Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

"ΓΟΡΓΟΝΕΣ"  ΚΑΙ  ΜΑΓΚΕΣ


     Ενώ οι ακροδεξιοί εθνικισταράδες του φραπέ και του καναπέ έχουν αυτοεκχωρηθεί στη γητειά του Ισραήλ ως μελλοντικού τους λυτρωτή από το φάσγανο των Τούρκων, οι Αντιεξουσιαστές καταγγέλλουν απερίφραστα την εγκληματικότητα αυτού του κρατικού μορφώματος και στιγματίζοντάς το ως ασύμβατο με όλη την υπόλοιπη Ανθρωπότητα.

     Αυτό που δεν τόλμησε να κάνει η Χρυσή Αυγή στα 37 χρόνια της οικτρής παρακρατικής παρουσίας της, να αφισοκολλήσει μία παρόμοια αφίσα, το έκαναν και το κάνουν οι Αντιεξουσιαστές οι οποίοι ήδη, ξεσκέπασαν κλιμάκιο της Mossad στο "Ελ. Βενιζέλος", επετέθησαν εναντίον της πρεσβείας του Ισραήλ στην Αθήνα, επετέθησαν εναντίον του άντρου της τοποτηρήτριας εβραίας "πρέσβειρας" στη χώρα μας κλπ κλπ, υφιστάμενοι διώξεις και κατατρεγμούς από το σύστημα, ενόσω τα ακροδεξιά ανθρωποσκούπιδα υποστυλώνουν τον σιωνισμό συκοφαντώντας τους αντισιωνιστές Αντιεξουσιαστές ως, δήθεν, ..."παιδιά του συστήματος".

     Με τις μονοπρόσωπες ακροδεξιές "Ε.Π.Ε." και λοιπούς παραπαίοντες Α.Μ.Ε.Α. να συναγελάζονται με Κλεομένηδες και παραδίδονται στην εβραϊκή απάτη του Krav-Maga δείχνοντας τα αταουάζ τους ο ένας βλάκας στον άλλο ηλίθιο πριν ξεμπουκάρουν για κανα-μπιρόνι στο κοντινό ορθάδικο, οι Αντιεξουσιαστές άρπαξαν από το χέρι αυτών των ηλιθίων και το τελευταίο "λάβαρο", τον αντισιωνισμό πορευόμενοι προς το μέλλον και αφήνοντας πίσω τους την ακροδεξιά "λουκουμόσκονη" να μη ξέρει από που θα της ..."έρθει"...  

     Και μπορεί οι Αντιεξουσιαστές να συνεχίζουν να αναμασούν μια στυλιζαρισμένη "αντιφασιστική ρητορική" για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν, αλλά όλοι, πια, ξέρουμε ότι ανεξαρτήτως της όποιας "ρητορικής" εκείνοι χρησιμοποιούν , ο έμπρακτος αντισιωνισμός τους κι ο αναμφισβήτητος κοινωνισμός τους, τους φέρνουν πολύ πιο κοντά σε κάθε πατριώτη από τους ποικιλώνυμους ακροδεξιούς εθνικιστοπουθενάδες που γελοιοποιούν το ανθρώπινο είδος με ...κλάματα συγγνώμης μετά από κάθε τράβηγμα του αφτιού από το πρώτο μπατσάκι που θα τους κάνει σύσταση.

     Και όλοι εμείς που διδαχθήκαμε το σκεπτικό του πολιτικού στρατιώτη μέσα από το μεγάλο σχολείο του "Ordine Nuovo", μέσα από τη διδασκαλία του Ιωάννη Βουλπιώτη και της Σίτσας Καραϊσκάκη που τους απολαύσαμε ζωντανούς και όχι ως ...εξώφυλλα βιβλίων να μας κατευθύνουν, καταφέρνουμε να παραμερίζουμε προκαταλήψεις κηδόμενοι του Πολιτισμού, εντελώς αδιάφοροι αν και άλλοι καταφέρνουν κάτι ανάλογο. 


     Και ενθυμούμενοι τον μέγιστο Leon Degrelle για τον οποίο ο Αδόλφος Χίτλερ δήλωσε ότι θα ήθελε να είναι ο γιος του, να μας υπενθυμίζει ότι ο εχθρός είναι η "Δεξιά", αναγνωρίζουμε πολύ υψηλότερη φυλετική αξία σε όσους υπογράφουν την παραπάνω αφίσα, Αντιεξουσιαστές, από τις ακροδεξιές ορνιθοειδείς γραφικότητες οι οποίες παρεπηδημούν στην Δανία υποδυόμενες τη γοργόνα της Κοπεγχάγης, είτε βαλτώνουν στα Βαλκάνια ως παρατρεχάμενοι βαλκάνιοι του ανυπτόποδος εβραιοχριστιανού Κλεομένη.



ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ

Έκτωρ Ανδρόνικος, 26/5/2018, 23:12 μ.μ.

Ἡ σπαρακτικὴ ἀδελφὴ τοῦ ἐλέους πάει γυρεύοντας ἐπιχειρώντας τὴν ἠθικήν μου δολοφονίαν καὶ τώρα ἐξαπελύθη ἐκ νέου ἡ ἔχιδνα καὶ χτύπησε συναγερμὸς στὰ βοθροχυτήριά της μετὰ τὴν ἀνάκαμψιν τοῦ Ἅρματος καὶ τῆς ἀπηχήσεώς μου. Ἡ γνωστὴ κίναιδος ἔχιδνα εἰς τὸν ψυχικόν καὶ σιχαμερὸν της βοῦρκον νὰ το βουλώσῃ διότι θὰ τὴν ξεδοντιάσω γιὰ νὰ πλαντάξῃ μόνη της μέσα στὸ ἴδιο της τὸ βρωμερὸ δηλητήριο!!!!!


Aπάντηση Σ.Ο.:

Όταν στέλνεις ένα μήνυμα στο περιεχόμενο του οποίου αφήνεις το "δακτυλικό" σου αποτύπωμα και αυτοπαρουσιαζόμενος εμμέσως πλην σαφέστατα αλλά και αυτοπροσδιοριζόμενος με ...βαρείες και υπογεγραμμένες, αλλά υπογράφεις με ψεύτικο όνομα, η διαταραχή σου έχει χτυπήσει "κόκκινο" και η φιλική μας σύσταση είναι να σπεύσεις αμέσως σε ψυχίατρο.

________________________________________________

Φ.Γ. 27/5/2018, 19:53 μ.μ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω άν οι αναρχικοί έχουν βγάλει και άλλη αφίσα κατά των Εβραιοσιωνιστών; Για τα υπόλοιπα όχι μόνο δεν έχω να πω κάτι αντίθετο αλλά και επαυξάνω. Δυστυχώς όλη η εθνικιστική παράταξη είναι εκφυλισμένη με παρεούλες που αλληλοτρώγονται και ανώμαλους που ψάχνουν αγοράκια. Πιο κάτω δε πάει.


Απάντηση Σ.Ο.:

Ειλικρινά δεν αρχειοθετούμε τις αφίσες του αντιεξουσιαστικού χώρου αλλά μας δώσατε μια χρήσιμη ιδέα και από σήμερα ξεκινήσαμε να το κάνουμε για συγκεκριμένο λόγο. Ήδη, μπορούμε να μιλήσουμε για μια ακόμη αφίσα σχετική με την αναγγελία μιας μοτοπορείας που έκαναν εναντίον κάθε ιδέας συμμαχίας με τους εβραίους.



Κι αυτό είναι κάτι που ποτέ δε τόλμησαν οι ντόπιοι εθνικιστές οι οποίοι, όπως εύστοχα λέτε, αλληλοτρώγονται και κυνηγάνε αγοράκια...

____________________________________________________________________________


Guillaume F., 28/5/2018, 15:09 μ.μ.

Αγαπητοί συναγωνιστές σας ενημερώνω ότι η γνωστή γοργόνα της Κοπεγχάγης  ξεφτιλίζεται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και ξεφτιλίζει τον Ελληνικό Εθνικοσοσιαλισμό μόνιμα εξαρτημένη από το πληκτρολόγιο της και βρίζοντας υστερικά τους πάντες.



Αν μπείτε στο λογαριασμό της στο facebook θα τη δείτε να δηλώνει ότι άρπαξε ιό από τα πουστροκάναλα που μπαίνει αλλά προσπαθεί να ενοχοποιήσει μια άσχετη ομάδα που λέγεται Eurosiberia και τον διαχειριστή της τον Constantin von Hoffmeister που είναι ένας σημαντικός Γερμανός συναγωνιστής ο οποίος της ζήτησε το λόγο γι αυτή της τη προσβλητική συκοφαντία.



Ο Γερμανός συναγωνιστής έχει γνωρίσει από κοντά τη συγκεκριμένη  και διατυπώνει απερίφραστα τη γνώμη του για τη περίπτωσή της.



Και η συνέχεια στον προσωπικό λογαριασμό της υστερικής γοργόνας που βρίζει και διασύρει όποιον βρεθεί μπροστά της ακόμα και τον Γερμανό συναγωνιστή ο οποίος είναι από τους πιο σοβαρούς στην Ευρώπη.

Τελικά η αλλοπαρμένη κατάφερε να μας ξεφτιλίσει διεθνώς και θα πρέπει να ενημερώσουμε παντού ότι δεν εκπροσωπεί πια ούτε τον εαυτό της. Και συγνώμη για το θηλυκό γένος αλλά λυπάμαι τα τραβέλια αλλιώς θα τον αποκαλούσα Jason-Στεφανία.


Aπάντηση Σ.Ο.:

Αγαπητέ Συναγωνιστή,

Μόνον ο ένας εκ των Μελών της Σ.Ο. διαθέτει λογαριασμό Facebook και αυτός είναι μπλοκαρισμένος από το συγκεκριμένο άτομο με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να έχουμε γνώση των αναρτήσεών του, λόγος για τον οποίο σε ευχαριστούμε και για την αποστολή του μηνύματός σου αλλά και για την αποστολή των φωτογραφικών τεκμηρίων.

Η συγκεκριμένη "περίπτωση" έχει, πραγματικά, "ξεφύγει" αλλά παραμένει εκτός αρμοδιοτήτων μας. Ας ελπίσουμε αυτό να το έχουν αντιληφθεί οι ξένοι συναγωνιστές αλλά και η σύζυγός του ώστε να τον εγκλείσει εγκαίρως προς αποφυγή δυσαρέστων. 

Εμείς, απλώς, λυπούμεθα για το κατάντημά του. 
________________________________________________


Λάχανο Καρότο, 28/5/2018, 19:32μ.μ.


στην ανάρτησή σας γοργόνες και μάγκες θα επιθυμούσα να αναρτήσετε τα παρακάτω σχόλιο "

"Η Νορδική γοργόνα εκ της Κοπεγχάγης ονόματι Τζέισον Στεφανία, μην έχοντας τι να κάνει το τελευταίο εξάμηνο και όντας υπό κατ οίκον περιορισμό από τη μαινάδα σύντροφό του (η οποία δεν του επιτρέπει καν να μιλά για εθνικοσοσιαλισμό στο σπίτι) αποφάσισε να πιάσει το facebook ψάχνοντας χειροκροτητές σε εθνικιστικές ομαδούλες του facebook, τόσο ελληνικές όσο και ξένες.

Βέβαια ο εγωκεντρισμός και τα κόμπλεξ του τον έκαναν να τα σκατώσει ακόμα και εκεί, εξευτελίζοντας περισσότερο το ήδη εξευτελισμένο όνομά του και αφού οι άνθρωποι κατάλαβαν με τι έχουν να κάνουν τον πήραν στο ψιλό. Η Στεφανία προσπαθώντας να τα μαζέψει άρχισε να βλέπει εχθρούς και πολέμιους παντού, είτε πρόκειται για εβραίους, είτε για πράκτορες της Μοσάντ και του συστήματος που τον πολεμούν.

Στεφανία, πάνε να βρεις καμία δουλειά λέω εγώ για να μην αποβλακωθείς περισσότερο"

χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Μπλε Καρότο".

Ευχαριστώ!
________________________________________________

ENHMΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Σ.Ο.

     Τάμα στον Άγιο [τρόπος του λέγειν...] έχουμε κάνει να λάβουμε κι ένα σχόλιο κάποτε εντός θέματος της κυρίως αναρτήσεως. Η συγκεκριμένη ανάρτηση έχει ως θέμα της την σύμπτωση του αντισιωνιστικού προσανατολισμού στους σύγχρονους Έλληνες Εθνικοσοσιαλιστές και Αντιεξουσιαστές και όχι για φυλετικούς λόγους αλλά διότι οι εβραίοι είναι οι δολοφόνοι των Παλαιστινίων. Ας αφήσουμε την γοργόνα στο ενυδρείο της εν μέσω -ευτυχώς αδιαφόρων- νεανίσκων...
________________________________________________

Λουκάς Τσιρ., 6/6/2018, 07:29 π.μ.

«Ἐὰν ἡ ἀνάλυσις προχωροῦσε βαθύτερα, καθὼς ὡς ἁπλοϊκὴ πρώτη προσέγγισις τὸ ἀποφεύγει, ἀφοῦ βεβαίως θέτει κατ᾿ ἀρχὰς τὸ ζωτικὸν πρόβλημα τῆς ἐπιβιώσεως καθ᾿ ἑαυτοῦ τοῦ εἴδους θεωρουμένου ὡς τῆς θέσεως ἔναντι τῆς ἀντιθέσεως τῶν ἀλλοφύλων εἰσβολέων, θὰ ὤφειλε λοιπὸν τότε καὶ νὰ ἀντεμετώπιζε καὶ τὸ ποιοτικὸν πρόβλημα ὡς συναφὲς τῆς ἐπιβιώσεως ζήτημα: Τὶ ἀκριβῶς θὰ θέλαμε νὰ ἐπιβιώσῃ; Δὲν θὰ ἦτο δεῖγμα εὐστοχίας ἂν τὸ ζήτημα τῆς ἐπιβιώσεως “τοῦ λαοῦ” ἐτίθετο ἑνιαίως καὶ ἀδιαχωρίστως:»


Ο Στέφανος Γκέκας, πρώτα απ΄ όλα και χωρίς να με απασχολούν τα περίεργα σεξουαλικά του, είναι ένας ξεδιάντροπος και αγράμματος διαφθορέας της Ελληνικής γλώσσας .Πλάι-πλάι το καθαρευουσιάνικο «ανάλυσις» και το μαλλιαρό «προχωρούσε», δεν το πρόσεξε ο βαρβαρόφωνος Γκέκας που προσπαθεί να εντυπωσιάσει σαν το Ζουράρη με την αγραμματοσύνη του; Και δεν συζητώ για τις ακαταλαβίστικες ασυναρτησίες του με τις οποίες νομίζει ότι τον «ανεβάζουν» στα μάτια των νεαρών στους οποίους απευθύνεται παρακινώντας τους να αποφεύγουν τις γυναίκες που αποκαλεί «μαινάδες». Ο Γκέκας πρέπει να πάει σε γιατρό.


Απάντηση Σ.Ο.:


Να πάει σε γιατρό κι αν δεν έχει να μας το πει να του συστήσουμε...
________________________________________________

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.