Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

"ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" 
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ..."ΑΙΛΟΙΝΑΙΣ"


     Η "Χρυσή Αυγή" κατασκευάστηκε από τον Νίκο Μιχαλολιάκο για να υπηρετήσει τον ίδιο και τα οικογενειακά συμφέροντα του, καπηλευόμενη τον ελληνικό εθνικισμό και τα ιερά και όσια των Ελλήνων. Την οργανωτική στήριξή της την οφείλει κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στο ίδιο το σύστημα που τη θεωρεί ως μία διέξοδο του σε στιγμή κρίσιμης ταλάντωσης για το ίδιο μετά τη πασιφανή χρεωκοπία του, ενώ είναι βέβαιο -και πολύ σωστά-  ότι η ακινδυνότητα του μορφώματος αυτού σε τίποτα δε μπορεί να το θίξει.


     Το σύστημα, λοιπόν, αντιπαρέχει στο Νίκο Μιχαλολιάκο την ευκαιρία να "πιάσει τη καλή" (κάτι που ήδη υλοποιήθηκε) ενώ διαβλέπει ως σανίδα σωτηρίας του τη πιθανή άνοδο στην εξουσία της "Χρυσής Αυγής" η οποία φρόντισε αμέσως να υπαχθεί στις συστημικές δομές προσκυνώντας τους "πατριάρχες" του συστήματος "συμμορφούμενη προς τας υποδείξεις".


     Η "Χρυσή Αυγή", πλέον, εν όψει εκλογών πέταξε τη μάσκα και, χωρίς ιδεολογία, χωρίς εθνικό σχέδιο, χωρίς καμία πολιτική προοπτική, μουγκή καθ' 'ολο το εκτός εκλογών διάστημα,  ξεκίνησε μια αμοραλιστική εκστρατεία αρπαγής ψήφων εξαπατώντας τους Έλληνες υπέρ των οποίων, δήθεν, κόπτεται... και επιστρατεύει ακόμα και τους ..."Αίλοιναις" μπασταρδεύοντας την ίδια τη κούφια συνθηματολογία της αλλά και τον ίδιο τον ελληνικό εθνικισμό!


     Εξ αρχής υπήρξε τραγική για την Ελλάδα και τον εθνικισμό της, η παρουσία της "Χρυσής Αυγής"! Τώρα, εν όψει εκλογών γίνεται ολοένα και τραγικότερη, υποβαθμίζοντας την εκλογική "βάση" της σε ό,τι πιο λούμπεν και ανελλήνιστο για να αυξηθούν τα έσοδα της οικογένειας Μιχαλολιάκου!


     Άραγε, πόσοι λούμπεν ανελλήνιστοι "Αίλοιναις" θα βρεθούν στις επόμενες εκλογές να αβαντάρουν τις εισοδηματικές προσδοκίες της οικογένειας Μιχαλολιάκου καταρρακώνοντας την ήδη καταρρακωμένη εθνικιστική Ελλάδα; Πόσοι θα καταδεχτούν να ρίξουν τη ψήφο τους μαζί με τις ψήφους στρατολογημένων "εισαγόμενων" για να στηρίξουν το σύστημα που θέλει "παράταση ζωής" με αντίτιμο το θάψιμο του ελληνικού εθνικισμού;... H παγίδα στήνεται μεθοδικά, εσύ θα πέσεις μέσα;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.