Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΔΟΥ...



     Η Ελλάδα οδηγήθηκε στην "ευρωπαϊκή" κηδεμονία από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ο οποίος, ως εντολοδόχος της C. I. A., επέστρεψε για να εγκαθιδρύσει ένα αστυνομικό κράτος και να εφαρμόσει, πια, το ανθελληνικό πρόγραμμα καθυπόταξης ενός λαού στα υπερατλαντικά συμφέροντα. Μετά την επιστροφή του, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής εξόπλισε την Αστυνομία Πόλεων (η οποία καθ΄ όλη τη διάρκεια της στρατιωτικής κυβέρνησης ΔΕΝ έφερε όπλα!) ενίσχυσε τους κατασταλτικούς μηχανισμούς της με υλικοτεχνική υποδομή αντιμετώπισης διαδηλώσεων (επί "χούντας" ουδέποτε έγινε χρήση χημικών, τεθωρακισμένων οχημάτων -"αύρες"- κλπ) και έτσι η "Νέα Δημοκρατία" ξεκίνησε την εφαρμογή της υποδούλωσης των Ελλήνων στα αμερικανικά πρότυπα ελέγχου των κοινωνιών!

     Ο τρόπος διακυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αν και εξασφάλιζε δια της αστυνόμευσης την αποτροπή λαϊκών αντιδράσεων, εν τούτοις δεν εξασφλάλιζε τη κυβέρνηση Καραμανλή από το σοβαρό ενδεχόμενο της αντίδρασης του στρατού ο οποίος, ακόμη, ήταν φορέας εθνικών Αξιών καλλιεργημένων από το προηγούμενο στρατιωτικό καθεστώς. Έτσι ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, προνοώντας να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, σε συνεργασία με τον τότε υπουργό Εθνικής Αμύνης Ευάγγελο Αβέρωφ, οργάνωσαν τη σκευωρία του "πραξικοπήματος της πυζάμας" ώστε να εξουδετερώσουν μέσα στο στράτευμα οποιοδήποτε στέλεχος θα μπορούσε, ενδεχομένως, να οργανώσει αντιδράσεις.

     Αν και ήδη το προδοτικό καραμανλικό καθεστώς ήταν εξασφαλισμένο με ένα λαό υπό αστυνομική καταστολή και έναν στρατό "ξεδοντιασμένο", ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις που θα προκαλούσε το σχέδιο διακυβέρνησης που θα εφάρμοζε, ευφυώς στράφηκε και προς την Ευρώπη ώστε να "οχυρώσει" ακόμα περισσότερο το καθεστώς του, εντάσσοντας την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς "οικονομικούς" μηχανισμούς και παγιδεύοντας τη χώρα στον ευρωπαϊκό έλεγχο!

     Η ένταξη, λοιπόν, της Ελλάδας στην Ε.Ο.Κ. ή Ε.Ε. ή όπως κατά καιρούς το μόρφωμα αποκαλείται, υπήρξε ένα ακόμα τέχνασμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη διασφάλιση των καθεστωτικών "νώτων" του και όχι μία κίνηση ωφέλειας της χώρας, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μία χώρα σα την Ελλάδα όικονομικά δε θα μπορούσε ούτε καν να σταθεί πλάι σε κολοσσούς όπως η Γερμανία ή η Γαλλία! Η χρεωκοπία της αδύναμης Ελλάδας μέσα στην οικονομία των παντοδύναμων ευρωπαϊκών κολοσσών ήταν προδιαγεγραμμένη από το 1974 αλλά τον καραμανλή τον ενδιέφερε κοντόφθαλμα η μακροημέρευση του καθεστώτος του και όχι η ευημερία της Ελλάδας!

     Αυτή τη στιγμή με τη διαρκώς επιδεινούμενη οικονομία της Ελλάδας μέσα σε ένα εχθρικό οικονομικό ευρωπαϊκό περιβάλλον, με φυσικό επακόλουθο τον επαχθή τοκογλυφικό δανεισμό και τη πείνα του Ελληνικού λαού τα πράγματα βρίσκονται στο απροχώρητο. Μία κυβέρνηση αγαθών, μεν, προθέσεων και με εμπειρία ελαχίστων ημερών προσπαθεί να πραγματώσει τις προεκλογικές της υποσχέσεις ώστε να μην καταλήξει στα "κάρβουνα"! Με αφέλεια ...καλογραίας, η κυβέρνηση Τσίπρα νομίζει ότι τα στυλιστικά "επιχειρήματα" του επί των οικονομικών υπουργού της θα κάμψουν τις απαιτήσεις των δανειστών μας να ζητούν τους τόκους τους και συμπεριφέρεται ολοένα και πιο αμήχανα παρακολουθώντας τη μία μετά την άλλη τις "πόρτες" των Ευρωπαίων εταίρων να κλείνουν βροντερά στη "μούρη" της! Ο λαός, για πρώτη φορά φαίνεται να υποστηρίζει τη κυβέρνηση αλλά μέχρι πότε...;

     Η πρότασή μας προς τη κυβέρνηση: άμεση πρόκληση εσωτερικής επανάστασης με κατάληξη την αλύπητη προσαγωγή στη λαϊκή δικαιοσύνη των ενόχων που υπέγραψαν και ανέχθηκαν τα μνημόνια και τη παραδειγματική δημόσια τιμώρησή τους, κατόπιν δε αυτού την ταφή (μαζί με αυτούς) και των υπογραφών τους, με την ταυτόχρονη απελευθέρωση της Ελλάδας από την ευρωπαϊκή στραγγάλη! 

     Λαϊκό έρεισμα, μέχρι ...στιγμής, προσφέρεται και κάθε χρόνος που χάνεται απομακρύνει και αυτή την μόνη υπάρχουσα λύση!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.