Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥ ΛΟΓΟ


«Δεν αποδεχόμαστε ούτε μία λέξη 
που ενισχύει τη λιτότητα και το χρέος. 
Δεν θα αποδεχτούμε ούτε έναν όρο 
που ενισχύει τη δίνη της κρίσης. 
Δεν θα υποκύψουμε στην απατηλή πλάνη 
ότι η απορρύθμιση της αγοράς εργασίας αποτελεί μεταρρύθμιση. Εκλεγήκαμε για να διαπραγματευτούμε μια νέα συμφωνία»
Γ. Βαρουφάκης 10 ΙΙ 2015


     Αμετακίνητοι "Φασίστες", αμετακίνητοι "Ναζί" (όπως οι ανεγκέφαλοι μας αποκαλούν), αλλά πιο αμετακίνητοι Πατριώτες, όπως έχουμε την Τιμή να είμαστε! Τούτο όμως δε σημαίνει "εργολαβική αντιπολίτευση", ούτε "αντιπολίτευση en bloc" όπως συνηθίζουν όσοι αισθάνονται χαστουκισμένοι από τη πρωτοπορία του ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα την οποία κέρδισε η κυβέρνηση Τσίπρα από την επομένη των εκλογών!

     Αν με κάτι πραγματικά αιφνιδίασε η νέα κυβέρνηση αυτό ήταν η πατριωτικότατη στάση της σε όλα τα εθνικά προβλήματα τα οποία προξένησαν κατά τα τελευταία 40 χρόνια οι δεξιοί (Ν.Δ.) και κρυπτο-δεξιοί (ΠΑ.ΣΟ.Κ.) "κυβερνητικοί" αχυράνθρωποι. Από το προσκύνημα του Τσίπρα στα Φυλακισμένα Μνήματα (κάτι που δε τόλμησε ούτε ο Μιχαλολιάκος με όλη δύναμη του ΕΛΑΜ που διέθετε στη Κύπρο!) μέχρι την άτεγκτη διεθνή στάση της απέναντι στους παντοδύναμους τοκογλύφους ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει πατριωτικά πρωτοπόρος ανάμεσα σε όλες τις μετα-Απριλιανές κυβερνήσεις! 

     Οι προγραμματικές εξαγγελίες του νέου πρωθυπουργού στη Βουλή ανέδειξαν έναν πολιτικό με συναίσθηση των ευθυνών του και -τουλάχιστον- αξιοπρέπεια! Το ίδιο και το "επίμετρο" των δηλώσεων του επί των οικονομικών υπουργού του για εμμονή στο ενδεχόμενο ρήξης με τους διεθνείς τοκογλύφους, σεβόμενος τη λαϊκή εντολή!

     Η αντιπολίτευση τόσο από την ακροδεξιά όσο και από την ομόλογό της λοιπή κομματοκρατία, ...εργολαβική, en bloc, έως αστεία!

     Τηρώντας ίσες αποστάσεις και ευθύ λόγο δε μπορούμε παρά να υπογραμμίσουμε στη κυβέρνηση Τσίπρα: Συνεχίστε ως έχετε! Καθημερινά κερδίζετε έδαφος και λαϊκή συναίνεση! Η ρήξη με τους διεθνείς τοκογλύφους θα αποτελέσει για σας το πρόκριμα...

     Οψόμεθα ες ρήξη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.