Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018


ΙΔΕ À POLICE !

     Με επαναστατική δομή πενταμελών νηπιαγωγείου και δυναμκή "ισχύ" ...ασύλου ανιάτων, τα ακροδεξιά, εθνικιστικά κ.τ.τ. ...γκροπούσκολα, ων ουκ έστι αριθμός, βαλτώνουν στο ακτιβιστικό αδιέξοδό τους εις δόξαν ...αντιπάλων.

     Ειδικός "λόγος" για ένα από αυτά το οποίο ξεκίνησε ως πολιτισμικώς ...πολύφερνο για να καταλήξει στάχτες και χρεωμένο με την καταστροφή ενός σημαντικού πολιτισμικού αρχιτεκτονικού μνημείου της συμπρωτεύουσας.

     Δεν πάει πολύς καιρός που κάποια οχλαγωγική κινητοποίηση διεμόρφωσε ψυχολογία ανεγκέφαλου εσμού μέσα στον οποίον κάποιοι ultra πανύβλακες εκσφενδόνισαν μία εμπρηστική βόμβα ενός σπουδαίου αρχιτεκτονικού δημιουργήματος το οποίο είχαν καταλάβει Αντιεξουσιαστές και το οποίο, όπως ήταν φυσικό, κατεστράφη ολοσχερώς.

     Όχι, αυτοί οι σχιζοφρενείς ακροδεξιοί δεν σκέφθηκαν καθόλου ότι και οι Αντιεξουσιαστές όπως και οι ίδιοι είναι παιδιά ενός και του αυτού ...κατώτερου θεού ο οποίος έχει την μορφή ενός διεφθαρμένου κράτους το οποίο θα έπρεπε να είναι ο κοινός εχθρός-στόχος και προτίμησαν να πυρπολήσουν το αρχιτεκτονικό μνημείο...

     Αμέσως μετά τον αποτρόπαιο βανδαλισμό του αρχιτεκτονικού μνημείου και σαν να μην έφτανε η εγκληματική βλακεία της καταστροφής του, εμφανίστηκαν στην ακροδεξιά "πιάτσα" πανηλίθιοι "κομπαστές" οι οποίοι ανέλαβαν για λογαριασμό ακροδεξιού γκροπούσκουλου την ...ευθύνη του βανδαλισμού, επιδιώκοντας εύσημα ...Γελιμέρου αναμένοντας, ίσως και "παράσημο" το οποίο, όμως, τελικώς τους ήρθε και με τρόπο ολέθριο...

     Όπως ήταν φυσικό, οι Αντιεξουσιαστές θεώρησαν εύλογο να απαντήσουν με ολική καταστροφή του χώρου του ακροδεξιού γκροπούσκουλου και με αποτέλεσμα, το τελευταίο, να εκδώσει μία ...τεθλιμμένη ανακοίνωση στην οποία ομολογεί το πιο θλιβερό "τετέλεσται" της πορείας του.

     Ευφυέστατοι και πάλι οι Αντιεξουσιαστές οι οποίοι ταμπουρώθηκαν σε ένα αρχιτεκτονικό μνημείο του οποίου η πολιτισμική αξία αποτελούσε εγγύηση για το απρόσβλητό του από κάθε, στοιχειωδώς νουνεχή, διαθέτοντα ελάχιστη πολιτική σκέψη... Δυστυχώς, όμως οι κλασικοί ακροδεξιοί πανύβλακες ούτε αυτή τη στοιχειώδη πολιτική σκέψη δεν διαθέτουν με αποτέλεσμα την διάπραξη ενός πολιτισμικού εγκλήματος καθοσιώσεως αλλά και την δικαίωση των σκληρών αντιποίνων. Κερατάδες και δαρμένοι...

     Ωστόσο, όσοι παροικούντες περί την τραγελαφική νεογραικύλικη πραγματικότητα, πίσω από αυτές τις αλανικές ή, μάλλον, αλανιάρικες συμπεριφορές δεν βλέπουμε μεμονωμένα άτομα ή γκρούπες αλλά το ίδιο το κράτος και, ας μας επιτραπεί να αναφωνήσουμε... 

ΙΔΕ À POLICE !


Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ. 6977764737





ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


ΑΗ1488, 5/6/2018, 15:24 μ.μ.

Δηλαδή αν οι άπλυτοι κλείνονταν στην Ακρόπολη τι να κάναμε;


Aπάντηση Σ.Ο.::

Μας τρομάζετε εντιμότατε, μας τρομάζετε... Να φωνάξετε αμέσως τον Μοροζίνι, ξέρει εκείνος....
________________________________________________

ΜΑΚΕΔΝΩΝ 5/6/2018, 16:07 μ.μ.

Εσύ Καλέτζη παίξε με τα τοξάκια σου κι άσε μας εμάς με τον αγώνα στους δρόμους.


Απάντηση Αριστοτέλους Ηρ. Καλέντζη:

Η αλήθεια είναι ότι προτιμώ να παίζω με τοξάκια παρά με τα νεοκλασικά της Θεσσαλονίκης. Και να προσέχετε εκεί πάνω μη παίξετε και με την αψίδα του Γαλερίου γιατί και αυτή πάνω σε δρόμο είναι κι απ΄ ότι φαίνεται με τους "δρόμους" κάτι σας εμπνέει, ασχέτως αν τελικώς παίρνετε ...δρόμο όταν τα εμπρηστικά των άλλων αποδεικνύονται δραστικότερα των δικών σας... Προσοχή λοιπόν στην Εγνατία κι άμα τρακάρετε πάνω στο ρωμαϊκό χάλασμα δε χρειάζεται να το αποτελειώσετε. Φροντίζει γι αυτό ο Μπουτάρης.
________________________________________________ 

Π. Λυγερός, 5/6/2018, 16:38 μ.μ.

Η Ελλάδα ζει το δράμα της κ. Καλέντζη και εσείς απευθύνεστε σε άτομα που δε δείχνουν να καταλαβαίνουν. Είναι αντιληπτή η προσπάθεια σας αλλά εκ των προτέρων χαμένη, Χωρίς παρεξήγηση.
________________________________________________

Ζωή Στρ., 6/6/2018, 10:26 π.μ.

Το σχόλιο ΑΗ1488, 5/6/2018, 15:24 μ.μ. δείχνει όλη τη τραγωδία της ακροδεξιάς και η απάντηση της ομάδας σας είναι όλη η ελπίδα ότι τα πάντα μπορεί να κερδηθούν. Δεν είμαι του εθνικοσοσιαλισμού και σας παρακολουθώ για την αμερόληπτη κριτική που ασκείται στα δύο αντίπαλα άκρα. Σας ευχαριστώ.


Απάντηση Σ.Ο.:

Κι εμείς σας ευχαριστούμε διευκρινίζοντας ότι γράφουμε όχι για τους εντεταγμένους σε σχήματα [διότι ούτε κι εμείς είμαστε...] αλλά για τους αφιερωμένους στην αναζήτηση μιας ολοκληρωμένης Κοσμοθεάσεως.
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.