Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:
Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ 
ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ


     Η αυτοκτονική πολωτική αδεξιότητα των στελεχών της Χρυσής Αυγής όχι μόνο δεν έχει τέλος αλλά οδηγεί την κατάσταση σε μία εμφυλιοπολεμική εξέλιξη από την οποία ηττημένη θα βγει η ίδια και οι οπαδοί της.

     Με καιροσκοπική "λογική" η οποία επιχειρεί κοντόθωρα να κερδίσει λίγες ψήφους αδιαφορώντας για τη μακροπρόθεσμη καταστροφή, η Χρυσή Αυγή, αντί να διαμορφώσει μια σταθερή υποστηρικτική βάση, προτιμά τυχάρπαστες κινήσεις επί "σάπιων σανιδιών" τα οποία το μόνο που προοιωνίζουν είναι τον καταποντισμό της.

     Σε έναν δήμο [Περάματος] ο οποίος ψηφίζει 41.97% ...ΣΥΡΙΖΑ, το τσίρκο της Χρυσής Αυγής επέλεξε να διαπράξει ένα show τραμπουκισμού γονέων και παιδιών, υπό το αντικοινωνικό αλλά, κυρίως, ανθελληνικό πρόσχημα του: "Έξω τα προσφυγόπουλα από τα Σχολεία"... νομίζοντας ότι θα ...προσεταιρισθεί εκείνους που, κατά συνείδηση, τάχθηκαν υπέρ της εισόδου ξένων στη χώρα.

     Το "γιατί" το show της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό σχολείο του Περάματος είναι αντικοινωνικό και ανθελληνικό το τεκμηριώνει ένας Δάσκαλος ο οποίος ανήκει στον εθνικό πατριωτικό χώρο και του οποίου ο γνώμων της συλλογιστικής είναι η Ελληνική Παιδεία. Ας τον "ακούσουμε":

     "Αναφορικά με τις "υπέροχες" εικόνες που είδαμε χτες και προχτές σε σχολεία των Αθηνών, όπου γονείς αντιδρούν στην παρουσία παιδιών αλλοδαπών στα θρανία όπου φοιτούν τα δικά τους παιδιά:

     Ως Έλληνας, πρωτίστως, και, ως δάσκαλος, δευτερευόντως, ένιωσα βαθύτατο όνειδος όταν από τηλεοράσεως είδα ανθρώπους οίτινες ουδεμία σχέση έχουν τόσο με τα ιδεώδη και την παράδοση του Ελληνισμού όσο και με τις αρχές και τις αξίες του διδασκαλικού λειτουργήματος, να ωρύονται και να κραυγάζουν εναντίον της φοίτησης των αλλοδαπών μαθητών στο σχολείο. Και δεν αναφέρομαι στους χρυσαυγίτες διότι αυτοί εκ προοιμίου δεν έχουν την προαναφερθείσα με τον Ελληνισμό σχέση. Αναφέρομαι στους γονείς και, περισσότερο, σε όλους όσους δεν έχουν αντιληφθεί το πόσο σημαντική και συγχρόνως υψίστης εθνικής σημασίας είναι η ευκαιρία που ορθώνεται ενώπιόν μας να καταστήσουμε τα παιδιά αυτά μετόχους της Ελληνικής Παιδείας.

     Την παρούσα στιγμή, οι ενδεχόμενες επιλογές που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι δύο: Η πρώτη είναι να εφαρμόσουμε ένα είδος πνευματικού «παιδομαζώματος» των παιδιών αυτών και, βάζοντάς τα στα σχολεία μας, να τα οδηγήσουμε να ενστερνιστούν τον πανανθρώπινο χαρακτήρα του Ελληνισμού καθιστώντας τα έτσι ισάξιους κοινωνούς μας εις το μέλλον. Η δεύτερη είναι να τα παρατήσουμε στην τύχη τους άνευ μορφώσεως και να εισπράξουμε μελλοντικά επιθέσεις αυτοκτονίας.

     Στη θέση των γονέων που αντιδρούν, θα προτιμούσα σήμερα έναν αλλόφυλο συμμαθητή του παιδιού μου προκειμένου, λαμβάνοντας από κοινού ελληνική παιδεία, να πάνε την Ελλάδα μελλοντικά ένα βήμα παραπέρα, παρά ο αλλόφυλος ανήλικος του σήμερα να περιθωριοποιηθεί βυθισμένος στην αμορφωσιά και να καταστεί μελλοντικώς όχι συνοδοιπόρος προς την πρόοδο αλλά εν δυνάμει δολοφόνος του γιου ή της κόρης μου.

     Εν κατακλείδι, ή παίρνουμε τα παιδιά αυτά στα σχολεία μας και τους μεταλαμπαδεύουμε τις αξίες που κάνουν εμάς τους Έλληνες να ξεχωρίζουμε ή τα παραδίδουμε ιδία χειρί μια για πάντα στη τζιχάντ.

     Ως Έλληνας δάσκαλος, είμαι υποχρεωμένος από την Τιμή και την Συνείδησή μου να βάλω στην τάξη μου οποιοδήποτε παιδί. Είτε αυτό είναι από το Ιράκ ή την Συρία είτε ακόμα και από τον πλανήτη Κρόνο." [B.O.]

    Aφού, λοιπόν, με τους τραμπουκισμούς της ΚΑΙ στο δημοτικό σχολείο Περάματος, η Χρυσή Αυγή κατάφερε να βρεθεί δακτυλοδεικτούμενη ακόμη και από τους εθνικιστές δεν αρκέστηκε στο λάθος της αλλά υπέπεσε και στο χειρότερο να προσφύγει και στην ...Τατιάνα Στεφανίδου προς ...δικαιολόγηση των αδικαιολόγητων. Έτσι, στην εκπομπή της συγκεκριμένης τηλεπερσόνας και δια φωνής ...Σωτήρη Δεβελέκου ακούσαμε έναν, δήθεν 'αγανακτισμένο πατέρα" με το ψευδώνυμο "Kώστας Δημακάκης" να απολογείται για τους τραμπουκισμούς του Περάματος. Βεβαίως, η έμπειρη στο "ψαλλίδι" τηλεπερσόνα τον έκοψε στον αέρα διότι ο αφελής χρυσαύγουλος δε σκέφτηκε ότι η φωνή του είναι, πια, πασίγνωστη μετά τη θρυλική συνομιλία του με τον Γιάννη Λαγό [με τον οποίο πάνε "ζευγάρι"] που έχει σπάσει ρεκόρ ακροαματικότητος στο διαδίκτυο.

     Όμως, η "παρέμβαση" του "Κώστα Δημακάκη", κατά ...κόσμον Σωτήρη Δεβελέκου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου προκαλώντας, κατ'  αρχήν, το εύλογο συμπέρασμα της ...λειψανδρίας έστω λαι ενός οπαδού ο οποίος θα μπορούσε να διεκπεραιώσει επιτυχώς τον ρόλο του "αγανακτισμένου γονέα" δανείζοντας, απλώς, τη φωνή του. Τέτοια οπαδική λειψανδρία για ένα κόμμα που διεκδικεί θέση τρίτου κόμματος, ή μήπως, πλέον, πρέπει να μιλάμε για άλλο "τρίτο" φύ...ραμα? Αλλά ο κατήφορος της Χρυσής Αυγής από τα "απόνερα" του Περάματος δε τελειώνει εδώ.

     Μετά την εκπομπή της Τατιάνας στην οποία οι χρυσαύγουλοι ξαναπάτησαν "πεπονόφλουδα", ο Γιάννης Λαγός, που παραδέχθηκε ότι υπηρετεί τη Χρυσή Αυγή ΕΠΙ ΧΡΗΜΑΣΙ *, σκέφτηκε να μηνύσει την τηλεπερσόνα προς "ρεφάρισμα" ...εντυπώσεων, αλλά και πάλι διέπραξε γκάφα ολκής διότι, αναγκαστικώς, προσέφυγε στους ψηφοφόρους του [ΕΛ.ΑΣ] αποδεικνύοντας ότι οι μπάτσοι δε φυλάνε τον Πολίτη αλλά υπηρετούν τη κοινοβουλευτική σαπίλα ως πηθείνια όργανά της. Εκεί, λοιπόν, που η ΕΛ.ΑΣ. όταν ειδοποιείται για φόνο εμφανίζεται μετά από πολλά ...τέρμινα, στη περίπτωση της Τατιάνας έσπευσε αυθωρεί και παραχρήμα στο κανάλι να συλλάβει τη τηλεπερσόνα ...υπείκουσα στα κελεύσματα του Γιάννη Λαγού προς τήρηση του "θεσμού" του αυτοφώρου, όμως η τηλεπερσόνα είχε εξαφανισθεί από το στούντιο, πάντως, πολύ αξιοπρεπέστερα από τον Ηλία Κασιδιάρη οποίος έτρεχε πανικόβλητος στους διαδρόμους ενός παρόμοιου καναλιού για να σωθεί από σύλληψη, μετά την χειροδικία του on camera κατά των δύο πονηρών "κυριών" που τον παγίδευσαν, στο παρελθόν.Και αντί η Χρυσή Αυγή να τηρήσει αιδήμονα σιγή, κοινώς ΣΚΑΣΜΟ, για τα όσα διέπραξε στο Πέραμα προκαλεί τα παρακάτω συμπεράσματα:

     1. Είναι μόρφωμα τραμπουκικό και αυτό είναι η αφετηρία.
     2. Στερείται οπαδών ώστε να δανείσουν τη φωνή τους σε μία 
         απλή "ερτζιανή" παρέμβαση.
     3. Καταδέχεται να καταφύγει ακόμη και σε επίπεδα "Τατιάνας"
        προκειμένου να ακουστεί η φωνή της.
     4. Είναι τόσο "αντισυστημική" ώστε να προσφεύγει στη καρδιά
        του συστήματος [ΕΛ.ΑΣ.] προκειμένου να ξελασπώνεται από
        τις γκάφες της.
     5. Καταντά χειρότερη από εχθρούς της οι οποίοι καταφέρνουν 
         να απεμπλέκονται αξιοπρεπώς [εξαφάνιση Τατιάνας] ενώ τα
         δικά της στελέχη [Ηλίας Κασιδιάρης] συμπεριφέρονται πανι-
         κόβλητα και αδέξια σε ανάλογες περιπτώσεις, δείχνοντας
         έλλειψη στοιχειώδους ευφυίας. Τέλος,
     6. Όπως κατάφερε να ηρωποιήσει τον Παύλο Φύσσα, η ανόητη
         Χρυσή Αυγή ακουσίως ηρωποιεί και την ...Τατιάνα εμφανί-
         ζοντάς την ...διωκόμενη.

     Μέχρι εδώ "αυτά" ως ...προάριστον και έπεται συνέχεια...

     Η Χρυσή Αυγή με διαθέτοντας επιτελείο με στοιχειώδη πολιτική σκέψη, στοιχειώδη οργανωτικότητα και στοιχειώδη επαναστατική εμπειρία, επιχειρεί δημεγερτικούς χειρισμούς πολωτικού χαρακτήρος οι οποίοι την οδηγούν σε μία αναμέτρηση στην οποία θα βρει τους πάντες [ακόμη και τους εθνικιστές] αντιμέτωπους. Δυστυχώς, στερείται και του στοιχειώδους πλεονεκτήματος του "ευαρίθμου" που θα μπορούσε, ίσως, να αντισταθμίσει τα μαζικά της καταλυτικά μειονεκτήματα. Η αυτοκαταστροφική εμμονικότητα του αρχηγού της και πάλι θα καταφέρει τον όλεθρό της όπως συμβαίνει από το 1981 κι εντεύθεν, με τις συνεχείς διαλύσεις της και αυτοκαταποντισμούς της, όταν από το 1985, συγκυρίας βοηθούσης, θα μπορούσε άνετα να είναι Κυβέρνηση. Ενώ, όμως, μέχρι τώρα η Χρυσή Αυγή ήταν μία περιθωριακή γραφικότητα, με τη συμπεριφορά της μετά την είσοδό της στη Βουλή, μετατρέπεται σε μία περιθωριακή επικινδυνότητα, κυρίως, για τον ελληνικό εθνικισμό τον οποίο πασχίζει να προσεταιρισθεί αλλά και για όλη την Ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς, αυτό το σχιζοφρενικό μόρφωμα δεν εννοεί να εννοήσει τα αυτονόητα και οδηγεί τους οπαδούς του στο γκρεμό, όμως, αυτό δεν εποτελεί το κρίσιμο σημείο... 

     Το κρίσιμο σημείο της πορείας της Χρυσής Αυγής είναι ο συμπαρασυρμός στο γκρεμό των ελπίδων του ελληνικού εθνικισμού ο οποίος, πλέον, ενταφιάσθηκε ...έσωθεν, αποδεικνυομένης της συστημικής Χρυσής Αυγής ως ιδανικού "δουρείου Ίππου", ιδανικότερο του οποίου οι ανθέλληνες ουδέποτε θα είχαν στη δούλεψή τους.

_
http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html [03.36]



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Γιωργος Ε., 20/1/2017, 20:01 μ.μ.

-Δυο λογια Σχετικα με τις αναρτησεις περι της φοιτησης των παιδιων των προσφυγων.-
Το οτι η χρυση αυγη(ουτε ταξι δε θα γεμιζουνε σε λγο) με τις πραξεις της υπονομευει αυτα τα ιδια που πρεσβευει στα λογια, αφορα τους υποστηρικτες της ,τους οποιους ευτυχως εσεις και κατι αλλοι τους τριβετε την αληθεια στα μουτρα...Οσον αφορα ομως τους προσφυγες...Το οτι η ακροδεξια τους αποκαλει ολους τζιχαντιστες, η αριστερα ολους γυναικοπαιδα κλπ οφειλεται στο οτι το κρατος ειναι μπατε σκυλοι και δεν εκανε τον διαχωρισμο που επρεπε να κανει μεταξυ των πραγματικων προσφυγων(γυναικες,παιδια,ηλικιωμενοι,αναπηροι,ευπαθεις ομαδες) και των "προσφυγων"(νεοι αρτιμελεις ανδρες σε στρατευσιμη ηλικια, ή ακομα ανθρωποι απο χωρες σε καιρο ειρηνης) οι οποιοι ερχονται νομιζουν στη γη της επαγγελιας ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι μελλοντικοι σκλαβοι των πολυεθνικων...Προφανως οι προσφυγες πρεπει να φιλοξενηθουν και να τους δοθει η δυνατοτητα της αξιοπρεπους διαβιωσης για οσο χρονικο διαστημα ο επαναπατρισμος τους ειναι αδυνατος...Σ'αυτο το πλαισιο μπαινει και το θεμα των παιδιων σχολικης ηλικιας...Βεβαιως και πρεπει ναλαβουν μια σχολικη εκπαιδευση,η οποια ομως θα ειναι συνεχεια της εκπαιδευσης που λαμβαναν στη χωρα τους εως τον πολεμο και τον ξεριζομο τους, ετσι ωστε να γυρισουν στην πατριδα τους με οσο το λιγοτερο εκπαιδευτικα κενα και να συνεχισουν εκει...αυτο ειναι το ηθικο καθηκον μας...Το οτι το κρατος αντι γι αυτο,επιδιωκει  την οσμωση και την απο κοινου με τα ελληνοπουλα εκπαιδευση δεν ειναι απο ευαισθησια και συμπονια...Ειναι αλλο ενα βημα στο να γινει η Ελλαδα(και η Ευρωπη) η πολυφυλετικη χαβουζα που ονειρευοναι τα γερακια του διεθνους κεφαλαιου...
Με εκτιμηση..

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.