Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΟΤΑΝ Ο ΑΜΟΡΑΛΙΣΤΗΣ 
ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ


Αυτό θα μπορούσε να αποδώσει στον αρχηγό της "Χρυσής Αυγής" Νίκο Μιχαλολιάκο όποιος είχε την αισθητική ατυχία να ακούσει το, από μικροφώνου, παραλήρημά του εναντίον του άλλοτε πρωτοκλασάτου ευρωβουλευτή του στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού ο οποίος, έστω και αργά, ανακάλυψε την αθλιότητα του κομματικού του "μαντριού" και το 'βαλε στα πόδια, περισώζοντας τα υπολείμματα της αξιοπρέπειάς του. 


     Αμέτρητοι οι "δραπέτες" από το "μαντρί" της Χρυσής Αυγής και τελευταίος ο περιλάλητος στρατηγός Λευτέρης Συναδινός ο οποίος, όσο παρέμενε "φόρου υποτελής" του "νταβατζή" αρχηγού και του πλήρωνε το απαιτούμενο ληστρικό χρηματικό μπαξίσι ήταν ο προβεβλημένος ευρωβουλευτής ενώ, όταν σταμάτησε να υποκύπτει στο νταβατζιλίκι, αναγκαστικά πέρασε την πόρτα εξόδου.

     Όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια, η συμμετοχή στη βουλευτική λίστα της Χρυσής Αυγής προϋποθέτει από κάθε ενδιαφερόμενο την εκ των προτέρων αποδοχή της υποχρέωσης καταβολής ενός πολύ μεγάλου μέρους της βουλευτικής αποζημίωσης που πηγαίνει στο ταμείο "Μιχαλολιάκου" χωρίς κανείς να ξέρει την διαχείριση αυτών των τεραστίων, κάθε μήνα, οικονομικών ποσών. Η ίδια υποχρέωση ισχύει και για κάθε προσλαμβανόμενο υπάλληλο από κάθε βουλευτή ο οποίος υπάλληλος [σύμβουλος επιστημονικός, νομικός, υπάλληλος γραφείου κλπ] εξ αρχής αναλαμβάνει την υποχρέωση να καταθέτει στο ταμείο "Μιχαλολιάκου" μεγάλο ποσό από τις μηνιαίες αποδοχές του. Καταλαβαίνει, λοιπόν, ο οιοσδήποτε τα τεράστια μηνιαία ποσά που μπαίνουν στο ταμείο "Μιχαλολιάκου"  και των οποίων τον προορισμό και διαχείριση ΟΥΔΕΙΣ, πλην της οικογενείας Μιχαλολιάκου, γνωρίζει. Και δεν χρειάζεται και μεγάλη σκέψη για να συμπεράνουμε ποιος "καταπιώνας" ...κατασπαράσσει αυτά τα τεράστια, κάθε μήνα, χρηματικά ποσά.


     Όλα τα παραπάνω ίσχυσαν από την πρώτη κάθοδο στις εκλογές για όλους τους βουλευτές του Νίκου Μιχαλολιάκου οι οποίοι, για να διατηρήσουν την ιδιότητά τους, κάθε μήνα θα έπρεπε να καταθέτουν το χαράτσι υποτελείας στο ταμείο "Μιχαλολιάκου" , το ίδιο δε και για τους υπαλλήλους τους για την πρόσληψη των οποίων το κόμμα ήταν θετικότατο διότι, απλούστατα, από τον καθένα από αυτούς εισπράττει μέρος των μηνιαίων αποζημιώσεών τους.

     Γι αυτή την άθλια οικονομική αφαίμαξη βουλευτών και υπαλλήλων της Χρυσής Αυγής είναι γνωστό τουλάχιστον ένα περιστατικό δύο βουλευτών [πρώτες του 2012] οι οποίοι αντέδρασαν αλλά κατόπιν ...ωρίμου σκέψεως και υπολογίζοντας ότι αυτά που, τελικώς, θα τους έμεναν στη τσέπη τους ήσαν απαραίτητα, ηρέμησαν αρκούμενοι στο ρόλο της πουτάνας που υποκύπτει στο νταβατζή της.

     Ο στρατηγός Λευτέρης Συναδινός, όμως, δεν φάνηκε να βολεύεται στο ρόλο αυτό και αποφάσισε να πάρει στο ντορβά τη βουλευτική έδρα του με ακέραιο, πια, το παραδάκι και να κόψει ρόδα μυρωμένα από το "μαντρί" προς μεγάλη λύσσα του Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος έχασε τη ψυχραιμία του και σαν τις παλιές κυράτσες βγήκε στο μπαλκόνι για να ξεφωνίσει τον ...άπιστο, μη αναλογιζόμενος επάνω στο παραλήρημά του εκθέτει τον εαυτό του και το κόμμα του. Αλλά τι ακριβώς είπε ο Μιχαλολιάκος στον αποχωρήσαντα Λευτέρη Συναδινό;

     Αρχικά, ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο οικτρό παραλήρημά του τον απεκάλεσε..."στρατηγό του μνημονίου" χωρίς να αναλογίζεται ότι όταν τον στέγαζε κομματικά αυτό ήταν γνωστό, οπότε ομολογεί τον αμοραλισμό του να εντάσσει στο κόμμα του ακόμα και μνημονιακούς.

     φυγε ένας πουθενάς… έφυγε ένας στρατηγός της ειρήνης που δεν πολέμησε ποτέ για την πατρίδα..." είπε ο Νίκος Μιχαλολιάκος για τον λευτέρη Συναδινό λες και αυτό δεν το γνώριζε όταν τον δέχονταν στη Χρυσή Αυγή, οπότε, πάλι εαυτόν εκθέτει ο αστείος αρχηγίσκος του ακροδεξιού μορφώματος. Αλλά μήπως ο υποστράτηγος Γιάννης Μιχαλολιάκος, αδελφός του παραληρούντος αρχηγού της Χρυσής Αυγής, πολέμησε οπουδήποτε πλην ως "σύνδεσμος" Δευτέρου Γραφείου του Γ.Ε.Σ. και Ε.Υ.Π., δηλαδή, στη καρδιά των "υπηρεσιών πληροφοριών" του συστήματος ως απόλεμος γραφειοπόντικας επί καθεστώτος Νέας Δημοκρατίας; Μα δεν αντιλαμβάνεται ο ακροδεξιός βλαξ ότι προκαλεί συνειρμούς που κάθε άλλο παρά τον ίδιο και την αμφιλεγόμενη οικογένειά του, συμφέρουν;


     Και παραδέχεται από το μπαλκόνι τα αίσχιστα η αρχηγάρα λέγοντας: "Και όπως έχουμε συμφωνήσει οι βοηθοί των ευρωβουλευτών δίνουν συνδρομή από το μισθό τους, που είναι πέντε ως επτά χιλιάδες, χίλια ευρώ το μήνα. Και μας παίρνει ένας απόστρατος αστυνομικός που μάζεψε βοηθό …και μας λέει ο βοηθός του: “Ξέρετε, δεν θα βάλω συνδρομή ούτε αυτόν ούτε τον άλλο μήνα”." Δηλαδή, ακόμα κι απ΄τον μπάτσο-βοηθό [...] ο Νίκος Μιχαλολιάκος ήθελε μερτικό κάπως σαν λεσχειάρης χαρτοπαικτικής λέσχης που θέλει το βιδάνιο από τα χαρτόμουτρα. Αυτή είναι η χρυσή Αυγή, μια μπαρμπουτιέρα στην οποία ο αρχηγός ρίχνει τις ζαριές του και απαιτεί μονά-ζυγά δικά του από τους βλάκες που μπαίνουν να παίξουν με ...σημαδεμένα χαρτιά.

     Και συνεχίζει ο Νίκος Μιχαλολιάκος κατά του Λευτέρη Συναδινιού από το μπαλκόνι με ύφος απατημένης γκόμενας σε πρωινή εκπομπή: "… Α, ξέχασα να σας πω ότι αυτό το τέρας της ηθικής διόρισε και την κόρη του με μισθό επτά χιλιάδες ευρώ!" λες και ο ίδιος ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν έχει διορίσει ολόκληρο το σόι του ξεκινώντας από τη σύζυγό του που την έκανε βουλευτή μέχρι τον τελευταίο μπατζανάκη του, λες και δεν μπορούσε να αντιδράσει στον διορισμό της κόρης του στρατηγού εάν ήθελε... όμως δεν ήθελε διότι και από τον μισθό της κόρης του στρατηγού το ταμείο "Μιχαλολιάκου" κάθε μήνα εισέπραττε ένα ολόκληρο χιλιάρικο ενώ η ρήξη επήλθε όταν και η κόρη του Λευτέρη Συναδινού αρνήθηκε να πληρώσει το χαράτσι επικαλούμενη έξοδα ...διαζυγίου που αντιμετώπιζε.


     Ένας αισχρός φαύλος κύκλος οικονομικής δοσοληψίας χωρίς κανένα πολιτικό σκοπό μέσα στη Χρυσή Αυγή και επικεφαλής αυτού του άθλιου αλισιβερισιού ο ίδιος ο αρχηγός της, χωρίς αιδώ και, κυρίως, με απροκάλυπτη βλακεία να ξεβρακώνεται ενώπιον μερικών δεκάδων νεαρών κλακαδόρων που, αντί να τον εγκαλέσουν στην τάξη, αρκούνται στο ρόλο του πεζοδρομιακού χειροκροτητή σαν σκηνή από ταινία επαρχιακού πολιτευτή της δεκαετίας του 50. 


     Στο Facebook οι οπαδοί έχουν επιστρατευθεί στον διασυρμό του "δραπέτη" στρατηγού "πυροβολώντας" τον εκεί που ξέρουν ότι θα τον πονέσουν. Άλλωστε αυτό το χαμερπές παιγνίδι κάνουν για τους αμέτρητους που "δραπέτευσαν"  από το "μαντρί". Έτσι, γιατον στρατηγό λευτέρη Συναδινό κυκλοφορεί σε όλους τους λογαριασμούς των υπολειμμάτων χρυσαύγουλων η παραπάνω εικόνα και όχι μόνον...


     Ο Νίκος Μιχαλολιάκος θρασύτατα επιχειρεί να μετατοπίσει τις δικές του ιδιότητες στον εχθρό του και εμφανίζει την παραπάνω εικόνα του στρατηγού Λευτέρη Συναδινού "πνιγμένου στο χρήμα" ενώ το μ΄'ονο πνιγμένο στο χρήμα είναι το ταμείο "Μιχαλολιάκου" που τα  "πιάνει" από όλους και που όταν κάποιος δεν υποκύπτει βλέπει τη πόρτα εξόδου από το κομματικό "μαντρί" να του ...γνέφει. Και είναι χαρακτηριστική η κατάντια του 'σκεπτικού" της Χρυσής Αυγής που συγχέει την γενναιότητα με το παραδάκι θεωρώντας ως έλλειψη γενναιότητος την άρνηση του στρατηγού Λευτέρη Συναδινού να τα "ακουμπήσει" στο κομματικό ηγετίσκο 


     Η Χρυσή Αυγή καταποντίζεται μέσα στο αδιέξοδο στο οποίο την ώθησε ο ίδιος ο αρχηγός της ο οποίος εξαπατά με ξεδιάντροπα ψέματα τους απομένοντες οπαδούς  μιλώντας για αύξηση ...ποσοστών, ενώ έκλεισε και το τελευταίο γραφείο της στην Κρήτη που παραδόθηκε σε έναν βανδαλισμό άνευ προηγουμένου και αρπαγή του αρχείου του από εντόπιους αναρχικούς.


     Βέβαια, σ΄ αυτό τον ακροδεξιό υπόνομο δεν πατάει πια και καμιά αξιοπρεπής προσωπικότητα παρά μόνον άτομα που πασχίζουν να αυξήσουν το βαλάντιό τους και να λιγδώσουν το αντεράκι τους έστω και αν το ..."ψαχνό" το καταθέσουν στο ταμείο "Μιχαλολιάκου.


     Και μη φανταστεί κανείς ότι έχουμε κάποιο λόγο να εκτιμούμε περσόνες σα το στρατηγό Λευτέρη Συναδινό που καταδέχτηκε για το παραδάκι να κάνει αχταρμά τα γαλόνια του με Ρουπακιάδες και άλλα κατακάθια που ξεχειλίζουν μέσα στη Χρυσή Αυγή.

     Πάντα, σ΄ αυτό το ακροδεξιό "κανάλι" οι αχυράνθρωποι ξεχείλιζαν και αυτό ήταν κάτι που πολλές φορές δημοσιοποιήθηκε πολύ πριν η στρατηγάρα μπουκάρει στο "μαντρί" μαζί με τη κόρη του και τους μπιστικούς του.

     Όμως, εμείς επιμένουμε να δηλώνουμε ότι ...λατρεύουμε τη Χρυσή Αυγή και τον αρχηγό της διότι είναι οι μόνοι που οδηγούν σταθερά στον αφανισμό τον χειρότερο εχθρό της κοινωνίας μας, όπως τον προσδιόρισε ο σοφός Léon Joseph Marie Ignace Degrelle: την ακροδεξιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.