Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΧΡΥΣΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ


     Πρώην νεοδημοκράτης αλλά νυν φανατικός χρυσαυγίτης ο μεσίτης Πετράς που συνελήφθη με την κατηγορία του εκβιαστή όπως επίσης φανατικός χρυσαυγίτης και ο γιος του τραγουδιστή Γερολυμάτου που συνελήφθη για την ίδια υπόθεση εκβιασμού με τον προηγούμενο, πασίγνωστοι στους χρυσαυγίτικους "κύκλους" των Νέων Λιοσίων και οι δύο, Βέβαια, δεν είναι μόνον η κατηγορία του εκβιασμού αλλά και της εμπορίας αναβολικών αφού ο δεύτερος (Γερολυμάτος) είναι και εν μέρει μέτοχος σε συνοικιακό γυμναστήριο. Πακετάκι και πάλι οι χρυσαυγίτες στο εγκληματολογικό με εκβιασμούς, εμπορίες "ουσιών" κλπ κλπ αλλά το σημαντικό: Ό συστημικός τύπος τους καλύπτει και τα ονόματά τους παραμένουν (νομίζουν) στο απυρόβλητο! Πάρτε εδώ την αποκλειστικότητα και θα επανέλθουμε γιατί η μπόχα της Χρυσής Αυγής δε μπορεί να συγκαλύπτεται και, στην υπόθεση, η μπόχα είναι αποπνικτική γιατί οι εκβιαστές και κάποιοι ακόμα που κρύβονται πίσω τους στα κεντρικά της Χρυσής Αυγής δε μπορεί να παραμένουν κρυμένοι πίσω από τη κουκούλα...


     Για άλλη μια φορά οι συστημικοί μηχανισμοί συγκαλύπτουν την εγκληματικότητα των ευνοουμένων τους αλλά φαίνεται ότι κάποιοι φύλακες έχουν γνώση! Μπορεί οι χρυσαύγουλοι να εξαπατούν ηλιθίους δηλώνοντας το γνωστό και αστείο "Εναντίον όλων" όμως για άλλη μια φορά εμφανίζονται να καλύπτονται από το ίδιο το σύστημα που τους προωθεί.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Γ. Λυκ. 27/12/2016, 00:24 π.μ.

Η ΧΑ δεν έχει ούτε ιστορία ούτε μέλλον  αλλά μόνο ποινικό μητρώο και θα ήταν καλύτερο να μας ενημερώνετε σε ποιο έγκλημα δεν μπερδεύεται από το να γράφεται που μπερδεύεται. Σε λίγο θα αποδειχτεί ότι μόνο στη δολοφονία του Καποδίστρια ήταν αμέτοχη αλλά και εκεί λόγω μανιατών θα ψάξουμε καλύτερα τη γραμμή καταγωγής του Μιχαλολιάκου  μέχρι να καταλήξουμε σε συμπέρασμα.

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.