Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ 
ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ
κ. ΣΩΚΡΑΤΗ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

     
«Καταδικάζω τη βία αλλά ο Μπουτάρης βίασε τη μνήμη των Ποντίων», 

δήλωσε ο συνταξιούχος αστυνομικός κ. Σωκράτης Σιδηρόπουλος, ένα από τα άτομα, που έχουν ταυτοποιηθεί από τις κρατικές αρχές εμπλεκόμενο στην τιμωρό πράξη του ανθέλληνος δημάρχου Θεσσαλονίκης γιάννη μπουτάρη μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, “Σήμερα”.

     Ο κ. Σωκράτης Σιδηρόπουλος, που είναι αντιπρόεδρος του Ποντιακού Συλλόγου Πολυδενδρίου, δήλωσε πως «η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται». Όμως, όπως ανέφερε απερίφραστα «βία είναι ακόμα και η λεκτική και η ψυχική» για να συμπληρώσει ότι «ο Μπουτάρης  β ί α σ ε  τη μνήμη των Ποντίων με τα όσα ανέφερε σε συνέντευξή του για τον Κεμάλ».

     Ο κ. Σωκράτης Σιδηρόπουλος, υπηρέτησε στο παρελθόν στην Βασιλική Χωροφυλακή και διευκρίνισε πως ο αναιδής δήμαρχος ήρθε στην εκδήλωση προκαλώντας τον κόσμο «μασουλώντας» αδιάφορα, γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα ατόμων. «Του ζητήσαμε να φύγει αλλά δεν αποχώρησε», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Το σύνθημα ήταν φύγε, φύγε, φύγε…».

     Το "Ελληνικόν Εθνικό Κοινωνικό Καθίδρυμα" επικροτεί την αμετακίνητη στάση του λαμπρού Συνέλληνος κ. Σωκράτη Σιδηρόπουλου και τον συγχαίρει γι αυτήν, εν αντιθέσει με τα ιταμά ανθρωποσκούπιδα τα οποία ενεφανίσθησαν να κλαίνε και να ζητούν συγγνώμη από τον υβριστή του ολοκαυτώματος του Ποντιακού Ελληνισμού ανθέλληνα γιάννη μπουτάρη για τον οποίο ο δημόσιος εμπτυσμός είναι η επιεικέστερη αντιμετώπιση.


     Kαι ως Έλληνες δεν δίνουμε ένα σκατό για την όποια αντιμετώπιση έτυχε αυτή η εκλεγμένη "κουράδα" η οποία εάν δεν απελάμβανε της σκανδαλώδους προστασίας μιας αθλίας παρακρατικής "δικαιοσύνης" και του Κ.Ι.Σ., σε ένα ευνομούμενο κράτος, θα είχε  ή δ η  στηθεί στα έξι μέτρα.




ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ


Σύνδεσμος Ελλήνων Φασιστών, 1/6/2018, 18:36 μ.μ

Παρακαλούμε να δημοσιευθεί αυτούσια η παρακάτω επιστολή, με την υπογραφή του Συνδέσμου Ελλήνων Φασιστών, ως σχόλιο στο άρθρο του Καθιδρύματος με τίτλο ''Συγχαρητήρια στο λαμπρό συνέλληνα κ. Σωκράτη Σιδηρόπουλο'' .

Αγαπητοί συναγωνιστές του Ελληνικού Εθνικού Κοινωνικού Καθιδρύματος,

μετά το πρόσφατο συμβάν του προπυλακισμού του δημάρχου Μπουτάρη και την γελοιοποίηση (για μια ακόμη φορά) της ντόπιας ακροδεξίας θεωρήσαμε ότι δεν υπήρχε λόγος να ασχοληθούμε περαιτέρω και απλώς παρακολουθήσαμε (για μια ακόμη φορά) τους γραικύλους να αλληλοσφάζονται για το αν το συμβάν ήταν δίκαιο ή άδικο. Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης είδαμε με έκπληξη να ανεβαίνει στην ιστοσελίδα του Καθιδρύματος ένα κείμενο - ύμνος προς έναν από τους συμμετέχοντες της επίθεσης, χαρακτηρίζοντας τον μάλιστα ''λαμπρό Συνέλληνα'' ! Έχουμε διαφωνήσει και στο παρελθόν με αναρτήσεις του Καθιδρύματος αλλά σεβόμενοι το κύρος και το έργο των συναγωνιστών μας έχουμε επιλέξει να μην έρθουμε σε αντιπαράθεση μαζύ σας. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως τίθεται αξιακό ζήτημα το οποίο ξεφεύγει κατά πολύ από τα όρια της πολιτικής διαφωνίας. Διότι για μας είναι αυτονόητο ότι κανένα όργανο του κράτους (πολιτικός, δικαστής, μπάτσος κλπ) δεν μπορεί να θεωρηθεί συνέλληνας, πόσο μάλλον να εγκωμιαστεί ως λαμπρός. Θεωρούμε τους μπάτσους βασικούς εχθρούς μας καθώς είναι τα κυριότερα όργανα του κράτους για την καταστολή της επαναστατικής δράσης. Ως δηλωμένοι φασίστες είμαστε υποχρεωμένοι να εχθρευόμαστε την δημοκρατία και τους πραιτωριανούς της. Και σαφώς η συνταξιοδότηση δεν αποτελεί δικαιολογία καθώς προηγήθηκε μια πολύχρονη καριέρα στα σώματα ασφαλείας και στην χωροφυλακή. Απορούμε λοιπόν πώς γίνεται κάποιος που επί σειρά ετών πληρωνόταν και εξοπλιζόταν από το δημοκρατικό κράτος ώστε να χτυπάει, να τραμπουκίζει και να συλλαμβάνει Έλληνες τώρα να χαρακτηρίζεται ''συνέλληνας'' από μια Εθνικοσοσιαλιστική συλλογικότητα. Η απογοήτευση μας γίνεται ακόμα μεγαλύτερη καθώς θυμόμαστε τα λόγια ενός γνωστού μέλους του ΕΕΚΚ ο οποίος την δεκαετία του 70' έλεγε με πάθος στους συναγωνιστές του ''σκοτώστε τους μπάτσους, αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι προστάτες της δημοκρατίας''. Και επειδή την τελευταία φορά που τον συναντήσαμε δεν φάνηκε να έχει αλλάξει γνώμη απορούμε πραγματικά τι μεσολάβησε στο σύντομο αυτό διάστημα. Για μας κανένας μπάτσος δεν πρόκειται να γίνει φίλος, συναγωνιστής ή άξιος σεβασμού. Αυτές τις λέξεις τις αποδίδουμε μόνο σε όσους τις κερδίσουν και σίγουρα όχι σε αυτούς που ορκίζονται να προστατεύουν την δημοκρατία από ''εγκληματίες'' σαν κι εμάς.

       Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαμε ίσως να δεχτούμε την αναφορά σε μια θετική ενέργεια κάποιου κατά τα άλλα αξιόμεμπτου ατόμου αναγνωρίζοντας στον αρθρογράφο την πρόθεση να τονίσει την θετική δράση ανεξαρτήτως πολιτικού υποκειμένου (αν και πάλι θα απείχαμε χιλιόμετρα απ' το να αποκαλέσουμε ''λαμπρό'' έναν ένοπλο πραιτωριανό). Δεν θα μπαίναμε στον κόπο να απαντήσουμε αν επρόκειτο απλώς για ένα υπερβολικά θετικό σχόλιο σε μια κατά τα άλλα θετική ενέργεια (όπως δεν απαντήσαμε στον έπαινο του ΕΕΚΚ προς τον Μπουτάρη προ δύο ετών για την σύγκρουση του με μαγαζάτορες και μπράβους της νύχτας για την εκμετάλλευση δημοσίου χώρου). Παρά το υψηλό μορφωτικό μας επίπεδο και την λεπτομερή μελέτη που κάναμε πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα αδυνατούμε ακόμα να κατανοήσουμε ποια ακριβώς πράξη του Σιδηρόπουλου μπορεί να χαρακτηριστεί ''λαμπρή''. Μήπως οι κλωτσιές στον Μπουτάρη ; Σίγουρα όχι. Σαφώς καλά έκαναν και των έδιωξαν από την εκδήλωση αλλά δεν θα μπορούσε αυτή η πράξη να χαρακτηριστεί γενναία. Μήπως για την αναφορά στον ''βιασμό της μνήμης των Ποντίων'' ; Χρόνια ολόκληρα ο Μπουτάρης καθυβρίζει τον Ελληνισμό, υμνεί τον Κεμάλ και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Κ.Ι.Σ αλλά τώρα που αναφέρθηκε προσωπικά θυμηθήκατε ότι δεν τον θέλετε για δήμαρχο ; Είστε λαμόγια και απατεώνες και καλά σας κάνει και σας γλεντάει ο κάθε Μπουτάρης. Και μην ξεχάσουμε και το βασικότερο. Ο Σιδηρόπουλος δηλώνει πως ''η βία είναι καταδικαστέα και τιμωρητέα απ΄ όπου και αν προέρχεται'' !!! Επομένως ο ίδιος καταδικάζει την πράξη την δική του και των συντρόφων του αναμασώντας την παλιά δημοκρατική καραμέλα της μη βιας. Η μόνο διαφορά με τους υπόλοιπους γελοίους που συνελλήφθησαν είναι ότι εκείνοι απολογήθηκαν κλαίγοντας και ζητώντας συγγνώμη ενώ εκείνος απλώς παραδέχτηκε ότι έκανε λάθος και ότι καταδικάζει τη βία (και τα δύο δηλώνουν μεταμέλεια και στο δικαστήριο μετράνε ως ελαφρυντικά). Να τον χαίρεστε λοιπόν τον ''λαμπρό'' σας ''συνέλληνα'' αλλά εμείς δεν θα πάρουμε. Εμείς δεν καταδικάζουμε την βία, δεν την απορρίπτουμε και σίγουρα δεν την φοβόμαστε. Και σίγουρα δεν διστάζουμε να την χρησιμοποιήσουμε εναντίον των πολιτικών και κοινωνικών μας εχθρών. Και η μόνη απάντηση που θεωρούμε σεβαστή σε μια δίκη για ξυλοδαρμό όπου ο δράστης έχει τουλάχιστον την ηθική υπεροχή είναι εκείνα τα λόγια ενός παλαιού συναγωνιστή ο οποίος όταν βρέθηκε κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό ομάδας δημοσιογράφων κοίταξε με περιφρόνηση το δικαστήριο και δήλωσε ''Μάλιστα, τους έδειρα και όπου τους βρω θα τους ξαναδείρω'' !



Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητοί Συναγωνιστές,

Με την διαφωνία ως κοιτίδα εξαγωγής ευσταθέστερων συμπερασμάτων σας ευχαριστούμε για την διαφωνούσα και επικρίνουσα επιστολή σας, διαβεβαιώνοντάς σας ότι παρόμοιες τοποθετήσεις είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες στοπ Ιστολόγιό μας, αν μη τι άλλο ως βάσανο και επιβεβαίωση [όπως εν προκειμένω] ή και αναθεώρηση των δικών μας θέσεων.

1. ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΠΑΙΝΟΥ 

Αρχήθεν, δεν φαίνεται να εννοήσατε το τι επικροτούμε και αυτό είναι το αμετακίνητο του επαινομένου λαμπρού [όντως] Συνέλληνος κ. Σωκράτη Σιδηρόπουλου. Εν ολίγοις, επαινούμε την ανδρώα επιμονή του στην ορθότητα της πράξεώς του και περί αυτού ουδείς λόγος, ελπίζουμε δε, ουδείς λόγος και από σας.

2. Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. Σ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟ

Ορθότατα ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος προέταξε την καταδίκη της βίας προκειμένου να καταδικάσει τον γιάννη μπουτάρη ο οποίος δια των δηλώσεών του  ε β ί α σ ε  τον Ποντιακό Ελληνισμό. Ορθότατα ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος παρεχώρησε την προτεραιότητα του βιαστή στον γιάννη μπουτάρη ώστε να τον  κ α τ α δ ι κ ά σ ε ι  στρέφοντάς του το όπλο που ο γιάννης μπουτάρης και οι ανθέλληνες χρησιμοποιούν κατά των Ελλήνων, δηλαδή, τον τίτλο του  βιαιοπραγούντος. Ευφυέστατος και επιθετικότατος ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος, προτάσσοντας την καταδίκη της βίας εκκαθάρισε το πεδίο της καταδίκης του γιάννη μπουτάρη ως βιαστή και πουθενά, ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος δεν παρεδέχθη ότι ο ίδιος άσκησε βία συμπαρασυρόμενη σε συμψηφιστική "καταδίκη". Εκτός και αν ακούσατε τον κ. Σ. Σιδηρόπουλο να καταδικάζει ...εαυτόν για άσκηση βίας; Αγαπητοί Συναγωνιστές, είναι μία από τις σπάνιες φορές εκφοράς ευφυούς πολιτικού λόγου από Έλληνα Πατριώτη και, ελπίζουμε αυτό να μη σας κακοφαίνεται. Οι συνθήκες δείχνουν να εκπαιδεύουν έναν χώρο διόλου φημιζόμενο για εκφορά ευφυούς πολιτικού λόγου και αυτό το ανατρέπει ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος. Κατά τα λοιπά, παλιότερα ο εκ των μελών του "Ε.Ε.Κ.Κ." Συναγωνιστής Αριστοτέλης Καλέντζης είχε διακηρύξει δημόσια αυτό το οποίο εμφανίζεται στη φωτογραφία που ακολουθεί και το οποίο πιστεύει ακραδάντως ολόκληρη η Συντακτική Ομάδα του παρόντος Ιστολογίου:




3. ΤΟ ΑΝΤΙΜΠΑΤΣΙΚΟ 'ΤΣΠΟΥΒΑΛΙΑΣΜΑ"

Ο Πλατωνικός [Εθνικοσοσιαλιστικός και Φασιστικός] χώρος διακρίνεται από την υψηλή δικαιοκρισία των ατόμων που τον απαρτίζουν. Και ο υπέρτατος εχθρός της δικαιοκρισίας είναι η απόδοση συλλογικής ευθύνης ακόμη και σε εξαιρούμενα άτομα λόγω εργολαβικού "τσουβαλιάσματος". Αυτό το κάνουν όλοι οι αντίπαλοί μας,, οι αστοί, οι δημοκράτες, οι περιστασιακοί αναρχικοί κλπ κλπ οι οποίοι, με την "ταμπέλα" του Φασίστα, "τσουβαλιάζουν" στον πάσαλο της δολοφονίας ή στο κελλί του θανάτου έναν Robert Brassilach ή έναν Ezra Pound. Eν αντιθέσει των αντιπάλων μας, εμείς δεν θεωρούμε όλους τους αναρχικούς ως ιδιοτελείς επειδή δύο εξ αυτών διέθεσαν λεφτά ληστείας για να κάνουν ...εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά πλείστες όσες φορές και από των σελίδων του παρόντος Ιστολογίου θεωρήσαμε σωστό να τους επαινέσουμε αδιακρίτως αντιπαλότητος. Τα σώματα ασφαλείας είναι δεδομένο ότι αποτελούν εκτροφείο εγκληματιών πραιτωριανών, διακινητών ναρκωτικών, προαγωγών πορνείας και ό,τι καταδικαστέου μπορεί να υπάρξει, ΟΜΩΣ, αγαπητοί Συναγωνιστές, δεν παύει ακόμη και μέσα σε αυτά να εμφανίζεται μία αμελητέα μειονότητα ΕΝΑΡΕΤΗ, μία απειροελάχιστη μερίδα εντίμων ενστόλων πατριωτών τους οποίους "άμα τη εμφανίσει" θα ήταν αισχρό να την "τσουβαλιάσουμε" με την συντριπτική πλειονότητα των αθλίων πραιτωριανών και να δεχθούμε τον αφανισμό της με μόνη δικαιολογία ότι "είναι μπάτσοι". ΝΑΙ στην ομαδική εξολόθρευση των πραιτωριανών μπάτσων, αυτών που προάγουν το έγκλημα και την παρανομία και αυτή δεν είναι άποψη "ενός" μόνον μέλους του Καθιδρύματος αλλά ομόφωνη τοποθέτησή όλων μέσα σε αυτό. Όταν όμως κάποιος, ο ΕΝΑΣ, μπάτσος αποδεικνύεται εύορκος αστυνομικός εκτελών το χρέος του για την προστασία του Πολίτη τότε αγαπητοί Συναγωνιστές δεν έχετε κανένα δικαίωμα ούτε "μπάτσο" να τον αποκαλείτε, ούτε να τον τσουβαλιάζετε με τον εσμό των αναξίων συναδέλφων του εν δημοσιοϋπαλληλία διότι, τότε, θα είστε σεις οι αισχροί. Αυτή την ανοησία διαπράττουν, άλλωστε οι ιθαγενείς αναρχικοί επί χρόνια εξωθώντας ακόμη και τους ελαχίστους ευόρκως λειτουργούντες αστυνομικούς στην "αγκαλιά" των αναξίων συναδέλφων τους, όμως, εμείς δεν πέφτουμε στη παγίδα στην οποία έπεσαν οι αναρχικοί και διακρίνουμε "την ήρα από το στάρι", ενθαρρύνοντας έτσι και όσους διακρίνονται κατά τον χαρακτήρα να αποστούν του σώματος της σαπίλας γνωρίζοντας ότι ουδεμία προκατάληψη "ομαδοποιήσεως" θα τους καταδιώξει τη δεδομένη στιγμή. Και ο εξαίρετος Συνέλληνας κ. Σ. Σιδηρόπουλος, για όσους γνωρίζουν το ήθος του και το υπηρεσιακό παρελθόν του υπήρξε, μονολεκτικώς, ευορκότατος και έναν έντιμο, είτε αστυνομικός είναι αυτός είτε μανάβης, ουδεμία προκατάληψη μπορεί να τον αγγίξει και ουδείς επιτρέπεται να τον απαξιώνει με σκεπτικό εργολαβικής ...ομαδοποιήσεως. Εμείς δεν θα χαρίσουμε στους αχρείους έναν ενάρετο και αυτά τα εγκλήματα τα διαπράττουν οι ανόητοι στην κατηγορία των οποίων δεν ανήκουμε.

4. ΟΙ ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΕΣ ΥΒΡΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ


Η φράση σας "Χρόνια ολόκληρα ο Μπουτάρης καθυβρίζει τον Ελληνισμό, υμνεί τον Κεμάλ και εξυπηρετεί τα συμφέροντα του Κ.Ι.Σ αλλά τώρα που αναφέρθηκε προσωπικά θυμηθήκατε ότι δεν τον θέλετε για δήμαρχο ; Είστε λαμόγια και απατεώνες και καλά σας κάνει και σας γλεντάει ο κάθε Μπουτάρης" μας κάνει να απορούμε για το τι εννοείτε. Αν θεωρείτε ότι εμείς θέλουμε για δήμαρχο τον γιάννη μπουτάρη μάλλον χρειάζεστε ...θερμόμετρο. Αν μας θεωρείτε "λαμόγια και απατεώνες" χρειάζεστε και κάτι περισσότερο από ...θερμόμετρο. Σε κάθε περίπτωση ο γιάννης μπουτάρης καθυβρίζει τον Ελληνισμό και εύγε σε όσους Έλληνες όπως ο κ. Σ. Σιδηρόπουλος, τον αντιμετωπίζουν όπως αρμόζει στον υβριστή τους.

Αγαπητοί μας Συναγωνιστές,

Όσο "ωριμάζουμε" καταλαβαίνουμε συνεχώς και περισσότερες αποχρώσεις της ζωής και ο Πλατωνικός μας προσανατολισμός μας υπαγορεύει βαθύτατη δικαιοκρισία διότι εμείς έχουμε το προνόμιο της υψηλής σκέψεως αντιθέτως από τους αντιπάλους μας οι οποίοι οδεύουν επί σφαγήν είτε ως καθεύδοντες αστοδημοκράτες, είτε ως υστερίζοντες αναρχικοί. Νηφάλιοι και με πνεύμα Δικαιοσύνης ας διατηρήσουμε την υπεροχή του ήρεμου πολεμιστή που δεν παρασύρεται από γενικεύσεις, δεν υποκύπτει σε ταπεινά ορμέμφυτα, δεν ολισθαίνει σε προκαταλήψεις που άγουν στο άδικο διότι, το πνεύμα Δικαίου που διέπει την σκέψη μας είναι προορισμένο να νικήσει. Και, εάν προσέξατε, ο μεγάλος σύμμαχός μας ο χρόνος μας δικαιώνει πανηγυρικώς σε όλο τον πλανήτη.

Πάντα στη διάθεσή σας για κάθε αντίρρηση, ακόμη και για ...ύβρεις.
________________________________________________

Κ.Σαρ, 2/6/2018, 10:51 π.μ.

Ποιος είναι και ποιους εκφράζει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Φασιστών; Έχουν κάποιο σάιτ κάποια δράση γιατί δεν τους έχω συναντήσει κάπου. Ουρανοκατέβατο το βλέπω το ποστάκι απο κάποιον που θέλει να τη πει σε σας και στον Σωκρατη που φαίνεται να τον έτσουξε η παλικαρίσια στάση του.Και δε θεωρώ σωστό να δημοσιεύετε τις ανοησίες κάποιου που σας βρίζει λαμόγια και απατεώνες απαντώντας του και τοσο ευγενικά εκεί που θα έπρεπε να πείτε απλά εάν αει γ... Πάντως μπράβο στον Σωκράτη Σιδερόπουλο για τη στάση του και την ανάρτηση σας.


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ/-ή κ./κ. Κ.Σαρ.,

Στο πρώτο σκέλος του μηνύματός σας, ήτοι, "ποιός είναι και ποιούς εκφράζει" ο υπογράφων σύνδεσμος, είναι ευθύνη του ιδίου να σας [μας] δώσει την απαραίτητη απάντηση. Στο δεύτερο σκέλος, ίσως να έχετε δίκιο, όμως, η Ναζιστική μας Παιδεία μας υποχρεώνει να αντιμετωπίζουμε ευγενικά ακόμη και υβριστές επιστρέφοντάς τους την αγένεια με την ελπίδα ότι θα εννοήσουν την ήττα της επιθετικότητάς τους την οποία εάν δεν αναγνωρίσουν θα παραμένουν ηττημένοι. Σε κάθε περίπτωση, κακό του κεφαλιού τους.
________________________________________________

Γιάννης Κουκ., 2/6/2018, 12:03 μ.μ.

Χίλια μπράβο στο Σωκράτη Σιδηρόπουλο μας κάνει όλους περήφανους. Τι είναι αυτός ο σύνδεσμος φασιστών; Τον ξέρουμε ή είναι ασφαλίτικη προβοκάτσια;

Απάντηση Σ.Ο.:

Εναπόκειται στον ίδιο να μας εξηγήσει.
________________________________________________

Χλόη Μπα. 2/6/2018, 12:08 μ.μ.

Μπράβο στον Σωκράτη που είναι γνωστός για τη στάση του πολλά χρόνια. Τον βλέπουμε συνέχεια σε εθνικές δράσεις και ποτέ δε ζήτησε να γίνει παράγοντας προσφέροντας από τη φτωχή τσέπη του ότι μπορεί. Οστόσο δε κατάλαβα αυτή τη μαιμουδιά το "σύνδεσμο" τι θέλει να πει ο ποιητής γιατί τον βλέπω πολύ χρυσαυγίτικο κατασκεύασμα με τα όσα γράφει. Τέτοια μπουρδολογία μόνο ο Κάσι με την Ουρανία μπορεί να φτιάξουν και ξέρουμε από παλια ότι δε γουστάρουν καθόλου τον Σωκράτη.


Απάντηση Σ.Ο.:

Όντως, ο Σωκράτης είναι λαμπρός Συνέλληνας και ο Σύνδεσμος Ελλήνων Φασιστών ο οποίος φαίνεται να μας παρακολουθεί, έχει κάθε δυνατότητα να σας απαντήσει εάν πρόκειται για τους "Κάσι -Ουρανία", την ...Κατεχάκη ή για ο,τιδήποτε άλλο. Οι σελίδες μας στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου ακόμη και ...υβριστή μας.
________________________________________________

Αλέξανδρος Μπένος, 2/6/2018, 12:41 μ.μ.

Δεν μπορώ να διαβάσω τη λεζάντα της φωτογραφίας μήπως μπορείτε να μου πείτε τι γράφει; Συγχαρητήρια στον Σωκράτη Σιδηρόπουλο για τη στάση του κι εμένα ο σύνδεσμος μου φαίνεται πολύ χρυσαυγίτικο τσίρκο.

Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. Αλέξανδρε Μπένο, η φωτογραφία στο επάνω δεξί μέρος της γράφει αυτό που κάποτε είπε ο κ. Αριστοτέλης Καλέντζης και που όλοι ασπαζόμαστε: «Η βία είναι μέσα στη φύση, μέσα στη ζωή , ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι». Όσο για τον σύνδεσμο, ας αφήσουμε τον ίδιο να μας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις για την φύση και την υπόστασή του.
________________________________________________

Αλέξανδρος Μπένος, 3/6/2018, 07:30 π.μ.

Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση και πολύ σωστό. Επιμένω να διαφωνώ όμως στο να ανεβάζετε ορφανά και περίεργα κείμενα που σας βρίζουν μάλιστα και αποπροσανατολίζουν. Αυτό ούτε προσθέτει σε πληροφόρηση και μειώνει και το έργο σας χωρίς λόγο.
________________________________________________

K. Καλαμπόκας, 3/6/2018, 15:54 μ.μ.

Όσο μπαίνω για να δω μια αυτοπαρουσίαση του συνδέσμου φασιστών και δε βλέπω νιώθω ότι κάτι δε πάει καλά με τη περίπτωση και αναρωτιέμαι αν ποτέ ο φασισμός να γίνει τόσο ισοπεδωτικός προς τα κάτω όταν ξέρουμε το πόσο αριστοκρατικός και ελιτίστικος ήταν. Σωστά το καθίδρυμα τονίζει τη στρατηγική της διάσπασης των πραιτωριανών αναγνωρίζοντας σε κάποιους απ αυτούς μια σωστή θητεία κάτι που άλλωστε είναι και φυσικό. Αλλά και αυτό να μην υπήρχε θα έπρεπε να το εφεύρουμε για να τους διαιρέσουμε και να τους αποδυναμώσουμε. Αυτό δε το καταλαβαίνουν οι συγκεκριμένοι φασίστες ή μήπως δεν είναι και τόσο φασίστες αλλά τίποτα χρυσαυγιτάκια που εχθρέυονται τον Σιδηρόπουλο που τον πολιόρκησαν να μπει στη στάνη τους αλλά ο Σωκράτης τους έφτυσε ακόμα και πριν κάποιους μήνες;
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.