Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΤΟ "ΠΡΟΦΙΛ" ΕΝΟΣ ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ Πίσω από την "Ισλαμοποίηση" οι Εβραίοι

ΤΟ "ΠΡΟΦΙΛ" ΕΝΟΣ ...ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ
Πίσω από την "Ισλαμοποίηση" οι Εβραίοι     Δηλώνει με υπερηφάνεια το όνομά του Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης αλλά και τους δεσμούς του με το Ισραήλ έχοντας χαράξει στο μπράτσο του, στα εβραϊκά ασφαλώς, το "διαβατήριο" που άνετα του ανοίγει κάθε πόρτα της "Μοσσάντ"!


     Φυσικά και ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης καταθέτει τα διαπιστευτήριά του στο διεθνιστικό αντιφασιστικό λόμπυ και δε παραλείπει καμία αναφορά που τον κάνει "persona grata" στο διεθνή εβραϊσμό! 


     Όπως ο ίδιος ομολογεί, εκπαιδεύτηκε στο εβραϊκό κιμπούτζ  Yotvata  που βρίσκεται στην έρημο Arava στο νότιο Ισραήλ όπου "εγκαίρως" (2013) έμαθε πως οργανώνεται ένα πολυεθνικό κοινόβιο, πως μεθοδεύεται η πολυφυλετική "συμβίωση" και πολλά άλλα ενδιαφέροντα "κεφάλαια" για μια πετυχημένη αλλοίωση του πληθυσμού μιας κοινωνίας.


     Ο Αχιλλέας Μ Πεκλάρης μόχθησε στο κιμπούτζ Yotvata το 2013  πριν αποδείξει στη Μυτιλήνη το 2015 ότι έμαθε καλά το μάθημά του οργανώνοντας τη "ροή" των ...προσφύγων και το ελλαδικό κιμπούτζ "ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" όπου τα ...κατάφερε μια χαρά.     Στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε εκπαιδευτές και φίλους και ο ίδιος δε παρέλειψε να καταθέσει και δήλωση πίστης στο Δυτικό Τείχος που υποχρεώνονται να τιμήσουν όλοι οι πράκτορες της Μοσάντ πριν αναλάβουν κάποιαν επίσημη υπηρεσία οπουδήποτε στο κόσμο.


     Σημαντικοί οι φίλοι του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο Ισραήλ, μεταξύ αυτών και ο Eldad Evenor για τον οποίο θα μπορούσαν να σημειωθούν πολλά και ενδιαφέροντα...


     Άλλωστε στο Ισραήλ, μια μεγάλη εκστρατεία διείσδυσης στην Ελλάδα προετοιμάστηκε προσεκτικά από χρόνια και εντάθηκε μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία! Και ο "κύκλος" του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη με πολλά και ενδιαφέροντα πρόσωπα, θα μπορούσε να μας πει πολλά.


     Η οικογενειακή καταβολή του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη λίαν αστική και ευκατάστατη. Παππούς του ο Δημήτρης Α. Κυρίτσης (θα υπάρξει σχετικό αφιέρωμα) από τους πλέον κοσμοπολίτες της εποχής του με πολύ παχύ πορτοφόλι. Τέκτων!


     Μπαμπάς του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο καλοζωϊσμένος, επίσης, κοσμοπολίτης Ματθαίος Αχ. Πεκλάρης, άνθρωπος που επίσης δε στερήθηκε το ...παραμικρό! Τέκτων!


     Πατριός του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη (συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες) ο Ευάγγελος Θ. Βαρζάκας. Τέκτων! Μήπως υπάρχει κάτι το μη κατανοητό, εν προκειμένω;


     Oι κομματικές πεποιθήσεις του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη απολύτως ευνόητες και προβλέψιμες: ΣΥΡΙΖΑ! Και με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ο ...βιογραφούμενος εμφανίζεται όχι μόνον εν μέσω ...εισρεόντων ...αλλοδαπών αλλά και στο επίκεντρο της κομματικής ζωής του ΣΥΡΙΖΑ πάντοτε πλαισιωμένος από πολύχρωμους αλλοδαπούς στη Μυτιλήνη, στην Αθήνα, στην Ειδομένη, παντού!


     Το "πετιγκρί" που έλαβε στο Ισραήλ ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης του επιτρέπει να βγάζει selfies πλάι στο Καμμένο παρακολουθώντας τις περιοδείες του οργανώνοντας τα hot spots.


     Kαι παρακολουθώντας τα γραπτά του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη διακρίνουμε τα εύσημα που αποδίδει στο πάνο Καμμένο για τους "χειρισμούς" του υπέρ των αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα! όχι, ο αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν είναι δεξιός, καρα-συριζαίος είναι αλλά τόσο για το Πάνο Καμμένο όσο και για το δεξιό δήμαρχο Μυτιλήνης θα είναι πολύ ...ανεκτικός αφού και οι δύο συμμορφώνονται υπάκουα προς "τας υποδείξεις" που διδάχθηκε στο κιμπούτζ Yotvata τρία χρόνια πριν.


     Ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης δεν αναμειγνύεται μόνον στο θέμα των αλλοδαπών αλλά και στις gay διοργανώσεις, έχοντας πολύ ιδιαίτερες σχέσεις με παράγοντες του "χώρου", όπως με τον/την Παύλο- Πάολα Ρεβενιώτη ο οποίος η οποία κατέβηκε στη Μυτιλήνη για να γυρίσει ..."ντοκιμαντέρ" υπέρ των αλλοδαπών στο κιμπούτζ "ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" που στήθηκε ως ...ακρογωνιαίο χωριό "υποδοχής". Οι καλοί παντού χωράνε και gays και μη gays όλοι μαζί αντάμα να απολαμβάνουν τη ζωή χωρίς να γνωρίζει κανείς τις πηγές εσόδων αυτής της ...ευζωίας. Φαίνεται ότι από το κιμπούτζ Yotvata ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης έφερε ανεξάντλητα λαχανικά που εξασφαλίζουν την αειφόρο ευημερία του κινήματος lesbian/gay etc... πέραν των εισαγόμενων αλλοδαπών και δε θα μπορούσαμε να πούμε "Εύγε!" για τις επιτυχείς ικανότητες επιμελητείας που διδάχθηκε στο μακρινό Ισραήλ. 


     Αυτές, λοιπόν, οι ικανότητες που απέκτησε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο κιμπούτζ Yotvata στάθηκαν τα θεμέλια για την ίδρυση και λειτουργία ενός παρόμοιου, πρώτου, κιμπούτζ στη Μυτιλήνη με την ονομασία "ΧΩΡΙΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" που ευνόησε και ο τοπικός δεξιός δήμαρχος. Φαίνεται ότι σε αυτό το κύκλωμα η δεξιά είναι η αρωγός του ΣΥΡΙΖΑ αν θυμηθούμε τη περίπτωση του νεοδημοκράτη-καραμανλικού πτεράρχου Πρεβεζάνου που μετέφερε λαθρομετανάστες με ιδιωτικό αεροπλάνο από το Αγρίνιο στην Ιταλία έναντι 30.000 ευρώ το κεφάλι! Το παραδάκι δεν έχει παράταξη και, εκτός των πληθυσμιακών αλλοιώσεων πολιτικού χαρακτήρα,  το δουλεμπόριο έχει να κάνει με χοντρό παραδάκι.   


     Με τα "διαπιστετήρια" που έχει συγκεντρώσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, του ανοίγονται όλες οι πόρτες των κρατικών επισήμων αδύτων που κρύβουν μετανάστες και με τη φωτογραφική του μηχανή απαθανατίζει την ευημερία των εισαγομένων μεταναστών όπου και εάν αυτοί φιλοξενούνται δημοσία δαπάνη με πρώτο και καλύτερο το Κέντρο Ελαιώνα! 


     Εκεί που απαγορεύεται να μπουν ακόμα και έγκριτοι δημοσιογράφοι, μπαίνει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και απαθανατίζει τους μετανάστες ακόμα και στις πιο προσωπικές τους στιγμές.


     Και για το Κέντρο Ελαιώνα ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα επαινέσει όπως πάντα το ΣΥΡΙΖΑ ...εγκρίνοντας τις συνθήκες διαβίωσής τους σ'  αυτό.


     Η βαρυσήμαντη θετική κριτική του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ο οποίος αναδεικνύεται σε υψηλό κριτικό των κέντρων εισαγομένων μεταναστών θα διατυπωθεί και για το Κέντρο Σχιστό όπου οι ένστολες παραδουλεύτρες θα κριθούν ως "άξιες" της ...αποστολής τους και οι φωτογραφίες τους θα αναρτηθούν από τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη ως τεκμήρια διαθνιστικής αλληλεγγύης!


     Ακόμα και τα άδυτα των αδύτων του Σχιστού θα αναρτήσει ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook διότι ως ενδιαφερόμενος για ...υπουργοποίηση φρόντισε να αρχιτεκτονήσει και έναν λογαριασμό ...λαλίστατο! Δεν είναι να εμπιστεύεσαι μεσογειακό, θα καταλήξουν σύντομα οι στρατολόγοι της Μοσσάντ γιατί το μικρόβιο της υπουργοποίησης είναι επιδημικό σ'  αυτό το τόπο.


     Ωστόσο, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, εμφανίζεται παντού όπου εισαγόμενοι αλλοδαποί!. Στο "κηπάκι της Τσαμαδού" στο κέντρο των Εξαρχείων με ...διευρυμένη αγοροπαρέα... δεδηλωμένων αριστερών ...οραματισμών αλλά δεξιότατης τσέπης... 


     Από το εβραϊκό κιμπούτζ Yotvata θα τον δούμε τον Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη στο γνωστό αναρχικό στέκι "NOSOTROS" και όποιος απορήσει για τη σχέση ντόπιων αναρχικών και Μοσσάντ μάλλον θα πρέπει να επιστρέψει με τον ...κηδεμόνα του! 


     Στο, επίσης, πασίγνωστο "ΣΤΕΚΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ" ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης διαθέτει μόνιμο ...στασίδι. 


     Ακόμα ένας χώρος που τον διαχειρίζονται οι υποτιθέμενοι "αναρχικοί" των Εξαρχείων, θα προσφέρεται για να οργανώνει τα πηγαδάκια του ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης που φέρει στο μπράτσο χαραγμένο το υπέροχο "διαβατήριο" της Μοσσάντ! 


     Αλλά και στο παλιό στρατιωτικό Φρουραρχείο Αθηνών  που έχει παραχωρηθεί σε ...εισαγόμενους για να λειτουργεί μέσα σ΄ αυτό η οργάνωση (απροσδιορίστου "σκοπού") SOLIDARITY NOW, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης ...πανταχού παρών και αγκαλιά με το εισαγόμενο...


     Ως την άκρη της Ελλάδος θα βρεθεί ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης "συντονίζοντας" τις "κινητοποιήσεις" των "ισλαμιστών" τους οποίους οι ηλίθιοι ακροδεξιοί θεωρούν ως "κόκκινα πανιά" αδιαφορώντας για τον ..."ταυρομάχο" που κρύβεται πίσω από αυτά και στο μπράτσο του έχει το "διαβατήριο" της Μοσσάντ!


     Και τα πούλμαν με τους ...ισλαμιστές προς την Ειδομένη, θα συντονίσει και θα ΣΥΝΟΔΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ ο κύριος με την εκπαίδευση στο κιμπούτζ Yotvata, ο φίλος του Eldad Evenor Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης. 


     Με ιδιαίτερη επιμέλεια, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα αβαντάρει τη γελοιοποίηση των ομοφυλοφίλων και θα στηρίξει όσες εκδηλώσεις μετατρέπουν την ομοφυλοφιλία σε παρωδία γκέτο. Οι ίδιοι οι ντόπιοι ομοφυλόφιλοι που νομίζουν ότι είναι ευφυείς αλλά αποδεικνύονται πανηλίθιοι, θα σπεύσουν να "αγκαλιάσουν" τις εκδηλώσεις που τους γκετοποιούν κι έτσι οι ίδιοι θα αποτελούν εν δυνάμει αντίπαλους μιας κοινωνίας σε έναν ανόητο εμφύλιο ο οποίος θα αναδεικνύει σε κυρίαρχο τον ίδιο τον απόμακρο εχθρό της. Αυτά, όμως, είναι "ψιλά γράμματα" για τους πολλούς ηλίθιους (gay ή straight...) και οι εγκάθετοι κάνουν καλά τη δουλειά τους ώστε η μάζα να κοντρολάρεται πολυδισπασμένη! Και οι "τεχνικές" αυτές διδάσκονται πολύ καλά στα κιμπούτζ.


     Οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, λοιπόν, όπως αυτοαποκαλούνται, όχι μόνον θα γίνουν τα αγαπημένα "πρόσωπα" του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη αλλά και ο ίδιος θα προβάλλει τα πλέον κραυγαλέα "δείγματα" εξ αυτών... Ξεκινώντας από την φραστική "ύβρη" θα καταλήξει στη πλέονυβριστική εικόνα γιατί, πίσω από αυτά τα δήθεν "απελευθερωτικά" κινήματα κρύβεται ο εξευτελισμός και η γκετοποίηση των δήθεν μειονοτήτων. Ποιος, όμως, να καταλάβει πόσο χειριστικός είναι ο αθέατος αντίπαλος που κατορθώνει να μετατρέπει σε "μαλλιά κουβάρια" ...πούστηδες και παλληκάρια!


     Πανταχού παρών και για τα πάντα ομιλών ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης και μάλιστα και εκεί που δε θα περίμενε κανείς: στη τηλεόραση του ...ισλαμικότατου "Al Jazeera", φορώντας όμως ένα κοντομάνικο για να καλύπτει τη δερματοστιξία με τους εβραικούς χαρακτήρες στο μπράτσο! Συχνά, σημασία έχει ό,τι δε φαίνεται και αυτό οι ισλαμοφοβικοί αρνούνται να εννοήσουν! Από το κιμπούτζ Yotvata, λοιπόν, στη κάμερα του "Al Jazeera" αλλά οι ηλίθιοι εξακολουθούν να νοπμίζουν ότι απειλούνται από ...Ισλαμιστές!


     Και όχι μόνον στο "Al Jazeera" αλλά και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα δώσει τις κατευθύνσεις του κιμπούτζ Yotvata όπως τις βίωσε, εκεί, το 2013! Πολλοί αναρωτιούνται ΠΩΣ διοικούν οι "πονηροί" το κόσμο, μα ΠΩΣ?...


     Όμως, όχι μόνον στο "Al Jazeera" και στη δημόσια Σουηδική Τηλεόραση, αλλά και στο Παγκόσμιο Ισπανόφωνο Τηλεοπτικό Δίκτυο (όχι, παίζουμε!) ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης θα περάσει τη γραμμή του ώστε να διαμορφωθεί "κοινή γνώμη" σύμφωνα με τις οδηγίες του κιμπούτζ Yotvata! 


     Το "μάτι" του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη θα παρακολουθήσει τους εισαγόμενους ακόμη και ως επαναπατριζόμενους ...εξαγόμενους στα πλοία της Frontex, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του "σκηνικού" που στήθηκε ώστε ο ευρωπαϊκός κόσμος να τρομάξει έναντι της "απειλής" του Ισλαμισμού με ταξιθέτρια την ίδια τη Μοσσάντ η οποία, μη φανταστείτε ότι βασίζεται σε σπουδαία "θεμέλια" αλλά σε ελαττωματικούς εμμονικούς ανά τον κόσμο.


     Όπως ο ίδιος ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης επιδεικνύει στο προσωπικό του λογαριασμό του Facebook, συχνά ξαπλώνει στο ντιβάνι της ψυχιάτρου Κατερίνας... για να ανακουφισθεί. Του ευχόμαστε περαστικά όπως περαστικά ευχόμαστε και σε όσους νομίζουν ότι κινδυνεύουν από Ισλαμιστές και από άραβες με ...μαντήλες χωρίς να βλέπουν εκείνον που βρίσκεται πίσω από αυτό που φαίνεται!
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:


        Ένα ...κιμπούτζ του "ισλαμικού" χαλιφάτου ανακαλύφθηκε ότι λειτουργεί στη Βοσνία, εκπαιδεύοντας Ευρωπαίους μισθοφόρους: το Bosanska Bojna! Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο κοινόβιο, σαν εκείνο το  Yotvata στο οποίο εκπαιδεύτηκε ο Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης, με την ίδια οργάνωση και δομή.  "Όλα μπερδεύονται γλυκά" αλλά αν κανείς ξεμπλέξει το κουβάρι η άκρη του θα καταλήξει σε κάποια γωνιά του Ισραήλ, άλλοτε στο Τελ Αβίβ άλλοτε στο Yotvata, είτε με ...ισλαμική μαντήλα, είτε με εβραϊκό κιπά αφού οι εφευρέτες της διεθνούς τρομοκρατίας σιωνιστές, εκείνοι που επινόησαν τη Χαγκανά και την Ιργκούν που προηγήθηκαν της Μοσσάντ. καταφέρνουν να ξεγελάνε την ανθρωπότητα ποντάροντας στη βλακεία της! άλλωστε, το είχαν σημειώσει στα "Πρωτόκολλα" μη τύχει και το ξεχάσουν: "Εμείς θα κατασκευάσουμε κι αυτό και το άλλο γιατί τα πάντα θα πρέπει να περνάνε από τον έλεγχό μας". Το ακούνε αυτό εκεί στα Εξάρχεια; Άλλωστε το ντιβάνι του ψυχίατρου χωράει πολλούς που αποφεύγουν να προβληματιστούν σοβαρά! Κι αυτό προβλέψιμο!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.

     Η θέση του «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑΤΟΣ» επί των διακριτών όρων του προσφυγικού, μεταναστευτικού και λαθρομεταναστευτικού ζητημάτων είναι σαφέστατη και βρίσκεται εδώ: http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2016/03/blog-post_7.html
΄
     Αll above pictures are already published free of any restriction of use in the personal “Facebook”- account of Achilles M. Peklaris [https://www.facebook.com/achillespek?ref=ts&fref=ts], all of them with no restriction of use.Κείμενο αναδημοσιευόμενο από http://www.zougla.gr/blog/article/1316977ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
ΝΙΚΟ Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ


ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΤΙ

     Ο παραπάνω, Αχιλλέας Μ. Πεκλάρης είναι ο επιστήθιος φίλος του και ιδρυτικός υποστηρικτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ όπως τον θυμούνται οι παλιοί χρυσαυγίτες και επισκέπτες των Γραφείων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στους οποίους "άνοιγε και έκλεινε τη πόρτα",  ελέγχοντας όλη τη λειτουργία των Γραφείων της Οργάνωσης και ...όχι μόνον...! 
Αυτά προς το ...παρόν!


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Τ. ΖΥΓΟΜΑΛΑΣ 10/4/2016, 15:08 μ.μ.

Είναι ξεκάθαρο που το πάτε και επιτέλους αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε την αρχή του κουβαριού της Χρυσής Αυγής. Μπράβο! ήταν καιρός.

_________________________________________________________________________________

Β.Ι. 10/4/2016, 15:24 μ.μ.

Το καλύτερο άρθρο σας ever. Mπράβο σας γιατί τώρα είδαμε τι γίνεται πίσω από τους λαθρο.  Αναδημοσιεύω σε όλη την Ελλάδα.

_________________________________________________________________________________

88SS 10/4/2016, 15:58 μ.μ.

Ο Νίκος αργεί αλλά δε ξεχνά. Αυτό σας λέμε μόνο.


Απάντηση Σ.Ο.:

Πανικό μυριζόμαστε! Μήπως σας είπε κανείς ότι ξεχνάμε εμείς; άσε που δε συνηθίζουμε και να αργούμε!

_________________________________________________________________________________

St. G. 10/4/2016, 16:12 μ.μ.

Αρχίζουν να εξηγούνται πολλά. Τον πεκλάρη τον θυμάμαι και γω στα γραφεία της ΧΑ ήταν πάντα κοντά στον αρχηγό και έδενε και έλυνε. Συγκεκριμένα


Απάντηση Σ.Ο.:

Ευχαριστούμε για τα πολύτιμα στοιχεία. Ες ...Φιλίππους!

_________________________________________________________________________________

Μ.Κ.Κ., 10/4/2016, 16:21 μ.μ.

Άντε μπράβο να αρχίζουμε να ξεφλουδίζουμε το κρεμύδι της ΧΑ ανεξάρτητα το δάκρυ που θα ρίξουν πολλοί.

_________________________________________________________________________________

Γ.Γ. 10/4/2016, 16:48 μ.μ.

Για τον Πεκλάρη τι να πούμε και τι να τραγουδήσουμε. Τότε μας έλεγε ότι οι Εβραίοι μπορεί να γίνουν σύμμαχοί μας. 

_________________________________________________________________________________

Κ.Χρ. 10/4/2016, 17:39 μ.μ.

Δεκαετία 80 και ο Πεκλάρης ήταν ο άτυπος αρχηγός στο πόδι του αρχηγού. Μέλος του πειθαρχικού της ΧΑ με είχε κρίνει "ύποπτο ασφαλίτη" γιατί είχα πει ότι μπορεί να παραπέσει το βιβλίο παρουσιών που κράταγε η ΧΑ με ονόματα και προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Βασιλικότερος του βασιλέως ο Πεκλάρης ήταν η δαμόκλεια σπάθη στα κεφάλια μας και είχε ανάμειξη και στη σύνταξη της διακήρυξης της ΧΑ.

_________________________________________________________________________________

Μ. Καπ.10/4/2016, 17:54 μ.μ.

Κολλητός του Γιάννη Γιαννόπουλου και του Γιάννη Περδικάρη αλώνιζε τα γραφεία και τον τρέμανε όλοι. Ο Νικολάκης ήταν καλόγρια μπροστά του. Τι καθίκι. Μιλούσε για φούρνους και σαπούνια και του λέγαμε ότι αυτά είναι μύθοι και παραμύθια των σιωνιστών. Αν χρειαστεί γράψτε τα στοιχεία μου.

_________________________________________________________________________________

Κ. Καρατάσος, 10/4/2016, 19:12 μ.μ.

Τόση σαπίλα σ' αυτή τη χώρα μα τόση;;;;;;;;;;;;;;

_________________________________________________________________________________

ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ Σ.Ο.:

Μέχρι στιγμής 23.304 επισκέψεις και 1.839  από Ισραήλ. Επιπλέον, 209 μηνύματα τα οποία δεν είναι δυνατόν για πολλούς λόγους να δημοσιεύσουμε διότι πολλά από αυτά μεταφέρουν σημαντική πληροφόρηση προς διασταύρωση και αξιολόγηση. Υποσχόμαστε να επιμείνουμε στη κάθαρση του κόπρου του Αυγείου! Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν για έναν φόνο που ηρωποίησε έναν αλήτη, για τρεις φόνους που παραμένουν σκοτεινοί, για μία προεκλογική ανάληψη πολιτικής ευθύνης που παραμένει "ακατανόητη", για ένα κόμμα που υποκρίνεται ότι το ενδιαφέρει η εξουσία αλλά την αποκρούει με κάθε τρόπο!   Ευχαριστούμε!_________________________________________________________________________________

Δ.Σ. 10/4/2016, 20:58 μ.μ.

Mεταφορά screenshot από το "Facebook":

_________________________________________________________________________________

ΜΑΡ. ΜΑ. 10/4/2016, 21:00 μ.μ.

Ο ΑΠ κάποτε μου είπε ότι ο χρυσαυγίτης δε μπορεί σήμερα να μη δουλεύει για το Ισραήλ γιατί οι Εβραίοι είναι οι μόνοι σύμμαχοί μας. Όταν του είπα αν αυτό το ξέρει ο αρχηγός μου είπε και βέβαια και συμφωνεί. Οι Τούρκοι μόνο από τους Εβραίους μπορεί να νικηθούν. Τότε τον ρώτησα αν οι Τούρκοι πρόκειται να μας επιτεθούν και μου είπε ότι αυτό ακόμα κι αν δε το περιμένουμε πρέπει  να το επιδιώξουμε γιατί έτσι θα νικηθούν μια και καλή. Τον ρώτησα αν τύχει και δε νικηθούν ποια θα είναι η μοίρα της Ελλάδας και μου είπε 'μόνο οι Εβραίοι είναι φίλοι μας".. Εγώ έφυγα από τη ΧΑ λίγο καιρό μετά και από τότε είχα μια αίσθηση ότι η ΧΑ έπαιχε άλλο ρόλο από εκείνο που έδειχνε.

_________________________________________________________________________________

Π.. Ψ. 10/4/2016, 21:12 μ.μ.

Θα μπορούσε να σας πει πολλά ο Γιάννης Γιαννόπουλος για το ρόλο του Πεκλάρη στην ίδρυση και στήριξη των γραφείων της ΧΑ. Ήταν αυτός που καθιέρωσε το βιβλίο εισόδου με τα ονόματα και τα προσωπικά στοιχεία όσων έμπαιναν στα γραφεία. Ο Γιαννόπουλος είχε αντιδράσει.

_________________________________________________________________________________

ΡGang 10/4/2016, 22:35 μ.μ.

Σιγά μη διαψεύσει ο Μιχαλολιάκος κι αν διαψεύσει τόσες κολοτούμπες έχει κάνει. όλοι ξέρουμε ότι η ΧΑ ήταν διαβρωμένη μέχρι τα μπούνια. Ευτυχώς φύγαμε γρήγορα γιατί είδαμε ότι βρόμαγε. Τώρα η ΧΑ έχει μόνο φρεσκαδούρα που δεν έχει ιδέα ποιον προσκυνάει.

_________________________________________________________________________________

Ζέτα Λ. 10/4/2016, 22:48 μ.μ.

Διάβασα παλιά στο indy ότι ο συγκεκριμένος ήταν γνωστός για τη σχέση του με τη ΧΑ αλλά ήταν πάντα δικός τους. Δε μπορώ να θυμηθώ link.

_________________________________________________________________________________

ENHMEΡΩΣΗ ΑΠΟ Σ.Ο.:

42.802 oi επισκέψεις και 3.274 από Ισραήλ ενώ 282 μηνύματα που μας κρατούν απασχολημένους για επεξεργασία. Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" παρά το ότι δεν είναι ένας κομματικός μηχανισμός συμπολιτευόμενος ή αντιπολιτευόμενος με κανέναν, θεωρεί υποχρέωσή του να διατηρήσει ορθώς και πλήρως (όσο γίνεται) τους επισκέπτες του, αδιαφορώντας για τους αριθμούς της επισκεψιμότητος και προτιμώντας μιαν εθνική-πατριωτική παράταξη απηλλαγμένη Μιχαλολιάκων και Πεκλάρηδων. Παρά ταύτα, ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας και σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ακόμα πολλά να πούμε επί του θέματος, περιμένοντας και τη ...διάψευση του αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε περίπτωση, παρακολουθώντας τις Στατιστικές του παρόντος Ιστολογίου διαπιστώνουμε τις συνεχείς αναδημοσιεύσεις αυτής της ανάρτησης από άλλα Ιστολόγια και μελετάμε τα σχόλια των δικών τους επισκεπτών που μας κάνουν υπερήφανους για το ότι, παρά τη παρακμή, εξακολουθούν να υπάρχουν γύρω μας αρκετοί Έλληνες με καθαρή σκέψη που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται και να βλέπουν το "στόχο" και όχι το "δάχτυλο"! Ασφαλώς και η ισλαμοποίηση είναι το απευκταίο αλλά προτεραιότητα αντιμετώπισης έχει το χέρι που τη μεθοδεύει και αυτό το χέρι έχει τατουάζ το αστέρι του Δαυίδ!

_________________________________________________________________________________

Η. ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, 11/4/2016. 00:41 π.μ.


Όλα έρχονται σιγά σιγά στο φώς. Ο συγκεκριμένος “αλληλέγγυος” στους λαθρομετανάστες, ειδικώς μετεκπαιδευθείς για σκοτεινές αποστολές από σκοτεινά παγκόσμια κέντρα εξουσίας σιωνιστικής προέλευσης, ήταν όπως βάσιμα υποστηρίζεται, από τα ιδρυτικά μέλη της ΧΑ και επιστήθιος φίλος του αρχηγού της. Για τον τελευταίο είναι πλέον μονόδρομος ή να διαψεύσει ή να σιωπήσει, όπως άλλωστε κάνει μέχρι τώρα. Διαφαίνονται έτσι οι σκοτεινές διαδρομές αυτού του κόμματος,  που σφετερίστηκε την ιερή ιδέα του Εθνικισμού, παραπλανώντας χιλιάδες Ελλήνων , εκμεταλλευόμενο την άσβεστη αγάπη τους για την πατρίδα, ρίχνοντας επί τούτου τον Εθνικισμό στα βράχια με τα θολά μηνύματα και τις περίεργες ακτιβιστικές του κινήσεις. Η πλήρης υποταγή στον αρχηγό και η άνευ αντιρρήσεων εκτέλεση των εντολών του με είχαν βάλλει σε σκέψεις, πως κάτι σατανικό κρύβεται από πίσω. Να λοιπόν που το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και σίγουρα τώρα πια θα αποκαλυφθούν πολλά. Οι οπαδοί και τα μέλη της ΧΑ ας αφυπνισθούν και ας αξιώσουν εξηγήσεις από τον δορυάλωτο αρχηγό τους. Πάλι ο Πλάτων  επίκαιρος όσο ποτέ. Τα φαινόμενα απατούν, βλέπετε πάντοτε την αθέατη πλευρά του λόφου. Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές!


Aπάντηση Σ.Ο.:

Βαρύνων ο λόγος ενός εγκρίτου Νομικού όπως ο Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος που διακονεί με το λειτούργημά του την αξία της αποδεικτικότητος! Εντελώς ρητορική η πρόκληση για διάψευση φίλτατε Συνέλληνα, διότι γνωρίζουμε σε βάθος τη σχέση Μιχαλολιάκου-Πεκλάρη (και, βεβαίως, των "κέντρων" πίσω από τον Πεκλάρη) πολύ πριν ανακαλύψουν τη Χρυσή Αυγή οι όψιμοι οπαδοί της. Κι εδώ είμαστε, περιμένοντάς τους...

_________________________________________________________________________________

Ιων Λακ. 11/4/2016, 01:12 π.μ.

Αγαπητοί κύριοι, δεχθείτε τα συγχαρητήρια μου για το τρόπο που αναδείξατε ένα τόσο σοβαρό θέμα και για την υπομονή σας να απαντάτε με χιούμορ και χαλαρότητα σε τόσα μηνύματα.
Στο θέμα του Πεκλάρη θα πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί σε κάθε προσέγγιση και θα αναφερθώ σε κάποια σημεία της διασύνδεσης του με το Ισραήλ για τα οποία μπορώ να μιλήσω υπεύθυνα επειδή μελέτησα πολύ τον ισραηλινό στρατό και τα συστήματα του.
Πρώτον πολύ σωστά αναφέρεστε στην εκπαίδευση που γίνεται στα κιμπούτζ και διακρίνεται σε στρατιωτική αλλά και πολιτική παράγοντας στελέχη πολλών ειδικοτήτων όχι μόνον ένοπλων αλλά και άλλων υπό τη κάλυψη αθώων αγροτικών κοινόβιων. Για παράδειγμα στα κιμπούτζ εκπαιδεύονται ειδικοί πράκτορες που δεν έχουν άμεση σχέση με το στρατό αλλά προορίζονται για διάφορες ειρηνικές και πολιτικές αποστολές στο εσωτερικό και εξωτερικό που είναι κρίσιμες αλλά δεν έχουν σχέση με στρατιωτικές επιχειρήσεις. Πρόσφατα το Ισραήλ έστειλε ειδική αποστολή στη Κρήτη για να συλλέξει ένα ειδικό έντομο απαραίτητο για τη καλύτερη ωρίμανση των αμπελιών και με ειδικές συσκευασίες το συγκεκριμένο γένος εντόμου μεταφέρθηκε στο Ισραήλ για την ανάπτυξη των αμπελώνων του. Βέβαια, χαμπάρι δε πήραν οι δικοί μας.
Δεύτερον, γενικά οι άνδρες του τακτικού στρατού φέρουν στρατιωτικές μεταλλικές ταυτότητες  αλλά άνδρες διαβαθμισμένων υπηρεσιών ή μυστικών στρατιωτικών και πολιτικών υπηρεσιών φέρουν τριπλό τατουάζ που προσδιορίζει τη μονάδα μέσω της οποίας εντοπίζεται ο φέρων. Τα αναγνωριστικά τατουάζ είναι κωδικοποιημένα και σε καμία περίπτωση δεν εμφανίζουν στρατιωτικές παραστάσεις αλλά απλές εικόνες εντελώς αθώες φαινομενικά. Η πρόβλεψη αυτή αφορά στη προστασία των Εβραίων "ελίτ" του στρατού ή των ειδικών πολιτικών υπηρεσιών σε περίπτωση αιχμαλωσίας.  Στη περίπτωση του Πεκλάρη είναι εμφανή στο δεξί μπράτσο του δύο τατουάζ ενώ ένα τρίτο εμφανίζεται στο αριστερό του. Από τα τρία αυτά τατουάζ αναγνωρίζω αυτό που βρίσκεται από πάνω, στο δεξί μπράτσο και παρά το ότι δεν εμφανίζεται ολόκληρο συμπεραίνω κατά ένα μεγάλο βαθμό ότι πρόκειται για το έμβλημα του κιμπούτζ Yotvata. 
Χωρίς να μπορώ να πω με βεβαιότητα το οτιδήποτε δε μπορώ και να αποκλείσω και το οτιδήποτε αναφορικά με τη σημασία των τατουάζ του ακόμα δε και αν αληθεύει ότι το ένα αναφέρεται σε γάμο κλπ δεν αποκλείει το οτιδήποτε ενώ δε προκύπτει εάν υπάρχει και κάποιο άλλο τατουάζ που δε φαίνεται στις φωτογραφίες.
Εγώ όμως θα σταθώ στην όλη εμφάνιση του συγκεκριμένου και θα πω ότι με πείθει ότι έχει υποστεί σκληρή στρατιωτική εκπαίδευση και έχει κοπιάρει και το life style του Εβραίου στρατιωτικού κάτι που το δείχνει σε όλες τις φωτογραφίες του.
Τώρα για τη σχέση του με τη Χρυσή Αυγή τι να πω. Εδώ η Χρυσή Αυγή έχει "εκλεκτό" της το Γούδη που γράφει ποιήματα για το Μισραήλ σε έντυπα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου και πάντα ο Μιχαλολιάκος πλησίαζε και επεδίωκε αλισβερίσια με "διάφορους". Τα ξέραμε, τα ξέρουμε και θα τα μαθαίνουμε.
Συγχαρητήρια και πάλι για τη δουλειά σας.


Απάντηση Σ.Ο.:

Σας ευχαριστούμε! Πολύ χρήσιμα τα όσα μας εκθέτετε.

_________________________________________________________________________________

Ε. Χ. 11/4/2016, 01:27 π.μ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ... ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΚΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΓΙΝΕ ΚΑΠΟΥ ΤΟ 1998

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. Η δημόσια "απάντηση" της ναζιστικής οργάνωσης στην παραπάνω πρόταση φιλοξενήθηκε, μερικές εβδομάδες αργότερα, στην "Αθηναϊκή" του αδελφού Σπύρου. Με τίτλο "Χρυσή Αυγή: η ΝΔ να έλθει σ' εμάς" και παρουσίαση που θα τη ζήλευε και κόμμα με δεκαμελή κοινοβουλευτική ομάδα ("Τι σχεδιάζει η `Χρυσή Αυγή' - Τι απαντά στη ΝΔ"), η καλή εφημερίδα φρόντισε παράλληλα να ενημερώσει αντικειμενικά το κοινό της πως "ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς σε `ανοικτή' εθνικιστική συγκέντρωση και η διοργάνωση μεγάλης εκδήλωσης του κινήματος [sic] στη Θράκη, κόντρα στους Μουσουλμάνους της περιοχής, είναι οι πρώτοι στόχοι της οργάνωσης για το επόμενο διάστημα". Το ρεπορτάζ υπογράφεται από τον Αχιλλέα Πεκλάρη, αδελφό τακτικής αρθρογράφου της "Χρυσής Αυγής".

http://www.iospress.gr/ios1998/ios19980719c.htm

_________________________________________________________________________________

Σ.Ψαρ. 11/4/2016, 01:54 π.μ.

Δε χρειάζονταν να διαβάσω τη δημοσίευση για να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από την ίδρυση ενός κόμματος σα τη Χρυσή Αυγή. Πολλές φορές σκέφτηκα γιατί η Χρυσή Αυγή ενώ θα μπορούσε να είναι κυβέρνηση εδώ και χρόνια ευνοημένη από τη μοναδική επικρατούσα συγκυρία παραμένει μια παρείτσα με τεταρτοκλασάτη σύνθεση με πρόσωπα ανάξια και να τα φτύσεις. Γιατί βασίζεται στο Λαγό που έχει πει τα χείριστα για το ίδιο του το κόμμα γιατί κλοτσάει κάθε αξιόλογο που τη πλησιάζει γιατί εμφανίζει σε μια συνεδριακή έδρα το Γερμενή και όχι τέλος πάντων το Κασιδιάρη. Με ιδρυτικά στελέχη Πεκλάρηδες εξηγούνται όλα.

_________________________________________________________________________________

Ελ. Β. 11/4/2016, 03:19 π.μ.

Σοκαριστικό το κείμενο σας. Είναι η ανατομία της παραφροσύνης που δέρνει αυτή τη χώρα και δε ξέρουμε που θα καταλήξει ή μάλλον ξέρουμε, στον εμφύλιο.

_________________________________________________________________________________

ΗΗ 11/4/2016, 04:56 π.μ.

Θάνατος στους εβρ(...Λογοκριμένο από τη Σ.Ο.). ...


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ/-ή ΗΗ η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου σέβεται όλους τους λαούς και επιθυμεί την ευημερία όλων, βεβαίως και των εβραίων, διότι πιστεύει ότι όταν όλοι οι γύρω μας χαμογελούν, μπορούμε κι εμείς να χαμογελούμε, του πλανήτη επιτρέποντος το χαμόγελο όλων μιας και όλοι μπορούμε να συμβιώνουμε! Εκείνο το οποίο αρνούμεθα είναι την εγκληματική ρατσιστική συμπεριφορά του διεθνούς σιωνισμού και όχι "των εβραίων που καλλιεργούν τα πορτοκάλια τους στη Χάιφα", όπως ειπώθηκε και παλιότερα. Παρακαλούμε δε και τους υπολοίπους που μας έστειλαν παρομοίου περιεχομένου μηνύματα να αντιληφθούν το ...αυτονόητο!

_________________________________________________________________________________

Μ. Βοι. 11/4/2016, 06:28 π.μ.

Ο λόγος που εγώ έφυγα από τη ΧΑ ήταν το βιβλίο επισκεπτών που κάθε φορά που πήγαινα στα γραφεία με φακέλωναν. Είχα ρωτήσει τον Αχιλλέα γιατί γίνεται αυτό και μου είπε 'για λόγους ασφαλείας γιατί εσύ μπορείς να μας τινάξεις στον αέρα'. Μετά έμαθα ότι αντίγραφο του πήγαινε καθημερινά στη προστασία καθεστώτος της ΓΑΔΑ. Δε ξέρω πια τι να πω για όλη τη κατάσταση που θυμίζει τρελοκομείο. Μπήκα στο λογαριασμό του και μου φάνηκε το ίδιο παρανοϊκός και χωρίς σκοπό ζωής όπως και παλιά. Απλά τώρα δείχνει να περνάει καλά ανάμεσα στα αραπάκια του.

________________________________________________________________________________

Μιχάλης K, 11/4/2016, 07:48 π.μ.

1) Τελικά υποβαθμίζεις το εβραϊκό θέμα μετατρέποντάς το σε καταγγελία κατά της ΧΑ, λες και τα υπόλοιπα κόμματα διαφέρουν.
2) Πριν χρόνια είχα κάνει μία έρευνα για βιβλίο και μάζεψα στοιχεία για την ατομική ενέργεια από την πρώτη στιγμή που ανακαλύφθηκε μέχρι και την ρίψη της βόμβας στην Χιροσίμα. Τους τελευταίους δυο-τρεις αιώνες η πλειοψηφία των καθηγητών πανεπιστημίων στην Ευρώπη, των ερευνητών της ατομικής ενέργειας, των κατασκόπων και των δύο υπερδυνάμεων (ΗΠΑ, ΕΣΣΔ) και γενικά όσων εμπλέκονται στην ιστορία της ατομικής ενέργειας, ήταν στην συντριπτική τους πλειοψηφία Εβραίοι. Τότε είχα πει στον εκδότη: «Βρήκα τόσους εβραίους ώστε μου φαίνεται ότι και εγώ που ασχολούμαι τώρα, εβραίος θα είμαι». Οπότε μπορώ να σου πω με βεβαιότητα:  «Η γενική πολιτικο-και λοιπά διαπλοκή είναι τέτοια ώστε πιθανότατα είσαι και εσύ εβραίος»!


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Μιχάλη Κ. ,
1) Ποιος σας είπε ότι δεν θεωρούμε απαξάπαντα τα κοινοβουλευτικά κόμματα της ελλαδικής (Β)ουλής ελεγχόμενα από το σιωνισμό, όταν τη χώρα κυβερνά το Κ.Ι.Σ. δια νόμου και δια των επιλέκτων του;
2) Πολύ ευφυής η περί εβραίων (εκούσια ή ακούσια) προπαγάνδα σας προσπαθώντας να τους αποδώσετε την πατρότητα της πυρηνικής βόμβας την οποία ανεκάλυψε μεν το III Reich, απέτρεψε δε ο ίδιος ο Αδόλφος Χίτλερ ως απάνθρωπη! Αυτό ακριβώς κάνουν οι εβραίοι προσπαθώντας να οικειοποιηθούν τα πάντα και τους πάντες ως δικούς τους, ώστε να εμφανίσουν εαυτούς στην ανθρωπότητα ως … «τιτανοτεράστιους» κάτι που εμείς αμφισβητούμε έμπρακτα και το επιβεβαιώνουμε με τη καθημερινή δράση μας.  Αντιθέτως, εάν προσέξατε την ανάρτησή μας, σε κανένα σημείο δε θεωρούμε τον αναφερόμενο ως «εβραίο», ούτε θεωρούμε ότι οι εβραίοι χρησιμοποιούν σπουδαία ενεργούμενα διότι καταλήγουμε με το ντιβάνι της ψυχιάτρου (Κατερίνας…)  που, όπως ομολογεί ο ίδιος ο ψυχογραφούμενος …επισκέπτεται! Οπότε μπορούμε να σας πούμε με βεβαιότητα: «Η παρέμβασή σας είναι τέτοια που ακόμα κι αν δεν είστε εβραίος θα μπορούσατε να είστε εβραίος»!

_________________________________________________________________________________

Ι. Περ., 11/4/2016, 09:23 π.μ.

Το άρθρο αυτό συγκλονίζει γιατί είναι ο καθρέφτης της ψυχοπάθειας ενάντια σε κάθε αυτονόητα από το μέσο "αντίφα". Τον εν λόγω τον γνώρισα και πριν από τον ίδιο την αδελφή του. Παιδιά μιας κλασικής ακροδεξιάς οικογένειας με κόμπλεξ κοινωνικής περιθωριοποίησης και αβεβαιότητα αποδοχής τους από το κοινωνικό περίγυρο. Πλάσματα ανεμόμυλοι που θα μπορούσε ο καθένας ή να βοηθήσει ή να καταστρέψει. Η Χρυσή Αυγή και ο Μιχαλολιάκος ήταν (όπως και είναι) ανίκανοι να βοηθήσουν και να τους εξηγήσουν ότι η πατρίδα και το έθνος είναι ο αυτονόητος ιστός για να αναπτυχθεί ο κάθε πολίτης χωρίς ακρότητες και μίση. Η Μιλένα κι ο Αχιλλέας αν και στήριξαν πολύ το Μιχαλολιάκο να στήσει το μαγαζάκι του τελικά κερδήθηκαν από τον αντίπαλο που φαίνεται τους εξασφάλισε και τα προς το ζην και τους έδωσε και λόγο ύπαρξης. Συμβαίνουν αυτά. Το ζητούμενο είναι αν βρέθηκαν με δική του πρωτοβουλία στη ΧΑ ή σπρωγμένοι και όπως αναπολώ το παρελθόν εκείνο βλέπω ότι σπρώχτηκαν γιατί όλες οι ενέργειές τους και στάσεις τους έδειχναν κατευθυνόμενες. Και γι αυτό πιστεύω ότι και η ΧΑ φτιάχτηκε με διάφορους Πεκλάρηδες από εκείνους που δε πολέμησε ποτέ... έτσι που να μη τους πολεμήσει και να τους υπηρετεί με το τρόπο της όπως τους υπηρετεί θέλοντας ή μη,

_________________________________________________________________________________

Κ. Δι., 11/4/2016, 11:54 π.μ.

Για το κείμενο σας θα σας ευχαριστεί η επιστήμη γιατί μέσα σε λίγες γραμμές ζωγραφίσατε τον αυτοκαταστροφικό υπήκοο του συνδρόμου της Στοκχόλμης που παραδίνεται στον εχθρό του για να αλεστεί σα κιμάς χωρίς κανένα ανταποδοτικό όφελος παρά μόνο το ντιβάνι του ψυχίατρου. Όπως τον βλέπω θα είναι ο επόμενος που θα παίξει το τρομοκράτη όπου του το ζητήσει η Μοσάντ κι εμείς θα μιλάμε για ισλαμιστή ταλιμπάν που μοιάζει κιόλας.

_________________________________________________________________________________

Ελ. Μυλ. 11/4/2016, 13:02 μ.μ.

Δε καταλαβαίνω γιατί ανεβάσατε μόνο το Πεκλάρη, Η Χρυσή Αυγή είναι γεμάτη Πεκλάρηδες, Γούδηδες και αμέτρητους εβραιολάγνους. πιο πολλούς σιωνιστές εύρισκες πάντα στη Χρυσή Αυγή παρά στη συναγωγή και στα γραφεία  του ΚΙΣ.

_________________________________________________________________________________

Σ. Καρ.11/4/2016, 14:15 μ.μ.

Αξιολύπητο ανθρωπάκι που θέλησε να τσιμπήσει από ΜΚΟ και να θεωρείται πολιτικά "ορθός", Εκείνος που  πρέπει να ντρέπεται είναι ο Μιχαλολιάκος που όταν του είπα ότι ο Αχιλλέας κάτι "άλλο" θέλει στα γραφεία μου είπε ότι ήταν "καλό παιδί" και "αγωνιστής". Απλά με επιβεβαιώσατε και ευχαριστώ.

_________________________________________________________________________________

Σ. Π. 11/4/2016, 14:28 μ.μ.

Έπαθα πλάκα λέμε καί όλα εντέλει έχουν τις εξηγήσεις τους.

_________________________________________________________________________________

Λ.Μαν. 11/4/2016, 14:31 μ.μ.

Και καλά το σκουπίδι αλλά η αρχηγάρα μούγκα στη στρούγκα; Χάθηκε η ντροπή και τα παντελόνια κρύβουν τις πιο σκατωμένες κιλότες.

_________________________________________________________________________________

Σπ. Μαθ. 11/4/2016,  14:43 μ.μ.

Καλέτζη ντρέπομαι να πω ότι κάθε που σκέφτομαι ότι τα έλεγες χρόνια τώρα νόμιζα ότι ήσουν κολλημένος και ξέρω ότι θα διαγράψεις το (...) Όσο περνάει ο καιρός τόσο καταλαβαίνω γιατί συχαίνεσαι τη πολιτική.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Αγαπητέ Φίλε, όντως τα παρέλειψα ως υπερβολικά και σας διαβεβαιώ ότι κάθε άλλο παρά σιχαίνομαι τη Πολιτική την οποία θεωρώ ως υποχρέωση κάθε Πολίτη συμπεριλαμβανομένου και εμού. Τον κομματισμό και τη δημοκρατία σιχαίνομαι και εκτιμώ την Πολιτική ως καθήκον ενεργών Πολιτών προς συλλογική βελτιστοποίηση κοινωνιών και όχι προσωπικών επιδιώξεων.

_________________________________________________________________________________

Ρ.Γ. 11/4/2016, 15:08 μ.μ.

Μόνο θλίψη από τέτοιους τιποτένιους που χώνονται παντού από ΜΚΟ μέχρι κιμπούτζ και μυστικές υπηρεσίες για να καταστρέφουν λαούς.

_________________________________________________________________________________

Χ.Π.Πρ. 11/4/2016, 16:02 μ.μ.

Τα γραφεία της ΧΑ  ήταν πάντα ξέφραγο αμπέλι και απορούσαμε γιατί δε μας καίγανε ζωντανούς και όταν είπαμε στο Μιχαλολιάκο τι συμβαίνει και είναι έτσι η κατάσταση μας είπε ότι μας φυλάνε οι δώδεκα θεοί. Ξέχασε και το Πεκλάρη.

_________________________________________________________________________________

Σ. Π. 11/4/2016, 16:30 μ.μ.

Mεταφορά screenshot από το "Facebook":


_________________________________________________________________________________

Λουκάς Ξ. 11/4/2016, 17:23 μ.μ.

Στη Χρυσή Αυγή ο Αχιλλέας άνοιγε τη πόρτα, στους Εβραίους άνοιξε κάτι άλλο αλλά μη νομίζει ότι είμαστε και πολύ κορόιδα να μας λέει ότι το τατού ήταν για τον "αρεβώνα" με τη "Ρενάτα" και τη γάτα τη ...σερενάτα εκτός και αν εννοεί με τη Παόλα που θα το πιστεύαμε. Δε θα αποκωδικοποιήσουμε τα συνθηματικά του צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל γιατί αυτό είναι δουλειά πιο ειδικών Αχιλλέα μου.


Απάντηση Σ.Ο.:

Βοηθήστε μας κι εμάς τους ...ανυποψίαστους να καταλάβουμε τι υπαινίσσεται το ...περιούσιον διότι με το Πεκλάρη μας βλέπουμε στη συναγωγή με κιπά. Ευχαριστούμε!


Λουκάς Ξ. 11/4/2016, 19:13 μ.μ.

Εμ είδατε τι χάνετε για να μην έχετε πάει στο κιμπούτζ Yotvata και να μην έχετε αρραβωνιαστεί τη γάτα τη σερενάτα; צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל σημαίνει Ισραηλινές Ένοπλες Δυνάμεις, δηλαδή, ...γάτα σερενάτα ο.έ.δ.!


Απάντηση Σ.Ο.:

Αααααα! Καταλάβαμε! Κάτι σα τον Αγκυλωτό του Κασιδιάρη που το "βάφτισε" ...μαίανδρο! Βρε κάτι αναλογίες... Λες να πρόλαβε ο Κασιδιάρης το Πεκλάρη στη χρυσή Αυγή και να πήρε μαθήματα, ή τα είχε απευθείας από τη ..."πηγή';_________________________________________________________________________________

Takis Parianos, 11/4/2016, 19:44 μ.μ. 

1) Με ποιά λογική καταλήγεται στο συμπέρασμα οτι ο Μιχαλολιάκος θα πρέπει να διαψεύσει κάτι που ο ίδιος ο Πεκλάρης διαψέυδει. (σχετ. https://athens.indymedia.org/post/1548797/) Στην,απο 4/10/2015 διάψευση του, ο Πεκλάρης γράφει :" Ναι, άλλαξα. Η σχέση με τη ΧΑ ήταν όταν ήμουν 18χρ. (τώρα είμαι 43) και οφειλόταν στο γεγονός ότι προέρχομαι από μια ακροδεξιά / φιλοβασιλική / αντικομμουνιστική οικογένεια, οπότε στη μετεφηβεία μου θέλοντας να ριζοσπαστικοποιηθώ στράφηκα ενστικτωδώς προς την ακροδεξιά, λόγω έντονων βιωμάτων. Μετά από 2-3 χρόνια κατάλαβα το μεγάλο λάθος και αποχώρησα διακόπτωντας κάθε επαφή. Η αδελφή μου δεν ήταν στέλεχος, είχε σχέση με ένα στέλεχος. Αποχώρησε κι αυτή μαζί μου, το ίδιο αηδιασμένη και τρομαγμένη." Θα πρέπει δηλαδή εμείς οι σανοφάγοι να πιστέψουμε δηλαδή οτι στα 18 του ο Πεκλάρης κατάφερε μέσα σε 2-3 χρόνια να γίνει "ιδρυτικός υποστηρικτής" της ΧΑ το 1991.  Θα πρέπει δηλαδή εμείς οι σανοφάγοι να πιστέψουμε δηλαδή οτι το 1991 ο 35αρης τοτε Περδικάρης έγινε κολλητός με τον 18αρη Πεκλάρη.

2) όπως γράφει η Σ.Ο. σε σχόλιο της "....γνωρίζουμε σε βάθος τη σχέση Μιχαλολιάκου-Πεκλάρη (και, βεβαίως, των "κέντρων" πίσω από τον Πεκλάρη)...." ο Πεκλάρης ως πράκτορας της Μοσαντ π΄γε στην Χ.Α για να διαβάλει το Εθνικιστικό Κίνημα στην Ελλάδα. Τελικά πότε τον στρατολόγησε η Μοσάντ όμως. Το 1991 που ήταν στο 60ο Λύκειο Κυψέλης ή το 2013 που πήγε στο κιμπούτζ στο Ισραήλ;


Είναι απολύτως λογικό, στην προσπάθεια σας να χτυπήσετε τον Μιχαλολιάκο, να εφευρήσκετε διάφορες συνομωσιολογικές αρλούμπες. Άλλωστε οι σανοφάγοι είμαστε πολλοί σε αυτόν εδώ τον τόπο. Δυστυχώς η συνομωσιολογία είναι μία ανίατη νόσος για τον χώρο και εδώ και δεκαετίες λειτουργεί ως άλλοθι προκειμένου να κρύψει την αδυναμία μας να προεγγίσουμε (με τον ορθό τρόπο) τις λαικές μάζες.


     Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ κ. Τάκη Παριανέ,

     Χαιρόμαστε που διαβάζουμε την επιχειρηματολογία κάποιου που θέλει να καλύψει εαυτόν υποδυόμενος τον ...χαρούμενο, αλλά εμφανίζεστε ως κλέπτων οπώρας!

     (1) Το τι ισχυρίζεται ο ίδιος ο περί ου ο λόγος εμάς ουδόλως μας απασχολεί και πολύ περισσότερο ουδόλως είμεθα υποχρεωμένοι να το εκλάβουμε ως ...θέσφατον, αντιθέτως με σας που φαίνεται ότι το υιοθετείτε (όπως θα το υιοθετούσε και η Μοσάντ, σε κάθε περίπτωση δι ευνοήτους λόγους). Συμπίπτοντα "σκεπτικά", λοιπόν, ...εν αρχή. Παρά ταύτα θα σας επαναλάβουμε ότι, ασχέτως εάν τότε ήταν ή δεν ήταν "μεμυημένος" ο εν θέματι, ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ παρεδίδετο καθημερινώς ...ενημερωμένο πλήρως με ονπόματα και στοιχεία προσερχομένων στα γραφεία, στην Υπηρεσία Προστασίας Καθεστώτος της ΓΑΔΑ! Αν καταλαβαίνετε το συγκεκριμένο σημείο έχει καλώς, αν όμως ο χρυσαυγιτισμός σας δε σας επιτρέπει παρόμοιες πολυτέλειες να επανέλθουμε...

     (2) Δε τηρούμε τα βιβλία στρατολογίας της Μοσάντ για το περιεχόμενο των οποίων η Χρυσή Αυγή μπορεί να σας ενημερώσει σχετικώς. Εμάς μας απασχολεί η διακίνηση αταυτοποίητων προσώπων στη χώρα μας και, εάν μεν αυτά χρήζουν υποστήριξης (πρόσφυγες) τασσόμεθα υπέρ της υποστηρίξεώς τους και πλήρους καλύψεως των αναγκών τους, προεξάρχοντος του εθνικού μας συμφέροντος, ενώ εάν πρόκειται περί επικινδύνων ατόμων για την Ελλάδα και την Ευρώπη θεωρούμε ότι η διαφύλαξη των συνόρων μας αποτελεί στοιχειώδες καθήκον όλων μας. Και στη περίπτωση του Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη δεν έχουμε πεισθεί ότι τα πρόσωπα τα οποία υποστηρίζει είναι αποκλειστικώς πρόσφυγες...

     (3) Ουδεμία αμφιβολία περί της χρυσαυγίτικης νοημοσύνης σας είχαμε επικαλούμενος τη "προσπάθειά μας να χτυπήσουμε το Μιχαλολιάκο". Μετά το βουλευτή σας Γιάννη Λαγό και το στέλεχός σας Σωτήρη Δεβελέκο κανείς δε μπορεί να χτυπήσει αποτελεσματικότερα το Μιχαλολιάκο και τη Χρυσή Αυγή κι εμείς δε θα παίξουμε τα ..."τσικό' μπροστά σε "τιτανοτεράστιους" παιχταράδες! Σας το αφιερώνουμε, αν αντέχετε σε ισχυρές ...συγκινήσεις!
http://hellenicnationalsocialistfound.blogspot.gr/2014/10/blog-post_52.html

     Τέλος, σανοφάγος, είτε το θέλετε είτε όχι, είστε! Εάν δεν ήσασταν και μόνον το ότι μετά τη παραπάνω συνομιλία Λαγού-Δεβελέκου  και οι δυο τους εξακολουθούν να κυριαρχούν στη Χρυσή Αυγή όταν ο αρχηγός σας για ασήμαντες αιτίες έχει εκπαραθυρώσει κορυφαία στελέχη του, σημαίνει ότι δεν εννοείτε από ΠΟΥ μπορούν να "κρατούν" τον αρχηγό σας, κατά συνέπεια, τι συμβαίνει ανάμεσα στα 'σκέλια" σας! Να είστε καλά και να μασάτε καλά το σανό διότι ενίοτε προκαλεί σοβαρούς έως και θανατηφόρους κολικούς, από τις εθνικές οδούς μέχρι στο Νέο Ηράκλειο!
_________________________________________________________________________________

SKINKAITOMUNITISMANASOU 11/4/2016, 20:19 μ.μ.

Ρε πουσταρ΄δες νομίζετε ότι δε καταλάβαμαι ότι μιλάτε για Πεκλάρη για να χτυπήσετε και πάλι τη Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό μας; Αν είσασταν άντρες και όχι πουσταριά σα τον Α(…) θα κριτικάρετε τους λαθρομετανάστε που κουβαλάει και καταστρέφει τη πατρίδα μας αλλά τέτιοι σκατοναζισταρ΄δες που είστε γερμανοτσολιάδες ίδιοι με το Πεκλάρη βάλατε μπροστά τη λούγκρα που κρατάη αγκαλιά το βρομοτραβέλι για να ρίξετε πέτρες στο κίνημα. ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΦΗ ρε


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ (façon de parler…) Φίλε, κ. SKINKAITOMUNITISMANASOU (και με το …συμπάθειο, δηλαδή) επειδή σκιαχτήκαμε από τη στεντόρεια ιαχή σας υπέρ της «Χρυσής Αυφής» (κάτι περί αφής φλογός …καμινέτου, ίσως, προς έψηση χρυσών αυγών…) επιτρέψτε μας να υποτονθορύσωμεν, oι ταπεινοί, ως ακολούθως:

1. Η κλασική ακροδεξιά σας, σεξιστική, «ρητορική» περί «πουσταράδων», «λούγκρων» κλπ αποτελεί, μεν, σημείο «στίξεως» της χρυσαυγίτικης σεξοπενίας σας αλλά θα σας συνιστούσαμε να παρακολουθήσετε τον καλό μας Αχιλλέα Μ. Πεκλάρη και να το μοιραστείτε μαζί του το ντιβάνι της ψυχιάτρου του (μαζί με τον Αρχηγό σας για τον οποίο θα χρειαστεί …extension)  διότι στο παρόν Ιστολόγιο, εμάς ως καθαρόαιμους Ναζί, ουδόλως μας απασχολούν οι σεξουαλικοί προσανατολισμοί συναθρώπων αλλά οι συμπεριφορές τους, λόγος για τον οποίο εκτιμούμε πολύ περισσότερο από το κομματικό βούρκο σας, τον όποιο ομοφυλόφιλο ή και τραβεστί! Επί παραδείγματι, από τον οποιονδήποτε κομματικό τραβεστί του φυράματός σας εκτιμούμε απείρως περισσότερο τον Παύλο Ρεβενιώτη (Πάολα) ο οποίος είχε τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ να αγωνιστεί για τα δικαιώματά του και τα δικαιώματά των ομοίων του, από το να κάνει τις οικτρές κωλοτούμπες που διέπραξε η Χρυσή Αυγή αρνούμενη το (όποιο…) παρελθόν της και την ίδια την ύπαρξή της! Μακάρι, ακροδεξιοξέκωλα (αυτό το αντελήφθητε, προφανώς) να διαθέτατε τον ΑΝΔΡΙΣΜΟ της Πάολα, αντί το ανθυπομυξομούνιασμα (κατανοητόν...) των Μπουκουρέων σας!

2. Για τους …«λαθρομετανάστε» έχουμε αναφερθεί διεξοδικώς εδώ και μπορείτε να ενημερωθείτε και Υμείς, αν και δεν ελπίζουμε σε παρόμοια …θαύματα!


3. Πέτρες στο «κούνημά» σας δε χρειάζεται να ρίξουμε εμείς όταν τις εκσφενδόνισε ακαριαία ο ίδιος ο βουλευτής σας Γιάννης Λαγός στη συνομιλία του με τον έτερο «εκλεκτό» σας Σωτήρη Δεβελέκο σε μία επικοινωνία απείρου κάλλους την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ, ελπίζοντας πέραν των γλωσσικών δυσκολιών γραπτού λόγου να μην αντιμετωπίζετε και ανάλογες στο προφορικό. 

Υποκλινόμεθα ευσεβάστως!

_________________________________________________________________________________   
Δημητρης Μπ. 11/4/2016, 22:25 μ.μ.

Εγω προσωπικα επειδη ανεκαθεν ημουνα γενικως σε ολα αυτο που λεμε.... "απιστος θωμας", με το θαρρος της γνωμης μου λοιπον αναφερω οτι ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ απο οσα παραθετετε για το κομμα της Χρυσης Αυγης, διοτι σας ερωτω κυριοι... ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΩΡΑ??? Και γιατι αραγε τωρα???  Και αντε ας δεχτω πως οτι παραθετετε ειναι αληθεια... καλως και κανενα προβλημα. Το κινημα και ο κυριος Μιχαλολιακος τι θα επρεπε να πραξει??? Προφανως το αυτονοητο.... πασαπορτι απο το κομμα και διαγραφη. Θεωρω λογικο αφενος μεν οτι πισω ακομα και απο τις πιο αγνες προθεσεις να κρυβεται ενα υπουλο φιδι και αφετερου ηταν ειναι και θα ειναι εις γνωση του καθε αρχηγου οτι μπορει να θρεφει και φιδια στο κορφο του, συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες (που λεμε), δυστυχως... Και επανερχομαι λοιπον, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΤΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΚΡΟΒΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ 0,00003% ??? Εκτος εαν τοτε δε συνεβαιναν αυτα που αναφερετε τωρα η μηπως εαν οντως συνεβαιναν τοτε και τα αναφερετε τωρα...οποτε οι λογοι σας ειναι ηλιου φαεινοτεροι και προφανεις. Ευχαριστω , ελπιζω σε δημοσιευση και οποιος θελησει να απαντησει ας το κανει με επιχειρηματα και τεκμηριωμενα.

υγ.  δεν εχω τελειωσει, εχω πολλα ακομα να πω... εν στασει αναμονης


     Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ μας κ. Δημήτρη Μπ. αν καταλάβαμε καλά, δε πιστεύετε λέξη διότι απέχουμε από τη Χρυσή Αυγή, απόντες από το πηδάλιο του λαθρεμπορικού με τους δύο τόννους ηρωίνης  "ΝΟΟR 1" στο οποίο ο λαθρέμπορος ηρωίνης πλοιοκτήτης του ήθελε καπετάνιο τον βουλευτή σας Νίκο Κούζηλο, απόντες και από το εδώλιο του κατηγορουμένου για το φόνο ενός ανθρωπαρίου το οποίο οι ομοϊδεάτες σας όχι μόνον κατάφεραν να ηρωποιήσουν σφάζοντάς το αλλά και προεκλογικώς ανέλαβαν και την πολιτική ευθύνη της δολοφονίας! 

     Μάλιστα! Γονυπετώς ομολογούμε ότι από τέτοια ...πατριωτική δράση παραμένουμε απόντες οι ...επαίσχυντοι και θα προτιμήσουμε να απολαύσουμε στο μέλλον το "Σχοινοβάτη" του Jean Genet παρά τους ακροβάτες της Χρυσής Αυγής σας που τραμπαλίζεστε στο χείλος του πολιτικού γκρεμού παίρνοντας στο λαιμό σας και τον ιθαγενή εθνικισμό.

     Παρακαλούμε, ξαναδιαβάστε το τι γράφετε και μη ξύνετε τη γκλίτσα στη πλάτη του τσομπάνη γιατί εδώ τα πρόβατα δε τα 'χουμε, απλώς, για άρμεγμα αλλά και για διαπόμπευση (μιας και το τραβάει ο οργανισμός τους...) Δικαίωμά σας να είστε χρυσαύγουλος και δικαίωμά σας να το θεωρείτε και περηφάνια αλλά, εν τοιαύτη περιπτώσει, να είστε έτοιμος να αναλάβετε και τις ευθύνες των επιλογών σας.

_________________________________________________________________________________

Ρο. Σαρ. 12/4/2016, 00:27 π.μ.

Kαιρός είναι να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από τη τεχνητή ισλαμοφοβία που καλλιεργείται στη δύση. Μπράβο στους συντάκτες σας

_________________________________________________________________________________ 

Γ. Παχ. 12/4/2016, 02:51 π.μ.

Σαν αντιφασίστας και οπαδός της ελευθερίας είμαι κάθετα αντίθετος με αυτό που πρεσβεύετε και δηλώνω ότι με αηδιάζει κάθε μορφή φασισμού και ναζισμού αλλά δε μπορώ να διαφωνήσω στην ουσία του άρθρου σας και μπορώ να πω ότι ένιωσα έκπληξη με τις θέσεις σας για τους ομοφυλόφιλους και τους διεμφυλικούς. Συγκρούεστε με τα ρατσιστικά στερεότυπα της ιδεολογίας σας και δε ξέρω αν σοβαρολογείτε ή αν τρολάρετε. Βέβαια θα το πνίξετε αυτό το μήνυμα αλλά να ξέρετε ότι είστε σεσημασμένοι και ολοφάνερο το πόσο  είστε επικίνδυνοι να παρασύρετε κόσμο στο βόθρο του φασισμού.


     Απάντηση Σ.Ο.:

     Αγαπητέ-ή κ. Γ. Παχ., εμείς, ως διακεκηρυγμένοι …Ναζί (Πλατωνικοί είμαστε, αλλά δε θέλουμε να σας χαλάσουμε το χατήρι) δε συγκρουόμαστε καθόλου με τη Κοσμοθεωρία μας αλλά εσείς συγκρούεστε με τη πραγματικότητα ξεχνώντας ότι το III Reich υπήρξε το καθεστώς εκείνο για το οποίο ο Νέγρος μαραθωνοδρόμος Jesse Owens δήλωσε ότι δεν αισθάνθηκε κανένα ρατσισμό όσο παρέμεινε στο Χιτλερικό Βερολίνο, αλλά, αντίθετα, ένιωσε ρατσισμό όταν επέστρεψε στη πατρίδα του τις Η.Π.Α. και υποχρεώθηκε να μπει στο λεωφορείο από τη πίσω πόρτα των «εγχρώμων».

     Επίσης, συγκρούεστε με τη πραγματικότητα αγαπητέ-ή κ. Γ. Παχ., παραβλέποντας ότι στις ένοπλες δυνάμεις του ΙΙΙ Reich συμβίωναν με πλήρη σεβασμό και αρμονία αμέτρητες ετερόκλητες φυλές με διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις. Νέγροι, Έλληνες, Ινδοί, Βόζνιοι, Κοζάκοι, Φινλανδοί, Αλβανοί, Δανοί, Ολλανδοί, Νορβηγοί, Τουρκμένοι, Λευκορώσοι και πολλοί άλλοι, Χριστιανοί Καθολικοί, Μουσουλμάνοι, Χριστιανοί Ορθόδοξοι, Βουδιστές, όλοι σε πλήρη συναδέλφωση και αρμονία κάτω από τον Αγυλωτό Σταυρό χωρίς καμία ρατσιστική διάκριση και υπό πλήρη αλληλοσεβασμό! Αυτοί, είμαστε εμείς οι …Ναζί αγαπητέ-ή κ. Γ. Παχ.! Και μην επικαλεσθείτε το «επιχείρημα» των ηλιθίων για «ροζ τρίγωνα» διότι το ΙΙΙ Reich δε φυλάκιζε λόγω σεξουαλικών (ή άλλων) προσανατολισμών αλλά όταν φυλάκιζε λόγω ποινικών παραβάσεων διαχώριζε κατά κατηγορίες τους κρατουμένους του, όπως προβλέπει η Σωφρονιστική επιστήμη, κάτι το οποίο η αθλία δημοκρατία σας είναι ανίκανη να εφαρμόσει στα κάτεργά της με συνέπεια την απάνθρωπη κατάσταση που επικρατεί σε αυτά και γίνεται γνωστή από τις συνεχείς εξεγέρσεις κρατουμένων λόγω συμπεριφορικής ασυμβατότητος στην εν κοινώ διαβίωσή τους!    

     Φροντίστε, λοιπόν, να θεραπεύσετε τα δικά σας εμμονικά αντιφασιστικά στερεότυπα ακόμα και στο ντιβάνι που ξαπλώνει ο εν θέματι «σκιαγραφούμενος» έχοντας κατά νου ότι τέτοιες ώρες που ξαγρυπνάτε πιθανόν να ενοχλείστε και από φαντάσματα τα οποία βλάπτουν σοβαρώς την αντίληψη με …εξωαισθητές παρεμβολές!

     Τέλος, αγαπητέ-ή κ. Γ. Παχ., όπως διαπιστώνετε (ελπίζουμε…) όχι μόνον δε «πνίξαμε» το μήνυμά σας αλλά και το δημοσιοποιούμε πιστοί στη Κοσμοθεωρία μας η οποία, δια γραφής του Ναζί Φιλοσόφου Otto Dietrich μας λέει ότι ο Ναζισμός όχι μόνον αποδέχεται την ελευθερία του άλλου αλλά και την απαιτεί! Και, εν κατακλείδι,  δε μας ενδιαφέρει ούτε να διώξουμε, ούτε να φέρουμε κανέναν κοντά μας, διότι (α) η ίδια η Κοσμοθεωρία μας τεκμηριώνει ότι ο Άνθρωπος γεννιέται και δε γίνεται και (β) ούτε κόμμα φτιάξαμε, ούτε θα φτιάξουμε, ούτε και μας ενδιαφέρει η γνώμη κανενός, …αντιθέτως!


     Καλό ξημέρωμα!

_________________________________________________________________________________

ANAKOIΝΩΣΗ  Σ.Ο.


          Η Σ.Ο. του παρόντος Ιστολογίου αισθάνεται υποχρεωμένη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους επισκέπτες μας για την εκτίναξη της αναγνωσιμότητος των αναρτήσεών μας και την διόγκωση των στατιστικών οι οποίες ποσώς μας απησχόλησαν, μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν, ως μονίμως απησχολημένοι με την "ναζιστική" ποιότητα και όχι με την δημοκρατική "ποσότητα", διότι εμείς, ως Ναζί, αναγνωρίζουμε την γνώμη του άλλου και δε τη καταμετρούμε εν αντιθέσει με τους δημοκράτες που ενώ καταμετρούν τη γνώμη του άλλου δε την αναγνωρίζουν. Όμως, το να ξυπνάμε το πρωί και να βλέπουμε ΗΔΗ για μία μόνο ανάρτηση του Ιστολογίου μας 17.938 αναγνώσεις και 476 μηνύματα να μας περιμένουν στην ηλεκτρονική μας γραμματοθυρίδα προς απάντηση ...δε το θέλει ούτε ο θεός ούτε ο διάολος διότι χρειαζόμαστε τη γραμματειακή υποστήριξη, τουλάχιστον, του γαμώ-Μαξίμου! Για να μη κλείσουμε, λοιπόν, το … «τσαρντί», διαβάζετέ μας όσο θέλετε (σας ευχαριστούμε!) αλλά μη περιμένετε δημοσιεύσεις των μηνυμάτων σας και απαντήσεις επ΄ αυτών διότι αυτή η διαδικασία είναι τραγικά χρονοβόρα για μας, μη διαθέτοντας και την απαραίτητη γραμματειακή υποδομή. Έτσι αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε καθόλου με τα πάμπολλα επαινετικά μηνύματά σας, ευγνώμονες για τα καλά λόγια σας!, επιλέγοντας κάποια από τα επικριτικά έως και υβριστικά ώστε να διανθίσουμε τη καθημερινότητά μας/σας! Ελπίζοντας στη κατανόησή σας, η

Σ.Ο.

_________________________________________________________________________________
H.M.H. 12/4/2016, 18:34 μ.μ.


«Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ» κρεμασμένη στα περίπτερα με ένα ευρώ.  Μετά το θάνατο του εκβιαστή Μιχαλόπουλου μπαμπά το κοινωφελές έργο του συνεχίζουν τα παιδιά του γλείφοντας τη Χρυσή Αυγή μπας και τους λάχει καμιά βουλευτοποίηση αλλά οι συντάκτες και συνεργάτες τους παραμένουν απλήρωτοι από την ίδρυση της φυλλάδας του εκβιαστή των Αγγελοπουλαίων.  Όσοι αντέχουμε να παραμένουμε στο βούρκο της θυμόμαστε τον ηρωικό Καλέτζη που εκτός του ότι ξεπάτωσε το καραμανλικό καθεστώς και ξεσκέπασε και τον χαφιέ Κώστα Πλεύρη κατάφερε να στείλει στα δικαστήρια το Γρηγόρη Μιχαλόπουλο και να εισπράξει τα δεδουλευμένα του (δύο μυριάκια ήταν μάγκα μου?)  μόνος από όλα τα κορόιδα που εξακολουθούμε να πεινάμε στην «Ελεύθερη Ψώρα». Στερνή μου γνώση. Α ρε Καλέτζη όσο θυμόμαστε να σέρνεις στα δικαστήρια τον εκβιαστή πόσο ντρεπόμαστε για την ανοχή μας. Δε περνάς μια βόλτα σήμερα από την «Ελεύθερη Ψώρα» να μας συντονίσεις; γεράσαμε και μυαλό δε βάλαμε.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Είπα στον Αχιλλέα να πλακώσουμε παρέα αλλά αυτός δηλώνει νεφελίμ κι εγώ μόνος μου δεν έρχομαι εκεί μέσα γιατί θα δω κανα παγιδίσιο και θα γίνουμε μπίλιες. Άσε με στο vegy mood μου, είναι πιο ακίνδυνο για την "Ελεύθερη Ψώρα" που απλά με μετατρέπει σε καρνιβόρο όποτε πέφτει μπροστά μου.
_________________________________________________________________________________

Αντώνης Π. 12/4/2016, 23:03 μ.μ.

Ομολογώ ότι δυσπιστώ όχι ως προς τον ρόλο και την πορεία του Πεκλάρη ( ή της Χ/Α), τουναντίον θα έλεγα, αλλά ως προς το μέγεθος της δύναμης που του προσάπτουν, Δεν πολυβγαίνουν τα νούμερα βάσει λογικής. Στα χρόνια που ασχολήθηκα ενεργά με την Χ/Α αλλά και ακολούθως δεν άκουσα κάτι για τον συγκεκριμένο τύπο πλην των αναρτήσεων που αναφέρετε κι εσείς στο άρθρο και δεν αμφισβητούνται χρόνια τώρα. Σε αντίθεση  με αυτόν οι περισσότεροι γνωρίζουμε τον ρόλο πχ του Παναγιώταρου και όχι μόνον αυτού βέβαια. Εν αναμονή λοιπόν των αναρτήσεων σας για περαιτέρω σχολιασμό. Παρεπιπτόντως συγχαρητήρια για το ιστολόγιο και την προσπάθεια που καταβάλετε προς την οδό της αληθούς ενημέρωσης των εθνικιστών, ιδαίτερα των νέων, και όχι μόνο. Σας ανακάλυψα πρόσφατα και ευελπιστώ να μην αποδειχτείτε κι εσείς εθνομπολσεβίκοι τύπου Μαύρου Κρίνου ή Ανώριμοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές με spray. Σπαθί και βιβλίο όχι ψευτομαγκιά και κακογραμμένα συνθήματα που δεν συνάδουν με την Εθνικοσοσιαλιστική κοσμοθεωρία.
Μετά τιμής

_________________________________________________________________________________

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Σ.Ο.


10:32 πρωί, της 13ης Απριλίου 2016 και η αναγνωσιμότητα αντί να μειώνεται ...αυξάνεται,ενώ η Google μας ειδοποιεί να αγοράσουμε χώρο ή να ...αδειάσουμε το ηλεκτρονικό μας γραμματοκιβώτιο διότι δε διαθέτουμε, πλέον, επαρκή χώρο από τα σωρευμένα μηνύματά σας. Αποφασίσαμε να απαντάμε στα μηνύματά σας αλλά σας ζητούμε συγγνώμη που δε διαθέτουμε την απαιτούμενη γραμματειακή υποστήριξη. Είπαμε να αναρτούμε τα αρνητικά και υβριστικά μηνύματα αλλά ελάχιστα τέτοια και ένα από αυτά θα αναρτηθεί εν συνεχεία. Μία γενική, όμως, απάντηση, σε όσους μας παροτρύνουν να εξελιχθούμε σε ...λαϊκούς σωτήρες: μετά το Σπάρτακο, το καλούπι έσπασε! Ευχαριστούμε δε θα πάρουμε διότι το σενάριο των Βαγιών πριν το "άρον-άρον σταύρωσον" είναι παλιό και επαναλαμβανόμενο! Λαέ της Λιλιπούπολης, στα είπε και η Μαριανίνα Κριεζή αλλά δε το 'πιασες το υπονοούμενο... Ας όψεσαι!


_________________________________________________________________________________

Δημητρης Μπ., 12/4/2016, 22:32 μ.μ.

Επανερχομαι λοιπον προς ανταπαντησιν στην απαντηση σας στο σχολιο μου, εχουμε και λεμε... Δε με καλυψατε στα σαφεστατα τοποθετουμενα ερωτηματα μου αλλα το αντιπαρερχομαι και συνεχιζω... αναφερεστε για ενα πλοιο με φορτιο ηρωινης που ητανε να πηγαινε ο Νικος Κουζηλος και ανελαβε την υποθεση ο Τακης Μιχαλολιας και τα λοιπα.... κατα πρωτον σιγουρα θα γνωριζετε σε καθε περιπτωση αλλα και σε οποιοδηποτε αδικημα οτι ο νομος οριζει υποχρεωτικως τη παρουσια συνηγορου υπερασπισεως του κατηγορουμενου, δεν κανω καπου λαθος?? Δευτερον, απο τη στιγμη που τη χρυση αυγη απο τοτε που αποφασισε το 2012 να κατελθει στις εκλογες με τις νομιμες αδειες της επικυρωμενες απο τον αρειο παγο ξανα οπως σαφως οριζει ο νομος και ολακερος ο πλανητης γη επεσε με τα μουτρα να τρωει τα λυσσακα του εναντιον της Χρυσης Αυγης ,πως μια τετοια ειδηση που εσεις παρουσιαζετε εμεινε στα αζητητα οταν θα επρεπε να ειχε ηδη παρουσιαστει και η δικαιοσυνη να ειχε ηδη κινηθει και αφου θα προεκυπτε συναυτουργια στην ηγεσια του κομματος τα μμε θα τρανταζανε το συμπαν με το λαβρακι που θα πιανανε ???    Εκτος εαν επροκειτο αυτα να προκυψουνε κατα την ακροαματικη διαδικασια της δικης που υποτιθεται βρισκεται σε εξελιξη και τα μμε εξακολουθουνε βεβαιως να κρατανε σιγην ιχθυος, γιατι αραγε??? Τριτον, ενας ορος που λεγεται προσωπικα δεδομενα και παραβιαση αυτων απλα το αφηνω να αιωρειται. Τεταρτον, δε θα επρεπε να ειχανε αποδοθει οι συγκεκριμενες αυτες κατηγοριες στους αδερφους Μιχαλολιακηδες??? Για τη συνεχεια, αναφερεστε στη δολοφονια ενος ανθρωπου, "ανθρωπαριου" οπως τον αποκαλειτε εσεις... ο φονος κυριοι ειναι φονος οποιο κι αν ειναι το θυμα του, δεν παυει να ειναι ανθρωπος και ως ανθρωποκτονια να διωκεται το ιδιο αλλα ξανα αντιπαρερχομαι τον ορο αυτον που χρησιμοποιειτε και μαλιστα σκοπιμα για λογους προφανεις. υγ. αληθεια, τι γινεται με τη δικη τελικα??  φιλικα και ευχαριστω. υγ.2 στη κριση σας εαν θα τοποθετηθειτε με καποια απαντηση σας η οχι, και παλι ευχαριστω.

Απάντηση Σ.Ο.

Αγαπητέ μας Φίλε, απαντήσαμε και με γραπτό προσωπικό μήνυμα αλλά θέλουμε και να μας βοηθάτε να καταλαβαίνουμε ευκρινέστερα τα ερωτήματά σας ώστε, ευχαρίστως, να μπορέσουμε να απαντήσουμε. Ωστόσο και ευρισκόμενοι (βλ.: παραπάνω) στο "κλίμα" της "Λιλιπούπολης" και διαβάζοντάς σας να αναφέρεστε σε Τάκη Μιχαλόλια, Νίκο Κούζηλο και "Χρυσή Αυγή" μας προκαλείτε να απαντήσουμε έμμετρα και ...λυρικά:


Χαίρετε!

_________________________________________________________________________________

Δημητρης Μπ. 15/4/2016, 21:51 μ.μ.


Χαιρετε κι απο μενα ξανα και λυπαμαι πολυ για εσας και το επιπεδο σας να μην ειστε εις θεσιν να αντιληφθειτε τα σαφως τοποθετηθεντα ερωτηματα μου και μαλιστα αντ' αυτου οπως εγω το εκλαμβανω να με ειρωνευεστε κι απο πανω απαντωντας "εμμετρα και λυρικα" οπως αναφερετε, εγω δε θα πεσω στο επιπεδο σας να απαντησω "εμμετρα και λυρικα" αν και εδω που τα λεμε δικαιωμα σας ειναι βεβαιως... απεναντιας θα προτιμησω να σας ρωτησω ευθεως τι δεν καταλαβαινετε να το πω σε οποια ελληνικη γλωσσα αντιλαμβανεστε εσεις καλυτερα και με σαφηνεια ξανα οπως εσεις την αντιλαμβανεσθε ευκρινεστερα... επ ουδενι ομως μη περιμενετε να σας απαντησω "εμμετρα και λυρικα ευρισκομενος οπως στο κλιμα ανωθεν" οπως θεσατε.  Σεβομενος κατα τα αλλα εσας και το γεγονος περι μη επαρκειας του χωρου σας στο ηλεκτρονικο σας γραμματοκιβωτιο και περι απαντησεων στο καθε μυνημα ξεχωριστα, δεν περιμενω ουτε δημοσιευση ουτε ανταπαντηση σας, ευχαριστω. Ο νοων νοητω και ο εχων ωτα ακουει, ακουετω. 


Απάντηση Σ.Ο.:

Ευτυχώς που μετά παρέλευση τριημέρου πήραμε κι ένα επικριτικό μήνυμα για να αναρτήσουμε, διαφορετικά η ανάρτηση θα έπεφτε σε μαρασμό αφού αποφασίσαμε να αναρτούμε μόνον τα επικριτικά. Αλήθεια, γιατί δε σας αρέσει η Λιλιπούπολη; Ευχαριστούμε φίλτατε κ. Δημήτρη Μπ.! 

_________________________________________________________________________________

Δημητρης Μπ. 16/4/2016, 00:13 π.μ.

Επιτελους μου απευθυνατε μεσα απο το σχολιασμο σας κι ενα σοβαρο ερωτημα συναρτωμενο αμεσα του επιπεδου σας, γιατι λοιπον δε μου αρεσει η "λιλιπουπολη".

Επειδη δεν ειναι του επιπεδου μου και ειμαι σε μια ηλικια που ακομα και να ηθελα δε μπορω να πεσω στο επιπεδο αυτης... της "λιλιπουπολης", εσας παλι που σας αρεσει τοσο πολυ καταδεικνυει αρρηκτα και το επιπεδο της ηλικιας σας, ευχαριστω και παλι !!!


Απάντηση Σ.Ο.:

Σταθερός επικριτής μας ο φίλτατος κ. Δημήτρης Μπ. και σταθερώς ...δημοσιεύσιμος μιας και υποσχεθήκαμε να αναρτούμε μόνον επικριτικά-υβριστικά σχόλια, ενώ κανείς άλλος δε μας στέλνει τέτοια. Αναθερμαντής της παρούσας ανάρτησης δε μπορεί παρά να έχει τη συμπάθεια μας ...ψυχανεμιζόμενοι ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα η παιδικότητά του την οποία προβάλλει στους "απέναντι". Έτσι, αφού δε του αρέσει η "Λιλιπούπολη" (που αρέσει σε μας) θα του αφιερώσουμε ένα αγαπημένο τραγούδι του Michel Sardou που απευθύνεται σε κάποιους γονείς που τους εγκαταλείπει ο πιτσιρίκος τους: Λοιπόν, φίλτατε κ. Δημήτρη Μπ.: «Je Vole»! Kαι προσοχή, χωρίς κάπνισμα και αλκοόλ! :) 


_________________________________________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.:

Ανήλικος Σύρος και ομοεθνείς του έκαψαν χώρο αλληλέγγυων 
για τους πρόσφυγες


     Ένας ανήλικος Σύρος, μόλις 16 ετών, είναι τελικά ο υπαίτιος για την πυρκαγιά στο «Soli Cafe» στις 23/4, από την οποία ο μέχρι πρότινος αλληλέγγυος χώρος για τους πρόσφυγες και μετανάστες της Χίου καταστράφηκε ολοσχερώς.
     Οι Αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του 16χρονου λίγες μόνο ημέρες μετά τη φωτιά που είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή λειτουργίας του «Soli Cafe».
     Για άγνωστο λόγο ο ανήλικος που διέμενε στον χώρο του ΔΗΠΕΘΕ έβαλε φωτιά και στη συνέχεια διέφυγε, ώστε να αποφύγει τις συνέπειες των πράξεών του.
     Όμως λίγες ημέρες αργότερα και κατόπιν ενδελεχούς έρευνας οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χίου κατάφεραν να εντοπίσουν τον 16χρονο, τον οποίο παρέδωσαν στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
     Ο ανήλικος ομολόγησε την πράξη του παρουσία του κηδεμόνα του, ενώ υπέδειξε ακόμη τρεις ομοεθνείς του ως συνεργούς, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται στις δομές της Σούδας και του ΔΗΠΕΘΕ.
     Ο 16χρονος δράστης οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών και αφέθηκε ελεύθερος, ενώ προβληματισμό προκαλεί το κίνητρο της πράξης του.
     Σύμφωνα με πληροφορίες του «π», ο 16χρονος φαίνεται ότι αποτελεί εντολοδόχο ομοεθνών του, οι οποίοι τον χρησιμοποίησαν για να κάψουν το κτήριο. Μάλιστα, δύο από τους καταζητούμενους έχουν απασχολήσει και στο πρόσφατο παρελθόν τις Αρχές για μικροκλοπές από περίπτερα.
     Από την Πυροσβεστική πάντως επισημαίνεται ότι τα στοιχεία της δικογραφίας είναι σημαντικά και οδηγούν στην ύπαρξη και δραστηριοποίηση «ομάδων» προσφύγων και μεταναστών που λειτουργούν με τους δικούς τους κανόνες.

http://www.zougla.gr/greece/article/xios-anilikos-siros-ke-omoe8nis-tou-ekapsan-xoro-alilegion-gia-tous-prosfiges

     Γι αυτό, κακόμοιρε Αχιλλέα Πεκλάρη σου λέμε ότι είσαι στο "τσεπάκι" της μοίρας σου να πληρώσεις τα λάθη σου για την ανθελληνική στάση σου και να πας από το χέρι εκείνων που νόμισες ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ως εφαλτήριο κοινωνικής αναρρίχησης... Και συ και οι υπόλοιποι όμοιοί σου, τελειωμένοι "από χέρι" είστε, όπως κι ο Κούνδουρος, όπως και πολλοί άλλοι που χρύπησαν το ξερό τους στο τοίχο ξεφωνίζοντας "στερνή μου γνώση"... Κι όχι τίποτε άλλο, αλλά έχασες και τη κονόμα της Χρυσής Αυγής! Δες πόσα "φτυαρίζουν" οι βο(υ)λευτές του Μιχαλολιάκου...

_________________________________________________________________________________

Ι.Ι. Σαραντάκος, 7/11/2016, 06:23 π.μ.

Συγχαρητήρια για το παραπάνω άρθρο σας περί του "αλληλέγγυου" και απορώ γιατί δεν αναρτήσατε μέχρι σήμερα τη πλήρη δικαίωσή σας δικαίωσή σας. Παρακαλώ έστω για την ενημέρωση των αναγνωστών σας να την αναρτήσετε.Απάντηση Σ.Ο.:

Σας ευχαριστούμε για την υπόδειξη, αλλά κάποια πράγματα είναι τόσο αυτονόητα...

_________________________________________________________________________________

Ανώνυμος 9/10/2023 10¨27 π.μ.___________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.