Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ: 
ΑΛΑΝΘΑΣΤΟ ΓΡΑΔΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ

     Το ηλίθιο άθυρμα των Αμερικανών, Κουφοντίνα θα έπρεπε πρώτη απ΄ όλους να ευγνωμονεί η πανηλίθια Ντόρα Μπακογιάννη διότι ο "Λουκάς" της "17 Ν" με την ηλιθιότητά του πρωθυπουργοποίησε τον πατέρα της Κώστα Μητσοτάκη, ανοίγοντας, έτσι και στην ίδια τον δρόμο προς την εξουσία ως "θυγατέρα" πρωθυπουργού και χήρα "ηρωομάρτυρος" του οποίου το επώνυμο σκοπίμως και προς τούτο διατηρεί. Και για να μην αναφερθώ καθόλου στη δολοφονία Αξαρλιάν...

     Αλλά, τον πανύβλακα Κουφοντίνα που πρωθυπουργοποίησε τον Κώστα Μητσοτάκη "στιγματίζει" η πανηλίθια Ντόρα Μπακογιάννη ενώ του συμπαρίστανται οι, επίσης, πανηλίθιοι ...ακροαριστεροί οι οποίοι δικαιώνουν αυτόν που ανέδειξε την ακροδεξιά σε κυβέρνηση.

     Ο πανηλίθιος Κώστας Μπαρμπαρούσης, στέλεχος της επιτομής της ηλιθιότητος της "Χρυσής Αυγής", καλεί από μικροφώνου Βουλής έναν αχρείο και εθνοπροδοτιό "στρατό" που ενέχεται πάνω από κάθε άλλον για την σημερινή κατάντια της χώρας, να κάνει ...πραξικόπημα για να σώσει μια "Ελλάδα" την οποία ήδη κατέστρεψε με την ολιγωρία του από την πρώτη ημέρα της "αντιπολίτευσης" και εθελοτυφλώντας στη δολοφονία των κορυφαίων στελεχών του στα κελλιά της δημοκρατίας, για τις γκρίζες ζώνες, για την δραματική κατάρρευση της εθνικής κυριαρχίας σε κάθε επίπεδο.

    Σε τούτο το δραματικό "καλοκαίρι" των ανατροπών και των καταστροφών, ο πάνδημος αντιφασισμός του εσμού των γραικύλων αναδεικνύεται σε αλάνθαστο γράδο ηλιθιότητος που "χτύπησε κόκκινο". Και ο αντιφασισμός οδηγεί σταθερά τους πανύβλακες ακολούθους σε μία ολική καταστροφή την οποία απολαμβάνουμε όλοι εμείς -οι ελάχιστοι- "Φασίστες"  χωρίς, μάλιστα, να κοπιάσουμε στο ελάχιστο γι αυτήν.

















Αριστοτέλης Ηρ. Καλέντζης
τ.:6977764737
     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.