Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΣΤΟΝ "ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΤΡΕΛΛΗΣ "ΑΔΕΛΦΗΣ"


     Το τελευταίο μπαλκονάτο παραλήρημα του υστερικού αρχηγού της Χρυσής Αυγής με τη τσιριχτή φωνούλα, Νικολάκη Μιχαλολιάκου, με "σεκόντο" την [πολύ πιο "αντρικιά"] φωνή της συζύγου του, κατά του στρατηγού Ελευθερίου Συναδινού, δείχνει το μέγεθος της εσωτερικής ανωμαλίας του ακροδεξιού μορφώματος, πέραν. Και παρά το προηγηθέν κείμενο της συλλογικότητος του "Ε.Ε.Κ.Κ." ας μου επιτραπεί να προσθέσω και το δικό μου ατομικό "υστερόγραφο" όχι για ένα αδύνατο, πλέον, lifting της Χρυσής Αυγής η οποία έχει κρεμάσει σαν τα μαστάρια της κ. Μακρόν επί τα χείρω, αλλά προς προσδιορισμό του προβλήματος και πρόταση "εξόδου" από σκηνής και ...σκήτης.


     Στο "αστερισμό" της "τρελλής αδελφής" κινείται το διαλυόμενο απόκομμα της Χρυσής Αυγής με κλειστά, πια, τα "ρολά" των παραρτημάτων του από τη Μάνη μέχρι τη Κρήτη αφήνοντας πίσω του μιαν αποτυχημένη "οσμή" ...gay pride που όχι μόνο διέσυρε τα μέλη του αλλά και εξευτέλισε δια παντός τον ντόπιο Εθνικισμό.


     Πίσω από τα "έργα και τις ημέρες" της Χρυσής Αυγής, μένει ένα διακσεδαστικό χαμόγελο για έναν εσμό καταπιεσμένων που ενώ θα ήθελαν πολύ να μάθουν τα καλιαρντά έμειναν μεταξεταστέοι λόγω αβελτίωτης αγραμματοσύνης κάπου εκεί, στη ...γωνία "απάρτου και αγαμήτου". 


    Τα λαδωμένα μούσκουλα των ΑΜΦΙ-λεγομένων 'παλληκαριών" της Χρυσής Αυγής, ανέκαθεν "ξέρναγαν" απολίτικα οιστρογόνα, ενώ κάποιοι σπεκουλάριζαν μιλώντας για "φασιστική τεστοστερόνη", μέχρι που όλοι κατάλαβαν ότι στη Χρυσή Αυγή ούτε "ιδεολογία" υπήρξε ποτέ, ούτε "κοσμοθεωρία" παρά μόνο η ανικανοποίητη δίψα για μια "συνεύρεση" την οποία, όμως, έσπευσε να ενοχοποιήσει από την ίδρυσή της ο αρχηγός της αφήνοντας εαυτόν και αλλήλους εκτός, μυχίως και ανομολογήτως, ποθητού ...νυμφώνος.


     Ρε καλόπαιδα της Χρυσής Αυγής, ακόμη να καταλάβετε ότι στην εποχή μας τα πάντα είναι acceptable και κανείς δεν θα σας κακίσει αν, επιτέλους, επιδοθείτε σε ένα ομαδικό παρτούζωμα κι αφήσετε ήσυχη τη δυστυχισμένη Πατρίδα που τόσο εσείς όσο κι οι υπόλοιποι παρθενοραμμένοι του ευρέος κομματικού φάσματος, ξεσκίσατε αλύπητα;


     Ρε κακόμοιροι "χειρώνακτες της ηδονής" ακόμη να καταλάβετε ότι δεν είναι επιλήψιμο να φοράτε φούξια στριγκάκια ή βρακιά με καρδούλες αλλά κακό είναι να προβάλλετε τον εαυτό σας στον 'απέναντι" και να αφήνετε πίσω σας έναν ηρωποιιμένο  μαχαιρωμένο μην επιτρέποντας στο Ρουπακιά να αποκτήσει γκόμενο αλλά μόνο ...σουγιά;


     Ρε σεις, ακόμη να καταλάβετε ότι δεν αφήνετε πίσω σας μόνο σαρκαστικά χαμόγελα αλλά και απέραντη θλίψη σε όσους αγαθιάρηδες σας πίστεψαν ως "εθνοσωτήρες" ενώ ο αρχηγός σας, εκτός των "προσωπικών" του, ενδιαφέρεται για τα οικονομικά της φαμίλιας τους κι εσείς για την πρόσκαιρη ικανοποίηση ενός πόθου αρκούμενου στην υπαινικτική "οσμή αγέλης";


     Λοιπόν, Νικολάκη, πάρε το "ξεκάρφωμά" σου και κατεβείτε από το μπαλκόνι με γοργά πηδηματάκια όσο είναι καιρός [και δεν είναι...]. Μάζεψε και τα "τεκνά" που λιγώνονται μεταξύ τους στη Δεληγιάννη δήθεν για πάρτη σου [...] και ντογρού για το "ημιπαραμονής" σου στη Πλατεία Αττικής όπου μπορείτε να περιμένετε την εισβολή του SA Stabschef Viktor Lutze τον οποίο θα σας στείλει, σίγουρα, η Ιστορία.


     Kαι τις παραπάνω συστάσεις σας τις κάνω για την στοιχειώδη προστασία σας από τον έσχατο διασυρμό μετά το οικτρό show του θλιβερού ξεκατινιάσματός σας με τον αποχωρήσαντα, άλλοτε, πρωτοκλασσάτο βουλευτή σας για τον οποίο ξαφνικά ..."θυμηθήκατε" ότι ήταν ..."απόλεμος", "πουθενάς", “σκουλήκι”, “σκυλί δαρμένο”, “άνανδρο”, “άτιμο”, “ανέντιμο”, “ανήθικο”, “αλήτη”, “φίδι”, “σκουπίδι”, "στρατηγός του μνημονίου" και ότι ...διόρισε την κόρη του, λες και δεν είχατε αποδεχθεί όλα αυτά όταν του προσφέρατε κομματικό "κεραμίδι".


     Άντε μπράβο Νικολάκη και λοιποί bi, πείτε το στερνό bye-bye διότι το να αποσυρθείτε "με τρόπο" ίσως να περισώσει τα απερίγραπτα πισινά σας από ροπαλιές που προορίζονται σε ηττημένους κατά κράτος, όπως αυτό που σας περιμένει. Γιατί η κατρακύλα των ξεφωνητών σας από το μπαλκόνι της Δηληγιάννη δεν έχει προηγούμενο κι η Αισθητική μας εύχεται να μην έχει επόμενο.  Η επιτομή της ξεφτίλας καταλήξατε και αρκεστείτε μέχρι εδώ και μη περαιτέρω, για το ...καλό σας. Και το πολύ-πολύ, κάτσε σπίτι Νικολάκη μαζύ με το "ξεκάρφωμα" και τη λοιπή "δυναστεία" και άλλαξε ταμπέλα στο μαγαζί βάζοντας επικεφαλής τον Ηλία όπως σου προτείνουν πολλοί, αυτή τη στιγμή. Ανεξαρτήτως εάν το μόρφωμα προοδεύσει ή όχι θα μπορέσουμε να συμπεράνουμε πολλά ακόμη και περί των συνεπειών της κόκας στη λειτουργία του Κοινοβουλίου, που θα τροφοδοτήσει με πληροφορίες όχι τόσο την επιστήμη της πολιτικής όσο άλλων ανθρωπιστικών επιστημών. 

Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

     ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΌΣ μηνυμάτων, από την πρώτη ώρα της αναρτήσεως, με συγχαρητήρια για την ε π ώ ν υ μ η  κριτική στα "έργα και τις ημέρες" του αρχηγού της "Χρυσής Αυγής".  Απαντούμε ότι πρόκειται περί του αυτονοήτου. Δυστυχώς η επεξεργασία προς ανάρτηση είναι, απαγορευτικά, χρονοβόρος διαδικασία. Απαντούμε για την επιβεβαίωση λήψεως των μηνυμάτων ατομικώς σε κάθε αποστολές και δειγματοληπτικώς αναρτάται το ακόλουθο σχόλιο το οποίο ελήφθη στην κοινοποίηση της παρούσης αναρτήσεως στο Facebook:

Σ. Θεοφανόπουλος, 14/5/2018, 20:45 μ.μ.

     Πολλές οι 'αναγνώσεις' του κειμένου σας κ. Καλέντζη και ευτυχώς που οι χρυσαυγίτες σαν αγράμματοι δεν θα καταφέρουν να διαβάσουν. Γιατί αν διάβαζαν θα κινδυνεύαμε να τους δούμε κυβέρνηση και την Ελλάδα κουρέλια. Ευτυχώς που το μόνο κίνητρο του Νίκου Μιχαλολιάκου είναι τα λεφτά και όχι ο Εθνικισμός κι έτσι δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να προωθήσει το κόμμα προωθώντας τον Κασιδιάρη για αρχηγό κάτι που θα μπορούσε να σώσει τα προσχήματα. Για τον Ελληνικό Εθνικισμό είναι προτεραιότητα ο τερματισμός της προβοκάτσιας που ασκεί σε βάρος του η ΧΑ.
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.