Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ

     Σύμφωνα με έκτακτο ανακοινωθέν του ιστολογίου Μαύρος Γυρίνος, τις συριακές εθνικές και κουρδικές εθνικο-μπολσεβίκικες δυνάμεις θα ενισχύσει η στρασσερο-εθνικο-επαναστατική Μεραρχία Καρλοσταύρος, μαχητές τις οποίας έχουν πολλάκις διακριθεί τα τελευταία χρόνια εις στας διαδικτυακάς πολεμικάς επάλξεις.  Από έγκυρες πηγές πληροφορούμεθα επίσης ότι της αποστολής θα ηγείται ο ίδιος ο ιδρυτής και διοικητής της Μεραρχίας Σ. Σπαγγετούνης, ενώ αναμένεται να καταφθάσει και τμήμα σκαπανέων-πυροσβεστών από τη βόρεια (κι όχι μόνο) Ευρώπη υπό την καθοδήγηση του Στ. Gayκα Kronborg.

ΛΟΘΑΡΙΟΣΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


   … 24/2/2018, 03:58 π.μ.

Σας χαιρετώ. Επιθημώ αυτό εδώ το mail να αναρτηθεί ως σχόλιο στην δημοσίευση σας με τίτλο Έκτακτο Πολεμικόν Ανακοινωθέν. Το … είναι το πραγματικό μου όνομα αλλά δεν έχω αποκαλύψει το πραγματικό επίθετο μου για να μην στοχοποιηθώ από κάποιους "εθνικιστές". Εδώ και καιρό ανώνυμο μέλος του μαύρου κρίνου μου στέλνει μηνύματα στο email μου δίχως να θέλει να μου αποκαλύψει ποιος από τους διαχειριστές του ιστολογίου είναι, στα οποίο μου ζητάει, γνωρίζοντας από το facebook ότι ασχολούμαι εραστιτεχνικά με θέματα ηλεκτρονικής ασφάλειας (είμαι αυτοδίδακτος), να βρω τους κωδικούς και τους λογαριασμούς του ιστολογίου σας και να τους στείλω σε εκείνον. Επειδή έχει τύχει να βοηθήσω κοπέλα του χώρου στο να βρει κάποιον που τις έστελνε επί μακρόν χυδαία υβριστικά μηνύματα, χακάροντας τον λογαριασμό του και δινοντας της email και κωδικό, όπως η ίδια μου ζήτησε για να κάνει ότι πιστεύει ότι πρέπει και γενικά στο προφίλ μου στο facebook έκανα συχνά αναρτήσεις για θέματα ασφάλειας , έχοντας κοινό φίλο τον κεντρικό διαχειριστή του μαύρου κρίνου κάπως στράφηκαν σε εμένα. Λογικά ήξεραν την εν λόγο κοπελιά διότι στα τελευταία emails όταν τους είπα ότι δεν θα κάνω κάτι τέτοιο μου απάντησαν "για την τάδε γιατί το έκανες". Τα επιχειρήματα τους ήταν ότι η το blog σας είναι προβοκατόρικου χαρακτήρα και σαν εθνικιστής θα πρέπει να βοηθήσω ώστε να κατέβει. Καθώς επέμεινα ότι δεν θα το κάνω, διότι δεν ξέρω τίποτα σχετικά με αυτήν την διαμάχη, με έβρυσαν και είπαν ότι θα πάνε σε ένα site το οποίο ονομάζεται [...] και θα στοχοποιήσουν εμένα αλλά και εσάς όταν σύμφωνα με αυτούς σας βρουν. Επειδή τα σχοιχεία μου στο facebook ήταν εξ ολοκλήρου ψεύτικα δεν διατρέχω κανένα απόλυτως  κίνδυνο ακόμα και αν το κάνουν, αλλά θα ήθελα να ενημερώσω τόσο εσάς αλλά και τους αναγνώστες σας ότι μπορούν εύκολα με διάφορα links σε σχόλια να πάρουν την διεύθυνση ip σας και από εκεί αν βρουν κάποιον ίσως οι απειλες τους να έχουν κάποιο αποτέλεσμα, για αυτό από εδώ και εμπρός θα σας συνιστούσα links και εικόνες να τις ανοίγετε με πολύ προσοχή και καλό θα ήταν να μην μπαίνετε καθόλου στο blog του μαύρου κρίνου χωρίς vpn ή proxy διότι αν κάποιος είναι διαχειριστής με κάποιες αλλαγές στην javascript  της σελίδας μπορεί να έχει το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς καν να χρειαστεί να ανοίξετε το οτιδήποτε.

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. … σας ευχαριστούμε για την ζωτική ενημέρωση αλλά, έχοντες γνώση οι φύλακες, ήδη έχουμε στήσει την … «φάκα». Το «τυράκι» …μοσχοβολάει σε μύτες συστημικών χαφιέδων. Μη ξεχνάτε ότι αυτούς πολεμάμε με επιτυχία εδώ και πενήντα χρόνια...
________________________________________

Μ.Ρ. 24/2/2018, 05:13 π.μ.

Πάντα νόμιζα ότι τέτοιου είδους αναρτήσεις ήταν αρνητικές όμως τελικά βλέπω ότι είναι πολύ χρήσιμες για μια ανάγνωση της πραγματικότητας από την ανάποδη. Συνεχίστε αυτό που κάνετε και περιμένω μια εκτενή αναφορά σε όλες τις ακροδεξιές προβοκατόρικες "φάρμες" κάτι σαν ρουφιανο λίστα που να είναι σημείο αναφοράς όλων όσων ξεφτιλίζουν τον πατριωτικό χώρο. 


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητή φίλη, στα υπ΄ όψη αλλά μια τέτοια λίστα μάλλον θα κρασάρει το ...ίντερνετ.
____________________________________________________________________

Καρνάβαλος24/2/2018, 09:44 π.μ.

Ο ακροδεξιός χώρος ξεπερνάει και το καρναβάλι της Πάτρας. Αν βάζανε στα άρματα Πετρομιχελή, Πετρόπουλο, Γκέκα, Μακαρούνη, Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Γερμενή, Θούλες, Απέλλες, Καρρά, Σπάρτακο και γκομενάκι και γαμώ το Ρίο θα το κάνανε.


Απάντηση Σ.Ο.:

Κάντε μια πρόταση στο Δήμο Πατρέων, αν πιάσει σώζετε την εθνική οικονομία αν μη τι άλλο διότι η ντόπια ακροδεξιά δε σώζεται με τίποτε. Και αναφερόμενος σε ... "Άρματα" μην υποπίπτετε σε περιττολογικές διευκρινίσεις διότι όλα αποκριάτικα είναι.
____________________________________________

ΜariosS. 24/2/2018, 14:09 μ.μ.

Όπως αναφέρει μούρες και γκρούπες ο Καρνάβαλος μου θυμίζει λάκκο με φίδια. Αν σηκωθεί ένα τέτοιο άρθρο πολλοί θα κλάψουν.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αντιθέτως, εμείς δεν βλέπουμε λάκκο με φίδια αλλά κάτι σαν αυτή την εικόνα... Αυτό για μας εκφράζει την ακροδεξιά. Κυρίως, διότι αν τις πατήσεις θα ξεχυθεί ένα καταπράσινο ζουμί ίδιο με χολή, όπως συνηθίζουν εκεί μέσα όλοι για όλους...___________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 25/2/2018, 00:10 π.μ.


Κύριε Χακερ σας προτείνω ανεπιφύλακτα να επισκεφθείτε και να εγγραφείτε ΑΜΕΣΑ στην ομάδα "Ωριμες γυναίκες που ψαχνουν" στο fb.Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε το χρήστη Aristos Pasas με τον οποίο ανταλλάσσοντας διαδυκτιακές εμπειρίες θα εμβαθύνεται περαιτέρω στο αντικείμενο της ηλεκτρονικής υποκλοπής προσωπικών στοιχείων.Με χρονική υστέρηση σαράντα ετών το κύμα της αυτονομίας ,τώρα και στο χώρο μας! Καιρός ήταν!
____________________________________________

Sn. Gn. 25/2/2018, 10:03 π.μ.

Ε όχι και να τα βάζετε με το καιμένο το Σταύρο. Αυτό είναι ένα κακόμοιρο που ψάχνει τσόντες για να μεγαλώσει το θρήνο. Μη γίνεστε κακοί.


Απάντηση Σ.Ο.:

Με τόσες "κακές" σ΄ αυτό το αποχωρητήριο ας υπάρξουμε και κάποιοι "κακοί' έτσι για ...balance.
__________________________________________

Xράμια τσόκαρα και Λάμια της Λαμίας, 25/2/2018, 10:41 π.μ.

Χωρίς Λάμια της Λαμίας τέτοια θρεντάκια είναι ορφανά.


Απάντηση Σ.Ο.:

Που "το" και την θυμηθήκατε... Πάντα καλοδεχούμενη εδώ η Λάμια της Λαμίας και το ξέρει.
________________________________________


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 27/2/2018, 23:43 μ.μ.

   Βρε παλιομασκαρά Φραλογκοθάριε πως τολμάς και πιάνεις στο στόμα σου το ηρωϊκό Πυροσβεστικό Σώμα?Τι δουλειά έχουν οι μάνικες με πολιτικές ομάδες και ηγέτες οι οποίοι εξυμνούν το νεκροθάφτη του Ε/Σ Α.Χίτλερ?Το τιμημένο Π.Σ. ανέκαθεν εκινείτο σε "στρασσερικές" ράγες και αυτό μπορούν να το διαβεβαιώσουν άπαντες, από τη χαριτόβρυτη Λάμια μέχρι το θρυλικό Ρόνιν!Απορίας άξιον το γεγονός της απουσίας σχολιασμού των παραπάνω ανακριβειών από μέρους του πάλαι ποτέ συμπολεμιστή μου, ευπατρίδη ιστορικού κ.Γ.Κ. Γιατί σιωπάς γενναιότατε? Προς χαριεστάτη αναγνώστρια Μ.Ρ.: βούλωνε γυναίκα Προς αναγνώστη Καρνάβαλος: όνομα και πράγμα αφού δεν αναφέρεσαι στη Βραζιλιάνα του Πετροπουλαίικου Προς αναγνώστη Sn.Gn: βρε κατακαϋμένε πόσο ακόμα να μεγαλώσει ο κατ΄ εσέ Θρήνος?Από τη στιγμή που πάτησε η γραφίδα μου,δύστυχε Sn.Gn, ο ιστότοπος Μ.Κ. διεστάλει ΑΠΑΞ και ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!Αλλά τι κάθομαι και σου λέω τώρα,που να καταλάβεις το μέγεθος του μεγαλείου.... Και για να σοβαρευτούμε και λίγο να πούμε και δυο λόγια για το κύριο θέμα που απασχολεί εδώ και κανα μήνα τον ιστότοπο,δηλ.Πετροπουλογκεκηδες and the bad meeting. Οι στερούμενοι γνώσεων πολιτικής επιστήμης το εκλαμβάνουν απλά ως  ένα ακόμα εσωτερικό ξεκατίνιασμα της ακροδεξιάς.Καλώς ή κακώς όμως, μόνο τέτοια δεν είναι η πραγματική του ουσία.Επαναλαμβάνω λοιπόν,ότι μέσω του Καθιδρύματος πρωτοεισάγεται στο εθνικιστικό ακροατήριο η έννοια της πολιτικής αυτονομίας ,ως έκφραση της πολυεπίπεδης κρίσης του χώρου!Κρίση η οποία αποτρέπει τη σύμπτυξη επαναστατικών πατριωτικών δυνάμεων πρός τη κατεύθυνση της ανατροπής του σιωνιστοκρατούμενου αστικού κράτους.Διαβάστε U.Cerroni,Θεωρία του πολιτικού κόμματος, μπας και ξεστραβωθείτε και ξεκολλήσετε από τις Βραζιλιάνες και το Γκέκα! Ακόμα και να μη μετουσιωθούν τα ιδεολογικά προτάγματα που θα προσλάβετε σε πράξη,αν μη τι άλλο θα κατανοήσετε τη λειτουργία τόσο των πολιτικών κομμάτων όσο και των υπο-ομάδων προϊόντων των διασπάσεων τους.Αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος υπέρβασης του ιδεολογικού -πρώτιστα-και πολιτικού αδιεξόδου στο οποίο μας οδήγησαν όλοι οι φορείς από τη 4Α μέχρι και τη Χ.Α.!
__________________________________________


sakis g 28/2/2018, 06:56 π.μ.

Μαύρος θρήνος. Απορίας άξιον είναι που στο καλό έχει εξαφανιστεί ο αετός του ντονμπας,το γεράκι της Κριμαίας,ο ένας και μοναδικός Παπ-αρης Παπ-αριων.κανονικα δεν έπρεπε να έχει πάρει ήδη θέση?ύποπτη η σιωπή ενός μαχητικού ε/σ,με μια τέτοια πολύχρονη πορεία
_____________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.