Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ
&
ΟΙ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ



     Πρώτιστη ένδειξη πατριωτισμού κάθε πολίτη ενός Έθνους είναι ο σεβασμός προς το Σύμβολο της Πατρίδος το οποίο είναι η Σημαία!

     Στην Ελλάδα,. ειδικός κανονισμός ο οποίος εδιδάσκετο ακόμη και από τις πρώτες τάξεις των Σχολείων στοιχειώδους εκπαιδεύσεως, περιγράφει επακριβώς την υποχρέωση σεβασμού της Ελληνικής Σημαίας από κάθε πολίτη καθώς και τους κανόνες αποδόσεως σεβασμού προς αυτή με πρώτο και κύριο την έπαρσή της μόνον επί ιστού και την αποφυγή οιασδήποτε άλλης χρήσεώς της.

     Δυστυχώς, η μεταπολιτευτική δημοκρατική υπέλιξη ολόκληρης της Ελλάδος, συν τοις άλλοις, κατέφερε και τελειωτικό πλήγμα στην έννοια και την σημασία του εθνικού Συμβόλου μας αλλά και υπεδαύλισε την πολλαπλή κακοποίησή της εξευτελίζοντάς την ακόμη και ως παραφερνάλιο κομματικών χρήσεων!


     Προσφάτως, ένας νεαρός μαύρος ο οποίος εξελίχθηκε στην Ελλάδα ως ένας χρηστός πολίτης και αθλητής διεθνούς εμβελείας, ο Γιάννης Αντετοκούμπο, έχοντας υπηρετήσει ευόρκως ακόμη και στον Ελληνικό Στρατό, όταν του ζητήθηκε από ...Έλληνες (...) να τους υπογράψει αυτόγραφο επί Ελληνικής Σημαίας (!) αρνήθηκε ευγενικά υπογραμμίζοντας τον σεβασμό του προς το εθνικό μας Σύμβολο και δίνοντας ένα ηχηρότατο μάθημα πατριωτισμού προς, δήθεν, Έλληνες ασεβούντες κατά της Σημαίας μας. Ναι, αυτός ο μαύρος (...) τον οποίο εχλεύασε δημόσια ο αρχηγός της "Χρυσής Αυγής" (μαυριδερότερος, ψυχή και εμφανίσει) Νίκος Μιχαλολιάκος, κατέφερε ένα ηχηρότατο ράπισμα προς τους γραικύλους ανέθνιστους υπογραμμίζοντας την πατριωτική του ανωτερότητα έναντι εκείνων που εμπορεύονται τον πατριωτισμό προς άγραν ψήφων και μόνον.


     Aντιθέτως προς τον σεβασμό που επέδειξε ο Γιάννης Αντετοκούμπο προς την Ελληνική Σημαία, εκείνοι οι οποίοι θα έπρεπε να είναι υποδείγματα σεβασμού προς αυτή, οι οπαδοί και το κόμμα της "Χρυσής Αυγής" όχι μόνον απέδειξαν το ακριβώς αντίθετο αλλά και εξευτέλισαν την Ελληνική Σημαία μετατρέποντάς την ακόμη και σε ...μπουζουριέρα των αθλίων ροπάλων τους τα οποία φέρουν όχι για να πλήξουν τους εχθρούς της Πατρίδος αλλά για να ξεκάνουν κάθε πατριώτη ο οποίος θα μπορούσε δια του παραδείγματός του να τους καταστήσει παράδειγμα προς αποφυγή.


      Τυλίγοντας με την ...Ελληνική Σημαία τα φονικά ρόπαλά τους, οι εγκληματικοί χρυσαύγουλοι δεν εξευτελίζουν, απλώς, το εθνικό μας Σύμβολο αλλά και επιχειρούν να εξαγνίσουν τη φονική πρόθεσή τους να εγκληματήσουν "υπό παραλλαγή" εναντίον κάθε απαρέσκοντος, με αποτέλεσμα στον Μελιγαλά (π.χ.) να στέλνουν στο νοσοκομείο ένα αγνό συνέλληνα πατριώτη, τον Πρόεδρο του "Πατριωτικού Συνδέσμου" Αστέριο Χάμο ο οποίος είχε την ατυχή έμπνευση να μεταβεί στο ψηφοθηρικό "πανηγυράκι" τους για να τους ...υποστηρίξει. 



     Ανελλήνιστος, ανέθνιστος και μοιραίος ο εσμός των χρυσαύγουλων, δέχθηκε ακόμη ένα ηχηρό ράπισμα από εκείνον τον οποίο ο "αρχηγός" Νίκος Μιχαλολιάκος λοιδώρησε αποφεύγοντας να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη!



     Και αυτός ο "μαύρος" Γιάννης Αντετοκούμπο, ο οποίος σαφώς και δεν είναι Έλληνας, απέδειξε ότι την Ελλάδα μπορεί να την σέβονται ακόμη και οι "μαύροι" εν αντιθέσει προς τους νομίζοντες εαυτούς ως "Έλληνες" αλλά ασεβώντας απέναντι στο εθνικό Σύμβολό μας το οποίο είναι η Σημαία!



     Έτσι, απέμεινε ο "μαύρος" Γιάννης Αντετοκούμπο να σηκώνει την Ελληνική Σημαία διεθνώς, όταν η "Χρυσή Αυγή" αρκείται να σηκώνει ...ρόπαλα, για να τα στρέψει στα κεφάλια συνελλήνων πριν τσακίσει το δικό της κρανίο, κάτι που θα συμβεί νομοτελειακώς!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.