Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ..."ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ"


     Το εσωτερικό "μέτωπο" της σύγχρονης γραικίας είναι οικτρά τραγικό, με εκατομμύρια αλληλοσπαρασσομένων ηλιθίων που αλληλοτρώγονται ακόμη και εκεί που δεν υπάρχει λόγος αλληλοφαγωμάρας. Κι ένα τέτοιο ελλαδικό μέτωπο σε πλήρη διάλυση αντιμετωπίζει η Τουρκία στον επικείμενο "περίπατό" της που ετοιμάζει προς κατάληψη ζωτικού χώρου στο διαφιλονικούμενο Αιγαίο το οποίο βρίσκεται, ουσιαστικά, υπό την ξένη επιτήρηση του γερμανού Ναυάρχου Klein και με γνωστά τα προαιώνια συναισθήματα [και] των Γερμανών για τους πιστούς συμμάχους τους Τούρκους.


    Κάποιοι εκ των, ιθαγενών, νεαρογραικύλων της άλλοτε Ελλάδος, λοιπόν, εν μέσω της δικής τους παραζάλης και εγκαταλελειμμένοι από τους προϋπάρξαντες σε οικτρό επίπεδο σκέψεως και γνώσεων, μετατρέπουν τον πατριωτισμό σε ...μόδα νομίζοντας ότι η κάθε ανοησία που μπορούν να σκαρφιστούν αποτελεί πατριωτική προσφορά, ασχέτως εάν μπορεί να καταλήξει σε προσβολή της Πατρίδος και των Συμβόλων της. 


     Έτσι, προσφάτως, κάποιοι ανεξέλεγκτοι αλητήριοι επεχείρησαν να στήσουν Ελληνικές σημαίες σε κάποιες βραχονησίδες εγκαταλείποντάς τις αφύλακτες στο έλεος εσχάτης προσβολής υποστολής τους από τις Τουρκικές δυνάμεις οι οποίες ασκούν κυριαρχία στρατιωτικής υπεροχής επί της περιοχής. 


     Αυτά λοιπόν τα ανελλήνιστα αλητογραίκυλα, όχι μόνον δεν συνελήφθησαν για την ενοχή τους στη προσβολή υποστολής των Σημαιών μας από τους Τούρκους αλλά και κανακεύθηκαν με ...νουθεσίες από τον, αστείο κατά τα λοιπά, Υπουργό εθνικής Αμύνης [...] Πάνο Καμμένο ο οποίος, τους απηύθυνε τα ακόλουθα, πλην όμως σοβαρά:

     «Όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του. Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει....».

     Δυστυχώς όμως, ο Καμμένος, εκτός των πολύ ορθών παραπάνω συστάσεων προς τους νεογραικύλους οι οποίοι εξέθεσαν τις Σημαίες μας σε προσβολή υποστολής τους από τους Τούρκους, εν συνεχεία υποπίπτει σε ένα ολίσθημα άνευ προηγουμένου προσθέτοντας:

     «Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι»

     Kαι ας φαντασθεί κανείς τι μπορεί να συμβεί εάν ο κάθε νεαροτσόγλανος εμφανίζεται "στο Στρατό" και ζητά ένα G3 για να υπερασπισθεί ό,τι του κατέβει υπό το πρόσχημα μιας Σημαίας που στήνει όπου του αρέσει.


     Βεβαίως, σε μια γραικία "ντέφι" όπου ο κάθε ευκαιριακός Καλεντερίδης με κάθε ξέμπαρκο Ναξάκη χαράζουν όποιαν εξωτερική "πολιτική" γουστάρουν εκθέτοντας σε διεθνή εμπτυσμό την χώρα, το να παίξουν με τα εθνικά μας Σύμβολα τρεις τσογλανοφραπεδιάρηδες είναι το λιγότερο... Αλλά ας δούμε την "απάντηση" προς τον Καμμένο του ενός εξ αυτών για να θαυμάσουμε "επίπεδο" αναιδείας χιλίων πιθήκων και ηλιθιότητος αμοιβάδος:


     Με αυτά λοιπόν τα "Ελληνικά" και με αυτή την "επιχειρηματολογία" ο νεογραικύλος "ζητωΜπατριώτης" δείχνει ότι ούτε καταλαβαίνει τι του λένε, ούτε καταλαβαίνει τι πράττει αλλά, πάντως, νομίζει ότι υπηρετεί την ...Πατρίδα του την οποία πολλαπλώς εξευτελίζει.

     Και όλα τούτα όταν οι ίδιες οι "αρχές" της σημερινής γραικίας ταπεινώνουν την Ελλάδα και τα Σύμβολά της, μεταφέροντας με σκουπιδιάρες του δήμου τις Σημαίες μας προς ...έπαρση, όπως φαίνεται στην παρακάτω φωτογραφία την οποία τράβηξε με πολύ θλίψη φιλέλληνας ...Αλβανός μπροστά στο ξενοδοχείο "ημιπαραμονής" "New Dream" του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής"  Νίκου Μιχαλολιάκου, στη κακόφημη, πλέον, οδό Λιοσίων.


     Αυτό, λοιπόν, το εσωτερικό ελλαδικό μέτωπο ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει ο Σουλτάνος Ερντογκάν, ετοιμαζόμενος να "κλέψει εκκλησία": Ανελλήνιστους ηλιθίους κυβερνήτες και ανελλήνιστους ηλιθίους κυβερνωμένους. Ήδη, τα μινιφορούντα τσολιαδάκια δεν προσφέρονται για ενσταντανέ δευτεροκλασάτων τουριστών στο Σύνταγμα διότι φρουρούν τιμητικά τα τουρκικά μπαϊράκια στο Προεδρικό μέγαρο.





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Η. Ζώης 20/4/2018, 14:11 μ.μ.

Κάπως έτσι φαίνονται τα πράματα αν και πιστεύω ότι η Ελλάδα δεν υπάρχει από το 74
______________________________________________________

Μαίρη Λιακοπούλου, 20/4/2018, 15:49 μ.μ.

Η τελευταία φωτογραφία είναι μοντάζ;

Απάντηση Σ.Ο.:

Όχι αγαπητή κυρία, δυστυχώς είναι αληθινή, από την επίσκεψη στην Αθήνα του προέδρου Ερντογάν
______________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.