Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Οι αναμενόμενες παρενέργειες στη χώρα μας.


Από τον Ηλία Ν. Ηλιακόπουλο Δρ. Νομικής, Δικηγόρο


     Είχε χαρεί όλη η ιλαρή κομπανία της συγκυβέρνησης πριν λίγο καιρό με την συμφωνία τάχα που επιτεύχθηκε για το Μεταναστευτικό μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Τουρκίας έναντι αδρών χρηματικών ανταλλαγμάτων προς την γείτονα χώρα. Όμως ο Σουλτάνος Ερντογάν απαίτησε κι άλλα από τους παραπαίοντες Ευρωπαίους. Να παίρνουν ελεύθερη άδεια  εισόδου όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι για τις ευρωπαϊκές χώρες και τότε μόνο η Τουρκία είναι διατεθειμένη να υποδέχεται ξανά τους μετανάστες που εγκλωβίστηκαν σε ευρωπαϊκά εδάφη .και ιδιαίτερα στην Ελλάδα Όμως η Ε.Ε  βλέποντας τα δύσκολα και τον κατακλυσμό της από τούρκους υπηκόους ανέστειλε για το μέλλον την ελεύθερη διακίνηση τούρκων πολιτών στην γηραιά Αλβιόνα.

     Στις πρόσφατες διαπραγματεύσεις όμως ο Ερντογάν δήλωσε ευθέως, ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες δεν θα φέρει την συμφωνία προς ψήφιση στη Τουρκική Βουλή και έτσι κανένας πρόσφυγας δεν θα επιστρέφει στην Τουρκία. Ενώ είχε συμφωνηθεί να μην υπάρξουν σύνορα που θα κρατούν μακριά τους λαθρο-μετανάστες και επήλυδες από ευρωπαϊκά εδάφη αλλά τούρκοι συνοριακοί υπάλληλοι μέσα στην Τουρκία, μετά την πρόσφατη εξέλιξη στο αδιέξοδο του μεταναστευτικού τα σύνορα που δημιούργησαν οι ουτιδανοί ευρωπαίοι πολιτικοί καταργούν πλέον ευθέως την ελεύθερη διακίνηση προσώπων εντός της Ευρώπης και συνάμα το κεκτημένο της συνθήκης Σένγκεν. Από την εξέλιξη αυτή η χώρα μας γίνεται αποθήκη ψυχών, αφού όχι μόνο δεν θα φεύγουν αυτοί που στοιβάζονται σαν τα ποντίκια στα κέντρα φιλοξενίας ,αλλά θα συνεχίσουν να έρχονται κι άλλοι με αμείωτους ρυθμούς, προευτρεπίζοντας το έδαφος για τις επερχόμενες ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ).Μήπως μένει καμία αμφιβολία για τον άμεσο κίνδυνο μιας εξυφαινόμενης ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας μετά από την συσσώρευση τόσων ετερόκλητων αλλογενών επήλυδων; Τα φαινόμενα ξυλοδαρμών και μαχαιρωμάτων μεταξύ ανέστιων, λαθρομεταναστών επήλυδων στους διάφορους καταυλισμούς που είναι διάσπαρτοι σε όλη την Βόρεια Ελλάδα ,π.χ  Κιλκίς, Ειδομένη αλλά και στον Πειραιά αυξάνονται καθημερινά και αποτελούν συνήθη πια γεγονότα της καθημερινότητας των αστυνομικών δελτίων ανά την επικράτεια .Επειδή όμως οι καταυλισμοί των φερέοικων, οθνείων λαθρο-μεταναστών θα αποτελέσουν το πρωτόλειο για την δημιουργία πολύ σύντομα πόλεων-Γκέτο αλλοθρήσκων αλλοδαπών , δίπλα ακριβώς από τον φθίνοντα και γερασμένο ημεδαπό πληθυσμό των δικών μας πόλεων με αναπόφευκτη συνέπεια την επέκταση εγκληματικών επεισοδίων μεταξύ των λαθρο και δικών μας πολιτών, όμοια σαν αυτά στη πόλη του Καλαί της Γαλλίας-ας θυμηθούμε όλοι την κραυγή αγωνίας  της γαλλίδας σε Βίντεο, που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, για τον αληθινό εφιάλτη πού ζουν στην πόλη αυτή- ,θα δούμε λοιπόν πόσο πραγματικά θα ενδιαφερθεί να μας στηρίξει η άφιλη Ευρώπη., η οποία ενδιαφέρεται να έχει την δική της ησυχία ,να περιχαρακώσει τις δικές της ζώνες και να μας καταστήσει ένα απέραντο μαγαζί εθνοκτόνων ΕΟΖ.

     Άλλωστε ο υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής προανήγγειλε πως τέλη Ιουνίου θα αρχίσει η κατασκευή καινούργιων καταυλισμών  με σπιτάκια αντί σκηνές στο πρότυπο του Ελαιώνα. Ανακοίνωσε ακόμη  πως ο καταμερισμός  λαθρομεταναστών θα γίνει σε όλη την Ελλάδα βάσει γεωγραφικών και πληθυσμιακών δεδομένων. Υποστήριξε βέβαια ,ότι προαπαιτούμενο  για την αίσια έκβαση του προσφυγικού αποτελεί η επιτυχία της συμφωνίας μεταξύ της Ε.Ε και της Τουρκίας, διαψεύσθηκε όμως από τις πρόσφατες εξελίξεις. Φυσικά ούτε λόγος για την μείωση των ροών, όπως στην αρχή κόμπαζαν όλοι οι άθλιοι πολιτικάντηδες των Συριζανέλ  .Ιδού λοιπόν και με την επίσημη βούλα του κράτους  η προδοτική αλλοίωση πληθυσμιακών δεδομένων της καθημαγμένης αυτής χώρας. Ας έλθει τώρα να αμφισβητήσει κανείς ότι δεν προετοιμάζουν οι χαμερπείς πολιτικάντηδες τις συνθήκες για τις εθνοκτόνες ΕΟΖ! 

     Οι ευρωπαίοι λοιπόν κοιτούν την βόλεψη τους και καθόλου δεν νοιάζονται για το πρόβλημα που έχουν δημιουργήσει στη χώρα μας. Κανείς από αυτούς πραγματικά δεν νοιάζεται να δει τα στατιστικά στοιχεία των δήθεν προσφύγων. Ένα 65% θα μπορούσε να προέρχεται από τις εμπόλεμες ζώνες Συρίας –Ιράκ, όπου πολλοί βέβαια δηλώνουν Σύριοι χωρίς όμως να είναι, γεγονός που συχνά αποκαλύπτεται αργότερα. Όμως ένα 35% και μόνο Σύριοι δεν είναι ,επομένως δεν μπορεί να είναι πρόσφυγες, όπως προσπαθούν να καταδείξουν λογής - λογής αλληλέγγυοι με απροσδιόριστης προέλευσης ΜΚΟ αλλά και άλλοι ευαίσθητοι περί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων .Γιατί οι Αφγανοί έφτασαν πρόσφατα τις 215 χιλιάδες ,αλλά δεν έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα στη χώρα τους, οι Πακιστανοί ήταν 27261 σε σχέση με  3621 το 2014,οι Ιρανοί ανήλθαν για πρώτη φορά στις 23 χιλιάδες, ενώ ακόμη και οι Μαροκινοί  έφτασαν τους 7818 έναντι 264 τον προηγούμενο χρόνο. Επομένως κάτι άλλο συμβαίνει  σε συνδυασμό και με το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους λαθρο είναι νέοι και μάλιστα άντρες.(Βλ. λεπτομερή ανάλυση σε Αναστάσιο Λαυρέντζο,  Προσφυγικό, Μύθοι και αλήθειες 20-5-2016, στο Διαδικτυακό Maximum fm.) Δεν θέλουν όμως τα πολιτικά κνώδαλα της θλιβερής κυν-οβουλευτικής δημοκρατίας ,ούτε να το ερευνήσουν ούτε  να βάλουν φραγμό σε αυτή την πρωτοφανή συνεχιζόμενη ασυδοσία .Συμπράττουν αδιάφορα και σιωπηλά  με τους άφιλους εταίρους μας. Έτσι διαμορφώνονται οι  άθλιες συνθήκες εισόδου ανεξέλεγκτου αριθμού λαθρο-μεταναστών.

     Είναι μια τρανή απόδειξη για το πόσο θα νοιαστούν και για τα άλλα που υπογράψαμε πρόσφατα, όταν υπόσχονταν ανάπτυξη, όταν μας παραπλανούν, πως θα σταθούν τάχα δίπλα μας υπό την προϋπόθεση να τους υπηρετούμε δουλικά, να τους παραχωρούμε την δημόσια περιουσία μας, να τους δίνουμε τον ορυκτό πλούτο μας λιγότερο και από πινάκιο φακής ,να δανειζόμαστε επαχθώς και τα δάνεια να γυρίζουν πίσω σε αυτούς για την εξυπηρέτηση του ερεβώδους χρέους που ποτέ δεν έλεγξαν οι επίορκοι πολιτικάντηδες μας.


     Όμως το πιο θλιβερό είναι η αναπόφευκτη σύγκριση μεταξύ του δικού μας δουλικού και υποτελούς Αλέξη και του Κυρίαρχου Τούρκου ηγέτη Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που χορεύει στο ταψί την κουρασμένη πια Άγκελα ,τον πονηρό και δολοπλόκο Γιούνκερ, τον σοβαροφανή Ολάντ και άλλους πολλούς χαμερπείς ηγετίσκους.. Ενώ όλοι μας έχουμε ακόμη νωπή την μνήμη μας στις πολλές επικύψεις και γονυκλισίες του υπουργού Τσακαλώτου στους ευρωτοκογλύφους  πάτρωνες, περιφερόμενος άσκοπα και δουλικά με τον συριζαϊκό  σάκο στην πλάτη στα διάφορα γιουρογκρούπ προς χλεύη των ειρώνων, τύπου Νταϊσεμπλουμ και Σόϋμπλε όσο και άλλων διαφυλικών ευρωπαίων εταίρων. Τελικό συμπέρασμα "Αρχή Άνδρα δείκνυσι " Υπάρχει αντίλογος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.