Κυριακή 13 Μαΐου 2018

ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΩΤΟ ΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ


     Mε θράσος αγέλης μυρίων πιθήκων ο δήμαρχος Τήνου Γιάννης Σιώτος όχι μόνον αρνήθηκε την κριτική που του άσκησε ο ευαισθητοποιημένος "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" για το έγκλημα δύο θανάτων και ενός τραυματισμού εργαζομένων υπαλλήλων του, αλλά και ξέπεσε σε τέτοιο σημείο ώστε να μετατρέπεται σε κήνσορα προστασίας ξένων συμφερόντων προκειμένου να εκβιάσει ποινικές καταδίκες όσων, δικαίως, τον ελέγχουν για ηθική αυτουργία στο διπλό εργατικό φονικό της 30ής Απριλίου 2018, στη Ποταμιά Τήνου .


     Παρά το ότι το Ιστολόγιο αυτό διατηρεί την αυτονομία του πολιτειακού προσανατολισμού του, συντασσόμεθα απολύτως με κάθε άτομο ή ομάδα ατόμων που ευαισθητοποιούνται σε δίκαια κοινωνικά ζητήματα αντιδρώντας, παντί τρόπω [ναι, παντί...] ,  σε ένα διεφθαρμένο κράτος και τις συνιστώσες του που οδηγούν σε αφανισμό τους Πολίτες.


     Έτσι ο Γιάννης Σιώτος ο οποίος απειλεί και εκβιάζει με ποινικές διώξεις ως δήθεν "απειλούντες" τον, τα μέλη του "ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΣ" ας σπεύσει να απειλήσει και να εκβιάσει με ποινικές διώξεις και εμάς ως πλήρως συντεταγμένους με τους διαμαρτυρομένους, προκειμένου να διαπιστώσει ότι "τα έργα και τις ημέρες του" τις ελέγχει μία κοινωνία "ευρέος φάσματος" με κοινή σύμπτωση την επίκρισή του.


     Φαίνεται ότι ο Γιάννης Σιώτος δεν έλαβε κανένα "μάθημα" από την ορθή απόφαση του δικαστηρίου της Σύρου στο οποίο προσέφυγε για να εκδικηθεί τα μέλη του "ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΣ" για την γενναιότητα της διαμαρτυρίας τους στο άντρο του, εισπράττοντας την ομαδική αθώωσή τους. Είναι καιρός να αντιληφθεί ότι δεν είναι "εργατικά ατυχήματα" τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ διοικητικής ολιγωρίας. Και αυτή την ιαχή ας την ακούει ο δήμαρχος Τήνου στο γραφειάκι του δια στόματος τόσο των Αναρχικών όσο και των Φασιστών διότι η αλληλεγγύη είναι το πρώτιστο όπλο μιας κοινωνίας η οποία αντιμετωπίζει κοινό ΔΥΝΑΣΤΗ το διεφθαρμένο κράτος και τους σάπιους υποστυλωτές του.


     Λοιπόν, δήμαρχε Τήνου, ακολουθούν τα στοιχεία μου και το τηλέφωνό μου για να με απειλήσεις κι εμένα και να με εκβιάσεις για ποινικές διώξεις διότι συντάσσομαι πλήρως με την στάση του "ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΣ" και κάθε "ΡΟΥΒΙΚΩΝΟΣ" ο οποίος αρνείται τη σιωπή ενώπιον ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ και ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ. Έτσι και για να βάλεις εκεί που ξέρεις και τα εύσημα του Κούλη...















Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.6977764737

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.