Πέμπτη 31 Μαΐου 2018


EΠΙΚΛΗΣΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΟΝ 
ΝΟΡΔΙΚΟΝ ΜΠΕΡΣΕΚΕΡΟΝ
ΣΤΕΦΑΝΟ ΓΚΕΚΑ

     Ω μεγάλε εκ της Κοπεγχάγης, Νορδικέ ηγέτη του Ελληνικού Εθνικοσοσιαλισμού! Εσύ, που  δίχως δουλειά παλεύεις διά επιβίωσιν εις την εβραιοκρατούμενην Υπερβορείαν! Εσύ, που αναγκάζεσαι να  υποστείς τα μαρτύρια της Μαρξίστριας μαινάδας που σε ταΐζει και σε φιλοξενεί! Εσύ, που ηθικολογείς περί πατριαρχίας και περί του πως πρέπει να είναι ο σωστός ανήρ, την ώρα που η μαινάδα σου έχει απαγορεύσει να αναφέρεις την λέξιν «Χίτλερ» στο σπίτι! Εσύ, που μέχρι και τον Πυθαγόρα βάπτισες «Προσωασιάτην» και «εκφυλισμένον που έκανε παρτούζες με Αφρικανές εις την Σικελίαν!» (Τουλάχιστον αυτός έκανε με γυναίκες, όχι με Αντωνάκηδες και Ρώσους)! Εσύ, απειλείς Ευρωπαίους συναγωνιστές πως αν τους συναντήσεις από κοντά θα γίνεις Μπερσέκερος και δεν θα μπορούν να σταματήσουν!  Εσύ που αποκαλείς Έλληνες μόνο τους Αρβανίτες, αποκαλώντας Προσωασιάτες του Μικρασιάτες και τους Ποντίους! Εσύ όπου μιλάς μία γλώσσα όπου αποκαλείς αρχαΐζουσα αλλά είναι δικής σου εφευρέσεως (κάτι σαν Εsperanto σε καθαρευουσιάνικιν έκδοσιν)! Εσύ, όπου βλέπεις παντού πράκτορες της Μοσάντ και μοχθηρούς Νίντζα να σε κυνηγούν!

     Άκου τούτην την επίκλησιν και λάβε ως δώρα τα μιμίδια που σου παραθέτω, ω μέγιστε εν ζωή φιλόσοφε!








Λάχανο Καρότο



Σημείωση Σ,Ο,:

     Καλοδεχούμενα παρόμοια κείμενα και εικονογραφήσεις όπως το παραπάνω, προερχόμενο, προφανώς, από νεαρό Συναγωνιστή,με την διευκρίνιση ότι η σάτιρα σε καιρούς δύστοκους είναι ευπρόσδεκτη αλλά χωρίς καμία διάθεση ...πυροβολισμών κατά του οιουδήποτε. Και προς τον αποστολέα θερμή παράκληση εάν θα μπορούσε να μας εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί αποδίδοντας τον τίτλο του "Μπερσέκερου" στον σατιριζόμενο;


ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

BRUNO 31/5/2018, 11:19 π.μ.

Το λάχανον είναι ο ... ... είμαι βέβαιος.


Απάντηση Σ.Ο.:

Και να μην είστε διότι δεν είναι και αν ήταν δεν θα σας το λέγαμε. Ξηγημένοι δια το "λάχανοΝ"; Kαι, να προσέχετε το καρότοΝ.

_________________________________________________________________________________


Ζευγούλα Ζ., 31/5/2018, 14:41 μ.μ.

Φωτιά και τσεκούρι ο καρτουνίστας. Δεν τον αφήνετε στη κακομοιριά του να νομίζει ότι είναι ο Βόταν πάνω στο βραχάκι της; Τη πελάνατε τη δόλια.
________________________________________________

Λάχανο Καρότο, 31/5/2018

Ίσως θα έπρεπε εξαρχής να αναφέρω στο άρθρο τι εννοούσα με τον όρο "Μπερσέκερος". Ο Μέγας Ηγέτης Στέφανος Γκέκας, σε δημόσια ομάδα στο facebook με συναγωνιστές απ' όλη την Ευρώπη "απείλησε", γνωστό Γερμανό συναγωνιστή ότι αν το συναντήσει από κοντά θα γίνει "Μπερσέκερος" (Berserk όπως γράφει) και δεν θα τον συγκρατεί κανείς.




Απάντηση Σ.Ο.:

Τι "αδάμαντες" είναι ετούτοι, τι "αδάμαντες". Λυπάμαι αγαπητό "Λάχανο Καρότο" αλλά ο Στέφανος Γκέκας  παράγει φαιδρότητα πέραν παντός ...μιμιδίου, ίσως είναι και σκέτο "μιμίδιον". Αλλά, όντως τα μιμίδια μπορούν και κόβουν ...αλυσίδα; Έχετε ενημερώσει τις τοπικές αρχές να τον θέσουν υπό ψυχιατρική παρακολούθηση για το καλό του; Bρε τον ...Μπερσέρκερο... Φανταζόμαστε τον κ. Constantin von Hoffmeister ακόμα ανάσκελα να καγχάζει από την επίθεση φαιδρότητος του ...Μπερσερκέρου... Καημένη Ελλάς, οποίος διεθνής εξευτελισμός σου από μοναχικούς γυρολόγους και αυτοκλήτους ...παραΠΕΟντες [sic] φυλετικούς σωτήρες...
________________________________________________


Σακ. Χονδρ., 1/6/2018, 17:16 μ.μ.

"ΕΝΑΣ ΜΠΕΡΣΕΡΚΕΡΟΣ ΜΕ ΛΕΠΙΑ" θα έπρεπε να είναι ο τίτλος αυτής της ανάρτησης μιας και ο Στέφανος απειλεί τον Constantin Von Hoffmeister όπως και το ντυμένο γοργόνα Jason-Αντιγόνη απειλεί με θάνατο όσους ψαρεύουν. Κοινώς μπλέξανε τα λέπια και τις ουρές τους.  




Είναι όμως τραγικό να γράφει σε διεθνή σελίδα και ενυπόγραφα ο κ. Constantin von Hoffmeister ότι ο Γκέκας είναι …gay, ενώ ο –υποτίθεται- θιγόμενος Στέφανος Γκέκας να του απαντά επί ασχέτου, επικαλούμενος τις δάφνες των "παππούδων" του κατά των ...Τούρκων, με αναφορές στη νορδική μυθολογία και τους μπερσερκέρους. Δεν υπάρχει χειρότερη ομολογία αυτού του "gay" για τον Στέφανο Γκέκα. Εγώ περίμενα να καλέσει δημόσια και από το ιστολόγιό του ο Στέφανος Γκέκας τον κ. Constantin von Hoffmeister να αποδείξει τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε, αλλά βλέπω ότι ο Στέφανος έκοψε ρόδα μυρωμένα και το ριξε στους μπερσέρκερους για άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε και να γ@μιόμαστε. 


Με συγχωρείτε, αλλά το "Τρελλή κι αλλοπαρμένη" είναι το μόνο που ταιριάζει για τη περίπτωση κι επιτρέψτε μου να του το αφιερώσω.
_________________________________________________________________________________

ΣΤΕΦΑΝΟΣ PRIDE 1/6/2018, 18:21 μ.μ.

Άντε να σας κάνω το χατήρι να το ξαναγράψω μη λάχει και θίξουμε τη Στεφανία. Αφαιρώ αυτά που θέλετε. Έγραφα λοιπόν ότι πρώτη φορά βλέπω μπερσέκερους φούστηδες έτοιμους για το gay pride του επόμενου Σάββατου. Θα προηγείται ο Στέφανος ντυμένη μαζορέτα με ψάθινη φουστίτσα πίσω θα έρχεται ο Μπουτάρης και τη παρέλαση θα κλείνει ο Κλεομένης με τα πρωτοπαλίκαρα της Απέλλας..
________________________________________________

Σοφία Λαζαροπούλου, 5/6/2018, 14:55 μ.μ.

Και αυτός ο Στέφανος Γκέκας πείτε μου ακόμα κυκλοφορεί χωρίς να ντρέπεται με αυτό που γράφει στον Γερμανό; Μετά λέμε γιατί οι Γερμανοί μας φτύνουν.
________________________________________________

N. Kyriakidis, 5/6/2018, 16:42 μ.μ.



Διαβάζω τον Γκέκα να γράφει ότι οι πρόγονοί του "συνεχώς για περισσότερο από χίλια χρόνια" και δε μου βγαίνουν οι αριθμοί. Το προσέξατε; Και δεν αναφέρεται σε "Οθωμανούς" αλλά σε "Τούρκους". Πόσο ανιστόρητος, αστοιχείωτος και αγράμματος είναι ο Στέφανος Γκέκας για να γράφει και σε ξένο συναγωνιστή τέτοια βλακεία και πόσο βλάκες είναι όσοι κάθονται και ακούνε τις ανοησίες που τους λέει. Για "περισσότερο από χίλια χρόνια" γράφει το ψώνιο και εμείς απορούμε πως εσείς κύριοι του Καθιδρύματος δεν το προσέξατε να το σχολιάσετε. Αυτή η παλαβιάρα ξεφτιλίζει την Ελλάδα στους ξένους και εσείς την αφήνετε ασχολίαστη;


Απάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ κ. N. Kyriakidis εάν σκοπεύαμε να αναλύσουμε τις ανοησίες του συγκεκριμένου προσώπου θα καταλήγαμε να συγγράψουμε την ...Μαχαμπαράτα της ηλιθιότητος. Το βλέπετε σοβαρό; Ο Γκέκας είναι σε απόγνωση βλέποντας ότι κάποιος που δεν του αρέσει καθόλου έχει προγόνους οι οποίοι κατά τεκμήριο προσέφεραν εθνική προσφορά και, αφού πάσχισε να τους ...μηδενίσει, ως άλλη μαντάμ-Σουσού κατασκεύασε το παραμύθι του ξεφεύγοντας ...αριθμητικά με μερικά παραπάνω μηδενικά στη χρονολογία... Τι να κάνουμε, για το μηδενικό που λέγεται Στέφανος Γκέκας έχει προσφιλή του τα ...μηδενικά. Και από γνώση Ιστορίας αλλά και Φυλετισμού [περί του οποίου κόπτεται...] επίσης τα μηδενικά τον βαθμολογούν. Φυσικό δεν είναι;
________________________________________________

Λουκάς Τσιρ., 6/6/2018, 07:29 π.μ.


«Ἐὰν ἡ ἀνάλυσις προχωροῦσε βαθύτερα, καθὼς ὡς ἁπλοϊκὴ πρώτη προσέγγισις τὸ ἀποφεύγει, ἀφοῦ βεβαίως θέτει κατ᾿ ἀρχὰς τὸ ζωτικὸν πρόβλημα τῆς ἐπιβιώσεως καθ᾿ ἑαυτοῦ τοῦ εἴδους θεωρουμένου ὡς τῆς θέσεως ἔναντι τῆς ἀντιθέσεως τῶν ἀλλοφύλων εἰσβολέων, θὰ ὤφειλε λοιπὸν τότε καὶ νὰ ἀντεμετώπιζε καὶ τὸ ποιοτικὸν πρόβλημα ὡς συναφὲς τῆς ἐπιβιώσεως ζήτημα: Τὶ ἀκριβῶς θὰ θέλαμε νὰ ἐπιβιώσῃ; Δὲν θὰ ἦτο δεῖγμα εὐστοχίας ἂν τὸ ζήτημα τῆς ἐπιβιώσεως “τοῦ λαοῦ” ἐτίθετο ἑνιαίως καὶ ἀδιαχωρίστως:»



Ο Στέφανος Γκέκας, πρώτα απ΄ όλα και χωρίς να με απασχολούν τα περίεργα σεξουαλικά του, είναι ένας ξεδιάντροπος και αγράμματος διαφθορέας της Ελληνικής γλώσσας .Πλάι-πλάι το καθαρευουσιάνικο «ανάλυσις» και το μαλλιαρό «προχωρούσε», δεν το πρόσεξε ο βαρβαρόφωνος Γκέκας που προσπαθεί να εντυπωσιάσει σαν το Ζουράρη με την αγραμματοσύνη του; Και δεν συζητώ για τις ακαταλαβίστικες ασυναρτησίες του με τις οποίες νομίζει ότι τον «ανεβάζουν» στα μάτια των νεαρών στους οποίους απευθύνεται παρακινώντας τους να αποφεύγουν τις γυναίκες που αποκαλεί «μαινάδες». Ο Γκέκας πρέπει να πάει σε γιατρό.


Απάντηση Σ.Ο.:

Να πάει σε γιατρό κι αν δεν έχει να μας το πει να του συστήσουμε...
________________________________________________

ΑΡΧΙΝΑΥΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΤΩΝ ΝΤΡΑΚΑΡ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ, 8/6/2018, 11:19 π.μ.

Δημητηριώδεις έχιδνες του Αίμου, κοκκκινόματα ερπετά της Βαλκανικής και της ρωσικής στέπας, γαμψόνυχοι κροκόδειλοι της Μεσογείου, ο μεγαλύτερος νορδιστής φιλόσοφος της εποχής μας σας επιβλέπει πάνω από το μπυροκιβώτιο που στέκεται ακλόνητος από τα βδελυρά σας λόγια και αναπολεί τις στιγμές που σαν παιδί πολεμούσε σαν μισθοφόρος τις κάργιες και τσίμπαγε παραδάκι.


Με αυτά και αυτά προσπαθείτε να φορέσετε ζουρλομανδύα στο μεγαλύτερο φιλόσοφο της εποχής μας Στέφανο Γκέκα και κονταύετε να τον αποκαλέσετε και καραμπουζουκλή αλλά εκείνος δε μασάει. Βλέπετε ότι τον Constantin Von Hoffmeister δεν τον γράφει με λατινικά στοιχεία αλλά με ελληνικά για να μην τον πάρει χαμπάρι και τον ξαναστήσει στο τοίχο αφού ο Constantin Von Hoffmeister τον έκραξε δημόσια ως gay όταν τον έκανε τσακωτό στη Μόσχα να κάνει αταξιούλες με ένα αγοράκι.


Κι έτσι ο μέγιστος φιλόσοφος Στέφανος Γκέκας προσπαθεί έξυπνα να πείσει ότι ο Constantin Von Hoffmeister είναι και καλά πράχτορας της ΜΟΣΑΝΤ [σαν τον κ. Καλέντζη] για να αποδυναμώσει το κράξιμο του ως κιναίδου. Αλλά τέτοιοι είστε εσείς όλοι που αμφισβητεείτε τον ανδρισμό και την πνευματική υπεροχή του αγορολάγνου αρχηγού του "ΑΡΜΑ" είστε έχιδνες και να τι σας γράφει η Στεφανάρα:


Τον κάνατε να παραληρεί και να φτύνει σάλια έξαλλος και σε κατάσταση υστερίας αλλά τελικά θα νικήσει γιατί έτσι και σας πετύχουν τα σάλια του θα μείνετε στο τόπο γιατί δε ξέρετε πόσο πιο δηλητηριώδης έχιδνα είναι εκείνος από σας... κακόμοιροι...


Απάντηση Σ.Ο.:

Αυτό πια δεν είναι σχόλιο, εργαστήριο Τοξικολογίας είναι αλλά, πράγματι, περιέχει τρομερή πληροφόρηση που δεν την είχαμε υπ΄ όψη μας διότι ο Στέφανος μας έχει αποκλείσει από τις αναρτήσεις του. Ευχαριστούμε.
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.