Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ

     Πέρασαν 126 χρόνια από τη γέννηση του ανθρώπου που αιματηρά τάραξε τα λασπόνερα του καπιταλισμού και του μπολσεβικισμού. Του Αδόλφου Χίτλερ.

     Κι΄ όμως, παρά τη νίκη στο πόλεμο των δύο αυτών κατεργάρηδων συνεταίρων, η ιδέα που αυτός συνέθεσε και ανέδειξε, παραμένει ως επικίνδυνη απειλή για τη νέα τάξη. ¨Δυστυχώς¨ το φάντασμα του εθνικοσοσιαλισμού εξακολουθεί να εμπνέει όλο και περισσότερους συνανθρώπους μας που λίγο ή πολύ, αργά αλλά σταθερά συνειδητοποιούν τη καταπίεση, την εκμετάλλευση και τον εκφυλισμό του ανθρώπου σε ομεγενοποιημένη μάζα δούλων χωρίς αξίες, χωρίς φυλετική, εθνική, πολιτιστική διαφορετικότητα.(Που ιστορικώς αυταπόδεικτα πλέον αποτελούν τον μοχλό της δημιουργίας και της προόδου του πνεύματος και του πολιτισμού).

      Αλλά και αυτοί που δεν εμπνέονται από τον εθνικοσοσιαλισμό, συνειδητοποιούν πως ο κοινοβουλευτικός καπιταλισμός είναι ο υπαίτιος της συμφοράς της ανθρωπότητος. Και πως η αριστερά δεν αποτελεί παρά μια συνιστώσα του.    
                                                
     Και αυτή η αφύπνιση της ανθρωπότητας γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα.

     Και μείς οι… ¨εθνικοσοσιαλιστές¨ τι κάνουμε?                                                                                                 
     Αντί της δημιουργικής ανασυνθέσεως επί της ουσίας του εθνικοσοσιαλισμού, δηλαδή επί των αξιών ευρισκομένων εντός του ευρύτερου πλαισίου της αρετής της δικαιοσύνης και των ορίων των φυσικών νόμων, εκπίπτουμε σε μια νοσταλγική ανάμνηση με ονειρώξεις αναπαραστάσεως μιάς παρελθούσης πρακτικής εφαρμογής, εκτός τόπου και χρόνου πλέον. Θύματα ενός βιωματικού αντιδραστισμού και ρεβανσισμού, μιμούμεθα αισθητική και πρακτικές συμπεριφορών άλλων εποχών και ιστορικών αναγκών. 
                  
     Μα το χειρότερο απ΄ όλα: Αλληλοφαγωνόμαστε υβρίζουμε αλλήλους ως υπηρέτες του συστήματος, ρουφιάνους, ανίκανους κ.λ.π.

     Σα παιδιά χωρίς αγωγή, σαν άμοιρα ορφανά χωρίς σκοπό και κηδεμόνα συμπεριφερόμαστε αλόγιστα και μεμψίμοιρα.

     Χωρίς σύνεση και φρονιμάδα, άναρχοι και ακέφαλοι - ενώ η συνείδηση και οι ρίζες μας είναι κοινές - κολλάμε ετικέτες, εθνομπολσεβίκου, χουντικού, δεξιού και ότι άλλο ικανοποιεί το εγώ μας υποτιμώντας πατριώτες στη ψυχή. Βαφτίζοντας εαυτούς καθαρούς εθνικοσοσιαλιστές.

     Λυπάμαι. Οι πράξεις μας γελοιοποιούν και αυτή την ίδια την Ιδέα. Μοιρολατρεία, μεμψιμοιρία αρνητική ενέργεια, έλλειψη συνέργειας και μηδενισμός.

     Δώστε το χέρι ο ένας στον άλλο! Επι τέλους δεν καταλαβαίνετε ότι δεν μας χωρίζει τίποτε? Όλοι από την ίδια ουσία είμαστε.  Όσοι αγαπούν τη πατρίδα είναι από τη φύση τους ενάντιοι στον νεοφιλελευθερισμό και την αριστερά. Αυτό είμαστε όλοι διότι αυτό έχουμε μέσα μας. Και αυτό δεν αλλάζει. Και αυτό είναι όλοι αυτοί που τους βάζουμε ετικέτες. Τα υπόλοιπα είναι ζητήματα αγωγής και πρακτικής πολιτικής όταν θα υπάρξει ηγεσία. Την οποία με την ουσιαστική μας ανυπαρξία παραδίδουμε σε ανάρμοστους της Χ.Α. και σε πονηρούς αστούς μπαλτάκους και καρατζαφέρηδες πολιτικούς του καφενείου. Είναι όμορφο να πολεμάς μαζί με τους αδερφούς σου. Και κρύο, απόκοσμο να περιχαρακώνεσαι πικρόχολος στη μοναξιά της απολυτότητας σου.

     Μην είστε λείψανα. Γίνετε δημιουργοί αν μπορείτε. Ή βρείτε τους νέους ηγέτες μέσα από συμφιλίωση συνέργεια και αγώνα. Ομιλείτε για τη δυστυχία του Έλληνα να μην συνεννοείται και να μην ομονοεί και αυτό το κάνουμε πρώτοι εμείς.

     Θέλουμε να είμαστε ένα τ ί π ο τ α που πληκτρολογεί φρασεολογόντας και υβρίζοντας? Με το μηδενισμό στραγγαλίζονται οι ελπίδες ενός λαού που αφυπνίζεται από την μακρόχρονη πλύση εγκεφάλου και τη μέχρι χθές μέθη του χρήματος που σα πρέζα απλόχερα του πρόσφεραν οι επιτήδειοι. Που ακέφαλος ακόμη, παραπαίει ζαλισμένος από τα χτυπήματα, δυστυχισμένος και άμοιρος λαός.

     Και αν, στην ουσία έχετε παραδώσει τα όπλα, και αν έχετε κουραστεί και αν δεν μπορείτε, τουλάχιστον μη δίνετε το κακό παράδειγμα στις επόμενες γενιές ώστε να υιοθετήσουν τέτοια συμπεριφορά.

     Ίσως αυτές, απελευθερωμένες τότε από τα μαθήματα αυτάρεσκης εγωπάθειας, να μπορέσουν.   

     Και ας το καιαλάβουμε.                                                                                                                                      
     Ο ιστορικός εθνικοσοσιαλισμός τελείωσε. Αυτός μόνον. Οι αξίες όμως εντός του πλαισίου της αρετής, της δικαιοσύνης και των ορίων των φυσικών νόμων όπως τις ανέδειξε εκείνος παραμένουν ζωντανές και επίκαιρες. Χαράζοντας το δρόμο που εμείς είμαστε ανίκανοι να κατασκευάσουμε.

     Είμαστε ανίκανοι? Αν ναι ας αλληλοφαγωνόμαστε. Το μάθαμε καλά αυτό, βήμα – βήμα σαράντα ολόκληρα χρόνια.

     Και τότε  ας μη περιμένει τίποτε από μας αυτή η φυλή που μόνη της ξεσηκώθηκε το ΄21. Αναγκάζοντας την Ευρώπη να τη στηρίξει.


Γιώργος Ροϊδοδήμος         

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ.Ο.:

     Αγαπητέ Κύριε Γ. Ροϊδοδήμο,

      Προσπαθώντας να καταλάβουμε τι ακριβώς θέλετε να πείτε,απ΄ όπου και αν δούμε το κείμενό σας καταλήγουμε στο συμπέρασμα ή ότι έχετε πλήρη άγνοια του Εθνικοσοσιαλισμού και των Εθνικοσοσιαλιστών ή τελείτε εν συγχύσει.

      Αρχικά, ο Εθνικοσοσιαλισμός αν για σας αποτελεί "φάντασμα" για όλους εμάς αποτελεί μία ζωντανή πραγματικότητα που συνεχώς μας καλεί σε πρωτοπορία δράσης για τον Άνθρωπο και τον Πολιτισμό. Σας διαβεβαιούμε ότι οι Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές όχι μόνον δε "τρωγόμαστε" (όπως νομίζετε) αλλά δε μας περισσεύει δευτερόλεπτο από έναν αγώνα ο οποίος, μόνο κατ΄ αυτή τη στιγμή, απαιτεί τη μέριμνά μας για οκτώ περιπτώσεις διωκομένων Συντρόφων σε  τρεις Ευρωπαϊκές χώρες κάτι που εσάς δε φαίνεται να σας απασχόλησε.

     Εάν πάλι θα θέλατε να μας δείτε αγκαλιά με όσους αποκήρυξαν το παρελθόν τους μόνο και μόνο για να απολαύσετε "παραταξιακό όγκο" θα σας πούμε ότι ποτέ δεν εννοήσατε το τι σημαίνει Εθνικοσοσιαλισμός. Σε κάθε περίπτωση εάν βλέπετε κάτι άλλο, μη διστάσετε να μας το υποδείξετε.

     Βεβαίως, κατανοούμε πλήρως το τι θέλετε να εκφράσετε θέτοντας, εντός εισαγωγικών, τη λέξη "εθνικοσοσιαλιστές", την οποία γράφετε και με πεζό, όμως για μας η ίδια λέξη γράφεται με κεφαλαίο και, πάντοτε, εκτός εισαγωγικών.

     Εάν η απαισιοδοξία αποτελεί προσωπικό σας "σταυρό" ζωής έχει καλώς. Μη φανταστείτε, όμως ότι τον ίδιο "σταυρό" φορτωνόμαστε και οι υπόλοιποι.

     Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας διαβεβαιώνουμε ότι πάντοτε θα παρέχουμε τη δυνατότητα της ελευθερίας της έκφρασης σε όποιον επιλέγει το Ιστολόγιό μας για να εκφρασθεί, αλλά τούτο δε σημαίνει ότι θα αφήνουμε να αιωρούνται ομιχλώδεις "εικόνες" κυρίως για τον Εθνικοσοσιαλισμό και τους Εθνικοσοσιαλιστές.

     Με εκτίμηση!

_________________________________________________________________________________

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ, 18/4/2016, 19:57 μ.μ.

     Φιλοδοξωντας να προσθεσω ορισμενες σκεψεις μου στην ευγλωττη τοποθετηση της Σ.Ο ,δραττομαι της ευκαιριας για μια συντομη εκτιμηση ιδεολογικου χαρακτηρος,με ιστορικο υποβαθρο.Αλλα και μιας ,ελπιζω,διευκρινησεως προς απαντας τους ενδιαφερομενους.Και αυτο ,ως συνεχεια προβληματισμων αρκετων ανθρωπων με καλη προθεση περι του πρακτεου...γραφοντας τα αυτονοητα...

     Κατα την οπτικη μου γωνια,δεν εντασσεται ο Εθνικοσοσιαλισμος στον λεγομενο..ακροδεξιο..ψευτοπατριωτικο κτλ.Χωρο..Αναφυεται απο το βιολογικο υποβαθρο και την πνευματικη ,διαιωνια εκφανση του συνηδειτοποιημενου Αριου,ανεξαρτητως της συμπτωματικης για ιστορικες συγκυριες εθνικη του υπαγωγη.Απο την Πλατωνικη Πολιτεια,απο τον Manu των Βεδικων Ινδιων ,μεχρι τον Guenther ,για να διαμνημονευσω ενδεικτικως καποια οροσημα,απο την Αρχαιοτητα μεχρι  και την συναρπαστικη αναλαμπη της Ιδεας στον 20ο αιωνα..γινεται ευσυλληπτο..... Οι διαφοροποιησεις με τον εν Θεματι χωρο ειναι εντονες....
.
     Αν οι ..Ακροδεξιοι Εθνικιστες  κτλ..θεωρουν την πλειονοτητα των σημερινων κατοικων του Γυφτοκρατιδιου των Αθηνων,..Ελληνες  και συνεχεια των αρχαιων Ελληνων..οι οποιοι,ειρησθω εν παροδω, στους πρωτους μεταχριστιανικους αιωνες εν πολλοις, εξοντωθηκαν η,διασκορπιστηκαν,θα πρεπει τοτε να διαφωνησουμε .Στην πολιτικη Προταση του Καθιδρυματος γινεται εκτενης τεκμηριωμενη Αναφορα..Ασφαλως και δεν μπορουμε να κλεισουμε τα υδατα ενος Ωκεανου σε ενα μικρο πιθαρι....Για αυτο εντελως,δειγματοληπτικα,καποιες στοχαστικες μου,προσωπικες Αναγωγες..
.
     Αν οι Ακροδεξιοι Εθνικιστες,συναγελαζουν το ιερο ελληνικο Ονομα με τους Χριστιανορωμιους,που κατασκευαστηκαν,γενοκτονικως απο τον Θεοδοσιο  και τους μετεπειτα Ρωμαιοβυζαντινους Αυτοκρατορες,και εκτοτε κατοικοεδρευουν στην περιοχη,ως αποτοκοι πολυφυλετικων εισαγομενων πληθυσμων,επιβληθεντων επι των οποιων ,η Ελληνικη Γλωσσα,λογω της Γλωσσης των Ευαγγελιων του εξαναγκαστικου Δογματος .φεροντες μεχρι και σημερα διχασμενη και ερμαφροδιτη ταυτοτητα..Αν ναι..τοτε πρεπει να διαφωνησουμε....
.
      Αν οι Ακροδεξιοι Εθνικστες,εκτιμουν οτι το αποικιακο Κρατιδο,που συνεπηχθη απο το 1832 και συνεχιζει την παρασιτικη Λειτουργια του μεχρι σημερα..ως παραμαγαζο των Rothschilds ,εκφραζει την οποιαδηποτε νομιμοτητα να φερει τον αυθαιρετο προσδιορισμο Ελληνικο..τοτε θα πρεπει να διαφωνησουμε...
.
     Οι Ελληνες,οπως ο πνευματικος και εθνικος χαρακτηρισμος,οριζεται απο τους ελαχιστους Ειδημονες του Εθνιικοσοσιαλισμου,σημερα στην Γραικυλια,ενσαρκωνουν μια τραγικη μοναχικη Μειονοτητα,εν μεσω ενος παμμεικτου Λαου με  παρδαλη θρησκευτικη και ψυχικη εξωτερικευση,μαρτυρουσα ελλειψη Παιδειας και Αισθητικης και υπαιτιου για το διαχρονικο Καταντημα και την ανοχη της πολιτικης του Καπηλευσεως και οικονομικης του Δηωσεως απο τους Τοκογλυφους της Οικουμενης..Απο το 1832 μεχρι και τις Ημερες μας..δεν αλλαξε κατι ουσιαστικο...Οι ιδιες εβραικες Δυναστεις απομυζουν τους Ελλαδιτες..τους οποιους ,χρησιμοποιησαν παντα σαν υποποδια για τις βρωμικες δουλειες τους στην περιοχη,με επλοκες σε πολεμους και σημερα δια της Αγιας Τροικα,τους ποδηγετουν αγγογυστως στον αμετακλητο Ενταφιασμο....
.
     Επομενως οι Εθνικοσοσιαλιστες στην Γραικυλια ειναι πραγματι Ελληνιζοντα Φαντασματα,κατα Νιτσε,σε ενα Νεκροταφειο ιστορικων Ανεμομαζωματων και Διαλοσκορπισματων...Προσωπικως θεωρω φυσικο μου Αδελφο εναν Γερμανο,εναν Γαλλο,εναν Ισπανο ,με τους οποιους, με συναπτει μια βιοιστορικη Εγγενεια και Κοσμοθεωρητικη Ταυτοποιηση,και οχι τα εκατομμυρια Ελλαδοφωνων,συμπτωματικως Χριστιανορωμιων,με τους οποιους με χωριζει ψυχικη και ιδεολογικη Αβυσσος....
.
     Αρα,Εθνικοσοσιαλισται και Ακροδεξιοι δεν αναφερονται στον ιδιο Λαο και στον Ιδιο κοινο Παρονομαστη.Να το ξεκαθαρισουμε..Αντιλαμβανομαστε τα πραγματα διαφορετικα,,Τα ιδεολογικα μας υποβαθρα ειναι παραταιρα...Θα πρεπει,ομως να νοιωθουμε συμπαθεια και για την εκουσια Καταπτωση των Ελλαδοραγιαδων,με τον ιδιο τροπο ,που θα επιδεικνυαμε Συμπονοια και για εναν καταπιεσμενο Λαο της Αφρικης..η,της Νεας Ζηλανδιας....
.
     Σε λιγες Ημερες πλησιαζει η 27η Απριλιου...Για τους Εθνικοσοσιαλιστες ,μια μεγαλη χαμενη ευκαιρια,να απαλλαγει ο Τοπος,ακομα και οι Ελλαδιτες απο την απαισια και στυγνη Παρουσια του αποικιακου,εγκληματικου Κρατιδιου των Αθηνων.Το Υψωμα της Σημαιας με το παναρχαιο Συμβολο των Αριων στην φυσικη του Πηγη και Πατριδα ,την Ακροπολη,απο την καθοδο των Δωριεων Γερμανων της Χιτλερικης Γερμανιας..μονον περισυλλογη και ευλαβεια ,μπορει να μας πλημμυριζει...
Και οχι η 28η Οκτωβριου ,Ημερα Ντροπης και Ταπεινωσεως για τους Ελλαδιτες,οι οποιοι ,για αλλη μια φορα ,επιστρατευτηκαν σαν Ιθαγενεις,υποτελεις Λαοι της Βρεταννικης Αυτοκρατοριας ,σε εναν πολεμο κατα της Ευρωπαικης Ελληνοπρεπους Αφυπνισεως του Εθνικοσοσιαλισμου.....Για να τους χρησιμοποιησουν για τα Κερδη των Χρηματιστηριακης Βασιλειας των Σιωνιστων,και εν συνεχεια να τους βυθισουν σε εμφυλιους σπαραγμους και παραταση της οικονομικης τοκογλυφικης Υποδουλωσεως..μεχρι και σημερα και ισως για παντα......
.
     Βλεπετε ...Εθνικοσοσιαλισται και Ακροδεξιοι Πατριωτες κτλ..ανηκουμε σε διαφορετικες ιδεολογικες ρατσες..Και οι Υσπληγγες Εκκινησεως για την ερμηνεια των Πραγματων ,της Ιστοριας και της πολιτικης Οντολογιας ειναι εντελως διαφορετικες..Το Συστημα ,ας προσπαθει να αναμειξει δολιως τα  φυσει αμεικτα..Και τωρα που επικραδαινεται και το .κατασκευασμενο Φαντασμα της.. Ισλαμοποιησεως και ηδη αρχιζουν να..τσιμπουν οι λεγομενοι Ακροδεξιοι..Τους απαντω..Αρκετο  Κακο ,εκανε ο εκχριστιανισμος των Επηλυδων των τελευταιων δεκαεπτα αιωνων στην καθημαγμενη Ελλαδα..Χειροτερο δεν μπορει να πραξει το Ισλαμ..Ισλαμ και Χριστιανισμος ειναι Αποτοκοι του Εβραισμου της..Παλαιας Διαθηκης του Γιαχβε τους..του κοινου τους Πατρος Αβρααμ...Ας απολαυσουν μαζι τα επιχειρα της πνευματικης τους Αβελτεριας...Και αν πεσουν στην Παγιδα και αλληλοσφαχτουν...τοτε και παλι καποιο,εξυπνο..ιερο Σπερμα του Δαυιδ ..θα εξελθει..νικητης..Ας προσεχαν....
.

     Οι Ελληνες Εθνικοσοσιαλισται δεν αναζητουν Ψηφοφορους..Επιθυμουν και μαχονται να παραμεινουν απολιτικα Φαντασματα σε πολιτικα και κομματικα Κουφαρια ,τυμπανιαια,,ανεξαρτητως Τιτλων και Διαμνημονευσεων...Εν κατακλειδει..Δεν ανηκουμε στον ιδιο ..Λαο,με τους αποκαλουμενους Ακροδεξιους....Αν αυτο το βασικο, γινει αντιληπτο...Λυθηκε καθε παρεξηγηση....Με σεβασμο για καθε καλοβουλο Αντιλογο.

_________________________________________________________________________________

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΣ, 19/4/2016, 10:58 π.μ.

Ζητώ συγγνώμη από τους ¨ειδήμονες¨ εθνικοσοσιαλιστές, όπως αυτοαποκαλείται ο κ. Λαγός και η Σ.Ο. , για τη σύγχυση στην οποία τελώ και που τόσο ξεκάθαρα αποδείξατε με την έντεχνη πολυλογία σας.
Ασχοληθείτε λοιπόν με το πληκτρολόγιο που τόσο καλά χειρίζεστε και με τον αλληλέγγυο αγώνα σας για συντρόφους ως καλοί χριστιανοί και ως πεζοδρομιακοί αριστεροί. Ο αγών για την εξουσία δεν αποτελεί σκοπό σας άλλωστε αφού οι ψηφοφόροι δεν σας αφορούν. Και αν μπορείτε, σας ικετεύω, κάντε μου και μερικά σεμινάρια για να καταλάβω και γώ τι είναι εθνικοσοσιαλισμός. Συγγνώμη, με κεφαλαίο το ε όπως οι θρησκολάγνοι οπαδοί αιρέσεων και χριστιανικών αδελφάτων ως σεβόμενοι τα θεία. Και με αγιαστούρα θα πρότεινα.
Απευθυνόμενος τέλος προς το αυτάρεσκο θείο ιερατείο του εθνικοσοσιαλισμού, τους μόνους αληθινούς εθνικοσοσιαλιστές επί ελληνικής γης, που υποτιμούν τόσο υπερφίαλα το λαό μας, σας εκλιπαρώ: Συνέλθετε!  Το κλουβί και ο τροχός του χάμστερ στον οποίο ασκείστε δεν σας αρμόζει.
 Εγώ πάντως θα σας θεωρώ αδερφούς μου.
(το κείμενό μου είχε τον τίτλο ¨το Μέλλον¨. )


Απάντηση Σ.Ο.:

Eυχαριστούμε, αλλά ...αδελφοποίηση με ...χάμστερ? :)
_________________________________________________________________________________

ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΪΔΟΔΗΜΟΣ 20/4/2016,  11:17 π.μ.

Αριστοτέλη, δεν έχω διάθεση να ανταλλάσσω ραβασάκια πλέον. Ούτε κοκορομαχίες ρητορείας προς τέρψη και αποβλάκωση του εγώ μου και των αναγνωστών. Δεν ωφελεί. Ότι είχα να πω το είπα. Και σε ευχαριστώ για τη παράθεση. Η έκφραση της γραφής σου μαρτυρεί  εθνικοσοσιαλισμό ως αδελφάτο ή σέκτα. Αλήθεια στη συναγωγή –ερωτά ένας αποσυνάγωγος – έχετε κάνει και περιτομή? Για ποιούς εθνικοσοσιαλιστές μιλάς? Εδώ είναι χώρα γραικύλων, μπάσταρδων κατά την αίσθησή σου. Εγώ ξέρω μόνον μισέλληνες του Ε.Ε.Κ.Κ.  Προσοχή μόνο γιατί σας ακούνε και νέοι και θα τη ψωνίσουνε άσχημα. Για μένα Αριστοτέλη ο εθνικοσοσιαλισμός απαιτεί πολιτικό αγώνα και όχι αλληλέγγυες αγαθοεργίες και περίτεχνη πολυλογία. Kαι αν βρώ ανθρώπους με διάθεση πάθος και προσόντα γι΄αυτό, θα το προσπαθήσω. Και επειδή ότι δηλώσεις είσαι, εγώ είμαι εθνικοσοσιαλιστής διότι έχω κάνει και υπεύθυνη δήλωση του Ν. 105. Αμέ!! Σοβαρά τώρα, Δεν σου αρμόζει τέτοιο ύφος και στάση. Έχεις και μυαλό και οξυδέρκεια. Κόφτο λοιπόν αν θέλεις τη συμβουλή κάποιου που σε αγαπά. Η ιστοσελίδα σου με αυτά που γράφετε το μόνο που πετυχαίνει είναι να σε αποδομεί. Και μάζεψε εκείνο τον μαλάκα τον Λαγό με την αναλυτική πολυλογία της 1ης Δημοτικού. Το έχει κάψει από το πολύ διάβασμα χωρίς να εμβαθύνει ή να αφομοιώνει. Κρίμα το παιδί. Κάνε κάτι Έβγαλες Λαγό από το καπέλο. Βγάλε και κα΄να κουνελάκι. Άλλωστε ¨κονικλοτρόφοι είμαστε¨! Φιλικά Γιώργος Ροϊδοδήμος. Υ.Σ. Κάποιοι σύντροφοι σήμερα θα συναντηθούμε για την επέτειο.



Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Όταν θεωρείς ότι "Εθνικοσοσιαλισμός" είναι η συμμετοχή σε παρείστικους εορτασμούς επετείων και όχι η αφιέρωση στην υποστήριξη του πολιτικού διωγμού των Συναγωνιστών σου, εμείς οι Εθνικοσοσιαλιστές θα συνεχίζουμε να υποκλινόμεθα στους αντιπάλους οι οποίοι επιμένουν στη Συντροφικότητα την οποία οι επετειακώς παραπαίοντες εξακολουθούν να αγνοούν! Προετοιμασθείτε φίλτατοι κι έρχονται κι άλλες επέτειοι που θα έχετε την ευκαιρία να συνεορτάσετε με την Ελένη Λουκά η οποία δε παραλείπει να τιμά επετείους όπως παραλείπει ο Απόστολος Λαγός που ασχολείται με την πνευματική ανέλιξη των Συντρόφων του ή με κάποιους άλλους που αφιερώθηκαν να οργανώνουν υπερασπιστικούς μηχανισμούς για πολιτικώς κατατρεγμένους

_________________________________________________________________________________


AΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΗΡ. ΚΑΛΕΝΤΖΗΣ, 19/4/2016, 17:01 μ.μ.

Προσωπικώς θα ήθελα να ρωτήσω τον Αδελφό Γεώργιο ποιους θεωρεί ως εν δυνάμει ανήκοντες στον Εθνικοσοσιαλιστικό χώρο, τους οποίους οι του "Ε.Ε.Κ.Κ." θεωρούμε ως αποσυνάγωγους;

_________________________________________________________________________________

Μ.Ρ.,20/4/2016, 19:06 μ.μ.

Αγαπητοί Συναγωνιστές αν δε σας γνώριζα θα θεωρούσα εγκληματικό ατόπημα για τη σοβαρότητα του "Ε.Ε.Κ.Κ." την δημοσίευση των παραληρηματικών ορνιθοσκαλισμάτων του μπάρμπα-ρόιδου αλλά γνωρίζοντάς σας σας συγχαίρω για τη δημοσίευση και κατεδάφιση ενός ακόμα ασυνάρτητου που πίνοντας μερικούς "φραπέδες" με το Μιχαλολιάκο νόμισε ότι νομιμοποιείται ο πουθεναδισμός του για να αποκαλεί "μαλάκες" και "μισέλληνες" τα στελέχη του "Ε.Ε.Κ.Κ.".
Η περίπτωση του μπαρμπα-ρόιδου είναι γνωστή να περιφέρεται από πόρτα σε πόρτα ζητώντας την αυτοπροβολή και τη σημασιοδότησή του μέσα από ασυνάρτητο λόγο και μηδενικό έργο. Το ότι κάποτε βρέθηκε πλάι στο δικαζόμενο Καλέτζη που έμεινε δώδεκα χρόνια στα δημοκρατικά κάτεργα για τις ιδέες του, ενώ ο μπάρμπα-ρόιδος  ούτε που κατάλαβε γιατί κάθισε σε ένα εδώλιο για μαι μέρα και κατόπι συνέχισε να ασχολείται με το κλάμπιγκ δε θα το αναλύσουμε.
Ας μη νομίσει όμως αυτό το ασυνάρτητο και παραληρηματικό ρόιδο ότι δε ξέρουμε ποιος είναι και μας διαφεύγει το στίγμα του αποτολμώντας να βρίσει τον φιλόσοφο και συναγωνιστή Απόστολο Λαγό αποδίδοντάς του ιδιότητα που ο μπαρμπα-ρόιδος φέρει εξ ολοκλήρου.
Θα σας παρακαλούσα πάντως να μη δίνετε "βήμα" σε παρόμοια ακροδεξιά φυράματα που κάποτε χασομέρησαν στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και που βρίζουν τον ίδιο τον Εθνικοσοσιαλισμό  στο πρόσωπο του εξαίρετου Απόστολου Λαγού διότι, όσο και αν εκτιμώ τη πρόθεσή σας για ελευθερία έκφρασης, θεωρώ ότι συντελείτε στο διασυρμό του ανθρώπινου γένους. Συγχωρέστε με αλλά αυτό σκέφτομαι για το μπάρμπα-ρόιδο και επειδή έχω σε υπόληψη το "Ε.Ε.Κ.Κ." θα σας παρακαλέσω να μου επιτρέψετε να τη διατηρήσω.
Με σεβασμό.


Απάντηση Σ.Ο.:

Σεβαστέ μας Συναγωνιστή, μας αρκεί ότι εννοήσατε την πρόθεση δημοσιοποίησης και του αρχικού, ως άνω, κειμένου και των "απαντήσεων" του νηματοθέτη. Για μας αποτελεί εύσημο αυτή η παρατήρησή σας.

_________________________________________________________________________________

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΑΓΟΣ, 20/4/2016, 19:11 μ.μ.
.
Η υβριστικη Απαντησις του κ.Ροιδοδημου ,ονομαστικα στρεφομενη στο Γραφοντα,επικυρωνει τα επιχειρηματα της αρχικης απαντησεως της Σ.Ο προς τον εν λογω....

Οι απαξιωτικοι χαρακτηρισμοι του, ειναι σαφης ενδειξη, οτι οι Ελληνες Εθνικοσοσιαλισται ,τραγικως αλλα και τιμητικως Ολιγοι,δεν σχετιζονται με ανθρωπους,στερουμενους του Χαρισματος της ευγενους Καλαισθησιας του Λογου,αλλα και της Φαιδροτητος...Κριμα

Ουδεμια Αντιπαραθεση με τον κ.Γιωργο,τον οποιο δεν γνωριζω..ας ειναι καλα..Και εκαστος ακολουθει τον δρομο του...

Η προσωπικη μου Πορεια καθοδηγειται με διαφορετικα συνειδησιακα Κριτηρια..Ουδολως με απασχολει η  παραταξιακη διογκωση ,ο πολιτικαντισμος,και οι ανθρωποι,που οραματιζονται συσπειρωσεις απο μια μαζα απαιδευτων Ελλαδιτων, η ,αγωνιουν για εγκλωβισμο τους σε Μπαλτακους κτλ..εντος ενος σαπιου πολιτικου Συστηματος,της Δημοκρατιας,επαξιας του επιπεδου και της νοοτροπιας του Οχλου της....

Για αλλη μια φορα ,καταδεικνυεται η ευλογη αβυσσος της Φιλοσοφιας Λειτουργιας Ευποιιας της ερευνητικης Ομαδος του Καθιδρυματος,απο τις φρουδες ονειρεκτικες προτασεις ενταξεως σε πολιτικαντικα κυνοβουλετικα παιγνια και σχηματα...του πλεον επαρατου και βδελυρου χωρου,που καλειται..πατριωτικη,εθνικιστικη Ακροδεξια...


Κ.Γιωργο   Καλη σας Διασκεδαση...Ειλικρινως..
_________________________________________________________________________________

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, 20/4/2016, 20:08 μ.μ.

Αγαπητοί κύριοι μη το κάνετε ψυχιατρικό παράρτημα αφήνοντας το κάθε μισότρελο να μετατρέπει αυτό το σάιτ σε καναπέ ψυχιάτρου και στείλτε τον με το Πεκλάρη όχι στο κιμπούτζ γιατί εκεί σίγουρα πήγε αλλά σε γιατρό. Αφού βλέπετε ότι έχει κόψει αλυσίδα τι αναρτάτε κείμενά του και ύβρεις ειδικά για τον Απόστολο Λαγό που γράφει μοναδικά κείμενα. Αυτό και μόνον αφήνει υπονοούμενο για άδειασμα του Απόστολου Λαγού και κάτι τέτοιο δε θα το θέλαμε ούτε γι αστείο. Μακάρι να διασκεδάζατε την ανησυχία μου.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Συναγωνιστή, πρόσεξε τη παρέμβαση του παραπάνω Μ.Ρ.,20/4/2016, 19:06 μ.μ. και θα καταλάβεις. Ο Απόστολος Λαγός είναι από τα πλέον υποληπτόμενα και σεβόμενα πρόσωπα στο "Ε.Ε.Κ.Κ.".
_________________________________________________________________________________

Λήξη ...συναγερμού από τη Σ.Ο.

     Αγαπητοί Συναγωνιστές, όντως η πρόθεσή μας είναι ο σεβασμός προς την ελεύθερη και τεκμηριωμένη έκφραση όλων των επισκεπτών μας σε εφαρμογή της ρήσης του Εθνικοσοσιαλιστή Φιλοσόφου Otto Dietrich περί, όχι μόνον της απλής αποδοχής αλλά και της απαιτήσεως της ελευθερίας του άλλου, όμως, τούτο δε σημαίνει ότι θα παρέχουμε "ντουντούκα" σε κάθε ένα ψυχοπλακωμένο που "βλέπει φως και μπαίνει" και, μάλιστα, με υβριστική διάθεση!


     Αν κάποιοι ανόητοι θεωρούν ως Εθνικοσοσιαλισμό το θλιβερό τους αράχνιασμα, εμείς από το 1989 βρισκόμαστε σε μια συνεχή δράση υπέρ κατατρεγμένων για τις Ιδέες μας Συναγωνιστών, περιστοιχιζόμενοι από δεκάδες ντοσιέ με εκατοντάδες εγγράφων, επιστολών κρατουμένων Συναγωνιστών από πολλές χώρες της Ευρώπης και του Καναδά, με συγκροτήσεις υπερασπιστικών οργάνων, με τεκμήρια καθημερινής αγωνίας που δεν εκφράζει τίποτε το ιδιαίτερο αλλά την αυτονόητη έμπρακτη συνέπειά μας σε κάτι που στιγματίζει τη γραικύλικη ακροδεξιά του άκρατου ατομισμού, σεχταρισμού  και εαυτουλισμού που εκφράζει ο κ. Γ. Ροϊδοδήμος. 

     Δυστυχώς θα λυπήσουμε τον κ. Γ. Ροϊδοδήμο και, αντιθέτως από τη Χρυσή Αυγή, εμείς δε θα του "στήσουμε" καφενέ να πίνει το "φραπέ" του πολιτικολογώντας μεταξύ τυρού και αχλαδιού! Όλα τούτα τα χρόνια θα μπορούσε αν ήταν διατεθειμένος για έργο, τουλάχιστον να μας συμπαρασταθεί, αλλά αν νομίζει ότι το παρόν Ιστολόγιο δημιουργήθηκε για να φιλοξενεί τις "παραληρηματικές και υβριστικές ασυναρτησίες" του, όπως εύστοχα σημειώνει, παραπάνω, ο Συναγωνιστής Μ.Ρ. ας αναζητήσει αλλού στέκι για τα περαιτέρω διότι το "Ε.Ε.Κ.Κ." δε προσφέρεται ως άσυλο μπαχαλάκηδων.

     Έτσι, εδώ βάζουμε "τελεία" στη περίπτωση μιας ακόμη υστερικής διαγωγής ενός ακόμα δυσφορικού και του κάνουμε δώρο ...δέκα τέσσερα σχόλια που τον περνούν γενεές ...14! Επίσης με πλειοψηφία 3 έναντι 1 πετάμε στα σκουπίδια και ένα εξόχως υβριστικό παραλήρημα του εν λόγω "κυρίου" ο οποίος καθυβρίζει σκαιότατα τον Αριστοτέλη Καλέντζη μη έχοντας καταλάβει, ο ανόητος, ότι το "Ε.Ε.Κ.Κ." δεν εναπόκειται στην αποκλειστική διαχείριση του λαμπρού μας Συναγωνιστή αλλά ότι αποτελεί συλλογικότητα. Σημειωτέον ότι ο ίδιος ο Συναγωνιστής Αριστοτέλης Καλέντζης επέμεινε στη δημοσίευση του συγκεκριμένου σχολίου ασχέτως της "πΥότητας" του περιεχομένου του, όμως δε σκοπεύουμε να εξελίξουμε σε κέντρο μελέτης ψυχοπαθητικών συμπεριφορών το "Ε.Ε.Κ.Κ.". "Κύριε" Γ. Ροιδοδήμο, επιεικώς και ...τα κουβαδάκια σας και σε άλλη παραλία!  

     Και, αντίθετα από τον ευγενέστατο Συναγωνιστή Απόστολο Λαγό εμείς δε θα ευχηθούμε στον υστερικό μπαχαλάκια "καλή διασκέδαση" αλλά ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ευχόμενοι να βολευτεί στο ντιβάνι του ...Πεκλάρη που όχι μόνο του χρειάζεται αλλά και του αξίζει!

_________________________________________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.