Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

EΠΙΤΕΛΟΥΣ ...ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ!


     Όλοι εσείς που βρεθήκατε τυχαία σε μία χώρα της οποίας την Ιστορία και, κυρίως, την ιδιοσυστασία ουδέποτε εννοήσατε, καιρός είναι να καταλάβετε ότι στη Φύση και στη ζωή εάν παραβιασθεί η προτεραιότητα το αποτέλεσμα είναι πάντα καταστρεπτικό!

     Όταν μετά από την αδήριτη αλληλουχία εγκληματικών επιλογών προέκυψε, συμπτωματικά, μία κυβέρνηση με (τουλάχιστον) εκπεφρασμένη διάθεση αποκατάστασης προηγούμενων "αμαρτημάτων"...

     Όταν η ορατή και ακαταμάχητη προτεραιότητα για το τόπο είναι η απελευθέρωσή τους από τους τοκογλύφους και τίποτ' άλλο...
     
     Είναι επιεικώς εγκληματικό να εμφανίζεται ο κάθε πικραμένος από τις επιλογές του ενός αμαρτωλού παρελθόντος, προτάσσοντας το εαυτουλικό "θέλω" του!

     Είναι πασίγνωστη η έλλειψη εθνικής και κοινωνικής συνείδησης των γραικύλων και αυτό τεκμαίρεται από τα πεπραγμένα τους. Όμως, τούτη την ύστατη στιγμή η στοιχειώδης σωφροσύνη της αναμονής αλλά, κυρίως, της συσπείρωσης γύρω από αυτούς που οι ίδιοι ανέδειξαν είναι το ελάχιστο ζητούμενο.

     Διότι τη κυβέρνηση Τσίπρα δε την αναδείξαμε εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές αλλά αυτοί οι διαστροφικοί γραικύλοι που από την "επόμενη μέρα" άρχισαν να τη σαμποτάρουν με μία δολιοφθορά η οποία θα έχει επιπτώσεις όχι μόνον στη ράχη των ηλιθίων που την επιχειρούν αλλά στην ακεραιότητα μιας Χώρας η οποία εμπτύεται από τους επήλυδές της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.