Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ
ΝΙΚΟ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ



     Ενώ σήμερα, ακόμα ένας βουλευτής.  της "Χρυσής Αυγής" ο στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός, δήλωσε δημόσια την αποδοκιμασία του προς το ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου και απεχώρησε από αυτό διατηρώντας την έδρα του ως ανεξάρτητος, αύριο, ο ίδιος ο κομματικός απατεώνας Νίκος Μιχαλολιάκος, αποθρασυμένος από κάθε εσωτερικό έλεγχο, θα μιλήσει απομονωμένος στο "μαντρί" των κεντρικών κομματικών γραφείων με θέμα: ...«Η Χρυσή Αυγή ενωμένη..»

     Ο κομματικός απατεώνας Νίκος Μιχαλολιάκος, έχοντας οδηγήσει τη "Χρυσή Αυγή" σε πλήρη διάλυση και εξαναγκάζοντας μεγάλο αριθμό βουλευτών της να το βάλουν στα πόδια, τολμά να εκφωνεί λόγο με τίτλο: ...«Η Χρυσή Αυγή ενωμένη..»

     Ξεδιάντροπος ο Νίκος Μιχαλολιάκος απευθύνεται, πια, μάλλον σε ηλίθιους όταν, κλειδαμπαρωμένος μέσα στο γραφείο του εκφωνεί τέτοια μέρα τέτοιο λόγο ενώ ΑΚΟΜΑ το επίσημο Ιστολόγιο της "Χρυσής Αυγής" και το κόμμα έχουν κάνει γραργάρα την αποχώρηση του στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού.

     ΝΤΡΟΠΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

Γ. Μαρινόπουλος


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΤΕΛΙΤΣΑ, 22/4/2018,  18:57 μ.μ.

Τελίτσα που υπογράφεις Μαρινόπουλος και καλά ξέρουμε τι ρόλο έπαιξες με το στρατηγό της πούτσας και ξέρουμε τι μαγειρεύεις με το λοχαγάκο που θα τον γαμήσουμε. Να πεις στη λευτερίτσα να δώσει πίσω την έδρα και να μας τα ακουμπήσει γιατί θα της κόψουμε το μουστάκι. Τη συνάντηση στο γυμναστήριο στην Ηλιούπολη τη ξέρουμε να πεις στο λοχαγάκο ότι ήρθε η ώρα του. Στη τσίλια έχουμε και τον άλλο κλαρούχο της πούτσας και ξέρουμε ότι τον έχεις από κοντά αλλά δε θα προλάβει. γκεγκε;


Απάντηση Σ.Ο.:


Στρατηγοί, λοχαγοί, γυμναστήρια, κλαρούχοι, άφθονο σεξ, τον Ζεράρ ντε Βιλιέ ξαναγράφετε; Γίνετε λίγο πιο σαφής για να πιάσει και τόπο το γραπτό σας.
_____________________________________________________

Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥΣΤΡΟΤΕΛΙΤΣΑ, 24/4/2018, 13:07 μ.μ.

Κάνεις πως δε καταλαβαίνεις μωρή κουφάλα νομίζεις πως δε σε είδαμε στου μονομάχου με τον λοχαγάκο και δε ξέρουμε ότι μιλάς με τον επιτήδειο χαμούρα; Γαμήσου και σε λίγο στο τάφο.


Απάντηση Σ.Ο.:

Τώρα προστέθηκαν και μονομάχοι, ελπίζουμε να μη δούμε κι ολόκληρο αμφιθέατρο με Ρωμαίους ...gladiatori γιατί δε θα το αντέξουμε. Γίνετε πιο σαφής, έλεος...
____________________________________________________

A. KARAKOSTAS, 24/4/2018, 14:29 μ.μ.

Η χειρότερη στιγμή του Μιχαλολιάκου είναι όταν ειρωνεύεται χωρίς επιχειρήματα με τη τσιριχτή φωνή του σα τη τελευταία κατίνα της γειτονιάς τον αντιστράτηγο Ε. Συναδινό χλευάζοντας το όνομά του σε ένα ακροατήριο που του απόμεινε λιγότερο των εκατό αληταράδων, όπως δείχνει το παρακάτω βίντεο στο 13:05.


Ποτέ μου δεν άκουσα χειρότερο ομιλητή να ειρωνεύεται επικαλούμενος μόνον το όνομα του άλλοτε προβεβλημένου στελέχους του κόμματος του κατά τέτοιο χυδαίο και γυναικουλίστικο τρόπο σα φτυσμένη γκόμενα.

Και μέσα στο κόμμα είναι γνωστό αυτό που γράφει ο αλήτης  24/4/2018, 13:07 μ.μ. για τον επόμενο που αναμένεται να ακολουθήσει την αντιστράτηγο Ε. Συναδινό, τον συνάδελφό του Γεώργιο Επιτήδειο ο οποίος είναι ήδη στην "εξώπορτα".

Η Χρυσή Αυγή είναι τελειωμένη από τις 18 Σεπτέμβρη 2013 και απλά μαζεύει τα κομμάτια της για θάψιμο. Έρχεται και η καταδίκη της που θα είναι η ταφόπλακα της με νεκροθάφτες τον Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη, Παναγιώταρο και Παππά.


Τοποθέτηση Σ.Ο.:

Δηλαδή, ο αλήτης μας θεωρεί εν δυνάμει υπαιτίους για την φυγή Συναδινού και την αναμενόμενη φυγή Επιτήδειου; Καλά, για τον σεισμό του Αγαδίρ, τίποτε;...
_____________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.