Κυριακή 24 Μαΐου 2015

ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ ΄Η ...ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ


     Αν και αυτοπροβαλλόμενο ως "τρίτο κόμμα" η Χρυσή Αυγή, συνεχίζει να ευτελίζεται καθημερινά μέσα σε εσωτερικά αλληλοφαγώματα, διαγραφές, ίντριγκες και αλληλομαχαιρώματα, ενώ βρίσκεται υπό την απηνή καταδίωξη των αντιεξουσιαστών οι οποίοι, χωρίς την υποστήριξη κομματικού μηχανισμού, επιβάλλουν με τη μαχητικότητά τους πανελλήνιο "κοντρόλ" στο μόρφωμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

     Η τραγική ανοργανωσιά της ανύπαρκτης, πια, Χρυσής Αυγής, παρ΄ολίγο, σήμερα, να κόστιζε ζωές των ελαχίστων οπαδών της στη Μαγνησία, όπου η τοπική οργάνωση νόμισε ότι θα μπορούσε με δέκα πρόσωπα να διεξαγάγει ...συγκέντρωση σε αίθουσα του Δημαρχείου Διμηνίου που τους παραχωρήθηκε. 

     Αγλαίσματα ηλιθιότητας οι επικεφαλής αυτού του κομματικού μορφώματος, εξακολουθούν να "σπρώχνουν" τους ανόητους ψηφοφόρους τους σε κίνδυνο ζωής αποβλέποντας σε εξαργύρωση ψήφων κάθε ενδεχόμενης τραγωδίας, όπως και στη περίπτωση του Ν. Ηρακλείου. Αυτή τη φορά, εάν δεν υπήρχαν παρούσες πολυάριθμες αστυνομικές δυνάμεις να φυγαδεύσουν υπό προστασία τους δέκα πανηλίθιους χρυσαύγουλους ίσως οι αντιεξουσιαστές, πέραν του "κοτίνου" του "νικητή επί πεδίου" πιστώνονταν σήμερα και με μερικά ...σκαλπ ακροδεξιών αντιφασιστών. Την είδηση μας τη δίνει τοπικό ειδησεογραφικό portal:

Σε φυγή τράπηκαν μέλη της Χ.Α. από το Διμήνι Μαγνησίας

     Αντιφασιστική συγκέντρωση στο Διμήνι Μαγνησίας στις 24/05/15 στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Τ.Ο. Χ.Α. Μαγνησίας στην αίθουσα του δημαρχείου, η οποία είχε παραχωρηθεί από τη δημοτική αρχή του Βόλου. Περίπου δέκα μέλη της Χ.Α. κλείστηκαν στο κτίριο του δημαρχείου πετώντας αντικείμενα (πυροσβεστήρες, πέτρες κλπ) προς τους συγκεντρωμένους αντιφασίστες, προκαλώντας φθορές και υλικές ζημιές στο κτίριο. Στη συνέχεια οι οργανωμένες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. παρατάχτηκαν μπροστά στο δημαρχείο με ΜΑΤ, και αρκετή ώρα αργότερα τα μέλη της Χ.Α. φυγαδεύτηκαν με πολιτικά αυτοκίνητα συνοδεία μηχανών της ΕΛ.ΑΣ. Ακολούθησε αντιφασιστική πορείαστο χωριό του Διμηνίου.

Οι ροπαλοφόροι διασώστες της Χρυσής Αυγής

     Σημειωτέον ότι, για το τραγικό αυτό συμβάν το επίσημο σάιτ της Χρυσής Αυγής δε κάνει  κ α μ ι ά  μνεία αλλά προσπαθεί να δικαιολογήσει ως "διαγραφή" τη δραπέτευση του στελέχους της Χρήστου Ρήγα!

     Για άλλη μια φορά κυρίαρχοι "στα σημεία" οι αντιεξουσιαστές και κρυπτόμενοι στην αγκαλιά της ΕΛ.ΑΣ. οι τραγικοί αντιφασίστες χρυσαύγουλοι, φυγαδευόμενοι με συμβατικά οχήματα για να μην υποστούν τη μανία των καλά οργανωμένων και, βεβαίως, πολυαριθμότερων, διωκτών τους.

     Η Χρυσή Αυγή δεν είναι πια τόσο "τρίτο κόμμα" όσο ..."τρίτο φύλο"! Και σ' αυτό το κατήφορο παρασύρει, δυστυχώς και τον Ελληνικό Εθνικισμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.