Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΙ 
1700 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ


Αγλάισμα Αρίας φυσιογνωμίας και Έλληνος:
ΜΙΧΑΛΗΣ Π. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
(Απολογητής της Χρυσής Αυγής)

     Έχοντας περάσει από "διαδρόμους" και "διαδρόμους" κομματικών γραφείων και πασχίζοντας να καταλάβει (και αυτός!) ένα στασίδι στο κΕνοβουλευτικό "γυναικωνίτη", κατάφερε να τον περιμαζέψει η Χρυσή Αυγή και να τον διορίσει (βεβαίως-βεβαίως!) σαν ..."σύμβουλο" του ...Ηλία Παναγιώταρου! 

     Ακόμα ένα, λοιπόν, κΕνοβουλευτικό "τρωκτικό" που εισπράττει δημόσιο χρήμα ύψους 1700 ευρώ τη στιγμή που οι Έλληνες αυτοκτονούν από τη πείνα για να υποστηρίξει ένα ακόμα σάπιο κόμμα που υπόσχεται να μας ...σώσει! Και πως εξαργυρώνει τα 1700 ευρώ που τον πληρώνουμε, μας εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη κριτική που ασκούμε στη Πινακοθήκη των Ηλιθίων την οποία (λέει...) ...φθονούμε που δε καταντήσαμε ακόμα ένα ...πορτραίτο της, για να επιβεβαιώσει τον τίτλο που της δώσαμε! Έτσι μας έστειλε το έναυσμα για να τον ξανα-"θυμηθούμε"... Και να ποιος είναι:

     "Ο συναγωνιστής Μιχάλης Καρακώστας αναφέρθηκε στην γεωπολιτική στρατηγική του Ισραήλ και ξεκινώντας την ομιλία του προέβη σε ενδελεχή ιστορική αναδρομή των γεωπολιτικών εξελίξεων που έδωσαν την σημερινή μορφή του κράτους του Ισραήλ. Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στους λόγους που επικρατεί η διαμάχη μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, εξηγώντας ταυτόχρονα τις σκοπιμότητες και τα οφέλη που είχαν συγκεκριμένες  χώρες οι οποίες  υπεστήριξαν το Ισραήλ για να σχηματοποιήσει και να προχωρήσει στην επεκτατική του πολιτική."
[Από το επίσημο ιστολόγιο της Χρυσής Αυγής]

    Συστρατευμένος με τη Χρυσή Αυγή στη προώθηση των εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα, ο εν λόγω μας προϊδεάζει με την αναγκαιότητα υποταγής στο σιωνιστικό παράγοντα σερβίροντάς το εντέχνως ως "παντοδύναμο", υπακούοντας στη προπαγανδιστική τακτική των ίδιων των σιωνιστών πατρώνων του! 

     Ακόμα ένα τεκμήριο του πραγματικού ρόλου της Χρυσής Αυγής για το παρασυρμό των ηλιθίων στο άρμα του εβραϊκού παράγοντος οι "θέσεις" του Μιχαλάκη, που νομίζει ότι μπορεί να βάζει πεπονόφλουδες στα πόδια Ελλήνων. Και με τόση ..."ευφυία", ο Μιχαλάκης μας στέλνει και ...απαξιωτικά μηνύματα για την τεκμηριωμένη κριτική που ασκούμε στο (κατά Ι. Λαγό) άντρο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΩΝ που λέγεται "Χρυσή Αυγή" διότι, ο άνθρωπος, 1700 ευρώ παίρνει από το δημόσιο κορβανά να μη τα ...δικαιολογήσει; Έτσι, ο Μιχαλάκης Π. Καρακώστας μας έστειλε το ...εξέμεσμά* του επί του οποίου του απαντάμε ως εξής:




                                



https://www.youtube.com/watch?v=MlWuXJKOXYM 
Κατά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγό (βλ. παραπάνω βίντεο)

      ΑΡΧΙΔΙ (1:38) Μιχάλη Π. Καρακώστα.

     Πόσο ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ (09:50) θα πρέπει να είσαι νομίζοντας ότι χρειάζονται "άλλοι" για να σας χαρακτηρίσουν ενώ τους ακριβέστερους και βαρύτερους χαρακτηρισμούς σας τους "απονέμουν" οι "δικοί" σας... ;

     Πόσο ΑΦΙΛΟΤΙΜΟΣ (12:58) πολιτευτάκο διαδρομιστή θα πρέπει να είσαι περνώντας από κατώφλια διαφόρων χρωμάτων και κάτω από τα μπούτια πολλών αρχηγών για να καταλήξεις σήμερα σε μια στρούγγα ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ (15:45) νομίζοντας ότι κατάφερες κάτι στη χαμωζωή ενός ακόμα πολιτικάντη!

      Πόσο ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ (13:13) θα πρέπει να νιώθεις σε μια αγέλη που προκαλεί ΑΗΔΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΞΕΡΑΣΜΑ (02:50);

      Έτσι, λοιπόν, Μιχαλάκη Καρακώστα, πριν στριμώξεις τα ξίγκια σου στη καρέκλα για να παίξεις με το πληκτρολόγιο, αναζήτησε τα ψήγματα του ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΝΔΡΙΣΜΟΥ σου (04:58) και αναθεώρησε τη κασέτα του "φθόνου" και της "ζήλειας" όσων ανέκαθεν, από αυτοσεβασμό, αποφύγαμε κάθε ανάμειξη με τη χρυσαυγίτικη "εστία" στην οποία ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΑΣ (02:32). Βλέπεις, υπάρχουμε και όσοι διατηρήσαμε την Αισθητική μας μακράν ΑΡΡΩΣΤΩΝ (02:3) χρυσαύγουλων, μη ενδιαφερόμενοι για το βουλευτικό παραδάκι που ανδροπρεπέστατα ο Γιάννης Λαγός παραδέχεται ως μόνο κίνητρο παραμονής στη Χρυσή Αυγή (03:36).

     ΜΑΛΑΚΑ (03¨24) ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕ (15:45) αν είχες επίγνωση θα καταλάβαινες ότι ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ (14:04), ότι, ως χρυσαύγουλος, σου λείπει ο ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΑΝΔΡΙΣΜΟΣ (04:58) και ως τοιούτος αδυνατείς να αντιληφθείς  ότι ο σκληρός πυρήνας της Χρυσής Αυγής είναι εναντιωμένος για τη κατάσταση  που επικρατεί μέσα στο κόμμα στο οποίο, από στιγμή σε στιγμή, επίκειται εξέγερση (04:37)  και θα σου αλέσουν τις κρεατόμαζες που τις συντηρείς με τα 1700 ευρώπουλα που εισπράττεις μηνιαίως από το βουλευτικό γραφείο του Ηλία Παναγιώταρου που σε βολέψανε οι κομματικοί σου πάτρωνες!

     Πάντα γραφειοπόντικας και απόλεμος ήσουν Μιχάλη Π. Καρακώστα, ψάχνοντας κομματικό αποκούμπι και μη καταλαβαίνοντας ότι ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ (09:39) είναι ικανοποιημένα από τη κατάσταση που επικρατεί στη Χρυσή Αυγή, αυτοκατατάσσεσαι!

     ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΑΛΑΚΑΣ (02:41) Μιχαλάκη Π. Καρακώστα και συ και όσοι εξαργυρώνετε το οικονομικό σας πρόβλημα συναγελαζόμενοι με ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (08:50) γι αυτό και περιττεύει κάθε επιπλέον αναφορά σε περιπτώσεις σα τη δυστυχισμένη σου.

     Η Σ.Ο.



_______________

* Το εξέμεσμα του βολεμένου με 1700 ευρώπουλα Μιχαλάκη Π. Καρακώστα:

Κύριοι,
Σας αποκαλώ έτσι διότι αδυνατώ να σας θεωρήσω είτε σαν Συναγωνιστές, είτε σαν Συντρόφους, αν και κάποτε βρεθήκαμε σε κοινές δράσεις ή ακόμα και διώξεις, στην από τότε αναζήτηση μας ενός κοινού κώδικα τιμής σαν επιστέγασμα της Εθνικοσοσιαλιστικής πίστης μας. Και όσοι πιστεύουμε πλέον, ότι η απόλυτη πίστη μας στην Εθνικοσοσιαλιστική θεώρηση, έχτισε μέσα μας λιθαράκι, λιθαράκι στο πέρασμα των χρόνων ένα πραγματικό κώδικα "ΖΩΗΣ" τότε αναρωτιέμαι και λυπάμαι για την κατάντια κάποιων "Συναγωνιστών" του τότε, εν σχέση με ότι δείχνουν να αντιπροσωπεύουν ή να εκπροσωπούν σήμερα!
..."κατίνες" μπαμπόγριες κουτσομπόλες μαζεμένες γύρω από την κεντρική βρύση του χωρο-χωριού τους, που τολμούν να αποκαλούν "εθνικοσοσιαλιστικό", ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που τους συνδέει...ίσως είναι το πολυπόθητο για τόσα χρόνια "σύμφωνο συμβίωσης"!
Ασχολείστε όλοι, ολόκληρη η Σ.Ο., (εκ τριών ατόμων αποτελούμενη?), που είναι φανερά και οι κύριοι συντάκτες του ιστιολογίου αυτού αποκλειστικά και μόνο για να καθυβρίζετε την ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΆΞΙΑ ΑΡΧΗΓΌ ΜΑΣ ΝΙΚΌΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ!!! Δεν κάνετε απολύτως τίποτα άλλο!!! Υιοθετείτε απόψεις που εκφράζουν μόνον εσάς, ή δημοσιοποιείτε απόψεις όλων εκείνων των "πτωχών τω πνεύματι", κατατρεγμένων ορφανών κινηματικής στέγης, που αποχώρησαν από την Χρυσή Αυγή, απλά και μόνο διότι κάποιοι άλλοι κατάλαβαν νωρίς την κίβδηλη παρουσία τους σε αυτήν. Βρίζετε και συκοφαντείτε μόνο, και αυτές οι πράξεις σας δεν συνάδουν με την Εθνικοσοσιαλιστική Τιμή και Πίστη που επικαλείστε ότι κατέχετε!!!
Ο φθόνος, η ζήλια και τα από παιδικής ηλικίας ψυχοσωματικά συμπλέγματα σας διέπουν ΑΚΟΜΑ το "ΕΊΝΑΙ" σας. Από τότε γνωστό, και σήμερα ακόμα φανερό, ευτυχώς σε όλους τους παροικούντες εν τη πόλη αυτή!
Ασχολείστε, συκοφαντείτε και βρίζετε αυτήν, χωρίς ποτέ καν να σας έκαναν την τιμή να ανήκετε σε αυτήν. Οξύμωρο δεν είναι?

Μιχάλης Π. Καρακώστας
Πολιτικός Μηχανικός
Επ. Συνεργάτης της Χρυσής Αυγής
στην κοινοβουλευτική της ομάδα.  


ΝΑ  ΠΕΡΑΣΕΙ  Ο  ΕΠΟΜΕΝΟΣ που θα επιβεβαιώσει ότι ...ενοχλούμε!
Η Σ.Ο.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Γ.Λ.Ρ. 28/4/2016, 12:23 μ.μ.

Διαβάζω ότι ο Καρακώστας δηλώνει μηχανικός και ήθελα να γνωρίζω τι ακριβώς "συμβουλεύει" τον παναγιώταρο με μισθό 1700 ευρώ το μήνα, μήπως να στήσει κανένα  αυθαιρετάκι; ΚΡΕΜΑΛΑ!
______________________________________________________

Μαίρη Σ. 28/4/2016, 12:26 μ.μ.

Φαίνεται καλός σύμβουλος στο promotion των Εβραίων. Πάτο δεν έχει η Χρυσή Αυγή αυτό δεν είναι κόμμα το ΚΙΣ είναι.
______________________________________________________


Ι. Στ. 28/4/2016, 13:06 μ.μ.

Τι λέει ο Μιχαλάκης που ξαφνικά ξέχασε το τι έσουρνε στο Μιχαλολιάκο στις καφετέριες του Παπάγου όταν έγλυφε τη Νέα Δημοκρατία και παρακάλαγε να τον βάλουν στα ψηφοδέλτια. Τι λες ρε Μιχαλάκη μπας και γουστάρεις κράξιμο που ξαφνικά είδες φως στη Χρυσή Αυγή και μπήκες? 
______________________________________________________

Φ.Κ, 28/4/2026, 13:18 μ.μ.

Έφαγε η ψείρα βγήκε και στο γιακά. Ποιος ο Καρακώστας που σέρνονταν για βουλευτιλίκι στη Νέα Δημοκρατία βρίζοντας τη Χρυσή Αυγή. Δε πάμε καλά. 
______________________________________________________

Καρ. Δ. 28/4/2016, 13:23 μ.μ.

Αυτό το τυπάκο βρήκανε να μιλήσει για λογαριασμό της ΧΑ οι τελειωμένοι; Τέτοιο κατάντημα το "κόμμα"; Aπόλαυση πάντως ο Λαγός και ο Δεβελέκος πιο γνήσια κριτική στη ΧΑ ούτε εσείς δε κάνατε.


Απάντηση Σ.Ο.:

Μα ποτέ δεν είπαμε το αντίθετο! :)
______________________________________________________

Δ.G. 28/4/2016, 14:34 μ.μ.

Βρε βρε βρε το Μιχάλη έλιωσες παντελονάκια σε κομματικές καρέκλες για να καταλήξεις στη ΧΑ. Σε θυμάμαι ακόμα και σε δημοτικές παρατάξεις να χάσκεις μασέλα για να μπεις σε δημοτικό ψηφοδέλτιο.
______________________________________________________

Πέτρος Σι. 28/4/2016, 15:46 μ.μ.

Μα για το Μιχάλη Καρακώστα έλεγε ο Λαγός στο βίντεο του μιλώντας με το Δεβελέκο ότι η Χρυσή Αυγή στρατολόγησε ακόμα και υβριστές της (8:18). Μέγας είσαι Λαγέ ΜΕΓΑΣ!!!!!!!
______________________________________________________

Κ. Φ. 28/4/2016, 17:09 μ.μ.

Δε προλάβατε να κράξετε το Ροιδοδήμο και έσκασε το τακίμι του ο Καρακώστας γνωστοί και οι δυο παπαγιώτες που φλερτάριζαν ΧΑ ΝΔ και δε συμμαζεύεται να ξεράσουν φαρμάκι που δε τους κάνατε κόμμα να το παίζουν κάποιοι. Αν τους κάνατε καφενεδάκι θα σας γλύφανε όπως το Μιχαολολιάκο αλλά καλά τους κάνατε και τους φτύσατε και αυτούς και τους υπόλοιπους γκιόζηδες που τους ξέραμε απλά για παρτ....ς (λογοκρίθηκε από Σ.Ο.) και προκύψανε να έχουν και πολιτική άποψη. Α ρε παρακμή της ακροδεξιάς που θα χρεωθεί η κοινωνία μας.

______________________________________________________

Η.Ξ. 28/4/2016, 19:31 μ.μ.

Αυτό το σίχαμα με την εβραιόφατσα που ήταν κρυμμένο τόσο καιρό; Έχει κι άλλους τέτοιους τουρκόγυφτους με μαλούρα χαίτη η ΧΑ; Σκέτος ταμτάκος από αγιαβαρβάρα.
_____________________________________________________

Ζ.Γρ. 28/4/2016, 20:54 μ.μ.

Τώρα εξηγούνται οι μαλακίες του Παναγιώταρου! Έχει σύμβουλο τον εικονιζόμενο με τη χαίτη και το μάτι το τσακίρικο! Χαχαχαχα! 




_____________________________________________________

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Σ.Ο.
     
     Mπορεί η περίπτωση του Μιχαλάκη να έρχεται πολύ …δευτεράντζα σε προτιμήσεις αναγνωστών από εκείνη του αλήστου μνήμης …Αχιλλέα (Πεκλάρη) αλλά οι δείκτες επισκεψιμότητας της σχετικής ιστοσελίδας δείχνουν κάθετη άνοδο η οποία έχει και τα …πολύ καλά της για τη Σ.Ο. του Ιστολογίου: την εισροή πολλών και ποικίλων πληροφοριών σχετικά με το άτομο «Μιχαλάκης» που προσπάθησε να περάσει απαρατήρητο αλλά έκανε το λάθος να τριφτεί στη γκλίτσα του τσομπάνη. Ήδη επεξεργαζόμαστε πολλές και λίαν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τον «βίο και την πολιτεία του», αφού, όπως καταλαβαίνετε, πλάκωσαν τα περιεκτικότατα μηνύματα, τόσο τα "εσωτερικά" όσο και τα "εξωτερικά"!


     Γενικώς, όταν «παίζουν» όχι και τόσο κολακευτικές δραστηριότητες εμπορίας πολύ ειδικών …αντικειμένων που κρύβονται πίσω από …διπλωματικά διαβατήρια αδιευκρίνιστης εγκυρότητας  με εμπλοκές …ιερωμένων που αποκαλύπτουν …Αλβανοί, ε τότε, η «περίπτωση» γίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και μας αρέσουν τέτοια …σιγουράκια! Άλλωστε αν η γάτα δε παίξει με το ποντίκι, το να το καταπιεί, απλώς, δεν έχει …νοστιμιά!

     Και η κοινοποίηση της ανάρτησης στο Facebook προκάλεσε και τα φαιδρά-επικά σχόλια εκ των οποίων μεταφέρουμε δειγματοληπτικά κάποια από αυτά, προκειμένου να καταδειχθεί η "σοβαρότητα" που εμπνέει το ...πρόσωπο. Γιατί να σας στερήσουμε τη ψυχαγωγία που προκαλεί, γενικά, η "περίπτωση των χρυσαύγουλων;









______________________________________________________

Ι.Ρ.Ρο. 4/5/2016, 10:07 π.μ.

Σας ξεφεύγει διαρκώς μια έκπληξη για το φιλοεβραϊκό προσανατολισμό της Χρυσής Αυγής και των φερεφώνων της όπως ο γνωστός Καρακώστας. παραγνωρίζετε την εμπλοκή αυτού του αποκόμματος με φιλοεβραϊκούς παραεκκλησιαστικούς κύκλους, με Βαβύληδες, με δοσοληψίες εμπορικού χαρακτήρα Παναγιώταρων με περίεργες εστίες της ανατολικής Μεσογείου και με πολύ "ειδικά μαγαζιά" της οδού Δημητσάνας.  Παραγνωρίζετε πολλά φαίνεται ή δε τα γνωρίζετε καθόλου.


Απάντηση Σ.Ο.:

Κάθε άλλο! Μας βοηθάτε και όλοι εσείς οι αναγνώστες μας να μην αγνοούμε, πια, τίποτε...

_________________________________________________________________________________

K. Σταύρου 7/10/2016, 09:23 π.μ.

«Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, λεγόμουν «Καρακώστα». Πρόσφατα ανακάλυψα, πως το όνομά μου, που εδώ και χρόνια με ακολουθεί, μάλλον προήρθε από παρατσούκλι κάποιου μακρινού μελαχρινού (;) προγόνου μου, την εποχή της τουρκοκρατίας.»

“Ινφογνώμων”


Η συμπεριφορά των φυλετικών αποβρασμάτων ερμηνεύεται από τη καταγωγή τους και μια αναδρομή στη σκούφια του καθενός από αυτά μπορεί να μας δώσει το "στίγμα" κάθε "Χρυσής Αυγής" και κάθε χρυσαύγουλου. Χαίρετε συναγωνιστές!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.