Κυριακή 5 Ιουνίου 2016


(ΛΙΑΝ...) EΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ




     ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ.

     ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

     ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΘΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΜΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

     ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΙΜΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ  Α. ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

     ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΟ 2014 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ. ΕΓΩ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑ ΤΟΤΕ ΣΕ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ.

     ΑΓΑΠΗΤΕ … ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.

     Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ … ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ. ΙΣΩΣ ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΦΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ Η΄ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΕΤΑΞΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ Ο ΥΠΟΠΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ. ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.    

     ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ  Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΞΙΣΟΥ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ.

     ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ


Ιούν 4 τις 3:26 μ.μ

     Στην ηλεκτρονική θυρίδα του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" παραμένουν και αξιολογούνται αρκετά επώνυμα και ανώνυμα μηνύματα για το "βίο και την πολιτεία" του μορφώματος της Χρυσής Αυγής και της "Πινακοθήκης των Ηλιθίων" που την απαρτίζουν. 

     Με απόλυτο σεβασμό στην εμπιστευτικότητα των στοιχείων των Αποστολέων τους, φροντίζουμε να διασταυρώνουμε το περιεχόμενό τους  προβαίνοντας σε κάθε επιβεβλημένο χειρισμό πάντοτε σε συνεννόηση με τον εκάστοτε Αποστολές προς αποφυγήν εκθέσεώς του. 

     Είναι αξιοπρόσεκτο ότι τα περισσότερα από τα πολύ ιδιαίτερα, αυτά μηνύματα προέρχονται από αστυνομικούς οι οποίοι κατά διάφορες συγκυρίες βρέθηκαν "πολύ κοντά" σε στελέχη της Χρυσής Αυγής, κυρίως, ως σωματοφύλακες ή και φρουροί γραφείων αποκτώντας προσωπική αντίληψη για συγκεκριμένα γεγονότα.

     Από πλευράς μας η διαχείριση του περιεχομένου των πληροφοριακών, αυτών, μηνυμάτων γίνεται με ιδιαίτερη αξιολογική προσοχή και χωρίς καμία βιασύνη για ευνόητους λόγους, όμως ένα από τα τελευταία τέτοια μηνύματα το οποίο μας στάλθηκε μόλις προχθές, κατόπιν εγκρίσεως του Αποστολέως του το παρουσιάζουμε παραπάνω.

    Ήδη, το δημοσιευόμενο μήνυμα αποτελεί για το Επιτελείο του "Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος" κομβικό σημείο εξονυχιστικής έρευνας και η δημοσίευσή του δεν αποσκοπεί στο να αυξήσει την ήδη υψηλότατη επισκεψιμότητα του ιστολογίου μας αλλά την προσέλκυση ενδιαφέροντος και άλλων που ενδεχομένως μπορούν να συνεισφέρουν στην επιπλέον πληροφόρηση επί του συγκεκριμένου θέματος.

     Και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου να επικοινωνήσει μαζί μας, ανωνύμως ή επωνύμως: hellenicnationalsocialistfound@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.