Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ 


ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΕΚΛΟΓΕΩΝ & ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Οι εφιάλτες των Ελλήνων πολιτικάντηδων


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο, Δρ. Νομικής, Δικηγόρο

Το πολιτικό μας σύστημα νοσεί από την μεταπολίτευση. Μη γελιόμαστε! Οι γνωστές οικογένειες των πολιτικάντηδων μαζί με την συμπαρομαρτούμενη κουστωδία των παρατρεχάμενων τζακιών τους επανήλθαν στο πολιτικό προσκήνιο και έστησαν τις πολιτικές παράγκες τους για να αφαιμάζουν εις υγείαν και δόξαν αλλοτρίων συμφερόντων τον κόπο και ιδρώτα του από «δημοκρατικά ιδεώδη» παραπλανημένου αυτού λαού.

Έστησαν ένα υδροκέφαλο κομματικό κράτος, εξαρτημένων στην πλειονότητα τους, δημοσίων υπαλλήλων, παραμελώντας στο διάβα δεκαετιών την ανάπτυξη παραγωγικών διαδικασιών, έτσι όπως επιτάσσει το Σύνταγμα και οι Νόμοι του κράτους. Σχετικό το άρθρο 106 του Σ το οποίο ρητά ορίζει πως για την εδραίωση της κοινωνικής ειρήνης και την προστασία του γενικού συμφέροντος του, το κράτος προγραμματίζει και συντονίζει την οικονομική δραστηριότητα στην χώρα, επιδιώκοντας να εξασφαλίζει την οικονομική ανάπτυξη όλων των τομέων της εθνικής οικονομίας….. 

Η παραπάνω διάταξη  και οι μετ’ αυτής σχετικοί νόμοι, έμειναν γράμμα κενό στο σύνολο τους στην διάρκεια της «δημοκρατικής μεταπολίτευσης». Προέβησαν έτσι οι πολιτικάντηδες σε έναν ανεξέλεγκτο κατά κύριο λόγο εξωτερικό δανεισμό για να καλύψουν την γύμνια και τα κενά της ανύπαρκτης παραγωγικής ανάπτυξης της χώρας, αν και ο ορυκτός και φυσικός μας πλούτος κραύγαζαν μάταια ανεκμετάλλευτοι και καταχωνιασμένοι, περιμένοντας δυστυχώς την «ώρα των γερακιών»…

Κάτι όμως η πηγή του τουρισμού, κάτι η ναυτιλία , κάτι η πρωτογενής γεωργοκτηνοτροφική μας παραγωγή και η «ψωροκώσταινα» Ελλάς τα κατάφερνε και το σκαρί ταξίδευε σχεδόν ατσαλάκωτο στα μανιασμένα κύματα των παγκόσμιων ωκεανών.

Οι επίγονοι όμως των πολιτικάντηδων με λούστρο «Χάρβαρντ» επιστρέφοντας στην ταλαίπωρη Ελλάδα, δυστυχώς εντολοδόχοι ξένων «υπερκείμενων δυνάμεων» από την αντιπέρα όχθη του ατλαντικού, απεργάζονταν τις τύχες της δύσμοιρης χώρας μας….

Μετά την προκλητική απραξία του σύγχρονου «Βούδα» της Ελληνικής πολιτικής ζωής, επίσης αμερικανοτραφούς Κώστα Καραμανλή του νεώτερου, που άφησε ανεξέλεγκτα τα πάντα στην λειτουργία της χώρας, ήλθε στα πράγματα με καταγγελτικό λόγο στην αρχή ο Γιωργάκης ο μικρός ως «μεγάλος μπούφος»(;!) του Χάρβαρντ , για να μας εντάξει ένα ηλιόλουστο πρωϊνό του Απρίλη του 10, από το ακριτικό Καστελόριζο, στην οικονομική βοήθεια της «Τρόικας» (ΔΝΤ- ΕΚΤ- Ευρωπαϊκή Επιτροπή). Για να γίνει όμως αυτό, φρόντισε αυτός και η παρέα του να εμφανίσουν αλλοιωμένα στατιστικά στοιχεία (σχετ.υπόθεση Γεωργίου) σε σχέση με τους οικονομικούς δείκτες της χώρας.

Το Δημόσιο χρέος εμφανίσθηκε διογκωμένο, τα Ελληνικά ομόλογα κατάντησαν χαρτιά χωρίς αξία και οι «αγορές» για δανεισμό έκλεισαν τις πόρτες τους….. Γνωστό είναι πως ο δανεισμός της χώρας από την Τρόικα με 110 δισεκατομμύρια ευρώ, συνοδεύθηκε με σκληρό πρώτο μνημόνια , αλλά κυρίως με εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας (δέχθηκαν οι «φωστήρες» της πολιτικής κατάντιας να υπαχθούμε σε αγγλικό δίκαιο!)

Οι πολιτικάντηδες πέρασαν τότε την προπαγάνδα πως κινδυνεύαμε να πτωχεύσουμε, να βρεθούμε έξω από το ευρώ. Γι’ αυτό φρόντιζαν οι Ευρωπαίοι πάτρωνες και όχι μόνον , να μας διασώσουν….. Τα πολιτικά παραμάγαζα θυμόμαστε όλοι τότε, χωρίστηκαν σε μνημονιακές και αντιμνημονιακές δυνάμεις.

Όταν όμως ο Γιωργάκης ο μικρός παρέδωσε την εξουσία στον άλλο συγκάτοικο του στο Χάρβαρντ «άλλος μεγάλος μπούφος», Αντώνη Σαμαρά, τον αποστάτη(!), σφόδρα αντιμνημονιακό, κανείς δεν φανταζόταν πως μαζί με τον ευτραφή κομπορρήμονα Βενιζέλο, θα άλλαζαν κι αυτοί το τροπάριο και θα το γύριζαν σε μνημονιακό πεντοζάλη…! Κι αυτοί ήθελαν να μας σώσουν αλλά τα πράγματα όλως τυχαίως και σ’ αυτούς πήγαιναν χειρότερα…. Και έτσι να και το δεύτερο μνημόνιο…..

Το γλυκό έδεσε με τον ιδιαίτερα καταγγελτικό στην αρχή αριστεριστή (;!) Αλέξη, δυστυχώς αποδειχθέντα σε ικανότητες μόνον για «πρόεδρο του δεκαπενταμελούς», που ενώ υποσχόταν λαγούς με πετραχήλια στο άφρον και αλαλάζον πλήθος (τι κατάργηση ΕΝΦΙΑ, τι σχίσιμο μνημονίων, τι μείωση φόρων και άλλα πολλά) αναδιπλώθηκε το θέρος του 2015, κάνοντας το ΟΧΙ του περήφανου κατά τα άλλα λαού μας σε δουλικό ΝΑΙ στην συνέχιση των μνημονίων…. Και το έργο καλά κρατεί, αφού υπογράφηκε και το τρίτο μνημόνιο σωτηρίας μας…..

Έτσι και τους Τσιπροκαμένους μεταμόρφωσε η «μάγισσα Κίρκη» της Τρόικα- που την βάπτισαν «θεσμοί»- σε όζοντες χοίρους που και αυτοί με την σειρά τους πασχίζουν για το καλό μας….. 

Συνακόλουθα μέσα σ’ ένα χρόνο τα διέλυσαν όλα. Βάφτισαν τους λαθρομετανάστες- πρόσφυγες, αφήνοντας τους να κατακλύζουν τα παράλια των ακριτικών νησιών μας κατά χιλιάδες. Υπό το βάρος της τεράστιας προσέλευσης, οι επήλυδες άρχισαν να μεταναστεύουν στις χώρες του Βορρά, ιδιαίτερα Γερμανία- Αυστρία- Ολλανδία. Οι τελευταίες όμως ξαφνιασμένες άρχισαν να αντιδρούν και τότε οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, πρότειναν στους εδώ εμετικούς εντολοδόχους τους τα επονομαζόμενα ΗOT SPOTS, κέντρα υποδοχής και φιλοξενίας,  εύσχημο τρόπο να κρατήσουμε όλες τις «φυλές του Ισραήλ» στην χώρα μας με το πρόσχημα ταυτοποίησης των, λήψης δακτυλικών αποτυπωμάτων και υποβολής αιτήσεων ασύλου….

Οι «φτηνοί πολιτικάντηδες» άρχισαν να δημιουργούν στα ακριτικά νησιά (βλ Κω, Λέσβο)τα περίφημα αυτά κέντρα ελέγχου προσφύγων ή μη, δίχως να θέσουν το τεράστιο αυτό ζήτημα σε δημόσια διαβούλευση, αλλοιώνοντας με τον τρόπο αυτό πραξικοπηματικά τα πληθυσμιακά δεδομένα ενός φθίνοντος από έντονη γήρανση λαού. Αλήθεια τι μπορεί να αντιτάξει ο εκτός τόπου και χρόνου υπουργός μετανάστευσης Μουζάλας;

Παράλληλα όμως έφεραν στο τραπέζι την πρόταση του ασφαλιστικού αλλά και του φορολογικού, ταφόπλακα στις παραγωγικές τάξεις των Ελλήνων, παραμυθιάζοντας τον επιτέλους άρτι αφυπνισθέντα λαό μας (ιδιαίτερα οι αγρότες!) πως θα μας εξασφαλίζουν και εθνική σύνταξη παραχωρώντας όμως συνολικά το 80% του εισοδήματος μας στο αδηφάγο και δουλικό στους ξένους πάτρωνες άθλιο κράτος μας !

Όμως μέχρι τώρα όλοι οι παραπάνω επίορκοι έναντι του Ελληνικού λαού δεν έχουν δώσει καμμιά πειστική εξήγηση γιατί δεν έχουν οριοθετήσει αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ), πανάκεια και πηγή πλούτου για την Ελληνική οικονομία, παρά μόνον εξαγγέλλουν πως τάχα θα την δημιουργήσουν;!. Την πραγματικά αξιοθρήνητη αυτή τακτική ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις των ανεπαρκών πολιτικάντηδων, Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά- Βενιζέλου και τώρα αξιοθρήνητων Τσίπρα- Καμένου! Κι ας έχει η Ελλάδα υπογράψει την διεθνή συνθήκη του δικαίου της θάλασσας το 1982 στο Μοντέγκο Μπέυ. Με οριοθέτηση ΑΟΖ αρχής γενομένης από το ακριτικό Καστελόριζο, η χώρα μας θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί τον ορυκτό πλούτο τόσο σε υδρογονάνθρακες όσο και σε φυσικό αέριο στον θαλάσσιο χώρο της, που θα εκτείνεται στην λεκάνη του Ηρόδοτου (έτσι ονομάζεται το μέρος εκείνο της Μεσογείου) ενώνοντας την δική της ΑΟΖ με αυτήν της Κύπρου (βλ άρθρο μου , Οι Ελληνικές κυβερνήσεις αντί για AOΖ δημιουργούν ΕΟΖ, Ελεύθερη Θράκη,   MAXIMUM FM  9-11-2012) Κανείς δεν ξεχνά ακόμη και τις αγωνιώδες εκκλήσεις του υπουργού εξωτερικών της Κύπρου Λιλίκα , στο θέμα αυτό.

Όμως αντ’ αυτού οι θλιβεροί Έλληνες πολιτικάντηδες ετοιμάζουν τις ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ) με το επιχείρημα και το πρόσχημα της προσέλευσης επενδυτικών κεφαλαίων και εγκατάστασης ξένων επιχειρήσεων για δήθεν ανάπτυξη.

Το ιδιότυπο leasing (χρονομίσθωση), όπου οι επενδυτές απαιτούν την απόλυτη κυριότητα επί του οικονομικού προϊόντος και όχι επί του ιδιοκτησιακού καθεστώτος που καταλαμβάνουν οι εγκαταστάσεις, συνοδεύεται με μικρότερο κατά 50% λειτουργικό κόστος των επιχειρήσεων τους. Οι επενδυτές έχουν κάθε λόγο να εγκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους στις έτοιμες ΕΟΖ από την μειοδοτική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αφού θα υπόκεινται σε ελαχίστη φορολογία, θα έχουν χαμηλές ή ανύπαρκτες ασφαλιστικές εισφορές καθώς και χαμηλό εργασιακό κόστος (βλ άρθρο μου οπ σε Ελεύθερη Θράκη και MAXIMUM FM)

Οι ΕΟΖ όμως με την ελαχίστη φορολογία θα έχουν ως συνέπεια λιγότερο κράτος, ιδιωτικοποιήσεις, απόλυτο ξεπούλημα και πλήρη εξαφάνιση της κυριαρχίας της χώρας. Οι Έλληνες με τις ΕΟΖ θα μεταναστεύσουν σε χώρες της ΕΕ, η ανεργία θα χτυπήσει κόκκινο, ενώ πιθανόν θα δούμε στην χώρα μας μεγάλο ξέπλυμα χρήματος από τους επενδυτές.

Λιγότερο κράτος όμως σημαίνει μικρότερο δημόσιο με περισσότερες απολύσεις, χαμηλότερους μισθούς, μεγαλύτερες εισφορές αλλά και χαμηλότερες συντάξεις.

ΕΟΖ ετοιμάζουν λοιπόν οι προοδευτικοί αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ και στην Θράκη μας με ό,τι αρνητικό αυτό συνεπάγεται…. 

Αλήθεια γι’ αυτό επιχειρούν να φτιάξουν HOT SPOTS στις ακριτικές περιοχές (Κως, Λέσβος, αλλά και στον Έβρο); Για να θέσουν αργότερα σε λειτουργία το εθνοκτόνο άρθρο 37 παρ 5 του Ν 3907/2015;! Σύμφωνα με αυτό δεν απαγορεύεται πλέον σε παράνομους μετανάστες που θα βαπτίζονται πρόσφυγες να τους χορηγείται «άδεια εργασίας» με τις προϋποθέσεις σε ένα καθεστώς προσωρινής διαμονής υπό ανοχή και την απόφαση «πολιτικής εγκαθίδρυσης» ΕΟΖ  στις ακριτικές περιφέρειες και ιδιαίτερα στην Θράκη. (βλ και άρθρο μου Η Λαθρομετανάστευση μπάζει από παντού, Maximum Fm, GREEK ACTIVITY 24-3-2015,   ο ίδιος Η Ιθαγένεια και το Μεταναστευτικό, δυο αγκάθια στην πλάτη της Ελληνικής Κοινωνίας, Ελεύθερη Ώρα 31-8-2015, Maximum Fm 28-8-2015, GREEK ACTIVITY 28-8-2015 , ο ίδιος, η Παραπαίουσα Ευρώπη Ελεύθερη Ώρα 29-11-2015)

Έτσι λοιπόν κατάντησαν διαχρονικά τον Έλληνα όλες ανεξαιρέτως οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις!. Πάνω σε όλα αυτά οι Ευρωπαίοι εταίροι μας κουνούν το δάχτυλο, πως αν δεν ελέγξουμε επαρκώς τα σύνορά μας και δεν φτιάξουμε HOT SPOTS θα μας βγάλουν από την Σένγκεν. Μήπως αλήθεια εν τοις πράγμασι δεν έχουμε βγει, όταν ένα- ένα στα βόρεια κράτη (βλ Αυστρία) κλειδώνουν προσωρινά τα σύνορα τους; Κι αλήθεια με όλα αυτά τι μας προσφέρει η Ε.Ε. και το καταδυναστευτικό νόμισμα της, το ευρώ; Μήπως η λύτρωση είναι τελικά ένα GREXIT;!

Το αξιοπερίεργο είναι πως όλοι οι πολιτικάντηδες βλέπουν ανάπτυξη στο βάθος του ορίζοντα εδώ και 7 περίπου χρόνια, η οποία όμως ποτέ δεν έρχεται! Πως όμως να έλθει όταν δεκάδες εκατομμυρίων ευρώ, προϊόν σίγουρα όχι νόμιμης συναλλαγής από λογής- λογής «ημέτερους» ταξίδευαν σε τράπεζες του εξωτερικού, από τους πολιτικάντηδες και την κουστωδία τους. Οι λίστες Λαγκάρντ, Φαλτσιάνι, Ρηνανίας και πολλές άλλες, παραμένουν εν πολλοίς αναξιοποίητες, αφού κανείς από το πολιτικό σύστημα δεν τολμά να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο….

Ή μήπως ξεχνά κανείς πως το πολιτικό σύστημα και οι λακέδες του έπαιζε στο χρηματιστήριο τα δομημένα ομόλογα που αποτελούσαν ασφαλιστικές εισφορές του κοσμάκη;.

Μήπως οι άθλιοι πολιτικοί μας έκαναν τίποτε ουσιαστικό για την διεκδίκηση του κατοχικού δανείου από την Γερμανία; Με αναλογιστικές μελέτες το δάνειο αυτό, αν δεν ξεπερνά το δήθεν υπάρχον χρέος μας, τουλάχιστον το ισοφαρίζει….. Μερικές χλιαρές ψευτοδιαμαρτυρίες προς τους Γερμανούς κυβερνήτες και θάφτηκε και αυτή η αξίωση μας στα ντουλάπια της ιστορίας….

Ή μήπως διεκδίκησαν τίποτε οι διαχρονικοί κυβερνήτες από τις Γερμανικές αποζημιώσεις για όσα ο τότε κατακτητής προξένησε στην χώρα μας;! Μάλλον αυτό είναι αδύνατον, όταν το μεγαλύτερο μέρος των πολιτικάντηδων είναι δέσμιοι από τα μαύρα ταμεία της SIEMENS και άλλων πολυεθνικών εταιρειών.

Όλα αυτά φυσικά δεν φέρνουν ανάπτυξη!. Μαρασμό της Ελληνικής οικονομίας φέρνουν. Με περισσότερη ανεργία και τους νέους μας να φεύγουν στο εξωτερικό. Ήταν άραγε καλά τότε , που επί πρωθυπουργού Σημίτη με όχημα το χρηματιστήριο, καταλήστευσαν τον άφρονα και ευκολόπιστο αυτό λαό;!

Όλα τα παραπάνω και άλλα τόσα εδραιώνουν βάσιμα την πεποίθηση πως όλες οι μέχρι τώρα μειοδοτικές κυβερνήσεις ενεργούν καθ’ υπόδειξη ξένων στυγνών συμφερόντων αλλά ποτέ προς όφελος του ταλαίπωρου αυτού λαού. Φυσικά ούτε και η αξιωματική αντιπολίτευση με τον έντονα μνημονιακό και εξαρτημένο επίσης Κυριάκο , μπορεί να πείσει για κάτι καλύτερο! Ο τελευταίος σιωπά και αποφεύγει προς το παρόν να διεκδικήσει εξουσία! Γνωρίζει την λαίλαπα…….

Και επειδή όλα αυτά τα μίσθαρνα όργανα των ξένων στυγνών εντολέων θανατώνουν καθημερινά τον Ελληνικό λαό (αυτοκτονίες- ασθένειες- φτωχοποίηση) θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μέχρι τώρα παρατεταμένη,  συνεχόμενη, δόλια και παντελώς επιλήψιμη συμπεριφορά τους με σφετερισμό της ιδιότητας τους ως οργάνων του κράτους, αρκεί ότι επιχειρούν (ακόμη και σε απόπειρα!) να καταλύσουν ή να αλλοιώσουν ή να καταστήσουν ανενεργό διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στην λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις  αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος, στοιχειοθετεί την βαρυτάτη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας με προβλεπόμενη ποινή ακόμη και την ισόβια κάθειρξη! (αρθ 134 παρ 2 ΠΚ)

Ποια λαϊκή κυριαρχία έχει απομείνει όταν η Τρόικα κάνει ό,τι θέλει, θεσμοθετεί ό,τι θέλει, μας επιβάλλει αγγλικό δίκαιο, μας επιβάλλει εκποίηση δημόσιας περιουσίας αντί πινακίου φακής;!

Ποια λαϊκή κυριαρχία όταν ο Τσίπρας και ο Καμένος έχουν συναινέσει σε αέναη ροή λαθρομεταναστών στην χώρα μας προκειμένου να πάρουν μερικά ψωροεκατομμύρια από την ΕΕ; Αλήθεια πως οι βουλευτές αντιπροσωπεύουν το έθνος (αρθ 51 παρ 2 Σ) όταν συναινούν στην κατάργηση της θρησκείας μας, των εθνικών μας συμβόλων, όταν περιγράφουν την ιστορία μας (συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης η σφαγή των Ελλήνων, λέει η Ρεπούση- όταν παραβλέπουν γενοκτονίες Ποντίων κλπ; Έτσι δεν λέει ο προκλητικός και χοντρόπετσος Φίλης;!)

Ποια ανάπτυξη ευαγγελίζονται οι εμετικοί πολιτικάντηδες όταν εγκατέστησαν πραξικοπηματικά από το καλοκαίρι τα CAPITAL CONTROLS, τροχοπέδη στις συναλλαγές, στην κοινωνική πολιτιστική και οικονομική εξέλιξη της χώρας, μέτρα που είναι εξόφθαλμα αντιενωσιακά , αφού πάει περίπατο η ελεύθερη διακίνηση κεφαλαίων και συνακόλουθα υπηρεσιών και εμπορευμάτων;! Αντί να προκαλέσουν διαδικασίες για να φέρουν πίσω τα κλεμμένα, στραγγαλίζουν βασανιστικά ακόμη περισσότερο τον εξουθενωμένο και δυστυχώς κατά μέγα μέρος υποτελή αυτό λαό, με τον φραγμό των 420 ευρώ ανά εβδομάδα!

Ποια ελευθερία εξασφαλίζουν στα προσωπικά δεδομένα του πολίτη, όταν σιγά- σιγά του ετοιμάζουν την «κάρτα του πολίτη» και μετά από λίγο με μαθηματική νομοτέλεια και το «εωσφορικό χάραγμα», υπακούοντας στα παγκόσμια σκοτεινά κέντρα;!

Αλήθεια δεν αντιλαμβάνεται ο καθένας μας πως όλοι αυτοί οι επίορκοι πολιτικοί υπακούουν σε ξένα συμφέροντα, πειθήνια όργανα στα σκοτεινά και πολλές φορές εκφυλιστικά κελεύσματα της Ε.Ε.;! (βλ σύμφωνο συμβίωσης ομοφύλων ζευγαριών  και πάει λέγοντας) Ακόμη πώς άραγε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προασπίζει το Σύνταγμα όταν ορκίζει τους άθεους της συγκυβέρνησης με ανύπαρκτο όρκο;!

Το πάζλ των επί μέρους εγκληματικών ενεργειών τους σε βάρος του Ελληνικού Λαού, με συνεχόμενη και αυξανόμενη ένταση δόλου, συνθέτει αναμφίβολα το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας. Μιας εσχάτης προδοσίας που έχει εξαθλιώσει τον Ελληνικό Λαό, σκοτώνοντας τον καθημερινά με πολλούς και διάφορους τρόπους (πείνα- ασθένειες- εγκληματικότητα- ανεργία- κλπ)

Να ξέρουν όμως οι πολιτικάντηδες πως δεν θα έχουν πάντοτε το σωσίβιο του νόμου περί ευθύνης υπουργών, όπως εκφράζεται στο άρθρο 86 Συντάγματος ,δηλαδή  πως με τις προκηρυσσόμενες κάθε φορά εκλογές θα ξεπλένουν στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ, αυτήν της παραγραφής, τα τεράστια εγκλήματα τους!

Παράλληλα οι επίορκοι πολιτικάντηδες δεν πρέπει να ξεχνούν πως έχουν τελέσει κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση όλοι τους ανεξαιρέτως και το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων του άρθρου 162 ΠΚ. Αλήθεια όλοι τους μα όλοι τους δεν έσπειραν ψευδείς ειδήσεις, δεν διέδωσαν συκοφαντικά γεγονότα για αντιπάλους τους, μεταβάλλοντας το εκλογικό  φρόνιμα των εκλογέων για να καταλάβουν την εξουσία;! Βέβαια εδώ η προβλεπόμενη ποινή γι’ αυτούς είναι μικρή, μόνον πλημμεληματική φυλάκιση.

Να μην ξεχνούν τέλος οι θλιβεροί επίορκοι πολιτικάντηδες, όλοι ανεξαιρέτως με επικεφαλής τους πρωθυπουργούς και υπουργούς τους, πως εξαθλιώνοντας τον Ελληνικό λαό, αποδομούν την κοινωνική και εθνική συνοχή ακόμη και με κίνδυνο απόσπασης ελληνικού εδάφους από ξένους εισβολείς. Και τότε θα είναι άμεσοι συνεργοί σε προδοσία της χώρας. Άρθρο 138 ΠΚ, αν αυτό ο, μη γένοιτο συνέβαινε! Σε μια τέτοια περίπτωση όμως η προβλεπόμενη ποινή είναι ο θάνατος!

Η χώρα μας δυστυχώς μπαίνει σε ανώμαλες περιόδους εξ αιτίας της δουλικής και δόλιας συμπεριφοράς των Ελλήνων πολιτικάντηδων… Ο έλεγχος χάνεται, τα αίματα βράζουν. Δεν πρέπει να είναι σίγουροι «οι σύγχρονοι εφιάλτες» πως θα ξεφύγουν χωρίς συνέπειες αυτήν την φορά….

Εφιάλτης γι’ αυτούς λοιπόν η εσχάτη προδοσία, η εξαπάτηση εκλογέων αλλά και η προδοσία της χώρας… Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα μπορούν πια να ξεφύγουν, είτε αυτοεξοριζόμενοι, είτε οδηγούμενοι στις φυλακές. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα είναι βαρύς. Γι’ αυτό όλοι οι Έλληνες ενωμένοι χωρίς κόμματα απέναντι σ’ αυτούς τους επίορκους που μας εμπαίζουν τόσα χρόνια, να αξιώσουμε σε μια λαϊκή εθνοσυνέλευση την κατακρήμνιση τους και την αλλαγή πολιτεύματος. Οι άριστοι του Πλάτωνος μας δείχνουν τον δρόμο!

Δανείζομαι την εύστοχη θέση λαμπρού συναγωνιστή (βλ Απόστολος Λαγός, Ο Έρως της επαναστάσεως, Ελληνικό Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα 5-2-2016) πως η υποβόσκουσα επανάσταση, η ιερόδουλος της ιστορίας, ψάχνει εναγωνίως τον επιβήτορα της που θα ρίξει στο κατώφλι της τα χρυσά τάλαντα της τόλμης και της ευφυΐας,  για την εκρηκτική συνένωση, που θα αποδώσει πραγματικούς καρπούς στον διψασμένο για λύτρωση  λαό και το έθνος!


Σημείωση Σ.Ο.:



     Την παραπάνω καταγγελία του εγκρίτου Νομικού κ. Ηλία Ηλιακόπουλου προσυπογράφει και η άλλοτε στενή συνεργάτις του Αλέξη Τσίπρα και πρώην πρόεδρος της Βουλής κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου!

     Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" προτείνει την άμεση συγκρότηση επιτροπής δράσεως Νομικών οπροκειμένου, πέραν των αναμενομένων λαϊκών εξεγερσιακών κινήσεων, να οδηγηθούν οι προδότες στο ικρίωμα! 

      Αξιότιμε κ. Ηλία Ηλιακόπουλε ...a vous le tour! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.