Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ: 
ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ...



     Μία εβδομάδα μετά και η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει δώσει το "στίγμα" της: 

     Παρά το ότι είναι υποχρεωμένη να "λειτουργήσει" με τις δεσμευτικές "χειροπέδες" της 40ετούς Δεξιάς που προηγήθηκε (διότι και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. καπιταλιστική Δεξιά υπήρξε!) ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι  ά λ ω σ ε  ευφυέστατα το κάστρο αυτής της καταραμένης για την Ελλάδα "δεξιάς" νοοτροπίας, τη "ξεβράκωσε" και της πήρε και το "σώβρακο" αφήνοντάς την μέρα με τη μέρα "ξεβράκωτη".

     Ο Αλέξης Τσίπρας αποδεικνύει μέρα τη μέρα ότι έχει πλήρη γνώση των ενδεδειγμένων κινήσεων ώστε να "ξεδοντιάσει" πλήρως τον πραγματικό ολετήρα της Κοινωνίας μας και προδιαγράφεται ότι θα τα καταφέρει!

     Η στρατηγική του, μέχρι στιγμής, αποδεικνύεται και εθνική και κοινωνική, πάνω απ΄ όλα ευφυής και αιφνιδιαστική και για τους δύο κυρίους τους αντιπάλους του, την Δεξιά και τη κομμουνιστική Αριστερά, που βλέπουν να τους αρπάζει τη "σημαία" από τα χέρια. Ήδη η ακροδεξιά Πινακοθήκη των Ηλιθίων απέμεινε χωρίς τη "σημαία" του Πατριωτισμού και η κομμουνιστική Αριστερά Λειψανοθήκη των Διασωληνωμένων χωρίς τη "σημαία" του επαγγελματία λαϊκιστή.

     Ως Έλληνες Πλατωνικοί (Εθνικοσοσιαλιστές, ή και ετεροπροσδιοριζόμενοι "Φασίστες", ή, Ναζί όπως με Τιμή αποδεχόμαστε) τηρούμε ίσες εχθρικές αποστάσεις από οποιονδήποτε επιχειρεί αναξιοκρατικά και μέσω πλειοψηφιών να καταλάβει την εξουσία και αποστρεφόμαστε σταθερά όποιον επιχειρεί δια της δημοκρατίας να κυβερνήσει, αρνούμενος την ΕΞΕΓΕΡΣΗ την οποία θεωρούμε μόνη ενδεδειγμένη οδό! Έτσι, τον Αλέξη Τσίπρα δεν τον ψηφίσαμε (όπως δεν ψηφίσαμε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ) και δεν θα τον ψηφίσουμε (όπως δεν θα ψηφίσουμε ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ). Όμως, ο Αλέξης Τσίπρας είναι προδιαγεγραμμένο ότι θα εκπλήξει και γι  αυτό τον χειροκροτούμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.