Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

     ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΡΙΑΝΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ

     Το διεφθαρμένο κράτος στραγγαλίζει τους Έλληνες!

     Ήδη οι Τράπεζες μεταφέρουν εκβιαστικά τις καταθέσεις των πολιτών στους κρατικούς λογαριασμούς με πρόσχημα εξοφλήσεις "δημοσίων οφειλών" οι οποίες δεν έχουν καμία ανταποδοτικότητα στο πολίτη!


     Εκατομμύρια Έλληνες πεινάνε, εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριών παραμένουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, ηλεκτρικό ρεύμα και με άδεια ψυγεία, γονείς βλέπουν εξαντλημένα τα παιδιά τους και άρχισαν ήδη να μετακινούνται ολόκληρες οικογένειες σε εγκαταλελειμμένα μοναστήρια της επαρχίας για να επιβιώσουν κάτω από συνθήκες κατατρεγμένων τρωγλοδυτών.


     Η Ελλάδα βρίσκεται σε πλήρη κατάρρευση, χωρίς κυβέρνηση και, κυρίως, χωρίς να φαίνεται κανένας έτοιμος να αναλάβει και να ανασυγκροτήσει τα ερείπια της!


     Τη διεφθαρμένη εξουσία στηρίζει και προστατεύει με τα όπλα της μια εξίσου διεφθαρμένη αστυνομία που είναι έτοιμη να ρίξει δακρυγόνα και χειροβομβίδες σε όποιον τολμήσει να εξεγερθεί ενάντια στο στραγγαλισμό που επιχειρεί εναντίον του το άθλιο κράτος!


     Η χώρα, ήδη, είναι σ τ ά χ τ η!

     Το "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ" ήδη έχει τοποθετηθεί διατυπώνοντας ένα Αίτημα Λαϊκής Εντολής προκειμένου να τιμωρηθούν οι υπαίτιοι της εθνικής καταστροφής και να υπάρξει διέξοδος διακυβερνήσεως της χώρας από παραδειγματισμένους, πια, Κυβερνήτες!


     Εν τω μεταξύ, είναι απαραίτητο οι πολίτες να γνωρίζουν ότι με επαναλαμβανόμενες "διαδηλώσεις" στις οποίες είναι καταδικασμένοι να υφίστανται την ωμή και ατιμώρητη βία της αστυνομίας δεν πρόκειται να υπάρξει καμία λύση στο ζωτικό, πλέον, πρόβλημα επιβίωσης του λαού, αλλά, αντίθετα, το πρόβλημα θα παρατείνεται με μόνη κερδισμένη τη διεφθαρμένη εξουσία η οποία θα ξεπαστρεύει ανενόχλητη τους Έλληνες φρουρούμενη από τους μπάτσους-πραιτωριανούς της στους οποίους πετάει ένα ξεροκόμματο για να την υπηρετούν σα πεινασμένα μαντρόσκυλα.


     Εν όψει και των αυριανών κινητοποιήσεων καλούμε όλους τους Έλληνες σε συνειδητή αντιπαράθεση με τα μαντρόσκυλα του διεφθαρμένου κράτους και τη  δ υ ν α μ ι κ ή  ανταπάντηση σε κάθε πρόκληση προσβολής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων όσων αρνούνται να στραγγαλιστούν από ένα άθλιο κράτος!


     Καλούμε ευθέως τους πολίτες που αύριο θα διαδηλώσουμε στους δρόμους να απαντήσουμε με αξιοπρέπεια στα ένστολα μαντρόσκυλα του διεφθαρμένου κράτους που ήδη έχουν ετοιμάσει να μας ρίξουν χειροβομβίδες και οπλοβομβίδες χημικών και δακρυγόνων με μέσα που θα τους "κόψουν" τα χέρια, δίνοντας τους να καταλάβουν ότι δεν είμαστε πρόβατα επί σφαγήν και γνωρίζουμε ότι ο εχθρός δεν είναι το δήθεν "απρόσωπο" κράτος αλλά ο δολοφόνος που στρέφει το όπλο του εναντίον μας!



      Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κανένας Τσίπρας δε μπορεί να μας στραγγαλίσει χωρίς το μακρύ χέρι της "εκτελεστικής" εξουσίας που λέγεται αστυνομία και η οποία εάν αντί να καταδιώκει το έγκλημα που εκφράζει, σήμερα, το ίδιο το κράτος το προστατεύει, τότε είναι ο  ά μ ε σ ο ς  εχθρός μας, με έμμεσο το κάθε Τσίπρα.


     Και όλα τα δόγματα πολέμου απαιτούν, καταρχάς, την εξουδετέρωση του  ά μ ε σ ο υ  αντίπαλου πριν από την εξουδετέρωση του οποιουδήποτε άλλου έμμεσου!


O Εβραίος Samuel Bashan

     Και να θυμόμαστε πάντοτε, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ! Και για τον αυριανό ξεσηκωμό έχει και πάλι κληθεί ο Εβραίος ειδικός στις καταστολές διαδηλώσεων Samuel Bashan ο οποίος ήταν στην Αθήνα και επί εποχής Αντώνη Σαμαρά, προκειμένου να κατευθύνει την ΕΛ.ΑΣ. εναντίον των Ελλήνων!



     Ο ξεσηκωμός ενάντια στο σημερινό ελλαδικό κράτος-δυνάστη θα μπορεί να είναι αποτελεσματικός μόνον εάν αντιμετωπίσουμε  π ρ ώ τ α  τα μαντρόσκυλα του που φυλάνε λυσσασμένα τον άνομο αφέντη. Ας το θυμόμαστε αυτό και αύριο και πάντα! Και σε αυτή την αντιπαράθεση δε μας χωρίζει καμία από τις παγίδες (κόμματα, θρησκείες, χρώματα) που πονηρά "σκόρπισε" ανάμεσά μας το σημερινό ελλαδικό εγκληματικό κράτος και όποιος επικαλείται "παραταξιακές αντιπαλότητες" είναι κρατικός χαφιές!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.