Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

"ΚΟΤΑ" Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"

     Η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" εξαπάτησε τους εθνικιστές ψηφοφόρους της ζητώντας τη ψήφο τους και υποσχόμενη πάμπολλα! Δυστυχώς απεδείχθη ανίκανη να τιμήσει, έστω, τη μνήμη των δύο δολοφονημένων οπαδών της!


Μάγδα Φύσσα-Κωνσταντίνα Κούνεβα

     Πρόσφατα, η βουλγαρικής καταγωγής ευρωβουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα, που ούτε προσωπικό λόγο είχε, ούτε κανένα νεκρό είχε να "κλάψει", κάλεσε στο Ευρωκοινοβούλιο τη μάννα του Παύλου Φύσσα προκειμένου να δώσει τη δική της παράσταση για το δολοφονημένο γιο της ο οποίος ως αποκλειστική του ασχολία είχε να γράφει "στίχους" υβριστικούς για τις Ελληνίδες μάνες! Έτσι, η Μάγδα Φύσσα με τη πρόσκληση της βουλγάρας Κούνεβα βρέθηκε στην Ευρωβουλή να αναπτύσσει τις απόψεις της επί παντός υποκειμενικού επιστητού!

Λάμπρος Φουντούλης

     Αντιθέτως, ο Λάμπρος Φουντούλης ο οποίος έχασε το ίδιο του το παιδί δολοφονημένο από τους, αντιφασιστικά, ομόδοξους της Κούνεβα και της Φύσσα ΚΑΝΕΝΑΝ δε κάλεσε στο Ευρωκοινοβούλιο για να ζωντανέψει τη μνήμη του δολοφονημένου παιδιού του "ένεκεν" του οποίου έγινε και ευρωβουλευτής της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" παρά το ότι αρχικά είχε ταχθεί και ενάντια στη "Χρυσή Αυγή" υπέρ της οποίας τελικά και λόγω ευνόητων ανταλλαγμάτων μεταστράφηκε! Αυτός ο ακροδεξιός "εθνοσωτήρας",λοιπόν, που δε κατάφερε να σώσει τη μνήμη του παιδιού του υπόσχεται μαζί με τη προσκυνημένη "Χρυσή Αυγή" ότι θα σώσουν την ...Ελλάδα, δίνοντάς μας το μέτρο της κομματικής εξαπάτησης!

    Οικτροί οι χρυσαυγίτες και η "Χρυσή Αυγή" ακόμα και μπροστά σε μία βουλγάρα που έδωσε μάθημα πολιτικής συνέπειας μέσα στην αρένα της Ευρωβουλής όπου τα λαμόγια της "Χρυσής Αυγής" αρκούνται να εισπράττουν χοντρό παραδάκι και να κάνουν τις κότες.

     Το συγκεκριμένο παράδειγμα δείχνει το τι μπορούν να περιμένουν οι εξαπατημένοι οπαδοί της "Χρυσής Αυγής" αλλά και το τι τους περιμένει από τα χρυσαυγίτικα λαμόγια-κομματόσκυλα που ξεπουλήθηκαν πριν καν γίνουν εξουσία και ξεπούλησαν ακόμα και τα κουφάρια των νεκρών τους για μια βουλευτική καρέκλα.

Μίλτος Λ/ Π/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.