Τετάρτη, 27 Μαΐου 2015

ME TΟ ΤΡΙΩΝ ΜΗΝΩΝ ΒΡΕΦΟΣ ΤΟΥΣ 
ΣΤΟ 
…ΜΠΑΡ!          Η είδηση είναι σαφής και τραγική! 

     Έχει να κάνει με την «Ελλάδα» της κρίσης Αξιών και Παιδείας, με την «Ελλάδα» της έσχατης δημοκρατικής παρακμής όπου ο Άνθρωπος ευτελίζεται από τη βρεφική, ακόμα, ηλικία, από τις πρώτες μέρες της ζωής του συρόμανος στα μπαρ με το καροτσάκι αφού αδυνατεί να βολευτεί στα σκαμπό όπου και θα πεθάνει με «μπόμπες» σφηνάκια!

     “O Γιώργος Χειμωνέτος και η Εύα Μουρτζάκη, απολαμβάνοντας μοναδικές στιγμές με το μωρό τους, έχουν καταφέρει να βρουν την χρυσή τομή ώστε να μην χάνουν στιγμές και για τους ίδιους ως ζευγάρι. Το βράδυ της Τρίτης ο φακός του govastileto.gr απαθανάτισε τον αθλητή και τη σύντροφό του να διασκεδάζουν σε γνωστό μπαράκι στο κέντρο της Αθήνας μαζί με το μωρό τους.”

     Kαι, φυσικά, η είδηση προέρχεται από το "σοβαρότατο" ... "Γόβα στιλέτο" για να ...διαπαιδαγωγήσει δημοκρατικότατα έναν λαό ο οποίος, σήμερα, κατάφερε να θεωρείται ως το κουρέλι της Ευρώπης!

     Γι αυτό παραμένουμε υπερήφανοι "Φασίστες", διότι δεν είμαστε θαμώνες των "μπαρ" και, πολύ περισσότερο, σεβόμαστε τα βρέφη, δικά μας και ξένα!
     Ο ξεφτιλισμένος αντιφασιστικός κόσμος μπορεί να ξενυχτάει στα μπαρ με τα βρέφη του στο καροτσάκι όπως μπορεί και να προορίζει, έτσι, τα βρέφη του ως μέλλουσα "πελατεία" των εμπόρων ναρκωτικών που στηρίζουν τα αντιφασιστικά καθεστώτα...      Ο ξεφτιλισμένος αντιφασιστικός κόσμος μπορεί να ξενυχτάει στα μπαρ με τα βρέφη του στο καροτσάκι γκετοποιώντας τη καθημερινότητά του μακράν κάθε αίσθησης αξιοπρέπειας...      Ο ξεφτιλισμένος αντιφασιστικός κόσμος μπορεί να ξενυχτάει στα μπαρ με τα βρέφη του στο καροτσάκι απολαμβάνοντας τη κόλαση της καθημερινότητάς του όπως ο αντιφασισμός τους την επιλέγει...     Ο ξεφτιλισμένος αντιφασιστικός κόσμος μπορεί να ξενυχτάει στα μπαρ με τα βρέφη του στο καροτσάκι μπορεί να αισθάνεται άνετα στο τριμπούρδελο που επέλεξε να πεθάνει...     Εμείς, όμως, οι Φασίστες, υγιείς, υπερήφανοι και ευτυχείς εν μέσω αυτοχείρων θα παραμένουμε αμετακίνητοι στην ορθή επιλογή μας να εκπροσωπούμε τον Άνθρωπο, έστω και εν μέσω ζωντανών αντιφασιστικών πτωμάτων!
      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.