Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΕΠΙ ΕΣΧΑΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΙ...


     Ο γράφων, πολύ προ της ...ιδρύσεώς της, γνωρίζοντας το "ποιόν" του ιδρυτή της Νίκου Μιχαλολιάκου, θεωρούσε την "Χρυσή Αυγή" ως εκτροφείο ηλιθίων το οποίο προδιέγραφε ρόλο νεροκουβαλητή στον μύλο των ανθελλήνων, κάτι το οποίο επί δεκαετίες επαληθεύεται με αποκορύφωμα τις στιγμές αυτές κατά τις οποίες το παρακρατικό αυτό μόρφωμα συνεισφέρει την μεγαλύτερη υπηρεσία του προς το διεφθαρμένο κράτος δίνοντας λαβή για δίωξη "εσχάτης προδοσίας", κατόπιν των, από μικροφώνου Βουλής, ανοήτων δηλώσεων του στελέχους του Κώστα Μπαρμπαρούση.

     Ουδείς γνώστης της  η λ ι θ ι ό τ η τ ο ς  ως ουσιαστικού προσόντος εισδοχής στο παρακρατικό μόρφωμα της "Χρυσής Αυγής"  ..."πέφτει από τα σύννεφα", παρακολουθώντας τον ανελλήνιστο και αστοιχείωτο Κώστα Μπαρμπαρούση, εντός κοινοβουλίου, να καλεί έναν εξοντωμένο και ανύπαρκτο "στρατό", τον εν πλήρη εξαθλιώσει και αποσυνθέσει, έναν "στρατό" στον ρόλο "φιλιππινέζας" των hot-spots, να ...συλλάβει εκείνους τους οποίους υπηρετεί εμμίσθως από το 1974 έως και σήμερα.

     Έτσι, η επικινδυνότητα της "Χρυσής Αυγής", του θλιβερού "αρχηγού" της Νίκου Μιχαλολιάκου και του θιάσου του είναι δεδομένη για την Ελλάδα και τον Πατριωτικό "χώρο" αυτής της ταλαίπωρης χώρας διότι αυτό το παρακρατικό μόρφωμα ήδη διεκύβευσε ό,τι εθνικό και πατριωτικό καταντώντας περίγελως με την δολοφονία ενός αναξίου περιθωριακού στοιχείου και με μία ατελείωτη σειρά πράξεων και παραλείψεων που καταλήγουν, σήμερα, στην τεκμηρίωση της "εσχάτης προδοσίας" ως "υπερόπλο" στα χέρια των ιδίων των εθνοπροδοτών.

     Τελευταία συνεισφορά στους εθνοπροδότες η ηλιθιότητα της "Χρυσής Αυγής",  δια στόματος Κώστα Μπαρμπαρούση, είναι η μεθεστίαση της εθνικής προσοχής από την υπόθεση της εθνικής προδοσίας του κυβερνητικού παρακράτους στην έσχατη ηλιθιότητα ενός παρακρατικού μορφώματος, με ό,τι αυτό σημαίνει για το μείζον εθνικό θέμα ως "άκον" ευκαιριακό και απρόσμενο [;] ..."ξελάσπωμα" των κυβερνητικών εγκληματιών.

     Πλέον, η συνέργεια της "Χρυσής Αυγής" στην εθνική προδοσία έχει αγγίξει το αποκορύφωμά της και ως εδώ και μη παραπέρα... Κάθε επιπλέον δευτερόλεπτο παραμονής του εθνοπροδοτικού σχήματος της "Χρυσής Αυγής" στο πολιτικό προσκήνιο οδηγεί τον Πατριωτικό 'χώρο" στην πλήρη συντριβή, προάγοντας τους ανθέλληνες εθνοπροδότες στην προοπτική εσαεί κυριαρχίας.

     Προσωπικώς, καλώ τους όσους απομένοντες νουνεχείς [;] αυτού του παρακρατικού μορφώματος να κινηθούν αμέσως προς την  δ ι ά λ υ σ ή  του, διότι η επερχόμενη κοινωνική "φάση", ή μάλλον αφασία, ουδόλως θα επιτρέψει έστω και την επιβίωση όσων "εφαπτομένων" με την "Χρυσή Αυγή", πέραν των επαπειλουμένων οικτρών συνεπειών στην εθνική ζωή [;] της χώρας. Και όσοι νουνεχείς, εντός ή εκτός του παρακρατικού μορφώματος της "Χρυσής Αυγής" καλούμεθα να το καταδικάσουμε όχι τόσο επί εσχάτη προδοσία, αλλά επί ε σ χ ά τ η  η λ ι θ ι ό τ η τ ι.

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764797

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.