Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ, 
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, 
ΤΙ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΜΑΖΕΨΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ;



     Η εθνική ...μοιρολογίστρα, ο [κατ΄ ευφημισμόν "ο"...] Στάθης Μπούκουρας, αντί να τηρήσει αιδήμονα σιγή και να μη  μας ξαναθυμίσει το δακρύβρεκτο παρελθόν του, ηλιθιότητος ένεκεν, υπέκυψε στον πειρασμό να αρθρώσει δημόσιο λόγο.


     Μόλις που κοντεύαμε να ξεχάσουμε την θλιβερή ύπαρξή που σπάραζε ενώπιον των καμερών του κοινοβουλίου, εκλιπαρώντας την συμπάθεια των εσχατοπροδοτών ομοίων του, ο άλλοτε εκλεκτός του Νίκου Μιχαλολιάκου και προβεβλημένο στέλεχος του παρακρατικού μορφώματος της "Χρυσής Αυγής", απεφάσισε "να κινήσει τον δείκτη"  στον όμοιό του πανύβλακα Κώστα Μπαρμπαρούση, άρτι "λακτισθέντα" εκ του κομματικού μαντριού το οποίο, πια, κλυδωνίζεται άνευ τιμονιέρη.


     Και αυτό το ..."τέρας" του δημοσίου ...πολιτικού λόγου, ο Μπούκουρας ντε..., βρήκε ευκαιρία να ...νουθετήσει τον άλλοτε κομματικό συνεταίρο του Μπαρμπαρούση παραδεχόμενος δημόσια, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι όλοι στη "Χρυσή Αυγή" είναι χρήσιμοι ηλίθιοι.


     Παρά το απελπιστικό IQ της εθνικής μοιρολογίστρας δεν μπορεί , εν προκειμένω να διαφωνήσει κανείς μαζύ της. Αλλά συμφωνώντας, δεν μπορεί και να μη σκεφθεί κανείς την αθλιότητα των επιλογών του ιδίου του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής"  ο οποίος αναδεικνύεται στον άχρηστο ηλίθιο περιμαζεύοντας όλα αυτά τα "σκουπίδια" γύρω του και μετατρέποντας τον εθνικισμό σε "χωματερή" πανυβλάκων.


     Διότι, οποίον κατάντημα, ενώ βάλλονται ομοθυμαδόν με πυρ ομαδόν από τους πάντες, οι τρισάθλιοι ακροδεξιοί χρυσαύγουλοι εξακολουθούν, αναίσχυντα, να αλληλοσπαράσσονται δημοσίως. Αντί σπαραξικάρδια Μάρθα Βούρτση που ακούει και στο όνομα "Στάθης Μπούκουρας" να συμπαρασταθεί στον άλλοτε ομόσταυλό του κώστα Μπαρμπαρούση ο οποίος "κρύβεται από χωρίυ εις χωρίον" υποκύπτει σε πειρασμούς κομμωτρίας σε πρωινάδικο για να εκτοξεύσει πικαρίσματα δεκατετράχρονων κορασίδων που διεκδικούν συνοικιακό κάγκουρα.


     Μιχαλολιάκο, η κατάσταση ολοένα και σε αναδεικνύει όχι απλώς άχρηστο ηλίθιο αλλά και απογυμνωμένο κάθε δικαιολογίας.

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.