Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

"ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ" ΣΕ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ 

 ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Ο "ΑΛΛΟΣ" ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΑΣ



     Την πόρτα του ανακριτή πέρασε την Πέμπτη 7 Μαίου 2015 ο Γιώργος Καρατζαφέρης προκειμένου να απολογηθεί για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες σε βαθμό κακουργήματος και παράνομη κατοχή εξωχώριας εταιρείας. Μετά την απολογία του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με την καταβολή χρηματικής εγγύησης 70.000 ευρώ.

     Η υπόθεση αφορά 'offshore' που φέρονται να ανήκουν στον Γ.Καρατζαφέρη, οι οποίες λαμβάνουν εμβάσματα ύψους 1,65 εκατ. ευρώ από την εταιρεία των Α.Τσάτσου-Π.Κομνόπουλου, τους μεσάζοντες στην προμήθεια των ελικοπτέρων Super Puma. Το ποσό αυτό ο Γ.Καρατζαφέρης το είχε σκοπίμως αποκρύψει από δηλώσεις του πόθεν έσχες. 

     Παράλληλα προέκυψε πως παρανόμως κατείχε τις 'offshore' "Catalina International" – της οποίας ήταν δικαιούχος μαζί με τον γιο του Ιωάννη – και την "Homeric", αν και από το 2010 απαγορεύεται οι πολιτικοί να κατέχουν εξωχώριες εταιρείες. Όπως προέκυψε, έδρα τους ήταν τα νησιά Τερκς και Κέικος. Η πρώτη ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 1992 για να μετονομαστεί τον Ιανουάριο του 2009 σε "Sunlight Delight Ltd", στην οποία ορίστηκε ως εγγεγραμμένος μέτοχος η αδελφή του προέδρου του ΛΑΟΣ Παναγιώτα Βασιλάκη. Η δεύτερη ιδρύθηκε στις 28/10/1983. 



     Σε αντίθεση με τον ομογάλακτό του Νίκο Μιχαλολιάκο ο οποίος αρκέστηκε σε "οικογενειακούς" οίκους ημιπαραμονής, ο Γιώργος Καρατζαφέρης με ψυχολογία κατά πολύ ανώτερη εκείνης του "ψιλικατζή" τόλμησε να βουτήξει όχι απλά το δάχτυλο αλλά να μπει μέχρι το γόνατο στο "μέλι"!

     Σημειωτέον ότι η υπόθεση της απολογίας και της εγγυοδοσίας αυτού του συστημικού σφουγγοκωλάριου έχει κρατηθεί σε απόλυτη μυστικότητα από τον τύπο και μόνον η εφημερίδα "Real News" (φύλλο 10ης Mαίου 2015) δημοσίευσε ένα ειδησάριο. Οι δωσίλογοι στη δημοκρατία απολαμβάνουν ασυλίας που φτάνει μέχρι τη μαφιόζικη "ομερτά" λόγω διευρυμένης συνενοχής κοινοβουλευτικών ληστών και λωποδυτών. Ας μη ξεχνάμε και τη κόρη του "πολύ" Μπαμπινιώτη, τη Φλωρίτα Μπαμπινιώτη, η οποία, ως καθηγήτρια του Αρσακείου, κατηγορήθηκε δύο φορές για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων μαθητριών της και αντί να διωχθεί το πρόσωπό της τηρείται προστατευόμενο μέχρι σήμερα από τη θεόστραβη δικαιοσύνη η οποία εκθέτει κλεφτοκοτάδες αλλά προστατεύει δαψιλώς βιαστές ανηλίκων, ιδίως, όταν είναι "επώνυμοι" και στυλοβάτες του διεφθαρμένου συστήματος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.