλώσουν στη πλατεία Ομονοίας υπέρ του δουλεμπορίου της λαθρομεταναστεύσεως!


     Κι ενώ με την συνεχιζόμενη "παράσταση" στα σύνορα του Έβρου αρκετή στάχτη περί "αντοχής του φράχτη" ρίχνεται στα μάτια των Ελλήνων, ...εύγλωττες "προσαράξεις" οι οποίες δεν αποδεικνύονται διόλου άνευ ...δόλου, αποβιβάζουν εκατοντάδες παρανόμων μεταναστών στην ενδοχώρα καθιστώντας άχρηστο σκηνοθετικό εύρημα το φυλάκιο των Καστανιών!


     Το αυτό και λίγο πιο πέρα, στον Ωρωπό, όπου, μεσούσης του λίαν προβεβλημένου ...θανασίμου κινδύνου του κορωναϊού, επτακόσιοι παράνομοι μετανάστες ήρθαν να ...αφεθούν στις ήδη υπάρχουσες χιλιάδες, χωρίς βεβαίως να έχουν υποβληθεί και αυτοί -ως συνήθως- στην οποιανδήποτε προληπτική υγειονομική εξέταση! 


     Μη φανταστούμε όμως ότι οι παράνομοι εισέρχονται δια "προσαράξεων" ή "κρουαζιερών" με πολεμικά σκάφη. Εισέρχονται και με τα σκάφη των ακτοπλοϊκών γραμμών τα οποία ενοικιάζει για την ...κρουαζιέρα τους με χρήματα των πτωχοποιημένων Ελλήνων το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής (λαθροδιακινήσεως;) όπως διαβάζουμε στην ειδησεογραφία:


     Κι ενώ χιλιάδες παράνομοι μετανάστες εξ ανατολών "εναποτίθενται" αθορύβως στην ενδοχώρα, η Ελλάδα κλείνει τα ...σύνορα στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ενώσεως με ό,τι αυτό προκαλεί κλαυσίγελω!  


     Και δεν θα αναφερθούμε καθόλου στις καταλυτικές παρεμβάσεις ειδικών επιστημόνων, όπως ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός και ο Γιάννης Ιωαννίδης που μίλησε για ...φιάσκο! Δεν θα μνημονεύσουμε καθόλου ότι κάθε χρόνο πεθαίνουν πολλοί υπερήλικες από την γρίπη και τις εκφάνσεις της, δεν θα αναφερθούμε στο ότι σχεδόν όλοι οι νεκροί έπασχαν από  υ π ο κ ε ί μ ε ν ε ς  νόσους και δεν θα "αγγίξουμε" την σκληρή επιχειρηματολογία των επιστημόνων περί "ελαττωματικών στατιστικών" και   α γ ν ο ί α ς  των πραγματικών (εάν...) "διαστάσεων" του ...κορωναϊού! Εκείνοι είπαν και οι μη ειδικοί δεν έχουμε κανένα λόγο να τους αμφισβητήσουμε. Γνωρίζοντας ότι η Ελλάδα προορίζεται ως "αποθήκη" προϊόντων διεθνούς δουλεμπορίου υπό την "ταμπέλα" του "μεταναστευτικού", απλώς θα επικαλεσθούμε την, εν συνεχεία, στατιστική, προερχόμενη από επιστημονική πηγή, η οποία, μέχρι την ημέρα της ενημερώσεώς της μιλά για δυσαναλόγως λίγους θανάτους από κορωναϊό σε σχέση με την τεράστια οικονομική καταστροφή, τουλάχιστον, των Ελλήνων!


     Αλλά, μήπως θα έπρεπε να επισημάνουμε και κάτι εντελώς "αχώνευτο" το οποίο εγείρει υποψίες ακόμη σοβαρότερες για ύποπτη χειριστικότητα του ασαφούς "κεφαλαίου" του ...κορωναϊού από το κράτος; Για ποιον λόγο το κέντρο "ιχνηλατήσεως" του κορωναϊού εγκαταστάθηκε στην Γενική ...Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (Γ.Α.Δ.Α.) και όχι στο καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργείο Υγείας; Προς "τι" αυτή η αστυνομοκεντρική προσέγγιση ενός θέματος δημοσίας υγείας η οποία δεν δικαιολογείται με  τ ί π ο τ ε; 


     Ζούμε οργουελιανές εποχές και είναι γνωστό πόσο η ίδια η δημοκρατία αποτελεί μήτρα τυραννίας όπως ο Πλάτων στο 8ο βιβλίο της Πολιτείας του μας άφησε ως παρακαταθήκη... Και το τραγικό "πορτρέτο" της σημερινής ελληνικής πρωτεύουσας τεκμηριώνει την τυραννικότητα του σημερινού καθεστώτος με αδιάψευστες φωτογραφίες "αλιευμένες" όλες κατά την διάρκεια της σημερινής νύχτας, με αμέτρητους Έλληνες αστέγους να κατακλύζουν πλατείες, λεωφόρους, νησίδες και κεντρικά σημεία. Γι αυτούς καμία πρόνοια και κανένα μέτρο προλήψεως κορωναϊού δεν ισχύει για όλους αυτούς ούτε ο Τσιόδρας, ούτε ο Μητσοτάκης θέλουν να γνωρίζουν κάτι, αυτοί δεν λογίζονται καν ως εν δυνάμει "spreaders" της (δήθεν;) πανδημίας κι εμείς τους αφιερώνουμε -δειγματοληπτικώς, διότι συναντήσαμε μυριάδες στο κέντρο των Αθηνών- στην κυβέρνηση και την σκανδαλωδώς σιωπούσα εισαγγελική αρχή. Απόψε, λοιπόν, μεταξύ πλ. Ομονοίας και πλ. Συντάγματος: 












     Οι παραπάνω, δειγματοληπτικώς παρουσιαζόμενες εικόνες, κάθε άλλο παρά συνηγορούν ότι η πολιτεία σοβαρολογεί όταν μιλά για κίνδυνο ..."κορωναϊού" ενώ ακούγεται ως σαρκασμός όταν συνιστά "παραμονή στα σπίτια" έχοντας καταστήσει  ...αστέγους τους πολίτες της! Εάν πράγματι η εγκληματικώς συμπεριφερόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη πίστευε σε κίνδυνο διαδόσεως μιας πανδημίας ούτε γι αστείο δεν θα επέτρεπε απόψε σε αυτούς τους συνανθρώπους μας να εκτίθενται "ούτω πως" καθιστάμενοι "spreaders" εκόντες-άκοντες! Πρώτη μέριμνα για μία σοβαρή Πολιτεία θα ήταν η ΑΜΕΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ αυτών των "πεταμένων" αστέγων ΠΡΙΝ μολυνθούν οι ίδιοι εξ αιτίας των επικινδύνων συνθηκών διαβιώσεώς τους και μεταδώσουν τον κορωναϊό. Όμως, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ή επί τούτου εξαπατά τον λαό κατά τρόπον εγκληματικό ή είναι ηλιθία και προ αυτής της εικόνας είναι καταγέλαστοι και όσοι "αρμόδιοι" παραμένουν αφανείς και ανεύθυνοι! Διότι, αυτές δεν είναι εικόνες μιας κοινωνίας υφιστάμενης ...πανδημία, αλλά ενός λαού υφιστάμενου ΠΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙ!



     Πάντως, παρά την ...φονική ..."πανδημία" και τις μύριες όσες απαγορεύσεις αλλά και συλλήψεις κοινών ..."θνητών" ψηφοφόρων, ο Αβραμόπουλος περιφρονεί πανηγυρικώς και επιδεικτικώς κάθε ..."κίνδυνο" (να καγχάσουμε εισαγγελέα ή θα θεωρηθεί ως διατάραξη του ύπνου σου;) και βολτάρει ανενόχλητος μετά συνοδού στην μαρίνα! Είπαμε, απατεώνες ή εγκληματίες;...


     Την ίδια ώρα, οι παράνομοι μετανάστες που "νομιμοποιήθηκαν" συλλαμβάνονται εν μέσαις Αθήναις με βαρέα αντιαρματικά κρυμμένα σε λαγούμια κάτω απ΄ τη πόλη.


Παναγιώτης Δημητράς

Πέτρος Κωνσταντίνου

     Και "περσόνες" όπως ο Παναγιώτης Δημητράς και Πέτρος Κωνσταντίνου σπεύδουν να τους υπερασπιστούν ενώ τους εξευτελίζει ...Μουσουλμάνος σκηνοθέτης ο οποίος τους εγκαλεί  και τους απογυμνώνει!


     Βεβαίως, για τους επαγγελματίες αντιφασίστες τους οποίους "μπουκώνει" το Ίδρυμα Σόρος το αντικοινωνικό μίσος που απροκάλυπτα ρυπαίνουν την ζωή μας είναι ..."προστατευόμενο" από την εξουσία (νομοθετική, δικαστική και εκτελεστική) αλλά διόλου παραδεκτό από τον Ελληνικό λαό οποίος βρίσκεται σε μόνιμη ρήξη με το εξουσιαστικό παλκοσένικο!  



     Τουτέστιν, ένας γενικός αχταρμάς όπου λαθραίοι ντόπιοι και ξένοι χειρίζονται μια κυβέρνηση ανδρεικέλων με συγγενικές διαπλοκές με το Ίδρυμα Σόρος και όλοι μαζύ, κάτω από τον "φερετζέ" του κορωναϊού συνεχίζουν την οικονομική καταστροφή των "Μνημονίων" με "άλλα μέσα" που, όμως, επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα σε μια κοινωνία που αποζεί από επιδοματάκια, διακανονισμούς και ψιχαλάκια που συνεπάγονται τα ...ψηφαλάκια, χωρίς κανένας να σκέφτεται να αδράξει την καραμπίνα! Και μόνον κάποιοι φοιτητές δείχνουν ότι η διεφθαρμένη εξουσία που πατρονάρει τη λαϊκή δυστυχία  δεν μπορεί να κοιμάται ήσυχη...





ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Σαράντης Στ., 21/3/2020, 20:46 μ.μ.

     Αγαπητοί κύριοι του Καθιδρύματος,

     Εφτά μετρημένα άτομα μαζί με τον γραφικό Κωνσταντίνου του ΚΕΕΡΦΑ διαδήλωσαν σήμερα ενάντια στον «ρατσισμό και φασισμό» Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα των αντιφασιστών. Εφτά νοματαίοι αντιφασίστες σε μια Αθήνα πέντε εκατομμυρίων δείχνει πολλά. Και βέβαια όπως ήταν κάτω από δέκα άτομα ήταν και νόμιμη η κουτσουλιά που σχημάτισαν. Μα καλά δε ντρέπονται οι παλιάτσοι;



__________________________________________


Τομ. Α. 21/3/2020, 21:32 μ.μ.

     Άχρηστος ο Εισαγγελέας τελικά κ. Καλέτζη. Κάτω από δέκα άτομα η περίφημη αντιφασιστική του Κωνσταντίνου εφτά για την ακρίβεια έγραψε ιστορία. Τους βλέπω την επόμενη αντιφασιστική να τη κάνουν σε ταξί.


 _________________________________________


Μπερ. Κ.21/3/2020, 23:13 μ.μ.

     Τι ψιχαλισμένο πεζοδρόμιο ήταν αυτή η αντιρατσιστική παρείτσα του ΚΕΕΡΦΑ σήμερα; Αν τους ακούγατε να τσιρίζουν για να δείξουν δύναμη θα βάζατε τα γέλια. Σφίγγονταν για να ξεφωνήσουν σα να θέλανε να χέσουν αλλά η πορδή συγνώμη η φωνή έφτανε μέχρι τη νησίδα ούτε καν στο απέναντι πεζοδρόμιο. Είπα να τους πετάξω κανένα κέρμα να πάρουν κουλούρι. Λίγες μέρες πριν οι εθνικιστές γεμίσαμε το μνημείο του άγνωστου και τα στοχάδια μας τους μπήκαν στα μάτια. Τελικά δεν άξιζε ούτε αντισυγκέντρωση για πάρτη τους και αν τους τη χαλάγαμε δεν θα είχαμε τέτοια εικόνα που θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει. Την επόμενη φορά όμως θα τους φερθούμε όπως πρέπει. Να είναι σίγουροι.

 __________________________________________




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.