Σάββατο 23 Μαΐου 2015

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ «ΝΑΥΑΓΟΣ»
ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΟ «ΝΑΥΑΓΙΟ»
ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



 Aφού αφιερώθηκε ψυχή τε και σώματι στο ελεεινό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής φθάνοντας σε σημείο να στοχοποιηθεί ακόμη και ως διπλός δολοφόνος για να αθωωθεί παμψηφεί μετά από δέκα επτά μήνες προφυλάκισης, ο Χρήστος Ρήγας, στέλεχος «κλειδί» της Χρυσής Αυγής εγκαταλείπει το μαγαζάκι της οικογένειας Μιχαλολιάκου, αφήνοντας στη «πόρτα» του άλλοτε αρχηγού του τη παρακάτω ανακοίνωση την οποία, δυστυχώς, κάποιοι άλλοι …αδοκήτως μεταστάντες, δε πρόλαβαν να αφήσουν πίσω τους:

    "Με το παρόν ανακοινώνω την παραίτηση μου από μέλος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος της Χρυσής Αυγής και υπευθύνου - περιφερειάρχη για την πολιτική δράση της στη Δυτική Ελλάδα. Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και πάρθηκε μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα , μέσα στο οποίο αισθανόμουν ότι δε με εκφράζει η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ  , αφού πλέον δεν είναι το κόμμα που αντιπροσωπεύει τον αγνό ελληνικό πατριωτικό χώρο και τον εθνικισμό , αλλά έχει καταντήσει ένα μόρφωμα , το οποίο το χαρακτηρίζουν οι ιδεοληψίες και οι πρακτικές μιας κλειστής ομάδας ανθρώπων που με τις λογικές και τις ενέργειες τους  , μας έφτασαν στο σημείο να ντρεπόμαστε να αποκαλούμαστε Έλληνες εθνικιστές , μόλυναν τον πατριωτικό χώρο και ουδέποτε αναλάμβανε τις ευθύνες τους για αυτές.

     Δεν θα αναφερθώ καν στις παλαιοκομματικές πρακτικές οικογενειακών βολεμάτων , τις οποίες η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ  υποτίθεται ότι καταδίκαζε και η ηγετική ομάδα εφάρμοζε κατά κόρον, κορο'ι'δεύοντας στη κυριολεξία τα αγνά στελέχη που έδιναν από το υστέρημα τους για τον αγνό αγώνα και σκοπό του κινήματος , όταν εκείνοι εισέπρατταν παχυλούς μισθούς και απολάμβαναν προκλητικά προνόμια , γιατί πλέον είναι γνωστά . Αυτό όμως που με οδήγησε στην παραίτηση μου , είναι ότι έφτασαν στο σημείο να βάλουν το πατριωτικό συμφέρον κάτω από το προσωπικό και για να βγουν αλώβητοι από επιλογές που οι ίδιοι επικρότησαν και καλλιέργησαν  , άπλωσαν εκ των υστέρων ανίερο χέρι συμμαχίας μέχρι και στους ιδεολογικούς διώκτες μας , γνωστούς για τα ανθελληνικά και αντιπατριωτικά τους συναισθήματα.

     Αρνούμαι πλέον να κατέχω κομματική θέση σε ένα κόμμα που εκμεταλλεύτηκε τον αγνό πατριωτισμό των Ελλήνων και μετέτρεψε τον αγώνα μας για μια καλύτερη Ελλάδα σε πεδίο ικανοποίησης προσωπικών συμφερόντων και φιλοδοξιών που κάθε άλλο παρά εξυπηρετούσαν το συλλογικό μας όραμα για την πατρίδα μας. Παραμένω ενεργός πολίτης  , περιφερειακός σύμβουλος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και μαχητής για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ"



     Οι ευτελισμένοι παραχαράκτες χρυσαύγουλοι, επιχειρώντας, πάντοτε, τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας με θρασύτατα ψεύδη, εξέδωσαν μία «ανακοίνωση» για να «μεταβαφτίσουν» την πρωτοβουλία δραπέτευσης του Χρήστου Ρήγα από το «μαντρί» ως …διαγραφή, λες και δε γνωρίζουμε ανάγνωση για να ενημερωθούμε από τον ίδιο τον Χρήστο Ρήγα για τους λόγους της εγκατάλειψης του βυθιζόμενου κουφαριού του κόμματος της κωλοτούμπας! Ιδού το θράσος του πλέον «ωμού» χρυσαυγιτισμού:

      «Ο Ρήγας Χ. διεγράφη από το κόμμα μας λόγω υπογείων διαδρομών του και συναντήσεών του με τους αποστάτες πρώην βουλευτές Αλεξόπουλο και Μπούκουρα, που πρόδωσαν την λαϊκή εντολή και τους Έλληνες Εθνικιστές ψηφίζοντας τον μνημονιακό υποψήφιο ΠτΔ της ΝΔ, Σταύρο Δήμα»


     Για την παραπάνω «ανακοίνωση» της Χρυσής Αυγής, είναι χαρακτηριστικό ένα εύστοχο σχόλιο από γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης που υπογράφει κάποιος Χρήστος Καρανικόπουλος: «… αυτή η ανακοίνωση αποτελεί απόδειξη πως το κόμμα ωριμάζει πολιτικά. Θα μπορούσαν απλώς να ανοίξουν ένα θέμα στο indymedia και να γράψουν ότι είναι ομοφυλόφιλος.»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.