Παρασκευή 18 Μαΐου 2018



 ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΕΙΟ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ 
ΤΗΣ 
ΔΑΛΛΑ-ΠΟΛΥΖΩΗ ΘΗΡΕΣΙΑΣ



     Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση. Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαϊκών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσίας. Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας. Θα ακολουθήσει βίντεο.  

ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ




     Ενώ οι ακροδεξιές γοργόνες της Κοπεγχάγης και τα χρυσαυγίτικα λαμόγια απεραντοπουστρολογούν και τσεπώνουν κρατικό χρήμα ζεσταίνοντας τους κώλους τους στους καναπέδες τους, οι "αναρχοάπλυτοι" Ρουβικωναίοι μάχονται κατά του συστήματος που ξεσπιτώνει Συνέλληνες διενεργώντας ηλεκτρονικές κατασχέσεις σε συμβολαιογραφικά άντρα αρπαγής ιδιωτικών περιουσιών. Σκατά στα μούτρα σας ακροδεξιά σκουπίδια.  

ΚΑΙ Η ΕΥΤΥΧΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ,
ΜΕ ΤΙΣ  ...ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΕΣ 
ΝΑ ΣΩΦΡΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ
                        ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΥΣ


     «Απαντώ σε αυτούς που επιτέθηκαν στο γραφείο μου με κουκούλες και βαριοπούλες και δηλώνω ότι δεν τρομοκρατούμαι και θα συνεχίσω τη δράση για την προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων» μας δηλώνει η κ. Θηρεσία Δάλλα-Πολυζώη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.